Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέραααα!!! πολύχρονη Κατερινάκι!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου !!!

Εγώ σήμερα εχω τον Κωτσο μου στο σπίτι γιατί χτες μου παραπονιόταν οτι ποναγε ο λαιμος του. Δεν είμαι και στα καλύτερά μου σήμερα αλλά τελοσπάντων.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

που εισαι εσυ καλε γειτονισσα; σταματησα να παρακολουθω τα βαφτισοθεματα και σ' εχασα!

Κοριτσογειτονισα ουτε εγω το παρακολουθω με παθος πλεον αλλά οταν εχω να δωσω καμια λυση ή να πω για κάτι νεο που εχω δει η δοκιμασει, μπαινω.

Κριμα ναμαστε τοοοσο κοντά και να μην ταχουμε πει ακομη.Για κανονισε...για κανονισε

Καλημέρα και απο εμένα!! Τι βλεπω ? Νεο αιμα στην παρέα???? Τι κανεις βρε κοπελιά??? Μονο για βαφτίσεις δεν θα δεις εδώ κουβεντα χαχαχα

Το έχουμε καψει το θεματάκι! Μονο ο τίτλος μας εμεινε!!

Και σήμερα χαλια είμαι αλλά το παλεύω. Ο αντρας μου έχει παει για ελιές και εγώ παααλι μόνη σαν το λεμόνι.

Εσεις θα πατε πουθενά σήμερα?

Αλήθεια ποτε θα στολίσετε?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλημέρα!

Καλώς την aggeloudia!

Γιατί Πένυ μας δυσφημείς και λες πως δε λέμε για βαφτίσεις? Εμείς δε λέμε? Αν μπει κάθε 2 μήνες μια κοπέλα και μας ρωτήσει, δεν της λέμε? αχχαχαχαχαχ! Για να στηρίζουμε το όνομα του cafe! Τι να κάνουμε τον υπόλοιπο καιρό, να ξαναβαφτίσουμε τα δικά μας?αχχαχαχαχαχχα (πλάκα σου κάνω!).

Εμείς θα πάμε αργότερα μια βολτίτσα στην παιδική χαρά. Το βράδυ μάλλον θα βγούμε για φαγητό. Το άλλο Σάββατο θα στολίσουμε! Ανυπομονώ!Οπότε πρέπει πια να αξιωθώ να κατεβάσω κουρτίνες και να βάλω άλλες, τόσον καιρό το λέω, αλλά δεν το έκανα. Είναι και μπελάς!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες!!Τί κάνετε??

Είπα κι εγώ ότι θα έχω να διαβάσω σελίδες ολόκληρες...αλλά εσείς το διαλύσατε βρε...:tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά!Δεν πολυμπαίνω,αλλά σας σκέφτομαι!

Φιλάκια σε όλες!

Γειαα!!

Βρε καλως την Σαλονικιά!! Που είσαι εσύ καλε χαμενη?

Εγώ σήμερα είμαι παλι ψιλοχάλια αλλά ψυχολογικά πολύ up !!Εχω φέρει γυναικα και κανω γενική .Τι ωραίο πράγμα.... Βεβαια μαζεύω και εγώ την κουζίνα που δεν αγγιζει κανεις αλλά είναι το κατι άλλο να εχεις το σπιτι λαμπικο μεσα σε μια μερα χωρίς να πολυκουράζεσαι εσύ. Η απολυτη χλιδή....

Σαντυ και εγώ λεω την άλλη βδομαδα να στολίσω. Εδώ ήδη έχουν στολισει καποιοι και ζηλευω αλλά θα κρατηθώ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλημέρα!

Καλώς την aggeloudia!

Γιατί Πένυ μας δυσφημείς και λες πως δε λέμε για βαφτίσεις? Εμείς δε λέμε? Αν μπει κάθε 2 μήνες μια κοπέλα και μας ρωτήσει, δεν της λέμε? αχχαχαχαχαχ! Για να στηρίζουμε το όνομα του cafe! Τι να κάνουμε τον υπόλοιπο καιρό, να ξαναβαφτίσουμε τα δικά μας?αχχαχαχαχαχχα (πλάκα σου κάνω!).

Τι δεν είμαστε προθυμες εμεις???????Αλοιμονο!!

Απλα τρομαζουν τα κορίτσια μολις μπαινουν και βλεπουν τι συζητάμε!! Φοβουνται μηπως ενοχλήσουν!χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορες!!!Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!Ειχα τραπεζι στη γιορτη μου και τα εχω παιξει!!!!10 μεγαλοι και 7 πιτσιρικια!!!!Ρε κοριτσια μου ζωγραφισαν τον τοιχο στο δωματιο της μικρης...δεν ειναι ο,τι καλυτερο σε καινουριο σπιτι...το καλο ομως το ειπε η κορη μου.Μολις εφυγαν,ψιλοκουρασμενη,ψιλονυσταγμενη λεει εγω τωρα πως θα κοιμηθω με τους λερωμενους τοιχους εεε????Και τωρα βουρ για τα γενεθλια του μικρου τη Δευτερα 5 Δεκεμβρη...γλεντια!!!!!!!!!!!!1

γεια σας φιλεναδες! εχω καλα και κακα νεα. ξεκιναω απο τα κακα να φευγουν. ο υπολογιστης μου βαρεσε μπιελα! θα τον παει ο Παναγιωτης μεσα στην εβδομαδα στο πλαισιο για service. τωρα σας γραφω απο τον υπολογιστη του Νικου, αλλα δεν μπορω να πολυμπαινω απο δω γιατι ειναι μεσα στο δωματιο των παιδιων και ειναι πολυ αργος, σε σημειο να θελω να τον σπασω! χαχα! τα καλα τωρα. ταραμ-ταραμ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟ!!! μας εφυγε η ψυχη, αλλα χαλαλι. εγινε τελειο! σας βαζω καποιες προχειρες φωτο να το δειτε, αλλα χανει. στην πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερο.

DSCN0156.jpg

DSCN0155.jpg

DSCN0154.jpg

DSCN0157.jpg

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...