Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

hello! βλεπω ξαναπηραμε λιγο μπρος. εγω παλι μαστορα ειχα σημερα και θα ερθει και αυριο κι ευτυχως τελειωνουμε με τα πλακακια. μετα μενει η ταπετσαρια και τελος! δεν αντεχουμε αλλο με τον αντρα μου. εχουμε γινει σαν σιγμα τελικο στο κρεβατι τοσες μερες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Μεταξία περαστικά!

Πήρε καμία από τα ληντλ τα κουτιά για μπισκότα ?εγώ δεν έχω προλάβει .. Ευτυχώς έχω άδεια αυτή τήν βδομάδα. Κατέβηκε και η χριστίνα από θεσσαλονίκη ?

Ούτε εγώ τα πήρα.

Ήταν να κατέβει η Χριστίνα? Έχει πολύ καιρό να μπει..

hello! βλεπω ξαναπηραμε λιγο μπρος. εγω παλι μαστορα ειχα σημερα και θα ερθει και αυριο κι ευτυχως τελειωνουμε με τα πλακακια. μετα μενει η ταπετσαρια και τελος! δεν αντεχουμε αλλο με τον αντρα μου. εχουμε γινει σαν σιγμα τελικο στο κρεβατι τοσες μερες.

Αμήν να τελειώσετε!

EkcAp3.png

Γεια σας! Τι κάνετε?

Σήμερα ήμουν όλη μέρα σε βαρετές γραφειοκρατικές δουλειές, έκανα το γύρο της Αθήνας!

Ειπατε οτι βγηκατε με Χριστίνα και νόμιζα τν Χριστινα από Θεσσαλονικη ....

Mε τη Χριστίνα την Αθηναία βγήκαμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια μου; εμεις μπηκαμε στη τελικη ευθεια. τελειωσαμε και με τα πλακακια κι αυριο θα βαλει ο Παναγιωτης τη ταπετσαρια στη ντουλαπα. τη Παρασκευη, επιτελους και μετα απο 2 εβδομαδες, θα ξανακοιμηθουμε σαν ανθρωποι. χαλαλι ομως γιατι γινεται σουπερ!

στο μεταξυ, πανω στη φουρια των ημερων, ξεχασα να σου πω για τη συναντηση βρε Μεταξια. σχωρα με ρε φιλεναδα, δεν εγινε εσκεμμενα, το ατιμο το γηρας φταιει!

Καλημερούδιαααα!!!

Τι κανετε????

Εγώ απο το πρωι λαικη ,μαγείρεμα γκρρρρ.

Σαν κοτόπουλο είμαι....

Εγώ το σπορ των sims το εχω εγκαταλήψει!! Εχω ξεκινήσει προετοιμασίες για τα Χριστουγεννα και φτιαχνω πραγματάκια για το παρτυ του γιου της Κατερίνας με θέμα τα Χριστούγεννα!! Φουλ δηλαδή στις κορδελες τα δέντρα και τα κουδουνακια!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

hello κι απο μενα! μολις μπηκε και η ταπετσαρια στη ντουλαπα και το δωματιο γινεται θεϊκο! δεν θελω να το παινευτω, αλλα νομιζω το 'χω λιγο με τη διακοσμηση. λετε να σπουδασω τωρα στα γεραματα; χαχα! ψηνομαι!

hello κι απο μενα! μολις μπηκε και η ταπετσαρια στη ντουλαπα και το δωματιο γινεται θεϊκο! δεν θελω να το παινευτω, αλλα νομιζω το 'χω λιγο με τη διακοσμηση. λετε να σπουδασω τωρα στα γεραματα; χαχα! ψηνομαι!

Mπράβο! Με γεια το δωμάτιο!

Άσε πολύ εκνευρίστηκα με τους sims! Αγόρασα το έπιπλο για την κρεβατοκάμαρα από την καινούργια σειρά 3000 simoleons (που τα έβγαλα με κόπ, χαχαχαχα) και μετά μου το έκανε δώρο η αποστολή! Ουφ, τώρα έχω δύο και όχι τίποτα άλλο, άφτιαχτο δεν μπορώ να το πουλήσω! Ούτε ξαναμπαίνει στο storage και το έχω μες στη μέση!

EkcAp3.png

Γεια σας κορες!!!Μπορει να μη γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω καθημερινα.Εχω πηξει απ το πρωι με τα μαγειρεματα.Εχω τραπεζι αυριο για τη γιορτη μου.Τι το θελα με τα μικρα???Η μικρη τωρα αναρρωσε απο ιωση και με εχει πεθανει στη γκρινια.Ο μικρος θεριευει μερα με τη μερα.Στις 5 Δεκεμβρη εχει γενεθλια...ποτε μεγαλωσε το αγγελουδι μου...λες και ηταν χθες που γεννησα...η Πενυ μεγαλουργει για τα γενεθλια...παλι θα κανει ασχημα πραγματα!!!!Καληνυχτα σε ολες σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...