Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

ρε Σαντουλι εφτασα το level 50 και τερματισε. δεν εχει παραπανω! το καψα το παιχνιδακι! χαχα!

χαχαχχααχαχαχ! Αλήθεια σταματάει στο 50? Εγώ είμαι στο 42! Να δω τι θα παίζουμε μετά!

EkcAp3.png

Kαλημέρα!

ρε Σαντουλι εφτασα το level 50 και τερματισε. δεν εχει παραπανω! το καψα το παιχνιδακι! χαχα!

χαχαχχααχαχαχ! Τι λες τώρα! Αλήθεια σταματάει στο 50? Εγώ είμαι στο 42! Να δω τι θα παίζουμε μετά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε? Όσες απομείνατε δηλαδή! Εγώ καλά, χθες το βράδυ είχαμε reunion με τους συμμαθητές μου από το Λύκειο και ήταν πολύ ωραία! Άλλοι αλλάξανε, άλλοι όχι, αλλά χάρηκα πολύ που τους είδα μετά από τόσα χρόνια!

Κατά τα άλλα ησυχία! Αργότερα θα βγούμε βολτίτσα.

Σας βάζω και μια σύνθεση που έφτιαξα για μια πρόκληση με βασική λέξη το wish.

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/11/wish-w-challenge.html

Επειδή τη φωτογράφησα νύχτα, τα χρώματα είναι αλλοιωμένα..

Αλλά δεν είχα περιθώριο να τη φωτογραφήσω μέρα, η πρόκληση έληγε σήμερα το πρωί κι εγώ την τέλειωσα χθες αργά το απόγευμα, τελευταία στιγμή!

EkcAp3.png

καλημερα κι απο μενα! χαθηκαμε ρε κοριτσια! που ειστε ολες; για να μαζευομαστε!

ευτυχως που εχουμε και τη Σαντυ και κραταει ζωντανο το καφενεδακι μας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Περάσαμε τέλεια σήμερα! Πήγαμε για καφεδάκι με την Άννα και τη Χριστίνα και το ευχαριστηθήκαμε! Όταν έφυγε η Χριστίνα, εγώ με την Άννα τσακίσαμε και κάτι σουβλάκια!!

Ήταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα! Δεν είχαμε και τα παιδιά μαζί και τα είπαμε με την ησυχία μας!

Πένυ πότε θα κατέβεις Αθήνα, να βρεθούμε?

EkcAp3.png

Καλημερα!! Χαθηκα και εγώ ε? Σας διαβάζω αλλά περναω κα εγώ τα ζόρια μου και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Εν τω μεταξύ βγαλαμε ότιδήποτε ασύρματο στο σπιτι μας (μαζί και το ασύρματο μοντεμ) μετά απο ένα αρθρο που πέτυχε ο Παναγιώτης σχετικά με την ακτινοβολία που εκπέμπουν.Αυτό σημαινει ότι δεν μπορούμε και οι δύο να καθόμαστε στο ιντερνετ.

Ειναι μια ωραία ερώτηση Σαντυ ποτε θα κατέβω τελικα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Περάσαμε τέλεια σήμερα! Πήγαμε για καφεδάκι με την Άννα και τη Χριστίνα και το ευχαριστηθήκαμε! Όταν έφυγε η Χριστίνα, εγώ με την Άννα τσακίσαμε και κάτι σουβλάκια!!

Ήταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα! Δεν είχαμε και τα παιδιά μαζί και τα είπαμε με την ησυχία μας!

Πένυ πότε θα κατέβεις Αθήνα, να βρεθούμε?

:confused: χα χα κι εγώ σας "παρακολουθώ" κι ας μην μπαίνω συχνά-πυκνά...

πήγατε, λέει, για καφεδάκι και μετά για σουβλάκια.... :lol: μα καλά τί χάλια πρόγραμμα είναι αυτό ???????????????????????????????

Δεν είχατε και παιδιά μαζί... φτου σας φτου σας (ένα φτου για να μην σας ματιάσω) και το 2ο λίγο τύπου "σα δε ντρέπεστε λέω εγώ" -από ζήλεια, μην θαρρείτε !-:rolleyes:

Εμείς και στα πολύ καλά μας δεν είμαστε για να πω την αλήθεια: το ένα παιδί πέφτει, το άλλο σηκώνεται. Μία έχει ό ένας εμετούς, μία ο άλλος πυρετό... δεν ξέρω πραγματικά τί να κάνω !!!! Ελπίζω να ηρεμήσουμε κάποια στιγμή ... :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...