Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ειδατε στη Μενεγάκη κατι τελειες ιδεες που είχε σήμερα???

Σαντυ γιατί το μπλογκ σου έιναι το στενό το μερος που γραφεις??? Το έχω δει καιρό τώρα αλλά όλο ξεχνάω να στο πω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδατε στη Μενεγάκη κατι τελειες ιδεες που είχε σήμερα???

Δεν το είδα, τι είχε?

Σαντυ γιατί το μπλογκ σου έιναι το στενό το μερος που γραφεις??? Το έχω δει καιρό τώρα αλλά όλο ξεχνάω να στο πω.

Καλή ερώτηση! Δε μου αρέσει καθόλου που είναι στενό, (μου πέφτει πάνω και το προφίλ), αλλά δεν ξέρω με ποια ρύθμιση να το αλλάξω! Εδώ είδα κι έπαθα να βρω τις ετικέτες! (Τις βρήκα όμως!)

EkcAp3.png

Καλή ερώτηση! Δε μου αρέσει καθόλου που είναι στενό, (μου πέφτει πάνω και το προφίλ), αλλά δεν ξέρω με ποια ρύθμιση να το αλλάξω! Εδώ είδα κι έπαθα να βρω τις ετικέτες! (Τις βρήκα όμως!)

Ειχε πολύ ωραίες ιδέες για δώρα χειροποιητα. Βαζα με μπισκοτα. Γυαλες αυτές με τα καπακια που βάζουν στους γαμους με κουραμπιεδάκια στολισμενα με κορδέλες. Θηκες απο cds που μπορείς να βάλεις μπισκοτα . Ενα στρογγυλο κουτί το έιχε βάλει αναποδα και στο καπακι του κουτιου είχε βάλει ένα κεικ . Το υπολοιπο κουτί που ηταν αναποδα ειχε βάλει ένα πομολο και ουσιαστικά το είχε κανει σαν τουρτιέρα. Βεβαια μονο αυτό κουτι πρεπει να κοστιζε καμια 30 αρια ευρώ αλλά ήταν πολύ ωραίο.

Μετά είχε παρει βάζα που είχε βαλει μεσα τα υλικα συνταγής για μπισκοτα και απέξω έλεγε τη συνταγή και ένα κουπατ

Ειχε παρει τα κουτια που αγοράζεις τα τσίγκινα με μπισκοτα και τα είχε στολίσει.

Και με λιγη δόση scrapbooking έκανες θαυματα!!!

Κοιτάξτε στο site τους μηπως και βάλουν κανενα βιντεακι

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μήπως το background που διάλεξες ηταν για δυο στήλες? Αν δεις λενε two columns και three columns backgrounds. Εγώ παντα βάζω με τρεις.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι ή στην διαταξη θα πας να τα φτιάξεις οσο θες εσυ ..τωραδεν μπορω να το βρω ...αυριο το πρωι ομως αν δεν το εχεις βρει ..

Πενυ εχε υποψη σου και τα κουτακια απο λιντλ !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως το background που διάλεξες ηταν για δυο στήλες? Αν δεις λενε two columns και three columns backgrounds. Εγώ παντα βάζω με τρεις.
Ναι ή στην διαταξη θα πας να τα φτιάξεις οσο θες εσυ ..τωραδεν μπορω να το βρω ...αυριο το πρωι ομως αν δεν το εχεις βρει ..

Μη βαράτε, φυσικά δεν το βρήκα! Πουθενά δε λέει για στήλες! Στη διάταξη βρήκα μόνο κάτι εικονίδια, όποιον συνδυασμό και να έκανα, δεν άλλαζε!:-(

EkcAp3.png

Μη βαράτε, φυσικά δεν το βρήκα! Πουθενά δε λέει για στήλες! Στη διάταξη βρήκα μόνο κάτι εικονίδια, όποιον συνδυασμό και να έκανα, δεν άλλαζε!:-(

πας σχεδιαση!

Μετα σχεδιαση προτυπου ..

Μετα Προσαρμογη Ευρους !!!

Και φτιαχνεις συρεις εκει με το ποντικι νομιζω ή σου βγαζει με εκατοστα

OiaRp2.png

πας σχεδιαση!

Μετα σχεδιαση προτυπου ..

Μετα Προσαρμογη Ευρους !!!

Και φτιαχνεις συρεις εκει με το ποντικι νομιζω ή σου βγαζει με εκατοστα

Μπράβο βρε Σοφία, ευχαριστώ! Επιτέλους το βρήκα! Σε εικονοστοιχία το βγάζει και το σύρεις. Εγώ πήγαινα στη σχεδίαση προτύπου, αλλά στη διάταξη.

Ευχαριστώ πολύ! (Να δω τι άλλο δε σας έχω ρωτήσει η άσχετη, ήθελα και blog τρομάρα μου!)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

το ξερω εχω παρει πολλες απουσιες, αλλα μια που ο αντρουλης μου ειναι σπιτι, μια τα μαστορεματα, δε μου μενει και πολυς χρονος. εχω και τους sims, αυτο που το βαζεις;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

το ξερω εχω παρει πολλες απουσιες, αλλα μια που ο αντρουλης μου ειναι σπιτι, μια τα μαστορεματα, δε μου μενει και πολυς χρονος. εχω και τους sims, αυτο που το βαζεις;

xaxaxax! Έλα ντε? Έτσι εύκολα συντηρούνται τόσα σπίτια???:D

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...