Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα. κρυωνετε βλεπω και στην Αθηνα.Εμεις εδω και σήμερα 8 βάθμους στις 1 η ώρα. Γυρω τα βουνα είναι χιονισμενα. Μονο εδώ λειπει το χιονάκι αν και δεν το θέλω στην παρούσα φαση.

Πένυ Συγχαρητήρια !!!!

Βρε λες να κερδίσεις και το μίξερ της KitchenAid ???? Α, όλα κι όλα, φιλενάδα αν κερδίσεις θα "χρωστάς" τουλάχιστον ένα ωραίο λαχταριστό κέϊκ, ε ????;)

Άννα,

Καλά ξεμπερδέματα με τις δουλειές ! Απορώ πού το βρίσκεις το κουράγιο ! Και δε με λες ???? Μέσα σε όλα αυτά, έχεις και τα παιδιά ? Τί ρωτάω τώρα ... βλακείες... :lol:

Μου αρέσει πράσινο με κίτρινο: είναι χαρωπός συνδυασμός...

Σε ευχαριστώ Μεταξία μου. Λες να αλλάξει η τύχη και εκει που δεν έιχα κερδίσει ποτέ τώρα να κερδίζω παντου??? Μπα δεν νομίζω...Εξαλλου δεν κερδισα με την τυχη επιλεχτηκε η καρτα μου από το άτομο που οργάνωσε την προκληση. Με την τύχη νομιζω εξακολουθω να μην τα εχω καλα.χαχα

Δεν είναι καλή εποχη για βαψίματα όμως .....και το δικό μου σπίτι είναι κάπως αλλά καλοκαίρι και αν ...

Εμεις παντως δεν πτοούμαστε από τον καιρό. Οτι μερεμετια εχουμε κανει στο σπιτι είναι χειμωνα. Την κουζίνα μας την εβαλαν μετά απο χιονι και ενώ ειμασταν αποκλεισμενοι μας τα ανεβασαν με 4χ4 . Η πλακα είναι οτι και όταν εβαζαν και την κουζίνα της μανας μου παλι τον ίδιο καιρό είχε. Ετσι και εμεις το έχουμε παρει αποφαση.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αννούλα σου θυμίζει τίποτα αυτή η κάρτα?

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/11/blog-post_584.html

τι ομορφη καρτα! την εχω φυλαξει μεσα στο κουτι των βαπτιστικων, μαζι με της Χριστινας.

τι κανετε κορες; εγω εχω σαλταρει! το σπιτι ειναι ανω κατω, αφου εχει μετακομισει το παιδικο στη σαλοτραπεζαρια και η κρεβατοκαμαρα εχει γινει κοινοβιο. εχουμε κολλησει τη κουνια στο κρεββατι και κοιμομαστε με το Νικο αναμεσα μας. αφηστε που δεν τελειωνουμε με τα βαψιματα. μετα πρεπει να ερθουν πλακας και ταπετσερης. μεχρι τελος του μηνα ετσι θα παμε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

τι ομορφη καρτα! την εχω φυλαξει μεσα στο κουτι των βαπτιστικων, μαζι με της Χριστινας.

τι κανετε κορες; εγω εχω σαλταρει! το σπιτι ειναι ανω κατω, αφου εχει μετακομισει το παιδικο στη σαλοτραπεζαρια και η κρεβατοκαμαρα εχει γινει κοινοβιο. εχουμε κολλησει τη κουνια στο κρεββατι και κοιμομαστε με το Νικο αναμεσα μας. αφηστε που δεν τελειωνουμε με τα βαψιματα. μετα πρεπει να ερθουν πλακας και ταπετσερης. μεχρι τελος του μηνα ετσι θα παμε.

Koυράγιο και υπομονή!

Εμείς τέτοιες δουλειές τις κάνουμε την άνοιξη! Αν δεν επείγει φυσικά! Γιατί αν επείγει, τι να κάνεις, τις κάνεις και χειμώνα!

EkcAp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αννα γιατι από τον Ιούνιο δεν ειχα ντουλαπες λόγω υγρασίας και ολο το σπίτι ηταν γυφταριό !!!!!!!!Το σκ τακτοποηθηκαμε αναγκαστικα και κακην κακως !

OiaRp2.png

δυστυχως δεν μπορουν να γινουν αλλη εποχη αυτες οι δουλειες. ειναι ευκαιρια τωρα που καθεται ο Παναγιωτης απο τη δουλεια. αντε αυριο θα περασουν το πρωτο χερι και θα το δουμε επιτελους με χρωμα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε? Σαν να έχει λιγότερο κρύο σήμερα! Χθες το απόγευμα πήγαμε στα μαγαζιά και στο jumbo και ο μικρός ήθελε να τα σηκώσει όλα! Έπαιζε με τις μπάλες, τα χάζευε όλα. Το καλύτερο ήταν με τα αυτοκινητάκια και τα ποδηλατάκια, προσπαθούσε να μπει μέσα, ευτυχώς τα είχαν δεμένα με αλυσίδες! Ξέρουν αυτοί!

δυστυχως δεν μπορουν να γινουν αλλη εποχη αυτες οι δουλειες. ειναι ευκαιρια τωρα που καθεται ο Παναγιωτης απο τη δουλεια. αντε αυριο θα περασουν το πρωτο χερι και θα το δουμε επιτελους με χρωμα!

Τέλειο θα γίνει, ειδικά όταν περαστούν όλα τα χέρια και στρώσει το χρώμα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

jUMBO !!!Ειπες την μαγική λέξη !!! Εγω θέλω πιο πολύ από την μικρή να παμε να ψωνίσουμε δωρακια !!!!Αλλά ειναι νωρίς ακόμα ..

Ούτε εμείς πήραμε ακόμα δώρα! Βέβαια δεν είναι να το αφήσουμε και τελευταία στιγμή, γιατί θα γίνεται χαμός!

Αλλά είναι ωραία, γιατί έχουν βάλει τα χριστουγεννιάτικα και έχει γιορτινή ατμόσφαιρα!!!

EkcAp3.png

Πότε θα στολίσετε? Εμείς τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη. Πρέπει να αλλάξω και τις κουρτίνες πρώτα και μετά βουρ για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Φωτάκια, στολιδάκια παντού μέσα στο σπίτι. Αλλά κι η πόλη είναι ωραίο να νυχτώνει και να είναι στολισμένη! Αχ, τι ωραία, έρχονται τα Χριστούγεννα!!!

EkcAp3.png

Allo και απο εμενα!!!

Σαντυ πολύ ωραίες οι καρτούλες σου!!!

Εμεις στολίζουμε συνηθως τελη Νοεμβρη αλλά ο στολισμος ολοκληρώνεται μεσα Δεκεμβρη. κουφό ε?

Απλά τελη Νοεμβρη ξεκινάω τις κατασκευες και συνεχεια όλο κατι φτιαχνω. Παω στο βουνο και μαζεύω κουκουναρια,πρασινάδες και γενικα ότι βρω και μου κανει κλικ

Και εγώ θελω να παω Τζαμπο μαλλον τη Δευτέρα που θα κατεβω Κορινθο αφου λετε ότι στολισαν κιολας!! Λεω φέτος να κανω σε όλους handmade δωράκια και ψάχνω να βρω ιδεες!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...