Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικό μήνυμα απο μιρακλ viewpost.gif

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα είναι οτι η κοπέλα δεν έχει τρόπους!!! εντάξει να έρθει μαζί μου , φίλες είμαστε στο κάτω - κάτω και να τα διαλέξουμε μαζί αλλά όχι να πας και να κλείσεις τα πάντα μόνη σου!!! μιλάμε για το γράψιμο !!! Το μωρό ζήτησε να της το κοιτάω χωρίς λεφτά εννοείται γιατί τα οικονομικά τους είναι χάλια και χωρίς να με ρωτήσει απλά ανακοινώνοντας το ως εξής : Σκέφτομαι να πάω ξανά δουλειά και εσύ, ε, να μωρέ να κοιτάς τον μπέμπη!!!!

Τους καλεσμένους μου γραμμένους τους έχει, κοιτάει να έρθουν όσο το δυνατόν λιγότεροι γιατί δεν έχει μία. Και να πεις οτι πληρώνει κάτι η ίδια ή ο άντρας της ??? Οχι, τα πληρώνουν όλα οι γονείς της, όλα σας λέω μέχρι και τα ρούχα που πήρε να φορέσει στην βάπτιση!!

Κι΄εγώ κάνω τα καλύτερα πιστέψτε με, επώνυμο ρούχο, επώνυμος σταυρός, ακόμη και για μένα τα καλύτερα ρούχα πήγα και ψώνισα για να είμαι αξιοπρεπέστατη στην εκκλησία. Σε αντίθεση με αυτήν που πριν 2 μήνες που ήρθε στο γάμο μου (η μέλλουσα κουμπάρα μου υποτίθεται!!!) μου ήρθε με μαλλί αχτένιστο (εννοώ πως δεν πήγε κομμωτήριο), άλουστο και αλογοουρά (!) ίσως για να μη πολυφαίνεται και η απλυσιά. Σόρρυ που μιλάω έτσι κορίτσια , ντρέπομαι αλλ΄αυτή είναι η αλήθεια. Για το ντύσιμο της δε τί να πω... μπουτίκ λάϊκα ... εντάξει στο γάμο μου έρχεσαι βάλε κάτι αξιοπρεπές, κουμπάρα μου θα γίνεις στο κάτω - κάτω...

Και το άλλο που προέκυψε πρν λίγο: Την πήρα τηλ. για να της πω πως σε λίγες μέρες που είναι τα 1α γενέθλια του παιδιού θα έρθω να τη δω μαζί με τη μαμά μου μάλιστα (εννοείται με το δωράκι μας εκάστη) και μου είπε πως πολύ απλά δεν θα κάνει γενέθλια σπίτι και πως θα τα γιορτάσουμε μια κι΄έξω στο μαγαζί που θα κάνουμε την δεξίωση της βάπτισης !!! Κατάμουτρα δλδ μου είπε πως δεν θέλει να παω από το σπίτι της!!!

Τί άλλο θα αντέξω η γυναίκα??? Η αγένεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

Γεια σου μετο καλό να γίνεις νονά σου ευχομαι. Ουτε εγώ έχω γίνει νονά αλλά εχω βαφτίσει το παδάκι μου και μαλιστα ο νονος ήταν φίλος του άντρα μου και δεν τον ήξερα πολύ καλα.Γι αυτό το λόγο και δεν έκανα καμια παρεμβαση. Δεν επέλεξα όυτε τα βαφτιστικά ούτε το σταυρό. Το μονο που τους είπα είναι οτι ο στολισμος θα εχει θέμα τη θάλασσα και θα είναι σε τυρκουαζ αποχρώσεις. Με το άγχος ήμουν μεχρι τελευταία στιγμη γιατί το παιδί δεν το γνωριζα καθόλου σχεδόν και όλα τα πράγματα θα τα εβλεπα στην εκκλησία. Ευτυχως και ο ίδιος,οι αδερφές του αλλά και η μανα του είχαν πολύ καλο γούστο και η εκπληξη ήταν ευχαριστη. Σε επομενο μωρό μου όμως που η νονα θα είναι φίλη δική μου θα μου άρεσε να παω μαζι για τα βαφτιστικά . Χωρις να θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα με διακριτικό τρόπο να χαζεύω και εγώ .Αν είναι κατι που μου αρέσει τρελά αλλά είνα τσιμπημενη η τιμη του θα προσθέσω εγώ τα επιπλέον χρήματα και αν συμφωνεί και η ιδια θα το κλεισω.Τωρα να παρω πρωτοβουλία να κλείσω κατι χωρίς την εγκρισή της αποκλείεται!Ετσι θα είναι σαν να την υποχρεωνω να πληρώσει κατι που ίσως δεν εχει την άνεση να το κανει. Στην τελική δεν θα μου άρεσε και εμενα να μου το κανουν.

Ο βαφτιστικός σταυρός νομίζω πως πρεπει να είναι αποκλειστικά θεμα της νονάς μιας και είναι το πιο ουσιαστικό στο ρολο της.

Τωρα όσον αφορά τα άτομα που είπες οτι θα καλεσεις νομίζω ότι δεν θα επρεπε καν να το θεσει. Ειναι ντροπή σε ενα άτομο που θα είναι δευτερη μανα για το παιδι σου, που θα κανει τόσα έξοδα τοσο στη βάφτιση οσο και μελλοντικά.

Τωρα όσον αφορά τη φύλαξη του μωρου μπορείς και εσύ να της το ξεκαθαρίσεις. Αν θέλεις να της το κρατήσεις σε μονιμη βάση για να δουλευει λεγοντας της ότι έιναι τρομερή δεσμευση και ευθύνη για να γίνει εκτός και αν είναι με το αζημειωτο . Ακομα και ετσι να γίνει όμως θα πρεπει να σου ορίσει την ώρα που θα στο πηγαινει και θα στο φέρνει γιατί τωρα τελευταία ακουω για περιπτώσεις που τα πανε και ξεχνανε να τα παρουν. Και να σου πω την αλήθεια ως μανα δε ξέρω κατά πόσο θα επαιρνα την ευθύνη να κρατήσω ένα ξένο παιδί. Μγάλη ευθυνη!!

Καλημέρα και από εμένα!

Λοιπόν εγώ βάπτισα πριν από λίγο καιρό τη μικρούλα μου και ο νονός ήταν φίλος του άντρα μου. Από την αρχή μου είχε πει να πάμε παρέα για όλα τα ψώνια ώστε να είναι σίγουρος ότι θα μου αρέσουν και εμένα. Μου είπε επίσης να μην κοιτάξω τιμές και ότι δεν είχε πρόβλημα αρκεί ό,τι διαλέγαμε να μου άρεσε. Παρόλα αυτά εγώ έκανα μια έρευνα αγοράς μόνη μου να ξέρω τιμές, ώστε να μην ξεπαραδιαστεί ο άνθρωπος! Επίσης πήγα και σε κάποια μαγαζιά που ήξερα με stock μήπως βρω καλύτερες τιμές. Για το σταυρό τον ρώτησα αν έχει κάποιο γνωστό χρυσοχόο να πάμε εκεί και αφού μου είπε ότι δεν είχε, του πρότεινα να πάμε σε δικό μας γνωστό και δέχτηκε. Πράγματι πήγαμε εκεί και πήραμε και το δικό του δώρο από αυτό το μαγαζί και η αλήθεια ήταν ότι μας έκανε πού καλές τιμές. Νομίζω ότι το βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να υπάρχει ειλικρίνεια για το καλό του παιδιού.

Η γνώμη μου είναι, για να μη μείνει το παιδί χωρίς νονά, γιατί αυτές οι παρεξηγήσεις κάπως έτσι καταλήγουν συνήθως, να μιλήσεις με τη μαμά και να της ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Να της πεις το παράπονό σου για να λυθεί το θέμα.

Πάντως μια ελαφρά γαιδουριά διακρίνεται στην συμπεριφορά της...είσαι σίγουρη ότι θέλεις να κουμπαριάσετε????

Kαλημέρα !!

Πένυ η κουζίνα σου είναι όλα τα λεφτά !!

Το γουστο τωρα είναι πολύ προσωπικο για αυτό εγω δεν θα πω τίποτα .....εσύ ξέρεις πως θα νιωθεις πιο όμορφα....Εγω ανυπομονω να στολίσω το σπίτι χριστουγεννιάτικα !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και από εμενα!!! Τι κρύο είναι αυτό μπρρρρρρρ!!!

Χτες εριχνε χιονονερο εδώ.

Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια όσον αφορά το σπίτι και την κουζίνα μου.

Πεπη θα με ενδιέφερε να ακουσω τη γνωμη σου. Μπορεί να μου δώσεις καποια ιδέα που ίσως να μην την έχω σκεφτεί.Γενικα ότι αλλαγή σας ερχεται πως θα μπορούσα να κανω . Ακομα και αν κατι δεν μπορέσω να το κανω τώρα θα το έχω στα μελλοντικά σχεδια μου.

Εγώ από χτες πάλι δεν έιμαι καλά . Μαλλον γαστρεντερίτιδα μου μυρίζεται...Τι πράγμα είναι αυτό με μενα. Μα να μην αφηνω τιποτα!!!!

Τελοσπαντων.

Σημερα είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε ένα διαγωνισμο!!! Μια καρτούλα που έιχα φτιαξει για μια πρόκληση του get creative κερδισε!! Πολύ χάρηκα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμενα!!! Τι κρύο είναι αυτό μπρρρρρρρ!!!

Χτες εριχνε χιονονερο εδώ.

Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια όσον αφορά το σπίτι και την κουζίνα μου.

Πεπη θα με ενδιέφερε να ακουσω τη γνωμη σου. Μπορεί να μου δώσεις καποια ιδέα που ίσως να μην την έχω σκεφτεί.Γενικα ότι αλλαγή σας ερχεται πως θα μπορούσα να κανω . Ακομα και αν κατι δεν μπορέσω να το κανω τώρα θα το έχω στα μελλοντικά σχεδια μου.

Εγώ από χτες πάλι δεν έιμαι καλά . Μαλλον γαστρεντερίτιδα μου μυρίζεται...Τι πράγμα είναι αυτό με μενα. Μα να μην αφηνω τιποτα!!!!

Τελοσπαντων.

Σημερα είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε ένα διαγωνισμο!!! Μια καρτούλα που έιχα φτιαξει για μια πρόκληση του get creative κερδισε!! Πολύ χάρηκα!!

θα το μελετησω αυριο πρωι στην δουλεια πριν ερθουν οι άλλοι!!!

OiaRp2.png

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Πένυ μου συγχαρητήρια για τη νίκη!!!

Τι κάνετε? Εγώ καλά! Ωραία πέρασε το Σαβ/κο! Το Σάββατο το βράδυ ήμασταν στη γιορτή της κουνιάδας μου και ο μικρός έδωσε ρέστα στο χορό και τις τσαχπινιές! Την Κυριακή κλασικά στον παιδότοπο και για φαγητό.

Φιλάκια σε όλες!

EkcAp3.png

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί ....ουφ ...πρεπει να κάψουμε αρκετό πετρέλαιο !!!

Φιλακια πάω και γω σπιτάκι στο παιδάκι μου !!!!

Eμείς αρχίσαμε να ανάβουμε και το τζάκι! Θα γλιτώσουμε και λίγο πετρέλαιο! Και έχει και ωραία ατμόσφαιρα!! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε; εδω εχει γινει κεντρο διερχομενων! σημερα περασαν απο το σπιτι μπογιατζης, υδραυλικος και ψυκτικος. επισης μολις παραλαβαμε τα ξυλα του χειμωνα και περασε και η κουμπαρα μου για καφε. απο αυριο ξεκιναμε βαψιματα στο παιδικο. θα το κανουμε πρασινο με κιτρινο. Πενυ συγχαρητηρια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Έχω αϋπνίες σήμερα!

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14098.htm

κουτακια χριστουγεννιατικα

Πολύ όμορφα κουτάκια!

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε; εδω εχει γινει κεντρο διερχομενων! σημερα περασαν απο το σπιτι μπογιατζης, υδραυλικος και ψυκτικος. επισης μολις παραλαβαμε τα ξυλα του χειμωνα και περασε και η κουμπαρα μου για καφε. απο αυριο ξεκιναμε βαψιματα στο παιδικο. θα το κανουμε πρασινο με κιτρινο. Πενυ συγχαρητηρια!

Κι έλεγα πού χάθηκες εσύ? Πολύ ωραίο το πράσινο με το κίτρινο!

EkcAp3.png

...............

Πένυ Συγχαρητήρια !!!!

Βρε λες να κερδίσεις και το μίξερ της KitchenAid ???? Α, όλα κι όλα, φιλενάδα αν κερδίσεις θα "χρωστάς" τουλάχιστον ένα ωραίο λαχταριστό κέϊκ, ε ????;)

Άννα,

Καλά ξεμπερδέματα με τις δουλειές ! Απορώ πού το βρίσκεις το κουράγιο ! Και δε με λες ???? Μέσα σε όλα αυτά, έχεις και τα παιδιά ? Τί ρωτάω τώρα ... βλακείες... :lol:

Μου αρέσει πράσινο με κίτρινο: είναι χαρωπός συνδυασμός...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...