Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!

Τι καιρός μουχλας είναι αυτός!!Πως μου αρέσει!!! Κρυο απο αυριο λεει βροχές χιονια χαμος!!

Σημερα θα φτιαξω φρικασε!!Νομίζω κολλαει με τον καιρό.

Λοιπόν κορίτσια θελω τη γνωμη σας σε κατι.Λεω να κανω ενα ψιλορεκτιφιε στο σαλόνι μου. Αρχικα θα παρω ενα χαλί από αυτά τα πολύ μαλλιαρά που είναι σαν γούνες . Και με τον καινουριο χρόνο θα αλλαξω και τις κουρτίνες και θα ντυσω ένα πολυθρονάκι που έχω. Το θέμα είναι ότι δεν ξερω τι χρωματα να βάλω. Οι τοίχοι είναι μπεζ με λεπτομερεια το τζάκι που έιναι πορτοκαλοκεραμιδι και ο τοιχος που συνδεει την κουζίνα λαδι . Το σαλονι μου καφε γκρι και εχω και πινακες στους τόνους πορτοκαλοκοκκινου. Αυτά που έχω σκεφτεί έιναι δυο

1) να παρω γκρι ανθρακι το χαλί και γκρι ανοιχτό κουρτίνες και το πολυθρονάκι. Βεβαια τότε θα πρέπει να βάψω και το τζακι γκρι .Μηπως αν τα κανω όλα αυτά γινει μια μαυρίλα τελικα??? τα επιπλα μου είναι βεγκε

2) Να πάρω λαδί το χαλί (αν υπάρχει φυσικα) και να κανω λαδί τις κουρτίνες και το πολυθρονακι και να αφήσω και την ρομαν τη μπεζ που έχω πανω απο τον μπουφε (ειναι και πρόσφατη εκανε και ενα σκασμο λεφτά)

Εχετε να μου προτείνετε κατι το διαφορετικό? Αλλά θέλω να περάσει όσο το δυνατόν αναιμακτα γιατί οι κουρτίνες που θα χρειαστώ έιναι πολλά μετρα και ήδη θα μου ανεβει το κοστος πολύ.

Κατσε να ψάξω να βρω κατι φωτό που έχω του σπιτιού για να δείτε καλύτερα το χώρο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009377-1.jpg

Εδώ είναι το τζακι και η ρόμαν π0ου αν γίνεται θέλω να κρατήσω

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009375.jpg

Ο καναπές μου κα μπροστά απο τα σκαμπω υπάρχει ένα τομαρι καφέ σκουρο και εχει και το πολυθρονάκι στο πλάι του τζακιου που είναι λευκό και θέλω να το ντυσω

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009369-1.jpg

η κουζίνα που χωρίζει από το σαλόνι με τρια σκαλοπατια και μπροστά της εχει τον τοιχο που σαν δειχνω πίσω απο την κατω φωτό

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009372.jpg απο την κουζίνα είναι η τραπεζαρία .

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009371-1.jpg

Στο αλλο πλαι του τζακιου είναι ενα επιπλο πάλι βεγκε που εχει τον υπολογιστή

Ο πλαινος τοιχος απο τους καναπεδες ειναι δυο μπαλκονοπορτες τεράστιες με ενα τοιχακι μικρό ενδιαμεσα. Πιανουν όμως σχεδόνο όλο τον τοιχο

Τώρα οι κουρτίνες μου είναι καφέ ταφτάς το εξωτερικό κα το εσωτερικό μπεζ. Που πήγα στη συνυφάδα και ειδα τα μπεζ χαλια της σε παλι πορτοκαλοκοκκινο σπιτι δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν.

Τι να κανω βρε κορίτσια. Τα φωτα σας!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα !

Σάντυ,

Μάλλον κάτι έπαθε εκείνη την στιγμή το σύστημα (υπερφόρτωση), κόλλησε και τώρα νομίζει ότι έχεις ήδη λάβει μέρος και δεν μπορείς να συμπληρώσεις πάνω από μια φορά το ερωτηματολόγιο... κρίμα !

Πένυ,

Έχεις βλέπω όρεξη σήμερα... σ' έχει πιάσει αυτό το να αλλάξεις κάτι ε ????

Έριξα μια ματιά στις φωτο που μας έβαλες (καλά το σπίτι σου είναι γμτ... σε ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα !!!!) κι εγώ θα προτιμούσα από αυτό που μπορώ να καταλάβω το λαδί με το χρυσό/μπεζ... το γκρι θα μου άρεσε με πιο ανοιχτούς τοίχους για να κάνει αντίθεση... :wink:

Kαλημέρα!

Καλημέρα !

Σάντυ,

Μάλλον κάτι έπαθε εκείνη την στιγμή το σύστημα (υπερφόρτωση), κόλλησε και τώρα νομίζει ότι έχεις ήδη λάβει μέρος και δεν μπορείς να συμπληρώσεις πάνω από μια φορά το ερωτηματολόγιο... κρίμα !

Ναι, αυτό έγινε δυστυχώς! Θα βρω όμως άλλον υπολογιστή να ξαναδοκιμάσω!

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009377-1.jpg

Εδώ είναι το τζακι και η ρόμαν π0ου αν γίνεται θέλω να κρατήσω

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009375.jpg

Ο καναπές μου κα μπροστά απο τα σκαμπω υπάρχει ένα τομαρι καφέ σκουρο και εχει και το πολυθρονάκι στο πλάι του τζακιου που είναι λευκό και θέλω να το ντυσω

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009369-1.jpg

η κουζίνα που χωρίζει από το σαλόνι με τρια σκαλοπατια και μπροστά της εχει τον τοιχο που σαν δειχνω πίσω απο την κατω φωτό

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009372.jpg απο την κουζίνα είναι η τραπεζαρία .

http://i405.photobucket.com/albums/pp131/PENY466/12092009371-1.jpg

Στο αλλο πλαι του τζακιου είναι ενα επιπλο πάλι βεγκε που εχει τον υπολογιστή

Ο πλαινος τοιχος απο τους καναπεδες ειναι δυο μπαλκονοπορτες τεράστιες με ενα τοιχακι μικρό ενδιαμεσα. Πιανουν όμως σχεδόνο όλο τον τοιχο

Τώρα οι κουρτίνες μου είναι καφέ ταφτάς το εξωτερικό κα το εσωτερικό μπεζ. Που πήγα στη συνυφάδα και ειδα τα μπεζ χαλια της σε παλι πορτοκαλοκοκκινο σπιτι δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν.

Τι να κανω βρε κορίτσια. Τα φωτα σας!!!!

Πένυ μου πολύ ωραίο το σπίτι σου! Θα σου πω αργότερα τη γνώμη μου, για να μελετήσω το θέμα!

EkcAp3.png

Κορίτσια βοηθήστε με. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους κουμπάρους μου (τους πάντρεψα) και σκέφτομαι να χαλάσω την κουμπαριά, δλδ να μην βαπτίσω το παιδάκι τους. Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν είναι του παρόντος. Πώς μπορώ να το πράξω , να τους το πω τέλος πάντων αλλά με ευγενικό τρόπο??

11/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Διαφημίσεις

Κορίτσια σόρρυ αν μπαίνω ως σφήνα στις συζητήσεις σας αλλά είδα φως και μπήκα που λένε καθόσον ο τίτλος Καφέ η Βάφτιση τα λέει όλα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω... Είμαι παντρεμένη χωρίς παιδιά και πρόκειται να βαφτίσω το αγοράκι μιας καλής μου φίλης. Δεν έχω ξαναβαφτίσει άλλο παιδάκι. Από την 1η στιγμή που τα συμφωνήσαμε μου είπε να ψωνίσω για το παιδί ό,τι θέλω εγώ (του τύπου σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη) και σύμφωνα με το πορτοφόλι μου (του τύπου μην πας και καταξοδευτείς βρε παιδί μου). Οκ μεχρι εδώ. Τα στραβά ξεκίνησαν αμέσως μετά λες και την τσίμπησε μύγα τσε-τσε.

- Με πήρε τηλ. να με ρωτήσει πότε θα πάμε μαζί για ψώνια

- Πήγαμε και από την 1η στιγμή μου ξεκαθάρισε πως η βάφτιση θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα (συγκεκριμένα το θέμα μας ήταν το αλογάκι δλδ. λαδόπανα αλογάκι, λαμπάδα αλογάκι, μπομπονιέρες αλογάκι κλπ)

- λίγες μέρες μετά και ενώ είχαμε επισκεφθεί όλο κι΄όλο ένα - δυο καταστήματα χωρίς να έχουμε καταλήξει ακόμη, παθαίνω ένα μικρό ατυχηματάκι το οποίο με καθηλώνει στο κρεβάτι για 10 μέρες περίπου

- μου τηλεφωνεί να δει πως τα πάω και μου προτείνει επειδή εγώ δεν μπορώ να μετακινηθώ να πάει μόνη της να ρίξει μια ματιά και σε άλλα καταστήματα

- την επομένη με παίρνει τηλ. και μου λέει πως είδε ένα πακέτο βάφτισης που της άρεσε πολύ στο τάδε κατάστημα να πάω και εγώ να το δω μιας και πλέον κουτσά στραβά που λένε μπορούσα να περπατώ

- πηγαίνω και έκπληκτη διαπιστώνω πως έδωσε προκαταβολή (χωρίς την έγκρισή μου) και έκλεισε :shock: τα πάντα !!!!! ρουχαλάκια, μπομπό, κουτιά, λαπμπάδες, όλο το πακέτο της βάφτισης !!!!

- της τηλεφωνώ και μου λέει οτι και καλά πήρε την πρωτοβουλία να τα κλείσει γιατί πίστευε :shock: οτι θα μου άρεσαν και εμένα !!!

- ενώ έχω γίνει ράκος ψυχολογικά από τις βλακείες της μου τηλεφωνεί να με ρωτήσει πότε θα πάμε και για τον σταυρό μαζί (!) :shock: και μου λέει ορθά κοφτά οτι της αρέσει το λευκόχρυσο

Τα καλύτερα σας τα άφησα για το τέλος: όταν με ρώτησε πόσους καλεσμένους θα έχω για το τραπέζι της δεξίωσης και της είπα 10 άτομα μου είπε πως είναι πολλά και να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να τους καλέσουμε μόνο στην βάφτιση και όχι στο τραπέζι...

και κάτι άλλο...μου είπε πως σκέφτεται να ξαναπάει στη δουλειά (καθόσον από τότε που γέννησε δεν δουλεύει) και να της κρατώ εγώ το μωρό ...

Μήπως έψαχνε νονά - κορόϊδο???? νιώθω οτι υποτιμά την νοημοσύνη μου και κάνω υπομονή... τί άλλο μπορώ να κάνω?? πώς πρέπει να συμπεριφερθώ???

Kαλώς ήρθες! Συγγνώμη δε χρειάζεται να ζητάς, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο καφέ μας, ειδικά όταν έχουν θέματα σχετικά με βάφτιση, να δικαιολογούμε λιγάκι και το όνομα του καφέ!

Λοιπόν! Εγώ δεν έχω γίνει νονά, είμαι μαμά με δύο νονές. Στη βάφτιση του γιου μου αποφάσισα μόνη μου το θέμα (έφτιαξα και αρκετά πράγματα η ίδια), το πρότεινα και στις νονές και συμφώνησαν (όχι με το ζόρι). Πήγαμε μαζί και διαλέξαμε τα βαφτιστικά, δεν επικράτησε ούτε η μία, ούτε η άλλη άποψη, αλλά βρήκαμε πράγματα που να αρέσουν σε όλες (σε νορμάλ τιμές). Το σταυρό τον διάλεξαν μόνες. Ωστόσο δε θα πήγαινα ποτέ να κλείσω μόνη μου τα βαφτιστικά χωρίς να τα δουν, με τη δικαιολογία ότι θα τους αρέσουν, είναι γαϊδουριά! Οπότε ναι, αυτό δεν ήταν σωστό. Τώρα για το ότι σου είπε ορθά κοφτά πως θέλει λευκόχρυσο. Έχει σημασία ο τρόπος που στο είπε. Στο είπε με ευγένεια και με τη λογική ότι ο σταυρός είναι κάτι που θα μείνει και επειδή ο λευκόχρυσος είναι καλύτερος για αγόρι? Ή για να στο επιβάλλει? Θα μπορούσες να της πεις ότι αφού διάλεξε εκείνη όλα τα υπόλοιπα, θέλεις να διαλέξεις μόνη στο σταυρό, αλλά θα πάρεις λευκόχρυσο.

Πάντως κι εγώ, αν γίνω νονά κάποτε, σίγουρα θέλω να διαλέξω μαζί με τη μαμά!

Τώρα για το ότι σου είπε να της κρατάς το παιδί, εννοεί να σε πληρώνει? Ή τζάμπα? Άλλο να το κρατήσεις μερικές φορές, εννοείται πως δε θα πληρωθείς. Αλλά αν είναι να το κάνεις συστηματικά ως δουλειά, είναι κοροϊδία να μην πληρώνεσαι! Μπορείς να το αποφύγεις ευγενικά!

EkcAp3.png

Κορίτσια σόρρυ αν μπαίνω ως σφήνα στις συζητήσεις σας αλλά είδα φως και μπήκα που λένε καθόσον ο τίτλος Καφέ η Βάφτιση τα λέει όλα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω... Είμαι παντρεμένη χωρίς παιδιά και πρόκειται να βαφτίσω το αγοράκι μιας καλής μου φίλης. Δεν έχω ξαναβαφτίσει άλλο παιδάκι. Από την 1η στιγμή που τα συμφωνήσαμε μου είπε να ψωνίσω για το παιδί ό,τι θέλω εγώ (του τύπου σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη) και σύμφωνα με το πορτοφόλι μου (του τύπου μην πας και καταξοδευτείς βρε παιδί μου). Οκ μεχρι εδώ. Τα στραβά ξεκίνησαν αμέσως μετά λες και την τσίμπησε μύγα τσε-τσε.

- Με πήρε τηλ. να με ρωτήσει πότε θα πάμε μαζί για ψώνια

- Πήγαμε και από την 1η στιγμή μου ξεκαθάρισε πως η βάφτιση θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα (συγκεκριμένα το θέμα μας ήταν το αλογάκι δλδ. λαδόπανα αλογάκι, λαμπάδα αλογάκι, μπομπονιέρες αλογάκι κλπ)

- λίγες μέρες μετά και ενώ είχαμε επισκεφθεί όλο κι΄όλο ένα - δυο καταστήματα χωρίς να έχουμε καταλήξει ακόμη, παθαίνω ένα μικρό ατυχηματάκι το οποίο με καθηλώνει στο κρεβάτι για 10 μέρες περίπου

- μου τηλεφωνεί να δει πως τα πάω και μου προτείνει επειδή εγώ δεν μπορώ να μετακινηθώ να πάει μόνη της να ρίξει μια ματιά και σε άλλα καταστήματα

- την επομένη με παίρνει τηλ. και μου λέει πως είδε ένα πακέτο βάφτισης που της άρεσε πολύ στο τάδε κατάστημα να πάω και εγώ να το δω μιας και πλέον κουτσά στραβά που λένε μπορούσα να περπατώ

- πηγαίνω και έκπληκτη διαπιστώνω πως έδωσε προκαταβολή (χωρίς την έγκρισή μου) και έκλεισε :shock: τα πάντα !!!!! ρουχαλάκια, μπομπό, κουτιά, λαπμπάδες, όλο το πακέτο της βάφτισης !!!!

- της τηλεφωνώ και μου λέει οτι και καλά πήρε την πρωτοβουλία να τα κλείσει γιατί πίστευε :shock: οτι θα μου άρεσαν και εμένα !!!

- ενώ έχω γίνει ράκος ψυχολογικά από τις βλακείες της μου τηλεφωνεί να με ρωτήσει πότε θα πάμε και για τον σταυρό μαζί (!) :shock: και μου λέει ορθά κοφτά οτι της αρέσει το λευκόχρυσο

Τα καλύτερα σας τα άφησα για το τέλος: όταν με ρώτησε πόσους καλεσμένους θα έχω για το τραπέζι της δεξίωσης και της είπα 10 άτομα μου είπε πως είναι πολλά και να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να τους καλέσουμε μόνο στην βάφτιση και όχι στο τραπέζι...

και κάτι άλλο...μου είπε πως σκέφτεται να ξαναπάει στη δουλειά (καθόσον από τότε που γέννησε δεν δουλεύει) και να της κρατώ εγώ το μωρό ...

Μήπως έψαχνε νονά - κορόϊδο???? νιώθω οτι υποτιμά την νοημοσύνη μου και κάνω υπομονή... τί άλλο μπορώ να κάνω?? πώς πρέπει να συμπεριφερθώ???

Γεια σου μετο καλό να γίνεις νονά σου ευχομαι. Ουτε εγώ έχω γίνει νονά αλλά εχω βαφτίσει το παδάκι μου και μαλιστα ο νονος ήταν φίλος του άντρα μου και δεν τον ήξερα πολύ καλα.Γι αυτό το λόγο και δεν έκανα καμια παρεμβαση. Δεν επέλεξα όυτε τα βαφτιστικά ούτε το σταυρό. Το μονο που τους είπα είναι οτι ο στολισμος θα εχει θέμα τη θάλασσα και θα είναι σε τυρκουαζ αποχρώσεις. Με το άγχος ήμουν μεχρι τελευταία στιγμη γιατί το παιδί δεν το γνωριζα καθόλου σχεδόν και όλα τα πράγματα θα τα εβλεπα στην εκκλησία. Ευτυχως και ο ίδιος,οι αδερφές του αλλά και η μανα του είχαν πολύ καλο γούστο και η εκπληξη ήταν ευχαριστη. Σε επομενο μωρό μου όμως που η νονα θα είναι φίλη δική μου θα μου άρεσε να παω μαζι για τα βαφτιστικά . Χωρις να θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα με διακριτικό τρόπο να χαζεύω και εγώ .Αν είναι κατι που μου αρέσει τρελά αλλά είνα τσιμπημενη η τιμη του θα προσθέσω εγώ τα επιπλέον χρήματα και αν συμφωνεί και η ιδια θα το κλεισω.Τωρα να παρω πρωτοβουλία να κλείσω κατι χωρίς την εγκρισή της αποκλείεται!Ετσι θα είναι σαν να την υποχρεωνω να πληρώσει κατι που ίσως δεν εχει την άνεση να το κανει. Στην τελική δεν θα μου άρεσε και εμενα να μου το κανουν.

Ο βαφτιστικός σταυρός νομίζω πως πρεπει να είναι αποκλειστικά θεμα της νονάς μιας και είναι το πιο ουσιαστικό στο ρολο της.

Τωρα όσον αφορά τα άτομα που είπες οτι θα καλεσεις νομίζω ότι δεν θα επρεπε καν να το θεσει. Ειναι ντροπή σε ενα άτομο που θα είναι δευτερη μανα για το παιδι σου, που θα κανει τόσα έξοδα τοσο στη βάφτιση οσο και μελλοντικά.

Τωρα όσον αφορά τη φύλαξη του μωρου μπορείς και εσύ να της το ξεκαθαρίσεις. Αν θέλεις να της το κρατήσεις σε μονιμη βάση για να δουλευει λεγοντας της ότι έιναι τρομερή δεσμευση και ευθύνη για να γίνει εκτός και αν είναι με το αζημειωτο . Ακομα και ετσι να γίνει όμως θα πρεπει να σου ορίσει την ώρα που θα στο πηγαινει και θα στο φέρνει γιατί τωρα τελευταία ακουω για περιπτώσεις που τα πανε και ξεχνανε να τα παρουν. Και να σου πω την αλήθεια ως μανα δε ξέρω κατά πόσο θα επαιρνα την ευθύνη να κρατήσω ένα ξένο παιδί. Μγάλη ευθυνη!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα !

Πένυ,

Έχεις βλέπω όρεξη σήμερα... σ' έχει πιάσει αυτό το να αλλάξεις κάτι ε ????

Έριξα μια ματιά στις φωτο που μας έβαλες (καλά το σπίτι σου είναι γμτ... σε ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα !!!!) κι εγώ θα προτιμούσα από αυτό που μπορώ να καταλάβω το λαδί με το χρυσό/μπεζ... το γκρι θα μου άρεσε με πιο ανοιχτούς τοίχους για να κάνει αντίθεση... :wink:

Μεταξία έχω όρεξη καιρό τώρα αλλά μου λειπουν τα λεφτά!! Οι κουρτίνες που έχουμε είναι παλιές και πολύ σκουρα η απέξω και ήθελα να βάλω κατι πιο χρωματιστό.

Οταν μπήκαμε στο σπίτι το μονο που είχαμε ήταν η τραπεζαρια και ο μπουφες ολα τα άλλα ήταν της μανας μου. Ουτε κουζίνα ούτε τπτ βεβαια δεν ήταν και παλιο το σπίτι. Σιγά σιγά κάθε χρόνο βάζαμε και απο κατι.Φετος έχουν σειρά οι κουρτίνες.

Και εγώ έτσι λεω ότι έιναι το πιο αναιμακτο μιας και περυσι βάψαμε όλο τον κατω όροφο και αν πω του άντρα μου να αλλάξω παλι χρώματα θα με κυνηγήσει!!Είμαι ανοικτή πάντως σε καινουριες ιδεες για ανανεωση!

Kαλημέρα!

Πένυ μου πολύ ωραίο το σπίτι σου! Θα σου πω αργότερα τη γνώμη μου, για να μελετήσω το θέμα!

Περιμένω !!!Μελετησε το με την ησυχία σου

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω για λεπτομέρειες αλλά κάποια άλλη φορά, τώρα έχω πολλή δουλειά.

11/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Πένυ μου κι εγώ δε θα πρωτοτυπήσω, θα συμφωνήσω με τη δεύτερη εκδοχή. Το γκρι προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου και σε σπίτι που επισκέφτηκα πρόσφατα, δε μου άρεσε, ήταν πάρα πολύ σκοτεινό και μουντό. Και ούτως ή άλλως δεν ταιριάζει με τα χρώματά σου, αναγκαστικά θα πρέπει να βάψεις το τζάκι και ίσως και ένα τοίχο. Βασικά το γκρι πάει με το λευκό και τις ψυχρές αποχρώσεις, όχι τις θερμές. Με το μπεζ και γενικά τις γήινες αποχρώσεις δεν πάει καθόλου.

Οπότε, αν δε θέλεις να αλλάξεις χρώμα στους τοίχους και θέλεις να κρατήσεις και το ρόμαν, μένεις στις γήινες αποχρώσεις.

Το λαδί ανοιχτό, το χρυσό (το γλυκό χρυσό, όχι του Φλωρινιώτη) και το μπεζ ταιριάζουν. Το σκούρο λαδί στις κουρτίνες θα σκοτεινιάσει, αν σου αρέσει, βάλε μόνο στα πλαϊνά. Προτείνω επίσης πορτοκαλί-κεραμιδί για τις κουρτίνες, που θα δώσει και χρώμα και είναι και φωτεινό. Σε χαλί θα έβαζα μάλλον σε καφέ απόχρωση, εκτός αν έχεις ήδη.

Ποια χαλιά εννοείς?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα είναι οτι η κοπέλα δεν έχει τρόπους!!! εντάξει να έρθει μαζί μου , φίλες είμαστε στο κάτω - κάτω και να τα διαλέξουμε μαζί αλλά όχι να πας και να κλείσεις τα πάντα μόνη σου!!! μιλάμε για το γράψιμο !!! Το μωρό ζήτησε να της το κοιτάω χωρίς λεφτά εννοείται γιατί τα οικονομικά τους είναι χάλια και χωρίς να με ρωτήσει απλά ανακοινώνοντας το ως εξής : Σκέφτομαι να πάω ξανά δουλειά και εσύ, ε, να μωρέ να κοιτάς τον μπέμπη!!!!

Τους καλεσμένους μου γραμμένους τους έχει, κοιτάει να έρθουν όσο το δυνατόν λιγότεροι γιατί δεν έχει μία. Και να πεις οτι πληρώνει κάτι η ίδια ή ο άντρας της ??? Οχι, τα πληρώνουν όλα οι γονείς της, όλα σας λέω μέχρι και τα ρούχα που πήρε να φορέσει στην βάπτιση!!

Κι΄εγώ κάνω τα καλύτερα πιστέψτε με, επώνυμο ρούχο, επώνυμος σταυρός, ακόμη και για μένα τα καλύτερα ρούχα πήγα και ψώνισα για να είμαι αξιοπρεπέστατη στην εκκλησία. Σε αντίθεση με αυτήν που πριν 2 μήνες που ήρθε στο γάμο μου (η μέλλουσα κουμπάρα μου υποτίθεται!!!) μου ήρθε με μαλλί αχτένιστο (εννοώ πως δεν πήγε κομμωτήριο), άλουστο και αλογοουρά (!) ίσως για να μη πολυφαίνεται και η απλυσιά. Σόρρυ που μιλάω έτσι κορίτσια , ντρέπομαι αλλ΄αυτή είναι η αλήθεια. Για το ντύσιμο της δε τί να πω... μπουτίκ λάϊκα ... εντάξει στο γάμο μου έρχεσαι βάλε κάτι αξιοπρεπές, κουμπάρα μου θα γίνεις στο κάτω - κάτω...

Και το άλλο που προέκυψε πρν λίγο: Την πήρα τηλ. για να της πω πως σε λίγες μέρες που είναι τα 1α γενέθλια του παιδιού θα έρθω να τη δω μαζί με τη μαμά μου μάλιστα (εννοείται με το δωράκι μας εκάστη) και μου είπε πως πολύ απλά δεν θα κάνει γενέθλια σπίτι και πως θα τα γιορτάσουμε μια κι΄έξω στο μαγαζί που θα κάνουμε την δεξίωση της βάπτισης !!! Κατάμουτρα δλδ μου είπε πως δεν θέλει να παω από το σπίτι της!!!

Τί άλλο θα αντέξω η γυναίκα??? Η αγένεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

Eντάξει, η φίλη σου είναι στον κόσμο της. Λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Και τους καλεσμένους σου θα έπρεπε να σεβαστεί, αλλά ίσως επειδή πληρώνουν άλλοι το τραπέζι, να της έχουν βάλει όριο στα άτομα.

Το ότι σου είπε να μην πας στα γενέθλια είναι επίσης λάθος, γιατί ακόμα κι αν δεν κάνει ανοιχτή γιορτή στο σπίτι, δε θα έπρεπε να σου αρνηθεί την επίσκεψη! Αν είναι δυνατόν!

Μα καλά, θέλει να κρατάς το παιδί τζάμπα? Είναι πολύ μεγάλη υποχρέωση και ευθύνη, δεν είναι ωραίο το να θεωρεί δεδομένο ότι δέχεσαι. Στην τελική δε σκέφτεται ότι έχεις και δική σου ζωή??????

EkcAp3.png

χαιρετε, χαιρετε! βλεπω νεο αιμα σημερα στο καφενεδακι μας! μιρακλ θα σου μιλησω απο τη μερια της μαμας. και στα δυο μου παιδια ηθελα να εχω λογο και να βαλω και το δικο μου γουστο, γι' αυτο κι επελεξα κουμπαρους που να εχω το θαρρος να το κανω. σε καμμια περιπτωση βεβαια, δεν επεβαλα τη γνωμη μου και παντα ενεργουσα με γνωμονα να μη "γδυσω" τον αλλον. νομιζω οτι η μελλουσα κουμπαρα σου φερθηκε γαϊδουρινα και λυπαμαι αν σπερνω τη διχνοια, αλλα εγω μεχρι που θα χαλουσα και τη κουμπαρια, επειδη δεν ξεκινουσε με τους καλυτερους οιωνους. φαντασου πως θα εξελιχθει η σχεση σας στη πορεια. στα λεω ως τσουρουφλισμενη. εχω βαφτισει κι εγω ενα κοριτσακι, το οποιο μενει στην Τηνο. οταν ηταν να γινει η βαφτιση, η μαμα της μου ξεκαθαρισε οτι θελει το φορεματακι ή μπλε σκουρο ή λαδι (μπλιαχ!). κι ολα αυτα εν έτει 1999, που περα απο ροζ και λευκο δεν εβρισκες. τελικα βρηκα ενα πολυ ωραιο μπλε ευτυχως. δεν δυσανασχετησα στιγμη, παρολο που δεν θα σκεφτομουν ποτε να παρω τετοιο χρωμα στο παιδι κι ολα αυτα τα χρονια εχω σταθει παραπανω απο επαξια στο ρολο μου ως νονα. το αποτελεσμα ειναι οτι εχουμε φτασει σε σημειο να στελνω δωρα σε γιορτες και γενεθλια και να μη δεχομαι ουτε ενα τηλεφωνο οτι το λαβαμε. βαφτισα τη κορη μου τον Ιουνιο κι εκτος οτι δεν ηρθαν (ειμαστε και συγγενεις, η βαφτιστηρα μου ειναι πρωτη μου ξαδερφη), ουτε δωρο εστειλε, ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρε να μου πει να σου ζησει το παιδι. ουφ! μου εβγαλες ολο το παραπονο, αλλα δεν πειραζει, ξαλαφρωσα λιγο.

οσο για το σπιτι της Πενυς, για ρωτηστε κι εμενα που το ειδα απο κοντα, ειναι απιστευτο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κι εγω τα 'χω φτυσει απο το πρωι. πηγαμε τα παιδια στη πεθερα μου κι αρχισαμε ανακαινιση στο παιδικο. ολη μερα ξεκολλαω ταπετσαριες! αντε να ερθει απο Τριτη ο μπογιατζης να το σουλουπωσει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...