Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

χαχα! εγω ευτυχως τη ψιλογλυτωσα εχθες. τη τουρτα την εφτιαξε η πεθερα μου και δεν τρωγότανε, οποτε και εφαγα απο ευγενεια δυο μικρες κουταλιτσες. με επιασε βεβαια και μια λιγουρα, αλλα την ξεγελασα με δυο τοστακια με μαυρο ψωμι, χωρις βουτυρο και αλλαντικο. για τα δεδομενα τα δικα μου αυτο λεγεται διαιτα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σου πω, του αντρα μου του αρεσε. και τα παιδια την εφαγαν. εγω ειναι η αληθει οτι ειμαι λιγο μυστηρια με τα γλυκα. αν ερθεις προς τα κατω του χρονου που θα μεινετε; Νεο Κοσμο;

To σπίτι στο Νέο Κόσμο είναι πλήρως επιπλωμένο και μένουμε εκεί όταν πάω,για να είμαστε μόνοι μας.Αλλά δεν θα μείνουμε εκεί.Το πού δεν το ξέρω,αλλά σίγουρα κάπου στα νότια προάστια.Μου αρέσει πολύ η Γλυφάδα!;)

Ας έρθω και ας μένω και σε παγκάκι!!:-P

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Σημερα τρέχω όλη μέρα!! Πολύ κούραση!!!Ουτε τον νεροχύτη δεν μπορώ να πλυνω!Το βράδυ!

Χριστινάκι τι βλέπω είχαμε υπογλυκαιμίες το βράδυ? Σήμερα που περναγα στα μαγαζιά μια βόλτα αντι να πεφτει το μάτι μου σε βιτρίνες όλο ζαχαροπλαστεία χαζευα!!Λέω όχι δεν θα σου περασει και συνέχιζα. Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι!!Και εγώ θέλω να χωθώ σε ένα ζαχαροπλαστειο και να μην αφήσω τίποτα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλησπέρα!! Έλειπα όλη μέρα σήμερα με τη μαμά μου και το Γιώργο, ήμασταν στο κέντρο για ψώνια. Όχι ότι μπορούσαμε να ψωνίσουμε με το μωρό, αλλά λέμε τώρα.. Ήθελε ή συνέχεια αγκαλιά ή να τρέχει. Να περπατάει δεν παίζει. Τώρα τον άφησα στους γονείς μου και επέστρεψα να μαζέψω λίγο το σπίτι, γιατί γίνεται χαμός.. Θα αργήσει και σήμερα ο άντρας μου να γυρίσει από τη δουλειά, γι' αυτό πριν ξεκινήσω τις δουλειές, είπα να μπω να σας πω ένα γεια! Πάω τώρα να στρωθώ! Πένυ πηγες κομωτήριο σήμερα?

EkcAp3.png

τι κανετε κοριτσια; Πενυ ωραιο το μαλλι; με γειες με γειες! Σαντυ κουραγιο! εγω παλι, αν θελετε το πιστευετε, προπαθω ολη μερα να κανω ενα μπανιο και δεν με αφηνουν! περιμενω να περασει λιγο η ωρα και να πανε για υπνο, ωστε να μπω στο μπανιο πριν αρχισει το νησι.

Διαφημίσεις

μολις κερδισα μια διπλη προσκληση για το ντοκιμαντερ "babies"! η προβολη θα γινει τη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 20:00,

στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ CINEMAX

(Λ.Βουλιαγμένης 179, ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης)

ποιο κοριτσακι θελει να ερθει μαζι μου; μαλλον τη Σαντυ βλεπω, γιατι η Χριστινα δουλευει ως αργα και οι αλλες μου ειστε μακρια. εγω παντως το ειπα κι οποια θελει μου λεει. θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας. χαχα!

Σου εύχομαι την επόμενη φορά να κερδίσεις το τζόκερ!!

Φαντάσου...μπορεί να μένω στην Θεσσαλονίκη,αλλά τον συγκεκριμένο κινηματογράφο τον ξέρω!Περνάω καθημερινά από εκεί,όταν είμαι στην Αθήνα.Αχ,συγκινήθηκα τώρα....

Σήμερα που ξενυχτάω εγώ βρήκατε να λείπετε...:(

Έχω βάρδια μέχρι τις 8 το πρωί,θα προσέχω την μάνα μου,για να κοιμηθεί λίγο και η ταλαίπωρη η θεία μου.

Τουλάχιστον δεν με έχει πιάσει ακόμα λιγούρα...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...