Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Πω πω Πένυ + Πέπη,

Ελπίζω πως είστε καλά :confused:... η αλήθεια είναι ότι σέρνεται λαρυγγίτιδα+γαστρεντερίτιδα, κρίμα ρε γμτ !

Άννα,

Εσύ πρέπει να είσαι χαμένη στην κουζίνα ε ???? Καλή επιτυχία !

Λοιπόν, βρήκα μια πολύ ωραια τούρτα στον Παρλιάρο... λέω να την φτιάξω όταν με το καλό κανονίσουμε καφεδάκι σπίτι μου !!! :cool: Κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό

*(τα παπουτσάκια που σου έλεγα, δεν τα βρήκα ποτέ... μάλλον τα έβαλα κατά λάθος στην τσάντα με τα ρούχα τα περσυνά που έστειλα στην κουμπάρα μου -- αλλιώς, τα έφαγε η Μαρμάγκα !!! χα χα ... μυαλό κουκούτς !)....

καλημερα. δεν εχω αρχισει ακομα να μαγειρευω. θα αρχισω απο αυριο με τα γλυκα. αν και βλεπω να αναβαλεται το τραπεζι προς το παρον, γιατι θελουμε να ανακαινισουμε το παιδικο και βρηκαμε οικονομικο μπογιατζη που μπορει απο Δευτερα να ξεκινησει, αλλιως σε καμμια 20αρια μερες. οσο για τα παπουτσια δεν πειραζει, απλα δεν θα σου ξαναμιλησω. χαχα!

τη τουρτα, ομως μη τη καθυστερεις! και η συνταγη για το προφιτερολ που βρηκα ειναι του Παρλιαρου και τα σου δεν τα γεμιζει, απλα τα "κολλαει" μεταξυ τους με τη κρεμα.

Κοριτσια περαστικα σας!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρωσταω και χρονια πολλα στη Χριστινα.Να ζησεις Χριστινακι και να κανεις παντα αυτο που πραγματικα θελεις στη ζωη σου!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου!Μένει να βρω τί είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω!!:lol:

Καλημέρα σε όλες!

ααα!! Μην ξεχάσω και τα ευχάριστα ...μας ήρθε και η ΔΕΗ με το επιπλέον ποσό εντάξει κράτησα την ψυχραιμία μου....300+300 την επόμενη φορα μαζί με το ρευμα όμως...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

OiaRp2.png

κι εμας μας ηρθε 204 μονο το χαρατσι και ειναι η πρωτη δοση. ο αντρας μου λεει να μη το πληρωσουμε και να σου πω συμφωνω. ουτε το κεφαλικο φορο πληρωσαμε.

Γεια σας και από εμενα!! μολις εφαγα τα μπιφετακακια μου αν και τα είχα λίγο ανοστα αλλά προσπαθώ να μειωσω το αλατι βάζω και το Light. Δεν πειράζει ειναι υγιεινα.

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου!Μένει να βρω τί είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω!!:lol:

Καλημέρα σε όλες!

Παλι κατι εχασα...πως γινεται να διαβάζω μονο τα μισα δεν ξερω....Χριστινακι πολύχρονη!!! Να τα χιλιάσεις και να είσαι παντα ευτυχισμενη!!!

ααα!! Μην ξεχάσω και τα ευχάριστα ...μας ήρθε και η ΔΕΗ με το επιπλέον ποσό εντάξει κράτησα την ψυχραιμία μου....300+300 την επόμενη φορα μαζί με το ρευμα όμως...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Και σε εμας ηρθε και την πληρωσαμε κιολας...Κατά τ άλλα όμως η επιστροφή της εφορίας δεν μας ήρθε ακομα!!

Και κατι φίλοι μας δεν θα το πληρώσουν. Εμεις τα πληρώσαμε γιατί ακουσαμε πως αν δεν τα πληρώσουμε δεν θα παρουμε την επιστροφή.

Χτες το πρωί πυο ήμουν καλύτερα έφτιαξα γουρια. Σας αρεσουν?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html#comments

Βρε κορίτσια μου εγραψε μια κοπελα ότι δεν φαίνονται καλά στις φωτό. Οντως έτσι είναι? Να τις ξαναβγάλω??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

κι εμας μας ηρθε 204 μονο το χαρατσι και ειναι η πρωτη δοση. ο αντρας μου λεει να μη το πληρωσουμε και να σου πω συμφωνω. ουτε το κεφαλικο φορο πληρωσαμε.

Α , τώρα μάλιστα, κι εμάς μας ήρθε... 264 έκαστη δόση και τώρα λες "πάει καλά" γιατί η α δόση κάνει παρέα με το έναντι που είναι χαμηλά... η β δόση που θα κάνει παρέα όμως με τον εκκαθριστικό της ΔΕΗ πόσο θα είναι ???? καμιά 600άρα σίγουρα !!!

Και πώς θα πληρώσετε μόνο την ΔΕΗ βρε κορίτσια ??? εξηγήστε μου γιατί έχω καταμπερδευτεί... και μετά αν δεν πληρώσεις δεν υπάρχουν επιπλέον κυρώσεις ? δεν τοκίζεται το ποσό ???? :-(

να τοκιστεί το ποσό δεν νομίζω αλλά εγω φοβάμαι μην έρθουν σε κανενα μήνα από την λήξη του λογ.μυ και μου κόψουν το ρευμα ...εμεις πληρωσαμε και την έκτακτη ...

Πενυ τωρα τα ανοίγω να δω..

OiaRp2.png

Χτες το πρωί πυο ήμουν καλύτερα έφτιαξα γουρια. Σας αρεσουν?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html#comments

Βρε κορίτσια μου εγραψε μια κοπελα ότι δεν φαίνονται καλά στις φωτό. Οντως έτσι είναι? Να τις ξαναβγάλω??

Πένυ μου εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι φωτό, καθαρές είναι! Καλά φαίνονται πιστεύω!

Κάποια αντικείμενα που φωτογραφίζουμε δείχνουν καλύτερα από κοντά, παρά στη φωτό, όσο καλή κι αν είναι.

EkcAp3.png

Πενυ μια χαρα φαινονται. μηπως δεν πατησαν πανω στις φωτο για να μεγαλωσουν;

Μεταξια εμεις πληρωνουμε τους λογαριασμους μας μεσω ιντερνετ, οποτε οριζουμε και το ποσο, αλλα ειδα κι εναν κυριο στις ειδησεις που ελεγε οτι η ΔΕΗ εχει μηχανημα αυτοματων πληρωμων κι ετσι πληρωσε μονο την αξια του ρευματος. εγω ειμαι και τυχερη, γιατι το σπιτι ειναι παλαιου τυπου και τα ρολογια ειναι μεσα στην εισοδο. αν δεν ανοιξω δεν μπορει να μπει να μας κοψει, ουτε επιτρεπεται να μπει ακομα και με την αστυνομια.

Διαφημίσεις

Αντιγράφω από δίπλα μήπως σας ενδιαφέρει :

Κι ένα άσχετο : μπείτε εδώ http://www.gastronomos.gr/polls/1736/glukes-istories

υπάρχει Online ένα απλό ερωτηματολόγιο για το περιοδικό γλυκές ιστορίες του Σ. Παρλιάρου με δώρο στην κλήρωση της 5ης/12/2011 3 μίξερ Kitchen Aid... αξίζει τον κόπο, κρατάει μόνο λίγα λεπτά η συμπλήρωση του... και καλή μας επιτυχία !!!!

Πένυ μου,

Μην νομίζεις ότι απαξιώ να απαντήσω στο ερώτημά σου... απλά, από την δουλειά δεν έχω πρόσβαση στο blog σου...

Αντιγράφω από δίπλα μήπως σας ενδιαφέρει :

Κι ένα άσχετο : μπείτε εδώ http://www.gastronomos.gr/polls/1736/glukes-istories

υπάρχει Online ένα απλό ερωτηματολόγιο για το περιοδικό γλυκές ιστορίες του Σ. Παρλιάρου με δώρο στην κλήρωση της 5ης/12/2011 3 μίξερ Kitchen Aid... αξίζει τον κόπο, κρατάει μόνο λίγα λεπτά η συμπλήρωση του... και καλή μας επιτυχία !!!

Καλά έκανες και το έβαλες! Αλλά εγώ δεν κατάφερα να συμπηρώσω όλο το ερωτηματολόγιο! Μέχρι το 73 % έφτασα και στη ερώτηση ''περιοχή διαμονής'', πατούσα την Αττική, αλλά μετά δεν εμφανιζόταν το κουμπί ''επόμενο'', για να συνεχίσω! Δεν ξέρω γιατί! Θα προσπαθήσω πάλι, το πήρα πατριωτικά, παίρνω πολύ συχνά και το περιοδικό!

EkcAp3.png

Allo!!Πήγα και συμπλήρωσα το ερωτηματολογιο του Παρλιάρου που μας είπες Μεταξια και νιώθω πολύ τυχερή. χαχαχαχα αυτό λεω πάντα στον άντρα μου και δεν κερδίζω τπτ

Σαντυ μια χαρά μου τα έβγαλε εμενα. Μηπως την ώρα που το συμπλήρωνες είχε πέσει το σύστημα λογω υπερφόρτωσης?

Εγώ πάλι το περιοδικό δεν το παιρνω ποτε.

Ηπια τα ποτάκια μου τώρα και νυστάζωωωω. Δακρύζουν τα ματια μου απο το χασμουρητό. Βρε sim-o-φιλες πως μπορω να απαντάω στα ασιτήματα που μου στελνετε ενω παιζω και χωρίς να βγαίνω απο το παιχνιδι και να ξαναμπαινω???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλά έκανες και το έβαλες! Αλλά εγώ δεν κατάφερα να συμπηρώσω όλο το ερωτηματολόγιο! Μέχρι το 73 % έφτασα και στη ερώτηση ''περιοχή διαμονής'', πατούσα την Αττική, αλλά μετά δεν εμφανιζόταν το κουμπί ''επόμενο'', για να συνεχίσω! Δεν ξέρω γιατί! Θα προσπαθήσω πάλι, το πήρα πατριωτικά, παίρνω πολύ συχνά και το περιοδικό!

Προσπάθησα πάλι, αλλά δε με άφηνε! Έλεγε πως αφού ξεκίνησα το ερωτηματολόγιο άλλη φορά, δεν μπορώ να επανεκκινήσω τη διαδικασία! Ουφ! Έχασα την ευκαιρία να κερδίσω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...