Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Άννα,να μας ζήσει ο Νικολάκης μας,να τον χαιρόμαστε!!(Βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!χαχαχα)

Πολύχρονος να είναι!!

Ωραίο μενού ετοίμασες...είσαι μερακλού,τελεία και παύλα!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου. εχω μια απιστευτη συγκινηση σημερα. ολο θυμαμαι το τοκετο και τη στιγμη που τον πρωτοαντικρίσαμε με τον Παναγιωτη και κλαιω. οπως ξερετε δεν θελω και πολυ εγω. να χαιρεστε κι εσεις τις οικογενειες σας!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου. εχω μια απιστευτη συγκινηση σημερα. ολο θυμαμαι το τοκετο και τη στιγμη που τον πρωτοαντικρίσαμε με τον Παναγιωτη και κλαιω. οπως ξερετε δεν θελω και πολυ εγω. να χαιρεστε κι εσεις τις οικογενειες σας!

Και εμείς χτες αυτή την συζήτηση είχαμε με τον άντρα μου...εγω την είδα τελευταία λόγω καισαρικής με ολική αλλά δεν πειράζει ...αυτές οι στιγμές δεν θα ξεχαστούν ποτε !

OiaRp2.png

Α και εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που γεννήθηκα....πάλευα να μείνω μέσα,είχα ξεπεράσει και τους 9 μήνες κατά πολύ και ξαφνικά ένας τσόγλανος με έβγαλε έξω με το έτσι θέλω....αλλά πού θα μου πάει,δεν θα τον πετύχω πουθενά??Θα του δείξω εγώ....:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κι εγω τη κορη μου με καισαρικη την εκανα, αλλα με επισκληριδιο. το μονο καλο ειναι οτι την ειδα μολις βγηκε, κατα τ' αλλα καλυτερα που εκανες ολικη. ειναι λιγο σκληρη η ολη διαδικασια. για ολους μεσα στο χειρουργειο ειναι μια υποθεση ρουτινας κι εσυ αισθανεσαι λιγο σαν σφαχταρι ενα πραγμα.

Α και εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που γεννήθηκα....πάλευα να μείνω μέσα,είχα ξεπεράσει και τους 9 μήνες κατά πολύ και ξαφνικά ένας τσόγλανος με έβγαλε έξω με το έτσι θέλω....αλλά πού θα μου πάει,δεν θα τον πετύχω πουθενά??Θα του δείξω εγώ....:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα! εισαι τελειως για δεσιμο καρντασι μου!

κι εγω τη κορη μου με καισαρικη την εκανα, αλλα με επισκληριδιο. το μονο καλο ειναι οτι την ειδα μολις βγηκε, κατα τ' αλλα καλυτερα που εκανες ολικη. ειναι λιγο σκληρη η ολη διαδικασια. για ολους μεσα στο χειρουργειο ειναι μια υποθεση ρουτινας κι εσυ αισθανεσαι λιγο σαν σφαχταρι ενα πραγμα.

δΕΝ θα άντεχα να βλέπω να με πασπατεύουν ή να δω οτιδήποτε θα λιποθυμούσα ...η μαμα μου έκανε μια επέμβαση τωρα και της έκαναν επισκληρίδιο αλλά και μέθη και κοιμήθηκε .

OiaRp2.png

Γεια σας κορες.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Αννα αν καταλαβα καλα εχει γενεθλια ο γιος σου.Να τον χαιρεσαι.Να ειναι παντα υγιης και τυχερος.Οσο για το σαιτ που σου υπεδειξε η Μεταξια ειναι απλα καταπληκτικο.Στην αρχικη σελιδα εχει ιδεες για μπουφε.

Χρωσταω και χρονια πολλα στη Χριστινα.Να ζησεις Χριστινακι και να κανεις παντα αυτο που πραγματικα θελεις στη ζωη σου!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα με τις μεγάλες ώρες!!!

Αννουλα να χαίρεσαι τον Νικολακη!!! Να είναι γερός και παντα χαρούμενος!!!

Εγώ σήμερα δεν είμαι καλα. Μαλλον αυριο θα είμαι τεζα. Πονάει παλι και ο λαιμος μου .

Τελοσπάντων. Σημερα το πρωί εφτιαξα γουρια αλλά δεν έχω το κουράγιο να τα ανεβάσω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας και απο εμενα με τις μεγάλες ώρες!!!

Αννουλα να χαίρεσαι τον Νικολακη!!! Να είναι γερός και παντα χαρούμενος!!!

Εγώ σήμερα δεν είμαι καλα. Μαλλον αυριο θα είμαι τεζα. Πονάει παλι και ο λαιμος μου .

Τελοσπάντων. Σημερα το πρωί εφτιαξα γουρια αλλά δεν έχω το κουράγιο να τα ανεβάσω

Eγώ χτες μόλις γύρισα από τον γιατρό του ίκα που μου έδωσε μονο εισπνεόμενα έκλεισε τελείως η φωνή μου .:rolleyes:

OiaRp2.png

.........

....

Eγώ χτες μόλις γύρισα από τον γιατρό του ίκα που μου έδωσε μονο εισπνεόμενα έκλεισε τελείως η φωνή μου .:rolleyes:

Καλημέρα !!!

Πω πω Πένυ + Πέπη,

Ελπίζω πως είστε καλά :confused:... η αλήθεια είναι ότι σέρνεται λαρυγγίτιδα+γαστρεντερίτιδα, κρίμα ρε γμτ !

Άννα,

Εσύ πρέπει να είσαι χαμένη στην κουζίνα ε ???? Καλή επιτυχία !

Λοιπόν, βρήκα μια πολύ ωραια τούρτα στον Παρλιάρο... λέω να την φτιάξω όταν με το καλό κανονίσουμε καφεδάκι σπίτι μου !!! :cool: Κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό

*(τα παπουτσάκια που σου έλεγα, δεν τα βρήκα ποτέ... μάλλον τα έβαλα κατά λάθος στην τσάντα με τα ρούχα τα περσυνά που έστειλα στην κουμπάρα μου -- αλλιώς, τα έφαγε η Μαρμάγκα !!! χα χα ... μυαλό κουκούτς !)....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...