Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τι ωραίο πράγμα να πινεις το καφεδάκι σου ήρεμα....

Τι μαγειτεύετε σήμερα? Λεω να κανω κοκκινιστό με μακαρονια. Ειδικά ο μικρός τρελαινεται!! Και από αυριο θα τους ταράξω στο ζαρζαβατικο και τους δυο.

Χτες είχε έρθει μια φίλη μου και πιναμε καφε το βραδάκι και το ευχαριστήθηκα.

Καλημεραααα!!!

Πεπη πολύ ωραία η σπανακόπιτα αλλά να σου έχουν καθαρισμενα τα σπανακια. Μου τη δίνει αυτό το μουλιασμα αλλά όταν την τρωω τα ξεχναω όλα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Εμείς τα "γνωστά" μας: την περασμένη βδομάδα ήταν ο αντρούλης μου άρρωστος (με λαιμό / μάλλον ίωση, μιλάμε έφτασε σε σημείο που δεν έβγαινε η φωνή... τον λυπήθηκα)... τα παιδιά ευτυχώς δεν κόλλησαν... η Σεμίνα μου κάνει κάτι κουλά του τύπου δεκατάκια μόνο και ειναι μες στην μίρλα... μιλάμε για πολύ μίρλα όμως...

θέλω να ελπίζω ότι είναι αυτό το στάδιο με τα 2χρονα που το περνάνε τα παιδάκια (ιδίως τα δικά μου) και πως μετά υα επανέρθει στα φυσιολογικά της... ξύπνησε 1 η ώρα το βράδυ και ούρλιαζε... δεν μπορούσαμε να την συνεφέρουμε με τπτ όμως... μάλλον εφιάλτη θα έβλεπε το μανάρι μου !

Κατά τα άλλα τρέχουμε ως συνήθως δεξιά αριστερά...

Πένυ μου ,

έχω να πιω καφέ με την ησυχία μου δεν ξέρω κι εγώ πόοοοοσο καιρό !

Και σήμερα θα φτιάξω μια κολοκυθοτυρόπιτα στο πολύ γρήγορο γιατί έχουμε και λογοθεραπεία... μάλλον το βράδυ θα πάρουμε κανένα κοτοπουλάκι σε παϊδάκια απ' έξω ...

Καλημέρα !

Εμείς τα "γνωστά" μας: την περασμένη βδομάδα ήταν ο αντρούλης μου άρρωστος (με λαιμό / μάλλον ίωση, μιλάμε έφτασε σε σημείο που δεν έβγαινε η φωνή... τον λυπήθηκα)... τα παιδιά ευτυχώς δεν κόλλησαν... η Σεμίνα μου κάνει κάτι κουλά του τύπου δεκατάκια μόνο και ειναι μες στην μίρλα... μιλάμε για πολύ μίρλα όμως...

θέλω να ελπίζω ότι είναι αυτό το στάδιο με τα 2χρονα που το περνάνε τα παιδάκια (ιδίως τα δικά μου) και πως μετά υα επανέρθει στα φυσιολογικά της... ξύπνησε 1 η ώρα το βράδυ και ούρλιαζε... δεν μπορούσαμε να την συνεφέρουμε με τπτ όμως... μάλλον εφιάλτη θα έβλεπε το μανάρι μου !

Πένυ μου ,

Και σήμερα θα φτιάξω μια κολοκυθοτυρόπιτα στο πολύ γρήγορο γιατί έχουμε και λογοθεραπεία... μάλλον το βράδυ θα πάρουμε κανένα κοτοπουλάκι σε παϊδάκια απ' έξω ...

Και εγω με τον λαιμό ταλαιπωρουμαι από τον ΣΕπ και πάλι άρρωστη είμαι ...

Κοτοπουλο παιδακια ε...Μιαμ μιαμ !!!Εμείς ακόμα κοιμόμαστε σχετικά ήσυχα εκτός από προχτες που δεν κοιμηθηκε όλη μερα και ειχε υπερενταση !

OiaRp2.png

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε χθες λίγα κλαματάκια στον παιδίατρο, όμως θα αργήσουμε τα ξαναέχουμε, τελειώσαμε με τα εμβόλια, τα επαναληπτικά είναι σε δυο χρόνια. Οπότε πλέον θα πηγαίνουμε 2 φορές το χρόνο απλά για έλεγχο. (Ωραία, θα κάνουμε και οικονομία, ειδικά τον πρώτο χρόνο που οι επισκέψεις ήταν κάθε μήνα, ήταν πολύ μεγάλο έξοδο!)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Πένυ μου ,

Υπομονη με τις ιωσεις και εμενα με το παραμικρό με πιανουν οι αμυγδαλές μου και δεν παιρνω και τπτ

Μετά απο ένα παρτυ του Κωσταντή που έπεσα 10 μερες με τις αμυγδαλες μου σε άθλια κατασταση εχω τρομερή ευαισθησια και με πιανουν με το παραμικρό.

Εσύ μπορει να μην πίνεις καφέ με την ησυχία σου αλλά ξεφεύγεις 8 ώρες από το σπιτι καθημερινα. Δεν ξερεις πόσο μου λειπει αυτό!! Ποτέ δεν ήμουν από εκεινες που τους αρεσε το σπίτι δουλειες, καφε (σπίτι) , μαγειρεμα.

Μου άρεσε να έχω ένα φουλ πρόγραμα εκτος σπιτιού. Να φεύγω το πρωί και να γυρίζω το βράδυ! Μαζόχα που λεει και ο άντρας μου

Δεν ξέρω αλλά η δουλειά ανέκαθεν με ξεκουραζε ψυχολογικά. Ερχομουν σε επαφή με πολύ κοσμο. Ασχολιομουν με τα προβλήματα των άλλων χωρίς να τα έχω εγώ και πληρωνόμουν γι αυτό. Ντυνομουν στολιζομουν και δεν ήμουν όλη μερα με μια φόρμα.

Βεβαια τότε είχα ένα σπίτι που χρειαζόταν καθάρισμα μια φορά τη βδομαδα. Ενα φαγητό μερα παρά μερα. Οπου άφηνα ένα πράγμα το έβρισκα. Τωρα δεν ξέρω τι θα γινοταν. Παντως ένα είναι το σίγουρο όταν μπω σε μια σειρά με τα παιδιά μου σίγουρα θα ξαναπιάσω δουλεια !! Ειτε δική μου (μαγαζί με αυτά που φτιαχνω) είτε υπάλληλος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! κι εμενα η μικρη μου ειναι συνεχεια με μυξες, ευτυχως ασπρες. κι αμα βαζουμε ορο μας ακουει το τετραγωνο! κατα τ' αλλα λογω των γενεθλιων του Νικου, εχω παλι τραπεζι το Σαββατο στις νονες του, με το χερι μου να ειναι ακομα ψιλοκουλο. επισης εχω να πω οτι ειμαι ολη μερα στο τρεξιμο και το σπιτι δε λεει να μπει σε μια σειρα ρε γμτ! δε γινεται, πρεπει να παρω εδωτερικη οικιακη βοηθο! τι να πουνε κι αυτες που δουλευουνε δηλαδη! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα! κι εμενα η μικρη μου ειναι συνεχεια με μυξες, ευτυχως ασπρες. κι αμα βαζουμε ορο μας ακουει το τετραγωνο! κατα τ' αλλα λογω των γενεθλιων του Νικου, εχω παλι τραπεζι το Σαββατο στις νονες του, με το χερι μου να ειναι ακομα ψιλοκουλο. επισης εχω να πω οτι ειμαι ολη μερα στο τρεξιμο και το σπιτι δε λεει να μπει σε μια σειρα ρε γμτ! δε γινεται, πρεπει να παρω εδωτερικη οικιακη βοηθο! τι να πουνε κι αυτες που δουλευουνε δηλαδη! χαχα!

Άννα μου κι εγώ την ίδια απορία έχω! Αν δούλευα, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα με το σπίτι! Άξιες είναι οι κοπέλες που δουλεύουν και έχουν και παιδιά και κάνουν και δουλειές στο σπίτι! Εγώ δε δουλεύω και πάλι χαμός γίνεται. Ένα φτιάχνω εγώ, δύο χαλάει ο Γιώργος!

Πάλι τραπέζι ε? Τι καλό θα φτιάξεις? Για άνοιξέ μας την όρεξη!

EkcAp3.png

Πάλι τραπέζι ε? Τι καλό θα φτιάξεις? Για άνοιξέ μας την όρεξη!

εχθες ξεσκονισα τις συνταγες της παρεας και κατεληξα στο ακολουθο μενου:

τουρτα καπνιστου σολομου, μπρουσκετες με πατε μανιταριων, χοιρινο με καλαμποκι και μπεϊκον, μοσχαρι κοκκινιστο με μελιτζανες και μετσοβονε, ατζεμ πιλαφι, πατατες φουρνου και πρασινη σαλατα με ροδι και ξυνομηλο. για γλυκο θα φτιαξω τσιζκεικ και προφιτερολ. τα περισσσοτερα δεν τα εχω ξαναφτιαξει, αλλα κουμπαροκολλητες ειναι αυτες, δε θα με παρεξηγησουν αμα κανω και καμμια "πατατα".

Διαφημίσεις

Πένυ μου,

Καταλαβαίνω πως μπορεί να σε πνίγει η κλεισούρα του σπιτιού... εγώ το έχω ομολογήσει (ευθαρσώς κιόλας) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην εργάζομαι ή τουλάχιστον να μην έχω με κάτι εξω-οικιακό να ασχολούμαι... θα σαλτάρω !

Όσο για τις δουλειές κλπ έχω μια εξαιρετική γυναίκα που έρχεται ανά 15νθήμερο και κάνει τα χοντρά (τζάμια, παντζούρια, ντουλάπια, θα τραβήξει πχ καναπέδες κρεββάτια κλπ) αλλά τί τα θέτε ? Τα καθημερινά και πάλι περνάνε από τα χέρια μου... ένα ξεσκόνισμα να κάνεις, ένα σκούπισμα, μαγείρεμα, σίδερο έχεις καθαρίσει !

Το σκέφτομαι όμως από την άλλη και νομίζω πως αν καθόμουν μονίμως σπίτι θα γινόμουν υστερική με την καθαριότητα -κάτι σαν την μαμά μου ένα πράγμα- και δεν θέλω τα παιδάκια μου να με θυμούνται έτσι, με τον ζουρλομανδύα ανά χείρας και να γκρινιάζω συνέχεια μη το ένα, μη το άλλο !

Συμπέρασμα: όταν εργάζεσαι βάζεις προτεραιότητες και τα κάνεις όλα εναλλάξ και με πρόγραμμα... σιδέρωμα στάνταρ μετά τις 11 το βράδυ... καλά που έχω και την φίλη μου την πρέσσα ! Κολλητές !!!

εχθες ξεσκονισα τις συνταγες της παρεας και κατεληξα στο ακολουθο μενου:

τουρτα καπνιστου σολομου, μπρουσκετες με πατε μανιταριων, χοιρινο με καλαμποκι και μπεϊκον, μοσχαρι κοκκινιστο με μελιτζανες και μετσοβονε, ατζεμ πιλαφι, πατατες φουρνου και πρασινη σαλατα με ροδι και ξυνομηλο. για γλυκο θα φτιαξω τσιζκεικ και προφιτερολ. τα περισσσοτερα δεν τα εχω ξαναφτιαξει, αλλα κουμπαροκολλητες ειναι αυτες, δε θα με παρεξηγησουν αμα κανω και καμμια "πατατα".

Καταρχήν, ΆΝΝΑ,

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ! Να τα εκατοστήσει το αντράκι σας, να έχει υγεία και μια καλή τύχη !!!!

Κι εδώ έχει πολύ καλές συνταγές http://syntageskardias.blogspot.com/

και μάλιστα κάπου έδινε ξεχωριστό Link με ιδέες για μπουφέ τραπέζι, αλλά τώρα δεν το βρίσκω ...

Οντως Άννα να σας ζήσει ο μικρούλης σας ...

Εγώ πάλι στεναχωριέμαι πολλές φορές που φέυγω από το σπίτι ....Βεβαια δεν πάιζει να μην δουλεύω γιατι ο μισθός του άντρα μου δεν μπορεί να συντηρήσει όλη την οικογένεια .Από την άλλη ξεφεύγω αλλά μου λείπει η μικρή αν και είμαι σίγουρη ότι την αφήνω σε καλά χέρια !

OiaRp2.png

καλημερα! σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας! να χαιρεστε τις οικογενειες σας! Μεταξακι thanks και για το site. θα ριξω κι εκει μια ματια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...