Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τώρα είμαι μέσα,αλλά όχι για πολύ.Έχω πυρετό από χτες και δεν είμαι πολύ καλά.Γεράματα....:lol:

Περαστικά.... Και εγώ στα πεταχτά μπαινω καθε τόσο γιατί σε λίγο θα ερθουν και μαζευω τα τελευταια

Ουφ κουραστηκα...αντε μετά να ξαναμαζέψεις οοοολα αυτα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ βάλε μου τη συνταγή με τη μπυρα. Τωρα που ξεκινησα με τα πειραματα

Θα τη βρω και θα τη βάλω!

Η σως βγήκε πολύ καλή της σαλατας εβαλα και λίγη μουσταρδα. Θα την κανω με μαρούλι ροκα λιαστή ντοματα παρμεζάνα κα καρυδια

Εγώ την κάνω με μαρούλι και λόλα κόκκινη, παρμεζάνα, ηλιόσπορους, τοματίνια και πορτοκάλι! Και το dressing λάδι, μέλι, μπαλσάμικο! Την έκανα και στα γενέθλια του μικρού και άρεσε σε όλους!

Ελα ελα και εσυ!!

Έφτασα!

Τώρα είμαι μέσα,αλλά όχι για πολύ.Έχω πυρετό από χτες και δεν είμαι πολύ καλά.Γεράματα....:lol:

Περαστικά!

Περαστικά.... Και εγώ στα πεταχτά μπαινω καθε τόσο γιατί σε λίγο θα ερθουν και μαζευω τα τελευταια

Ουφ κουραστηκα...αντε μετά να ξαναμαζέψεις οοοολα αυτα

Καλά να περάσετε!

EkcAp3.png

Καλημερουδια!

Επιτέλους ΤΕΛΕΙΩΣΑ με τη φασίνα!! Πως βαριέμαι το μετά καθαρισμα...Τωρα πίνω καφεδάκι

Χτες όλα πήγαν τελεια. Πετυχαν ολα! Με το σουφλέ ψιλοαγχωθηκα λίγο γιατί μου είχαν πει ότι θα πήξει στο τεταρτο και ξεκινησε να πήζει μετά τα 40' αλλά οκ!

Σήμερα λεω να παιξω λίγο με τα παιχνιδάκια μου. Πρέπει να χαλαρωσω. Από αυριο με περιμένει μια βδομάδα φουλ στα δρομολόγια. Και το απόγευμα σηκώνει καφεδάκι η υπόθεση.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερουδια!

Επιτέλους ΤΕΛΕΙΩΣΑ με τη φασίνα!! Πως βαριέμαι το μετά καθαρισμα...Τωρα πίνω καφεδάκι

Χτες όλα πήγαν τελεια. Πετυχαν ολα! Με το σουφλέ ψιλοαγχωθηκα λίγο γιατί μου είχαν πει ότι θα πήξει στο τεταρτο και ξεκινησε να πήζει μετά τα 40' αλλά οκ!

Σήμερα λεω να παιξω λίγο με τα παιχνιδάκια μου. Πρέπει να χαλαρωσω. Από αυριο με περιμένει μια βδομάδα φουλ στα δρομολόγια. Και το απόγευμα σηκώνει καφεδάκι η υπόθεση.

Μπράβο Πένυ μου!

Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εμείς κλασικά, παιδότοπο, φαγητό και νάνι!

EkcAp3.png

καλησπερα! χαθηκα λιγο ε; ειχαμε παει σ/κ στην αδερφη μου στη Ν. Μακρη τα δυο μας και τα παιδια στη πεθερα μου. ωραια ηταν, ανανεωθηκαμε λιγακι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ..είμαι και εγω λίγο άρρωστη ...με δέκατα και λαιμό πάλι ...αλλά ήρθα στην δουλειά . Βγαλαμε λίγο τγην μικρή χτες αλλά δεν κοιμηθηκε καθόλου και είχαμε δράματα το βραδυ, ήμουν και εγω χαλια ..Οτι τριγυρίζει το κολλάω πλέον .

Θέλω να φτιάξω και εγω πραγματάκια για τα Χριστούγεννα αλλά έχω πολλά εξοδα και δεν βγαίνω .

OiaRp2.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Έχουμε παιδίατρο σήμερα, πάλι θα έχουμε δράματα!

καλησπερα! χαθηκα λιγο ε; ειχαμε παει σ/κ στην αδερφη μου στη Ν. Μακρη τα δυο μας και τα παιδια στη πεθερα μου. ωραια ηταν, ανανεωθηκαμε λιγακι.

Καλά κάνατε, να αλλάζετε παραστάσεις , να ξεφεύγετε!

EkcAp3.png

Καλημέρα ..είμαι και εγω λίγο άρρωστη ...με δέκατα και λαιμό πάλι ...αλλά ήρθα στην δουλειά . Βγαλαμε λίγο τγην μικρή χτες αλλά δεν κοιμηθηκε καθόλου και είχαμε δράματα το βραδυ, ήμουν και εγω χαλια ..Οτι τριγυρίζει το κολλάω πλέον .

Περαστικά!!

Θέλω να φτιάξω και εγω πραγματάκια για τα Χριστούγεννα αλλά έχω πολλά εξοδα και δεν βγαίνω .

Ούτε εγώ έχω πάρει τίποτα για Χριστουγεννιάτικη κατασκευή! Το πολύ καμιά κάρτα να κάνω (με ό,τι έχω), άντε και κανένα στεφάνι (επίσης με ό,τι έχω). Για να πάρω χριστουγεννιάτικο kit, το αποκλείω! Αν ξαναπάρω kit, θα προτιμήσω κάτι κλασικό! Δε μπορούν να ρίξουν κι αυτοί λίγο τις τιμές??? Πολλά λεφτά για χόμπι..

EkcAp3.png

Ούτε εγώ έχω πάρει τίποτα για Χριστουγεννιάτικη κατασκευή! Το πολύ καμιά κάρτα να κάνω (με ό,τι έχω), άντε και κανένα στεφάνι (επίσης με ό,τι έχω). Για να πάρω χριστουγεννιάτικο kit, το αποκλείω! Αν ξαναπάρω kit, θα προτιμήσω κάτι κλασικό! Δε μπορούν να ρίξουν κι αυτοί λίγο τις τιμές??? Πολλά λεφτά για χόμπι..

NAI θα συμφωνήσω με τα χριστουγεννιάτικα , μπορεί να πάρω τίποτα από τα τζαμπο καθαρά για το σπίτι , για μενα θα προτιμησω ουδετερα όπως είπες και εσυ! Αν και μου άρεσε πολύ ενα σετ από το αθηναικο για καρτες με 16ευρω αλλά το απέκλεισα ...τωρα σκέφτομαι να πάρω κανενα χαρτι να φτιάξω τίποτα ....αλλά από το πρωι δεν παταω αποστολη ...:rolleyes:

OiaRp2.png

Καλησπέρα. Τι κανετε? Ολη μερα τρεχω. Επεσα και σε ένα μποτιλιαρισμα αλλο πραγμα στην Κορινθο. Φρακαρε ένα λεωφορείο με ένα παρακαρισμενο αυτοκίνητο και τρομαξαμε να ξεκολλησουμε. Τωρα έχω ένα πονοκέφαλο αλλο πράγμα.

Εγώ κιτ έπρεπε να παρω για το μινι του Κωσταντη αλλά να μην έκανα τη μποτα. Ποσο το έχω μετανιώσει που χάλασα τόσο ωραία χαρτια.

Θα του φτιαξω και ενα μινι 21*21 να παρει πράμα μεσα και θα του βάζω καθε χρόνο καινουριες σελίδες . Εγώ παλι δεν μπορώ να βρω ένα στυλάκι διαφορετικο να φτιαξω γουρια. Τωρα έχω πει στη μανα μου να μου φερει μπαλες διαφανες να κανω κατι που έχω σκεφτει αλλιώς θα την εγκαταλείψω την προσπαθεια. Ποτε θα φερουν τα τζαμπο Χριστουγεννιατικα? Εχουν φερει τα ικεα μπισκοτόσπιτα . Πολυ θα μου άρεσε να είχα ένα να το φτιαξω. Αλλά για να παω ικεα χλωμο εως ΑΔΥΝΑΤΟ!

Δεν ξερω εν όψει κρισης με έχει πιασει μια καταναλωτική μανια αλλο πράγμα. Τα θελω όλα! Σημερα ήμουν στο παρα πέντε να παρω μποτες (καμηλο πανω απο το γόνατο μαλλον) αλλά το ξεχασα και τις θυμηθηκα παλι όταν ειχα φύγει. Απο εκεινη τη στιγμη δε τις έχω βγαλει απο το μυαλο μου!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ΑΑ τωρα καταλαβα ...μπα θαλασσα θα τα κανω με αυτό το μπισκοτόσπιτο ...δεν νομίζω ότι θα το έκανα όμορφο.

Παώ να φτιαξω σπανακόπιτα αν προλάβω ,με ετοιμο φυλλο εννοειται ...

OiaRp2.png

ΑΑ τωρα καταλαβα ...μπα θαλασσα θα τα κανω με αυτό το μπισκοτόσπιτο ...δεν νομίζω ότι θα το έκανα όμορφο.

Παώ να φτιαξω σπανακόπιτα αν προλάβω ,με ετοιμο φυλλο εννοειται ...

Πετα ένα κομματι και απο δω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ειχα πολύ καιρό να φτιάξω ...έστειλα τον σύζυγο να πάρει φρεσκο φυλλο( υπάρχει δεν υπάρχει ??) μου έφερε κατεψυγμένο και το έβαλα λίγο στον φούρνο .Εστειλα λίγο και στους παππούδες μου που είναι αρρωστούληδες ..Εντάξει τρωγόταν όχι τίποτα φοβερό

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...