Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ κοπελιά πολύ έχεις χαθεί τελευταία!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ κοπελιά πλέον συχνάζω αλλού,μια και δεν είμαι και μανούλα και επιπλέον εκεί δεν είμαι υποχρεωμένη να μιλάω με το σεις και με το σας και ούτε κινδυνεύω να φάω την μια κάρτα πίσω από την άλλη.:lol::lol::lol:

Μόνο για σας μπαίνω εδώ,άντε να μην έχετε να λέτε.:lol::lol::tongue::tongue:

Εγώ κοπελιά πλέον συχνάζω αλλού,μια και δεν είμαι και μανούλα και επιπλέον εκεί δεν είμαι υποχρεωμένη να μιλάω με το σεις και με το σας και ούτε κινδυνεύω να φάω την μια κάρτα πίσω από την άλλη.:lol::lol::lol:

Μ αρέσει αν και μανουλα!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μόνο για σας μπαίνω εδώ,άντε να μην έχετε να λέτε.:lol::lol::tongue::tongue:

Kαι πού είναι αυτό το ωραίο μέρος? (Όχι ότι εδώ φάγαμε κάρτα, αλλά λέμε τώρα!)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααα!!!

Λοιπον σήμερα με εχει πιασει το καλλιτεχνικό μου στην κουζίνα. Μαλλον νηστικοί θα μεινουμε το βλέπω....

Εχω φτιαξει κεικ για το απογευμα γιατί θα έρθουν νωρίς. Αυτό ενταξει είναι δοκιμασμενο.

Για το βράδυ ο άντρας μου θα ψησει γιατί για τα άλλα κρατάω μια επιφύλαξη.

Βρηκα μια συνταγή για πατάτες φουρνου με μπυρα και θα την κανω

Επίσης θα κανω σουφλέ με μακαρόνια. Μπορεί να μην είναι κατι πρωτότυπο για όλους αλλά εγώ δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ. Μου ζητάνε όλοι καρμποναρα να φτιαχνω. Σημερα είπα να δοκιμασω κατι διαφορετικό.

Τελος για σαλατα θα φτιαξω ροκα μαρούλι με καρύδια και σως βαλσάμικο μελι που επισης δεν έχω δοκιμασει ξανα.

Εχουμε πολλεεες πιθανοτητες να μεινουμε νηστικοι χαχαχα

Και μου έχει πει ο Παναγιώτης να πειραματίζομαι πρώτα πανω του....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Καλημερούδιααα!!!

Λοιπον σήμερα με εχει πιασει το καλλιτεχνικό μου στην κουζίνα. Μαλλον νηστικοί θα μεινουμε το βλέπω....

Εχω φτιαξει κεικ για το απογευμα γιατί θα έρθουν νωρίς. Αυτό ενταξει είναι δοκιμασμενο.

Για το βράδυ ο άντρας μου θα ψησει γιατί για τα άλλα κρατάω μια επιφύλαξη.

Βρηκα μια συνταγή για πατάτες φουρνου με μπυρα και θα την κανω

Η μπύρα είναι τέλεια στο φαγητό! Εγώ κάνω μια συνταγή με μοσχάρι και μπύρα και η σάλτσα είναι φοβερή!

Επίσης θα κανω σουφλέ με μακαρόνια. Μπορεί να μην είναι κατι πρωτότυπο για όλους αλλά εγώ δεν το εχω κανει ΠΟΤΕ. Μου ζητάνε όλοι καρμποναρα να φτιαχνω. Σημερα είπα να δοκιμασω κατι διαφορετικό.

Τελος για σαλατα θα φτιαξω ροκα μαρούλι με καρύδια και σως βαλσάμικο μελι που επισης δεν έχω δοκιμασει ξανα.

Τέλειο είναι το μπαλσάμικο με το μέλι, το βάζω κι εγώ στο μαρούλι και γενικά στις πράσινες σαλάτες (και με ελαιόλαδο βέβαια), είναι φανταστικό!

Εχουμε πολλεεες πιθανοτητες να μεινουμε νηστικοι χαχαχα

Όχι, δεν έχετε καμία πιθανότητα!!

Και μου έχει πει ο Παναγιώτης να πειραματίζομαι πρώτα πανω του....

Πολύ ευχαρίστως να έρθω κι εγώ, να κάνεις τέτοια νόστιμα πειράματα!

EkcAp3.png

Σαντυ βάλε μου τη συνταγή με τη μπυρα. Τωρα που ξεκινησα με τα πειραματα

Η σως βγήκε πολύ καλή της σαλατας εβαλα και λίγη μουσταρδα. Θα την κανω με μαρούλι ροκα λιαστή ντοματα παρμεζάνα κα καρυδια

Ελα ελα και εσυ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...