Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!!

Πριν λιγο τελειωσα μια κορνιζα χριστουγεννιατικη που βγηκε μια γλυκα!!

Τι ωραία που είναι τα Χριστουγεννα...

Τέλεια η κορνίζα!

Καλημέρα!!!

Να με χαίρεστε βρε!!Σήμερα κλείνω 37 χρόνια που ομορφαίνω τον πλανήτη!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Χριστινάκι! Υγεία, τύχη και ό,τι επιθυμείς! Πώς θα περάσεις τα γενέθλιά σου?

Μια μερα παιζει να ανεβω Αθηνα ΑΜΕΣΑ!! Αν ανέβω σας κλείνω καφέ απο τώρα!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά! Αλλιώς Σαντυ ξέρεις ....ραντεβου στα Marks & spencer χαχαχαχα

Εννοείται!

EkcAp3.png

Άννα να σου πω πως είμαι στις νικήτριες του διαγωνισμού με το μίνι άλμπουμ! (Οι υπόλοιπες το ξέρουν από το θέμα scrap.)

Kαλέ οι sims γιατί δεν ανοίγουν με τίποτα? Μήπως επειδή παίξαμε πολύ?????

EkcAp3.png

Άννα να σου πω πως είμαι στις νικήτριες του διαγωνισμού με το μίνι άλμπουμ! (Οι υπόλοιπες το ξέρουν από το θέμα scrap.)

Kαλέ οι sims γιατί δεν ανοίγουν με τίποτα? Μήπως επειδή παίξαμε πολύ?????

συγχαρητηρια! με τους sims τα 'χω παρει κι εγω. απο χθες το βραδυ ειναι αυτη η κατασταση.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Χριστινάκι! Υγεία, τύχη και ό,τι επιθυμείς! Πώς θα περάσεις τα γενέθλιά σου?

Ευχαριστώ!!Πώς να τα περάσω...όπως κάθε χρόνο...με σημαιοστολισμούς και τριήμερο εορτασμό!!!:lol::lol:

συγχαρητηρια! με τους sims τα 'χω παρει κι εγω. απο χθες το βραδυ ειναι αυτη η κατασταση.

Eυχαριστώ! Σήμερα έπαιξα!

Ευχαριστώ!!Πώς να τα περάσω...όπως κάθε χρόνο...με σημαιοστολισμούς και τριήμερο εορτασμό!!!:lol::lol:

χαχαχαχαχ! Να πεις του Χάρη να πεταχτεί να σβήσετε τα κεράκια μαζί!

EkcAp3.png

τσικνοπεμπτη; χαχα!

Ευτυχώς αλλάξα κατσαρόλα και το σωσα!!

Να σας κολασω λίγο???

Το είδατε αυτο???

http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html

Θα το κανω το απογευμα να δω τι θα γίνει.

Νομίζω ότι οι sims σας δεν σας αντέχουν αλλο γι αυτό και δεν ανοιγουν!! χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ευτυχώς αλλάξα κατσαρόλα και το σωσα!!

Να σας κολασω λίγο???

Το είδατε αυτο???

http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html

Θα το κανω το απογευμα να δω τι θα γίνει.

Νομίζω ότι οι sims σας δεν σας αντέχουν αλλο γι αυτό και δεν ανοιγουν!! χαχαχα

χαχαχαχαχ! Λες?

EkcAp3.png

Καλημέρα!!!

Να με χαίρεστε βρε!!Σήμερα κλείνω 37 χρόνια που ομορφαίνω τον πλανήτη!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Δεν ξυπνήσατε ακομα?????

Εγώ τώρα τελευταια από τις επτα παρα είμαι ξύπνια. Τι να σου κανει και το βιολογικο μου ρολοι όταν κοιμαμαι στις 12 ξυπνάω κανα δυο φορές το βράδυ για τον Κωσταντή, στις 7 παρα για το γαλα του και μετά στις 7.30 για να τον ετοιμάσω ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!

Αυριο θα ρθουν οι κουμπαροι μας να φαμε το βράδυ οπότε σήμερα να συμμαζέψω τπτ και να αρχίσω μαγειρέματα. Τι να φτιαξω ιδεα δεν έχω. Πειτε καμια ιδέα...όχι τπτ σπουδαίο και ευκολο.

Τώρα τελευταία τρώω ακατάπαυστα και το κακο είναι οτι δεν μπορώ να το βουλώσω με τπτ. Οταν λεω να το κλείσω τρώω περισσότερο. Που θα παει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα !

Χριστινάκι,

Πολύχρονη ! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι μα ό,τι επιθυμείς !!!

'Αννα,

Περαστικά με το χέρι .... ε μα κι εσύ να τα σιδερώνεις λίγα λίγα ... αφού ξέρεις πως έχεις "θεμα"

Πενυ,

Εγώ θα έφτιαχνα στάνταρ κάτι σε πίτα για συνοδεία, για 1ο ας πούμε, 1-2 πλούσιες σαλάτες, και για κυρίως κάτι στη γάστρα που δεν θέλει και πολύ κόπο και γίνεται και νόστιμο... ε, για γλυκάκι κάνα cheesecake ή κάτι τέτοιο - εύκολο τέλος πάντων-...

ή μπορεί να έκανα και κανένα ζυμαρικούλι στον φούρνο με τυράκια κλπ κλπ να πάιξει κι αυτό...

μμμμμ τί ωραία όλα διαίτης είναι αυτά που σου είπα !!!! χα χα πώς φαίνεται ο πεινασμένος ο άνθρωπος !

Καλημερούδια!!!

Δεν ξυπνήσατε ακομα?????

Εγώ τώρα τελευταια από τις επτα παρα είμαι ξύπνια. Τι να σου κανει και το βιολογικο μου ρολοι όταν κοιμαμαι στις 12 ξυπνάω κανα δυο φορές το βράδυ για τον Κωσταντή, στις 7 παρα για το γαλα του και μετά στις 7.30 για να τον ετοιμάσω ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!

Αυριο θα ρθουν οι κουμπαροι μας να φαμε το βράδυ οπότε σήμερα να συμμαζέψω τπτ και να αρχίσω μαγειρέματα. Τι να φτιαξω ιδεα δεν έχω. Πειτε καμια ιδέα...όχι τπτ σπουδαίο και ευκολο.

Τώρα τελευταία τρώω ακατάπαυστα και το κακο είναι οτι δεν μπορώ να το βουλώσω με τπτ. Οταν λεω να το κλείσω τρώω περισσότερο. Που θα παει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω.

Πένυ καλημέρα,

μια εύκολη και γρήγορη συνταγή είναι κοτόπουλο φιλέτο σε μπουκίτσες, με χρωματιστές πιπεριές, ένα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, αλάτι πιπέρι και λίγο λάδι (μόνο το ραντίζεις από πάνω). Αυτά τα αφήνεις όλο το βράδυ να μαριναριστουν και την άλλη μέρα τα ψήνεις στο φούρνο. Στο τέλος του ψησίματος πρόσθεσε λίγο τυρί που λιώνει...για τη γεύση!!! Εγώ συνήθως το σερβίρω με ρύζι.

Καλή επιτυχία αν το φτιάξεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...