Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχαχαχχ! Ναι, τρομάρα μας!

Δεν ξέρω για στολισμό, έχω καιρό να το σκεφτώ! Κι εγώ μόνο το προσκλητήριο έχω σκεφτεί και τα παπουτσάκια για μπομπό! Αλλά πάλι παπουτσάκι μπαλαρίνας θα δώσω στο γιο μου για μπομπό? Δε θα του αρέσει! (Είδες, προβλήματα που έχω?)

Και εγώ τις μπνμπον για αγορακια και για μεγαλους τις διαφοροποίησα δεν εβαλα μονο κοριτσίστικες ..αλλά δεν είχα και ΘΕμα συγκεκριμένο ..

Βασικά, είμαι μέσα σε μεγάλη Ναυτιλιακή -- αλλά εμείς είμαστε "παιδί της" -δλδ έχουμε άλλο αντικείμενο: υποτροφίες για Μεταπτυχιακά/Διδακτορικά σε Ελλάδα και εξωτερικό κάτι σαν Ωνάσειο τύπου σε πιο μικρό... :rolleyes:

Είναι πολύ καλή δουλειά -έχεις να κάνεις συνέχεια με νιάτα, βλέπεις παιδιά που προσπαθούν, που έχουν όρεξη να μάθουν και να δώσουν πράγματα, που σπουδάζουν με θυσίες τόσο δικές τους όσο και των γονιών τους, αλλά στο τέλος τί ????

Η πείρα μου μας έχει αποδείξει ότι τα "μυαλά" δεν μένουν εδώ ή δεν γυρίζουν πίσω... απορροφούνται έξω... και που 'στε ακόμη !!!

Η αλήθεια είναι ότι το ΕΔΩ δυστυχως τελειωνει γαι πολλους , πολύ δύσκολα είναι για όλους μας να ζούμε με τρεις και εξήντα . Πάντως το αντικειμενό σου είναι πολύ ωραία! Ελπιζω να είναι αξιοκρατικες οι διαδικασιες :lol:

OiaRp2.png

Καλησπερα!!

Μεταξία νομίζω στην εποχή μας πρέπει να παροτρύνουμε τα παιδια να φεύγουν στο εξωτερικο. Ειναι κρίμα να χαραμίζονται τετοια μυαλά στην Ελλάδα που δεν υπαρχει προοπτική ουτε για τα εγγονια μας.

Είχαν φέρει κατι κυδώνια στους δικους μου. Εν τω μεταξύ ότι φρουτο μπαινει στο σπίτι το κανω γλυκο του κουταλιου χαχαχα

Ετσι λοιπον χτες είπα οτι θα φτιαξω και τα κυδώνια. Θα με βοηθαγε και η γιαγια μου. Εκαναν το λαθος και ανεβηκαν και η μανα μου με τον πατέρα μου.Τους στρίμωξα όλους!!! Τελικά μεσα σε 20' το έιχαμε βαλει και στην κατσαρόλα!!χαχαχαχα

Πριν λιγο τελειωσα μια κορνιζα χριστουγεννιατικη που βγηκε μια γλυκα!!

Τι ωραία που είναι τα Χριστουγεννα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα. τι μου κανετε; σιδερωνα ολο το απογευμα και το αποτελεσμα ειναι να με πιασει παλι η τενοντιτιδα μου και το δεξι μου χερακι ειναι τουμπανο και ποναει. σημερα ξεκουραση.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα !

Εγώ το μόνο που δεν κάνω είναι το σίδερο , με βοηθαει η κοπέλα που κραταέι την μικρη . Γυρίζω σπίτι στις 6 και μόνο μαγειρεύω για εμας ή την μικρή ( όχι και για τους 2 ταυτόχρονα....ας πουμε χτες εμεις φαγαμε σουβλάκι....)

Ομως θα εχω αδεια σε 2 βδομάδες και θα σουλουπώσω λίγο το σπίτι .Δεν εχω και ντουλάπες γιατί λόγω υγρασίας από το μπανιο βγάλαμε την πλάτη τους να στεγνωσει και τωρα περινμενω να τις φτιάξουμε την παρασκευη . Αλλα ρε γαμωτο καθε μερα τις αερίζω και κάθε μερα μυρίζουν ..εχετε καμμια ιδεα ?????????????

OiaRp2.png

Καλημέρα!!!

Να με χαίρεστε βρε!!Σήμερα κλείνω 37 χρόνια που ομορφαίνω τον πλανήτη!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Πολύχρονη !!!!!

Τι ζωδιο είσαι Σκορπιός ??

Να είσαι γερή και να νοικοκυευτείς σύντομα να κάνεις πολλά παιδάκια γιατι σίγουρα θα είσαι πολύ καλή μαμά !!!

OiaRp2.png

Καλημερααααα!!!!

Καλημέρα!!!

Να με χαίρεστε βρε!!Σήμερα κλείνω 37 χρόνια που ομορφαίνω τον πλανήτη!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Χριστινιώ Χρονια πολλαααααα και καλα!!!! Σκορπιος σεξυ και όποιος αντέξει?????

Εχω άντρα, μαμα και αδερφή σκορπιο!

Μια μερα παιζει να ανεβω Αθηνα ΑΜΕΣΑ!! Αν ανέβω σας κλείνω καφέ απο τώρα!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά! Αλλιώς Σαντυ ξέρεις ....ραντεβου στα Marks & spencer χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!

Χριστινιώ Χρονια πολλαααααα και καλα!!!! Σκορπιος σεξυ και όποιος αντέξει?????

Εχω άντρα, μαμα και αδερφή σκορπιο!

Μια μερα παιζει να ανεβω Αθηνα ΑΜΕΣΑ!! Αν ανέβω σας κλείνω καφέ απο τώρα!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά! Αλλιώς Σαντυ ξέρεις ....ραντεβου στα Marks & spencer χαχαχαχα

αχ τελεια! θελω πολυ να σε δω!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Xριστινακι μου να εισαι πολυχρονη κι ο,τι επιθυμεις να το παθεις! Εχω κι εγω σκορπακι στην οικογενεια, το γιο μου. κλεινει τα 6 στις 9 του μηνα.

Ευχαριστώ μωρό μου!!

Τί να κάνουμε,οι Σκορπιοί είμαστε οι καλύτεροι!Και είμαστε ακαταμάχητοι!!!:tongue::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...