Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.....

Βρε κορίτσια η Μεταξια που πηγε????

Ακομα μετακομίζει?Χαθηκε...

Αννα εχεις μιλησει καθόλου μαζί της? Ειναι καλα?

............

δεν εχω μιλησει μαζι της απο τοτε που ηρθε στο σπιτι μου. θα τη παρω αυριο γιατι κανονιζουμε συναντηση οι Αθηναιες, μαλλον για Σαββατο πρωι....

Καλησπέρα ! Καλό Μήνα σε όλους !

Άκουσα το όνομά μου και μπήκα ! Βασικά, η Άννα τα λέει καλά... από τότε που πήγα σπίτι και ήπιαμε καφεδάκι "χάθηκα"... αλλά συνέπεσε τότε η μετακόμιση και στα καπάκια... η εναρμόνιση ....

πω πω κορίτσια τί να σας λέω... είμαστε σαν τα ποντίκια μες στην φάκα... υπερλούξ το κτίριο, οι εγκαταστάσεις, δεν λέω, άσε που ακόμη οι εξωτερικοί χώροι πχ δεν είναι έτοιμοι και αρκετά πράγματα μέσα...αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου...

Το θέμα μου είναι ότι παντού υπάρχει κάποιος που σε κοιτάζει λοξά αν βγεις πχ για ένα τσιγάρο. Καταγράφονται τα πάντα, από το τί ώρα μπήκα στο πάρκινγκ, τί ώρα βγήκα στο ασανσέρ κλπ κλπ προσωπικά τηλεφωνήματα (εισερχόμενες/εξερχόμενες) έπεσε εντολή όχι πάνω από 3 λεπτά... τί άλλο ? α μα ναι ! έπεσε εντολή επίσης να κλείνουμε τις περσίδε στα παράθυρα για να μην χαζολογάμε έξω κι άλλα διάφορα κουλά...

ε λοιπόν κι εγώ περνάω περίοδο προσαρμογής παρέα με κατάθλιψη ....

Την περασμένη εβδομάδα δε είχα και τα 2 πιτσιρίκια άρρωστα. Το 3ήμερο κατεβήκαμε Καλαμάτα να δούμε την κουνιάδα μου ... γενικά, τρέχω και δεν φτάνω... ακόμη δεν έχω στρώσει και ούτε με βλέπω πριν τις 15/11 !

Ελπίζω να στρώσει η κατάσταση σιγά σιγά !

Αλλά κάθε φορά που μπαίνω διαβάζω όλο κάτι για τους sims (τα λέω καλά ?) και ξαναβγαίνω όπως μπήκα καθώς είμαι ανίδεη εντελώς !

:cool: Αννούλα , Σάββατο πρωί ε ???? χλωμό έως και πεθαμένο μην σου πω... δουλεύει ο συζυγίτος μου ....

Φιλάκια πολλά - μου λείψατε ! :wink:

Γεια σας και απο εμενα!!

Καλο μηνα!!

Ειπα και εγώ η Σαντυ τόσο νωρίς για υπνο?

Μολις τελειωσα σιδερο!! Φτου φτου μακρυα απο μας

Βαριεμαι!! μου την 'εχει σφυρίξει θέλω καπου να παω αλλά οι φίλες μου ή δουλευουν ή λειπουν και ο Παναγιώτης θα αργήσει σήμερα. γκρρρρ

Εχω τις γιαγιαδες μου εδώ και το απογευμα θα τις τριμώξω να φτιαξουμε γλυκο κυδώνι. Δεν εχω ξαναφτιαξει κιολας,ευκαιρια να με μαθουν.Αλλά και αυτό βαριεμαι να το κανω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα ! Καλό Μήνα σε όλους !

Άκουσα το όνομά μου και μπήκα ! Βασικά, η Άννα τα λέει καλά... από τότε που πήγα σπίτι και ήπιαμε καφεδάκι "χάθηκα"... αλλά συνέπεσε τότε η μετακόμιση και στα καπάκια... η εναρμόνιση ....

πω πω κορίτσια τί να σας λέω... είμαστε σαν τα ποντίκια μες στην φάκα... υπερλούξ το κτίριο, οι εγκαταστάσεις, δεν λέω, άσε που ακόμη οι εξωτερικοί χώροι πχ δεν είναι έτοιμοι και αρκετά πράγματα μέσα...αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου...

Το θέμα μου είναι ότι παντού υπάρχει κάποιος που σε κοιτάζει λοξά αν βγεις πχ για ένα τσιγάρο. Καταγράφονται τα πάντα, από το τί ώρα μπήκα στο πάρκινγκ, τί ώρα βγήκα στο ασανσέρ κλπ κλπ προσωπικά τηλεφωνήματα (εισερχόμενες/εξερχόμενες) έπεσε εντολή όχι πάνω από 3 λεπτά... τί άλλο ? α μα ναι ! έπεσε εντολή επίσης να κλείνουμε τις περσίδε στα παράθυρα για να μην χαζολογάμε έξω κι άλλα διάφορα κουλά...

ε λοιπόν κι εγώ περνάω περίοδο προσαρμογής παρέα με κατάθλιψη ....

Την περασμένη εβδομάδα δε είχα και τα 2 πιτσιρίκια άρρωστα. Το 3ήμερο κατεβήκαμε Καλαμάτα να δούμε την κουνιάδα μου ... γενικά, τρέχω και δεν φτάνω... ακόμη δεν έχω στρώσει και ούτε με βλέπω πριν τις 15/11 !

Ελπίζω να στρώσει η κατάσταση σιγά σιγά !

Αλλά κάθε φορά που μπαίνω διαβάζω όλο κάτι για τους sims (τα λέω καλά ?) και ξαναβγαίνω όπως μπήκα καθώς είμαι ανίδεη εντελώς !

:cool: Αννούλα , Σάββατο πρωί ε ???? χλωμό έως και πεθαμένο μην σου πω... δουλεύει ο συζυγίτος μου ....

Φιλάκια πολλά - μου λείψατε ! :wink:

Βρε καλώς την!! Μολις ανεβάζω το κειμενο μου με πεταει στο δικο σου και λεω πότε τα γραψα εγώ όλα αυτα!! χαχαχα

Αχ αυτό το κακο το είχαμε και εμεις μετά την μετακομιση. Ειχαν καμερες και η γυναικα του αφεντικού μας κατασκοπευε ολους. Παντου παραθυρα και αν ήσουν στον υπολογιστή αλλου φαίνοταν αν κατεβαινε απο τις σκαλες το αφεντικο. Αστα χαλια κιχ δεν μπορούσαμε να κανουμε.

Μεταξια που είπαμε οτι δουλευεις???Ιδιωτική εταιρεια είναι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μεταξια μην νιώθεις τυψεις ουτε εγώ εχω στρώσει ακομα. Και ούτε καν τα εχω πλύνει!! Από προπερσι σταματησα να τα πλένω καλοκαιρι που τα επλενα παντα γιατί όταν πηγα να τα ανοιξω το χειμωνα ειδα τις σακουλες φαγωμενες απο ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!!! Φυσικά τα ξαναέπλυνα αλλά απο τότε τα πλενω πριν τα στρώσω για να μαι σίγουρη ότι είναι καθαρά.Ελεγα να το κανω αυτή τη βδομαδα αλλά τώρα με τις αμυγδαλές μου δεν το ρισκαρω και να ξανακυλήσω. Δεν παλεύεται πάλι η ίδια κατασταση

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μεταξία και εμας η εταιρία μας κάπως έτσι είναι ......τι αντικέιμενο έχεις ???

Πένυ είδα τα πραγματάκια μπαλαρίνας που έκανες !!! Μπράβο πολύ όμορφα !!Τα χαρτόνια τα σουλούπωσες ?

OiaRp2.png

Πένυ είδα τα πραγματάκια μπαλαρίνας που έκανες !!! Μπράβο πολύ όμορφα !!Τα χαρτόνια τα σουλούπωσες ?

Τη μπααρίνα σε χρόνο dt την ετοιμασα!!Το πίσω της χαρτόνι είναι το αγαπημενο μου

Από τα πειράματα χαλασα δυο εξωφυλλα για βιβλιο συνταγών .Κριμα ....ΚΑι ήταν πολύ ωραία με cupcakes πανε και αυτα

Το μινι αλμπουμ που πηρα για το γιο μου μου χει βγαλει την πίστη. Δεν πίστευα ποτέ ότι έχει τετοια βαβουρα να κοψεις τα χαρτόνια σε σχήματα. Δεν πέφτουν μπαμ με τιποτα!!! Κοινώς βλέπω να τρώει τα περισσότερα το μαυρο σκοτάδι...

Τα χαρτόνια δεν μπορεσα να τα συμμαζεψω. Μαλλον τις κατασκευές προσπαθώ να φέρω στα χαρτόνια....

Τεσπα τώρα παει....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τη μπααρίνα σε χρόνο dt την ετοιμασα!!Το πίσω της χαρτόνι είναι το αγαπημενο μου

Από τα πειράματα χαλασα δυο εξωφυλλα για βιβλιο συνταγών .Κριμα ....ΚΑι ήταν πολύ ωραία με cupcakes πανε και αυτα

Το μινι αλμπουμ που πηρα για το γιο μου μου χει βγαλει την πίστη. Δεν πίστευα ποτέ ότι έχει τετοια βαβουρα να κοψεις τα χαρτόνια σε σχήματα. Δεν πέφτουν μπαμ με τιποτα!!! Κοινώς βλέπω να τρώει τα περισσότερα το μαυρο σκοτάδι...

Τα χαρτόνια δεν μπορεσα να τα συμμαζεψω. Μαλλον τις κατασκευές προσπαθώ να φέρω στα χαρτόνια....

χαχαχχαχ! Γιατί όχι? Αρκεί να μην πάνε χαμένα!

Τεσπα τώρα παει....

Tέλειες οι μπαλαρίνες! (Μπαλαρίνα είναι κατά πάσα πιθανότητα το θέμα της βάφτισης της μελλοντικής μου κόρης!)

Συμφωνώ, πολλή βαβούρα έχει ένα μίνι άλμπουμ! Τα βλέπουμε μικρά και δεν τα πιάνει το μάτι μας, αλλά έχουν πάρα πολύ κόπο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Tέλειες οι μπαλαρίνες! (Μπαλαρίνα είναι κατά πάσα πιθανότητα το θέμα της βάφτισης της μελλοντικής μου κόρης!)

Συμφωνώ, πολλή βαβούρα έχει ένα μίνι άλμπουμ! Τα βλέπουμε μικρά και δεν τα πιάνει το μάτι μας, αλλά έχουν πάρα πολύ κόπο!

Εγώ παντως απογοητεύτηκα. Ειχα παρει σε σχήμα μποτα. Δεν μπορούν να πεσουν ακριβώς το ένα πανω στο άλλο. Αφού εχω για πατρόν τη μποτα και βγαίνει παντα λίγο μεγαλύτερο το χαρτί που μπαινει απο πανω. Τρομαζω να το κοψω στραπατσαρίζονται οι ακρες !!Χαλια!!

Το μετάνιωσα που δεν έφτιαξα ενα μινι 21*21 που θα επαιρνε και ένα καρο φωτογραφίες και χαλασα τοσα χαρτια τζαπα.

Τελοσπαντων προς γνώση και συμμορφωση...

Σε λίγο προβλέπω να τελιώνουν τα χαρτια και να ξανακάνω παραγγελία στο scrapbooking να καλύψω τις χαζομαρες μου χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ωραιες οι μπαλαρίνες αλλά πιστεύεις οτι μπορείς να βρεις πολλά πραγματα γύρω απο συτό το θεμα? Σε στολισμο εννοώ. Εμενα μονο οι πουεντ και το φουστανακι μου έρχονται στο μυαλο....

Νομίζω ότι είναι λίγο δεσμευτικό και ειδικά για Ελλάδα.Εγώ θα προτιμουσα πιο ανοιχτά θεματα και εχω κολλησει με τη μαγειρικη (φαινεται αλλωστε χαχαχα)

Ωραια βαφτισαμε κιολας τις κορες που ΘΑ κανουμε χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλά εσύ έχεις και καμπύλες, είναι ακόμα πιο δύσκολο! Εγώ γι' αυτό έκανα ένα απλό παραλληλόγραμμο! Να χωράει και φωτογραφίες βρε παιδί μου! Καλά τα ενθύμια, αλλά αν ένα άλμπουμ δεν έχει έστω λίγες φωτό, τότε τι άλμπουμ είναι?

EkcAp3.png

Ωραιες οι μπαλαρίνες αλλά πιστεύεις οτι μπορείς να βρεις πολλά πραγματα γύρω απο συτό το θεμα? Σε στολισμο εννοώ. Εμενα μονο οι πουεντ και το φουστανακι μου έρχονται στο μυαλο....

Νομίζω ότι είναι λίγο δεσμευτικό και ειδικά για Ελλάδα.Εγώ θα προτιμουσα πιο ανοιχτά θεματα και εχω κολλησει με τη μαγειρικη (φαινεται αλλωστε χαχαχα)

Ωραια βαφτισαμε κιολας τις κορες που ΘΑ κανουμε χαχαχα

χαχχαχαχαχχ! Ναι, τρομάρα μας!

Δεν ξέρω για στολισμό, έχω καιρό να το σκεφτώ! Κι εγώ μόνο το προσκλητήριο έχω σκεφτεί και τα παπουτσάκια για μπομπό! Αλλά πάλι παπουτσάκι μπαλαρίνας θα δώσω στο γιο μου για μπομπό? Δε θα του αρέσει! (Είδες, προβλήματα που έχω?)

EkcAp3.png

Μεταξια που είπαμε οτι δουλευεις???Ιδιωτική εταιρεια είναι?

Βασικά, είμαι μέσα σε μεγάλη Ναυτιλιακή -- αλλά εμείς είμαστε "παιδί της" -δλδ έχουμε άλλο αντικείμενο: υποτροφίες για Μεταπτυχιακά/Διδακτορικά σε Ελλάδα και εξωτερικό κάτι σαν Ωνάσειο τύπου σε πιο μικρό... :rolleyes:

Είναι πολύ καλή δουλειά -έχεις να κάνεις συνέχεια με νιάτα, βλέπεις παιδιά που προσπαθούν, που έχουν όρεξη να μάθουν και να δώσουν πράγματα, που σπουδάζουν με θυσίες τόσο δικές τους όσο και των γονιών τους, αλλά στο τέλος τί ????

Η πείρα μου μας έχει αποδείξει ότι τα "μυαλά" δεν μένουν εδώ ή δεν γυρίζουν πίσω... απορροφούνται έξω... και που 'στε ακόμη !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...