Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια μου.Χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειμαι πολυ καλα.Μια το ενα,μια το αλλο,κατι εξετασεις που εκανα και με πηγαν στον αλλο κοσμο......εχω περασει πολυ δυσκολα τις τελευταιες μερες.Πενακι το ειδα το μηνυμα στο φεις αλλα δεν εχω κεφι ουτε εκει να γραψω...φιλια σε ολες σας!
να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς. Και να είσαι δυνατή. Πρεπει πλέον να μας νοιάζουν τα σημαντικά . Γιατι χάνουμε χρόνια για χαζά.

OiaRp2.png

Χρονια πολλα! τι μου κανετε; εμεις πηγαμε στη πεθερα μου και φαγαμε και επιστρεψαμε πριν απο λιγο. ειμαι σαν κοτοπουλο. το σ/κ θα παμε στην αδερφη μου στη Ν. Μακρη, οποτε θα με χασετε για δυο μερουλες. φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιααααα!!!

Χτες μιλάμε για την απολύτη κρεπαλη!!! Μαζευτηκαμε σπίτι από το πρωί στις 10 το βράδυ στις 11!!

Ειδαμε την παρέλαση μετάπ ηγαμε για κεφεδακι (ξινο μας βγηκε κυνηγόντας τον Κωσταντη).Το μεσημερι για φαι στο Ναυπλιο και δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να πιουμε καφεδάκι.Καταλήξαμε το βράδυ στην πεθερά μου να χαζεύουμε το τζακι.

Ειμαι χώμα σημερα αλλά μαλλον θα χει παλι καφεδάκι.

Χτες μου ήρθαν τα παιχνιδια μου! Αλλά ΟΛΑ τσακισμενα στις άκρες γκρρρρρρρ.Και καλά αυτά που θέλω για εξώφυλλα ή για μινι που θα τα κοψω αλλά είναι χαλια και αυτά που είναι για τις εσωτερικές σελίδες του γαμου.Πολύ στενοχωρήθηκα. Τεσπα θα κοιτάξω να τα μαζέψω όσο μπορω.

Μελανι ασημενιο μην δοκιμασετε είναι γκρι.Να ρωτήσω κατι τις σφραγίδες πως τις καθαρίζουν με μωρομαντηλα είπαμε????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χτες μου ήρθαν τα παιχνιδια μου! Αλλά ΟΛΑ τσακισμενα στις άκρες γκρρρρρρρ.Και καλά αυτά που θέλω για εξώφυλλα ή για μινι που θα τα κοψω αλλά είναι χαλια και αυτά που είναι για τις εσωτερικές σελίδες του γαμου.Πολύ στενοχωρήθηκα. Τεσπα θα κοιτάξω να τα μαζέψω όσο μπορω.

Μελανι ασημενιο μην δοκιμασετε είναι γκρι.Να ρωτήσω κατι τις σφραγίδες πως τις καθαρίζουν με μωρομαντηλα είπαμε????

Πολύ σπαστικό αυτό...από πού τα πήρες είπαμε??

Η Λένα πάντα τα βάζει σε σκληρό κουτί και δεν παθαίνουν σχεδόν τίποτα.

Για τις σφραγίδες έχει ειδικό καθαριστικό,δεν ξέρω αν κάνουν τα μωρομάντηλα.Καλύτερα λίγο νερό.

Α...και οι πολλοί καφέδες πειράζουν...:lol::tongue:

Διαφημίσεις

Πολύ σπαστικό αυτό...από πού τα πήρες είπαμε??

Η Λένα πάντα τα βάζει σε σκληρό κουτί και δεν παθαίνουν σχεδόν τίποτα.

Για τις σφραγίδες έχει ειδικό καθαριστικό,δεν ξέρω αν κάνουν τα μωρομάντηλα.Καλύτερα λίγο νερό.

Α...και οι πολλοί καφέδες πειράζουν...:lol::tongue:

Και το αθηναικό τα βάζει σε καλό κουτί. Από εξωτερικό μήπως τα πήρες ?εγώ μόλις ήρθα στην μανούλα μου. Ευτυχώς ταισα τήν μικρή και είμαι ήσυχη.

Απο το scrapbooking.gr τα πηρα. Ειχε κοπανηθεί το κουτί και σκιστει και όλα τα χαρτια έχουν μια τσακιση στη μια γωνια!!

Μπορεί να τα βάζουν σε σκληρό κουτί αλλα μεσα ειναι αναμεσα σε δυο χαρτόνια αλλα οι γωνιες δεν είναι προστατευμενες .Αν πολυκουνηθεί το κουτί παλι θα κανουν τσακιση.

Οσον αφορά τους καφέδες βγάζουμε απωθημενα ενος μηνα που δουλευε ο Παναγιώτης!!

Καλα τι γιουχαρισμα έφαγαν οι πολιτικοι!!!Πως το ευχαριστήθηκααααα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

hello! μολις μαζευτηκαμε κι εμεις! καλε τι κοσμος ειχε φυγει για το 3ημερο; συναντησαμε απιστευτη κινηση. τα κεφαλια μεσα τωρα. παω να παιξω sims γιατι η κοπελια μου θα εχει λιμοκτονησει. φιλια, τα λεμε!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα κοριτσακια ...ξεκινάω δουλειά αν και δεν έχω καμμια όρεξη ....αλλά λόγω άδειας εχω μείνει πίσω .Μου έλειψε το παιδάκι μου αλλά δεν νιώθω τύψεις γιατί η μαμά μου μας χρειαζόταν όλους ...

OiaRp2.png

Καλημερα και απο μενα!!

Τις κρεπαλες της Παρασκευής της πληρωσα μεσα στο Σ/Κ!!!Ετσι θέλαμε τη λιακαδα και καθόμασταν έξω στο Ναυπλιο.

Το Σαββατο με κατι αμυγδαλες σαν καρύδια και χτες και με γαστρεντερίτιδα!!! ΕΛΕΟΣΣ!!!

Μονο εγώ τα κανω κατι τετοια

Χτες είχαμε το μνημοσυνο του παππού μου και με τα χίλια ζόρια στεκόμουν όρθια. Σημερα αν και σκατα ακομα σηκώθηκα να συμμαζέψω λίγο το σπίτι που γίνεται της πόπης!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...