Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ να ζήσετε!! Παντα αγαπημενοι να είστε!!!!

Καλα κορίτσια πριν λίγο με χτύπησαν 3 εγκεφαλικα!!!

Εψαχνα τι θα φορέσω αυριο και όλα μου είναι τσιτα!!! Εχω παχύνει!!! Μονο ενα φουστάνι και μια φουστα εχω που βλεπομαι. Στα παντελόνια μου μεσα ασφυκτιώ!! Τι θα κανωωωωωω????

Πηγα στο σουπερ και πηρα οτι light εβρισκα μπροστά μου!!!

Και μου το πε προχτες η πεθερα μου ότι της φαινεται οτι έχω παχυνει αλλα ήμουν αδιαθετη και λέω πρησμενη είμαι. Αχ ...ειχα βολευτει με τις φορμες και δεν το βουλωνα...

Χριστινάκι ωραιος στολισμος αλλά τα βαφτιστικά αυτού του ειδους δεν μου πολυαρέσουν ...σορυ...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ να ζήσετε!! Παντα αγαπημενοι να είστε!!!!

Eυχαριστούμε!

Καλα κορίτσια πριν λίγο με χτύπησαν 3 εγκεφαλικα!!!

Εψαχνα τι θα φορέσω αυριο και όλα μου είναι τσιτα!!! Εχω παχύνει!!! Μονο ενα φουστάνι και μια φουστα εχω που βλεπομαι. Στα παντελόνια μου μεσα ασφυκτιώ!! Τι θα κανωωωωωω????

Πηγα στο σουπερ και πηρα οτι light εβρισκα μπροστά μου!!!

Και μου το πε προχτες η πεθερα μου ότι της φαινεται οτι έχω παχυνει αλλα ήμουν αδιαθετη και λέω πρησμενη είμαι. Αχ ...ειχα βολευτει με τις φορμες και δεν το βουλωνα...

Χριστινάκι ωραιος στολισμος αλλά τα βαφτιστικά αυτού του ειδους δεν μου πολυαρέσουν ...σορυ...

Έβαλε και βαφτιστικά? Δεν τα είδα! Εγώ είδα μια ωραία μπομπονιέρα σε μια τεράστια εικόνα!

EkcAp3.png

Σπέρες.....

Τί κάνετε??

Σάντυ,να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα να είστε περισσότεροι!!!

Πένυ,μην μασάς....γυναίκα χωρίς πιασίματα δεν αξίζει....

Χριστίνα,εμένα μου αρέσουν αυτά τα βαφτιστικά!

Διαφημίσεις

Πένυ,μην μασάς....γυναίκα χωρίς πιασίματα δεν αξίζει....

Τι μη μασαω που πρέπει να βγαλω off μια ολοκληρη ντουλαπα!!!Και οχι τπτ αλλο μου βγήκε ο πατος να τα κατεβάσω!!

Οσο για τα πιασίματα μην ανυσηχεις και 3 κιλα να χάσω θα παραμεινουν.Εχω αποθέματα ουυυυυ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τζα!!!!Να'μαι και εγώ!!Ξέρω χάθηκα αλλά κορίτσια πολλή δουλεια!Τώρα καταλαβαίνω τις εργαζόμενες μητέρες !Βλέπετε καθόμουν 3 χρόνια για να μεγαλώσω τη μικρή μου και τώρα που ξαναγύρισα τα είδα όλα!Πόσο μου λείπετε!!!Κάπου-κάπου μπαίνω όμως και διαβάζω τα νέα σας!Αν και όλο για κάτι sims διαβάζω και δεν το κατέχω το άθλημα.Λοιπόν μετέ την beloved να πάρω σειρά και εγώ.Το πάρτυ της Δομινίκης με θέμα minnie.Αυτό θέλει,τι να κάνουμε?Πένυ!!!!Ακούς!!!!Ρίξτε ιδέες,γιατί φέτος δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω.Πέρσι τέτοια εποχή τα είχα σκεφτεί όλα!!Περιμένω ιδέες για προσκλήσεις,διακόσμηση,δωράκια κτλ.Ξέρετε ,ε?Υπερπαραγωγή!

Χριστινακι νοτιο θα συμφωνησω κι εγω με τη Πενυ. καταρχην βρε, αυτο το βαφτιστικο ειναι καθολικο. αλλο ενα μωρο θα χωραει στο μηκος. ασε που θα πανε τσαμπα τα λεφτα, γιατι δεν θα το ξαναβαλει ποτε. οσο για το στολισμο ειναι πολυ ομορφα αυτα που εβαλες, αλλα για σκεψου καφε-ροζ πουα χρωματα και θεμα τα cupcakes;

Πηνελοπη θες να φτιαξεις πραγματα ή να τα παρεις ετοιμα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Άννα μου,τι κάνεις?Κοίτα ό,τι μπορώ να φτιάξω θα το φτιάξω(Βασικά ο άντρας μου θα τα κάνει που πιάνει το χέρι του!)Τα υπόλοιπα θα τα αγοράσω.Αλλά ιο προσκλήσεις θέλω να είναι χειροποίητες.Σκέφτηκα να πάρω καδράκια και να βάλω τον άντρα μου με την τεχνική της χαρτοπετσέτας(που δεν την ξέρω αλλά η Χριστίνα θα βοηθήσει...)να κάνουμε τις προσκλήσεις με τη μίνι και τον μίκυ για τα αγοράκια.Τι λέτε?

Σάντυ,να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα να είστε περισσότεροι!!!

Eυχαριστούμε!

Τζα!!!!Να'μαι και εγώ!!Ξέρω χάθηκα αλλά κορίτσια πολλή δουλεια!Τώρα καταλαβαίνω τις εργαζόμενες μητέρες !Βλέπετε καθόμουν 3 χρόνια για να μεγαλώσω τη μικρή μου και τώρα που ξαναγύρισα τα είδα όλα!Πόσο μου λείπετε!!!Κάπου-κάπου μπαίνω όμως και διαβάζω τα νέα σας!Αν και όλο για κάτι sims διαβάζω και δεν το κατέχω το άθλημα.Λοιπόν μετέ την beloved να πάρω σειρά και εγώ.Το πάρτυ της Δομινίκης με θέμα minnie.Αυτό θέλει,τι να κάνουμε?Πένυ!!!!Ακούς!!!!Ρίξτε ιδέες,γιατί φέτος δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω.Πέρσι τέτοια εποχή τα είχα σκεφτεί όλα!!Περιμένω ιδέες για προσκλήσεις,διακόσμηση,δωράκια κτλ.Ξέρετε ,ε?Υπερπαραγωγή!

Καλώς την, πού χάθηκες καλέ?? Πότε είναι το πάρτυ?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι νοτιο θα συμφωνησω κι εγω με τη Πενυ. καταρχην βρε, αυτο το βαφτιστικο ειναι καθολικο. αλλο ενα μωρο θα χωραει στο μηκος. ασε που θα πανε τσαμπα τα λεφτα, γιατι δεν θα το ξαναβαλει ποτε. οσο για το στολισμο ειναι πολυ ομορφα αυτα που εβαλες, αλλα για σκεψου καφε-ροζ πουα χρωματα και θεμα τα cupcakes;

Πηνελοπη θες να φτιαξεις πραγματα ή να τα παρεις ετοιμα;

δεν ειναι καθολικο, ειναι ορθοδοξο, στις καθολικες βαφτισεις δεν φορανε βαφτιστικα. εννοειται πως θα εχουμε και αλλο φορεματακι μαζι. αλλωστε τα βαφτιστικα δεν τα ξαναβαλαμε σε κανενα απο τα 2 μου παιδια.παλια και στην Ελλαδα φορουσαν τοσο μακρυα, με το περασμα τον χρονων αλλαξε η μοδα!!!

καφε-ροζ δε θα μου αρεσε για βαφτιση, σκεφτομαι ιβουαρ με πολυ παλ ροζ, ισως σομων με δαντελες, πολυ ρετρο φαντασου!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Πότε είναι το πάρτυ?

Τα παιδια μας εχουν μια μερα διαφορα .Ο γιος μου ειναι 8/2 και η Δομινικη είναι 9/2

Τα λεω σωστά Πηνελόπη??

Βρε καλώς την !

Αργησες πέρυσι τέτοιο καιρό τα έιχες οργανώσει ολα!!

Εγώ λέω να του κανω πιτζάμα παρτυ με θέμα την κουκουβαγια.Εχω αρχισει να το ψαχνω αλλά είναι πολύ υπερπαραγωγή αυτό που θέλω να κανω και δεν ξέρω αν θα μου βγει τελικά.Χωρις τη βοηθεια του άντρα μου σιγουρα οχι!

Ωραια η ιδέα με τα καδράκια!!Και είναι κατι που θα μεινει.Τοτε που είναι αποκριες θα βρεις πολλά με το θέμα αυτό.Θυμαμαι ειχα παρει εγώ αυτια μινι σε στεκα. Υπαρχουν τα γαντια του Μικυ που μπορείς να χρησιμοποιησεις για ντεκορ. Να παιξεις πολύ με το πουα κοκκινο λευκο που κολλαει πολυ ,φιογκους κλπ

Πιατα , ποτήρια γιρλαντες θα βρεις ανετοτατα.Αυτά για αρχή θα μου ρθουν και άλλα όμως

Koριτσάρες σας αφήνω, θα φύγουμε σε καμιά ωρίτσα το πολύ.

Καλό τριήμερο σε όλες!

Φιλάκια!!!

Καλα να περάσετε!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσια μου.Χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειμαι πολυ καλα.Μια το ενα,μια το αλλο,κατι εξετασεις που εκανα και με πηγαν στον αλλο κοσμο......εχω περασει πολυ δυσκολα τις τελευταιες μερες.Πενακι το ειδα το μηνυμα στο φεις αλλα δεν εχω κεφι ουτε εκει να γραψω...φιλια σε ολες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...