Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σαντυ να χαιρεσαι το μπαμπα σου! Χριστινακι κι εσεις τον πολιούχο σας! Εγω ειχα το παππου μου, αλλα δυστυχως τον χασαμε πριν 1,5 χρονο, αλλα μου εμεινε ο ξαδερφος που πηρε το ονομα του. Χρονια πολλα σε ολους!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ να χαιρεσαι το μπαμπα σου!

Eυχαριστώ!

Χριστινακι κι εσεις τον πολιούχο σας! Εγω ειχα το παππου μου, αλλα δυστυχως τον χασαμε πριν 1,5 χρονο, αλλα μου εμεινε ο ξαδερφος που πηρε το ονομα του. Χρονια πολλα σε ολους!

Η μαμά μου είναι καλά. Πονάει αλλα είναι καλά.

Χαίρομαι που είναι καλά! Καλή ανάρρωση εύχομαι!

EkcAp3.png

Εγώ φτιάχνω βαλίτσες για αύριο! Χοντρά ρούχα θα πάρω, είπαν πως θα έχει κρύο. Απόγευμα θα ξεκινήσουμε, ελπίζω να φτάσουμε σχετικά νωρίς, μιας και είναι και η επέτειός μας αύριο. Για να βγούμε έξω δε νομίζω να προλάβουμε, αλλά μη φάμε κι όλο το βράδυ στο δρόμο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, επειδη βλεπω πως εχετε ξεφυγει τελειως με τους sims μηπως να ασχοληθειτε με καμμια βαφτιση?της νεραιδας μου πχ???μπορει να ειναι νωρις αλλα μεχρι να γεννησω εσεις θα εχετε καψει φλαντζα απο τη συντηρηση των σπιτιων σας!!!χαχαχχαχα!!!χωρις παρεξηγηση!!!!!:tongue:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Καλημέρα. Σήμερα καλύτερα. Το βράδυ δεν έμεινα εγώ λόγω της μικρής αλλα ήρθα από της έξι το πρωί. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά γιατί η καημένη ακόμα πονάει και δεν μπορεί να κουνησει τίποτα.

OiaRp2.png

Καλημερούδιααα!!!

Βαριεμαιιιιι! Αντε να ρθει αυριο να βγουμε για κανενα καφεδάκι....

Εχει ένα κρύο εδώ!μπρρρρ πήγα λαικη και με έκοψε!!

Τι μαγειρεύετε σήμερις?

Εγώ μελιτζάνες ιμαμ. Χαρά που θα κανει ο Παναγιώτης!!! Προβλέπω να κανω κανα μηνα παλι να τον δω χαχα

Χριστινα εχεις δίκιο με τους sims. Τι να κανω όμως που μπαινω να απαντησω στα αιτήματα των φιλενάδων και ξεχναω σπιτι , δουλειες , αντρα, παιδι....Εχω καταστραφει!!!!!χαχαχα

Οσο για τη βάφτιση αφού ξερεις ρίξε το θέμα εσύ και στην έχουμε στήσει σε μια μερα κιολας τη βαφτιση χαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

ειπα να σας ξεκολλησω λιγο απο τους sims!!!η αληθεια ειναι πενυ πως μπομπονιερες ειχα σταμπαρει απο τοτε που εψαχνα για τον Ιωαννη και βαφτιστικα θα τα παραγγειλουμε μεσω internet. το ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα με κατι να ασχοληθω βρε παιδι μου, να περναει η ωρα!!!!

Διαφημίσεις

Σαντυ πηγαινε βαλε τη τηλεοραση σου στο τραπεζακι. ξεκολλησε το θεμα!

α! θελω και κατι στο τοιχο μου!

Σήμερα το είδα, πάω σε λίγο στον τοίχο σου!

Καλημερούδιααα!!!

Βαριεμαιιιιι! Αντε να ρθει αυριο να βγουμε για κανενα καφεδάκι....

Εχει ένα κρύο εδώ!μπρρρρ πήγα λαικη και με έκοψε!!

Τι μαγειρεύετε σήμερις?

Εγώ μελιτζάνες ιμαμ. Χαρά που θα κανει ο Παναγιώτης!!! Προβλέπω να κανω κανα μηνα παλι να τον δω χαχα

Χριστινα εχεις δίκιο με τους sims. Τι να κανω όμως που μπαινω να απαντησω στα αιτήματα των φιλενάδων και ξεχναω σπιτι , δουλειες , αντρα, παιδι....Εχω καταστραφει!!!!!χαχαχα

Οσο για τη βάφτιση αφού ξερεις ρίξε το θέμα εσύ και στην έχουμε στήσει σε μια μερα κιολας τη βαφτιση χαχα

Καλέ αφού είπε νεράϊδα!!!

Πραγματικά αυτοί οι sims θα μας καταστρέψουν!

Εγώ σήμερα δεν έχω μαγείρεμα, μου έδωσε η μαμά μου παστίτσιο από χθες, έχουμε και ταξίδι το απόγευμα, οπότε δε θα έκανα και πολλά πολλά. Οι γονείς μου είναι ήδη στο χωριό, φύγανε από το πρωί, οπότε θα βρούμε ζεστό το σπίτι. Είναι η επέτειός μας σήμερα, δεν ξέρω αν προλάβουμε να φτάσουμε εγκαίρως για να βγούμε μια βόλτα για το καλό, αλλά το πιθανότερο είναι να φάμε ήσυχα στο σπίτι.

Καλημέρα!!

EkcAp3.png

ειπα να σας ξεκολλησω λιγο απο τους sims!!!η αληθεια ειναι πενυ πως μπομπονιερες ειχα σταμπαρει απο τοτε που εψαχνα για τον Ιωαννη και βαφτιστικα θα τα παραγγειλουμε μεσω internet. το ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα με κατι να ασχοληθω βρε παιδι μου, να περναει η ωρα!!!!

καλα, ταχυδρομησε της πρωτα του Ιωαννη και μιλαμε και για τις αλλες! χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

μμμμ...κατσε γιατι θα αφησω την κορη σου χωρις φορεμα!!!!εσυ μην παραπονιεσαι, τις πηρες!!!μην ουρλιαξεις αλλα ο αρης χθες εσπασε το τελευταιο αγγελακι που ειχε μεινει!!!να σε εβλεπε η αννα του ειπα!!!γκρρρρρ!!!!!βρε κοριτσια, δε φταιω εγω, μου πεφτει λιγο μακρυα το ταχυδρομειο και πρεπει να παει ο αρης και ολο απο αυριο σε αυριο μου το παει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...