Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μονο του εφτιαξα σιμοσπιτο, αλλα τα εχουμε κιολας! μου λεει ουτε εκει δεν μπορω να ησυχασω απο σενα; χαχα!

αχχαχαχχ!

Τουλάχιστον δεν κινδυνεύει ο δικός μου! Είδες το κρεβάτι πώς κοπανιέται? αχχαχχαχαχχαχ! Φοβερό παιχνίδι!

EkcAp3.png

εγω γιατι τους βρισκω τελειως μα τελειως βαρετους τους sims?χθες επισκευτηκα το simoσπιτο της αννας, πηγα την κατουρησα κι εφυγα!!!απο μονη της καλε πηγε η δικη μου, εκανε τη δουλεια της κι εφυγε!!!

Ντροπή.....:lol::lol::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!

τι κάνουν οι κοπελίτσες?

Πεπη χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα και εύχομαι ολα περαστικά για τη μανούλα σου:)

Εγω είμαι ετσι κι ετσι προς το χαλια δηλ.Εμαθα ενα άσχημο κι ενα καλο σήμερα.Το ευχάριστο είναι οτι γέννησε μια φίλη μου το μπεμπούλη της και το κακό οτι ενας γνωστός μου εκανε μετάσταση ενω εχει χρόνια που νίκησε την κακια αρρώστια...αχ Παναγίτσα μου,30 χρονών είναι...ουφφφ

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γιουχου!!! Που είστε κοριτσια????Εξαφανισμενες είμαστε σήμερα όλες. Αλήθεια η Χριστινα η Σαλονικιά που είναι χαμένη τώρα τελευταια????Το γύρισε στο msn??

Αχου δεν έιμαι καλα....Ενω διαβασα όλες τις αναρτήσεις δεν πρόσεξα ότι έχει γράψει και η Χριστινα....πρεπει να το κοιτάξω μου φαίνεται....

Εγώ σ'ημερα ειμαι χώμα. Νυστάζω.Πονάνε ακομα τα πόδια μου απο χτες και γενικα υπολειτουργώ.

Πεπη να ζήσετε!!!! Παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!

Τι έγινε με τη μαμα σου? Ολα καλα πήγαν?Τώρα το απογευμα βάλαμε τις κουρτίνες και το γραφείο και δεν μου κανει καρδιά να βγω απο το δωματιο.

Πεταγομαι να κανω μια παραγγελια στο scrapbooking και επανερχομαι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κι από μένα! Ήμασταν έξω όλο το απόγευμα για δουλίτσες και ψώνια. Τώρα ο μικρός κοιμάται και προσπαθώ να συμμαζέψω, φεύγουμε για το χωριό την Πέμπτη το απόγευμα για 3ήμερο και δε θέλω να αφήσω άνω κάτω το σπίτι.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα το απογευμα βάλαμε τις κουρτίνες και το γραφείο και δεν μου κανει καρδιά να βγω απο το δωματιο.

Μπράβο!

Πεταγομαι να κανω μια παραγγελια στο scrapbooking και επανερχομαι....

Τι καλό παρήγγειλες?

EkcAp3.png

Τι καλό παρήγγειλες?

Χμ που να αρχίσω και που να τελειώσω....

Καταρχην πήρα αυτό

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7871

το μινι για ένα καδρο που θέλω να κανω

και μετά πήρα ένα σωρό Χριστουγεννιατικα φύλλα και λίγα για γαμο. Μονο χαρτια πηρα ουσιαστικά.

Ανυπομονώ να ρθουν Χριστουγεννα να πρηξω λίγο και τον Αγιο Βασιλη μου (αν και δεν θέλει και πολύ) να παρω το bigshot

Πολύ ωραίο το πακετάκι σου το Pixie glen πόσα χαρτια εχει μεσα?

Μπορει να το παρω πιο μετά για τους γάμους.Κολλαει για γαμο?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλημερούδιαααα!!!

Εγώ εκλεισα τη μερα εγώ την ξανανοιγω χαχαχα

Εχετε κανενα Δημητρη καμια Δημητρα??

Να τους χαιρόμαστε!! Εγώ εχω τον κουνιαδο,ανιψιο και φίλους

Σημερα με έχει πιασει το καλλιτεχνικο μου!! Λεω να αρχίσω τις Χριστουγεννιατικες κατασκευές.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χμ που να αρχίσω και που να τελειώσω....

Καταρχην πήρα αυτό

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7871

το μινι για ένα καδρο που θέλω να κανω

και μετά πήρα ένα σωρό Χριστουγεννιατικα φύλλα και λίγα για γαμο. Μονο χαρτια πηρα ουσιαστικά.

Ανυπομονώ να ρθουν Χριστουγεννα να πρηξω λίγο και τον Αγιο Βασιλη μου (αν και δεν θέλει και πολύ) να παρω το bigshot

Με γεια!

Πολύ ωραίο το πακετάκι σου το Pixie glen πόσα χαρτια εχει μεσα

Μπορει να το παρω πιο μετά για τους γάμους.Κολλαει για γαμο?[/quote

Αν θυμάμαι, είχε 5 μεγάλα και 3 ή 4 μικρά. Τα μικρά, τα κόβεις, γι' αυτό δε θυμάμαι. Για γάμο ε? Μμμμμ , να σκεφτώ... Για γάμο κολλάνε κάποια διακοσμητικά, αλλά και τα χαρτιά δεν τα λες και άσχετα.. Κι εγώ τη σύνθεση που είμαι νύφη με χαρτί από το κιτ την έκανα. Βέβαια δεν είναι αμιγώς φτιαγμένα για γάμο, μη σε πάρω και στο λαιμό μου και δε σου κάνουν μετά! Σε φώτισα ε?????

Kαλημερούδιαααα!!!

Εγώ εκλεισα τη μερα εγώ την ξανανοιγω χαχαχα

Εχετε κανενα Δημητρη καμια Δημητρα??

Να τους χαιρόμαστε!! Εγώ εχω τον κουνιαδο,ανιψιο και φίλους

Σημερα με έχει πιασει το καλλιτεχνικο μου!! Λεω να αρχίσω τις Χριστουγεννιατικες κατασκευές.

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, εμένα γιορτάζει ο μπαμπάς μου! Χρόνια πολλά μπαμπάκα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...