Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σήμερα έχω επέτειο γάμου ...αλλά είμαι στεναχωρημένη γιατί την Τεταρτη η μαμα μου θα κάνει μια επέμβαση . Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πραγματικά έχω την ευθύνη της μικρής αλλά είναι το στήριγμά μου ........

Xρόνια πολλά κοριτσάκι, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Καλή επιτυχία στην επέμβαση της μαμάς σου, να είναι όλα περαστικά!!

Κι εμάς κοντεύει η επέτειός μας, κλείνουμε 4 χρόνια γάμου την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κατά τα άλλα? Εγώ κατέβηκα κέντρο για ψώνια. Και ποιον είδα? Αν το βρείτε, γράψτε μου! Την Πένυ μας! Μάλιστα μου μίλησε πρώτη και μόλις την είδα, σκέφτηκα ''να μια κοπέλα που μοιάζει με την Πένυ αλλά αποκλείεται να είναι''. Και ναι ήταν η Πένυ! Απίστευτο, ούτε ραντεβού να είχαμε στο Marks and Spencer! Mόνο βουνό με βουνό δε σμίγει τελικά! Χάρηκα πολύ που τη γνώρισα έστω κι έτσι! Κρίμα μόνο που δεν είχαμε παραπάνω χρόνο! Αλλά κάναμε μια αρχή! Πένυ να ξέρεις πως σε συμπάθησα πάρα πολύ! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

EkcAp3.png

Ευχαριστώ πολύ ....2 χρόνια ΜΟΝΟ ...Η μαμά μου θα κάνει ολική υστερεκτομή και φοβάμαι πολύ να πάνε όλα καλά και να μην έχει τίποτα άλλο ξανα .

δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω! η μαμα μου εκανε την ιδια επεμβαση πριν απο αρκετα χρονια. ηταν μολις 40 χρονων κι εκανε ριζικη. αφαιρεσε και λεμφαδενες. μην ανησυχεις ειναι ναι μεν ενα δυσκολο χειρουργειο που η αποθεραπεια θα της παρει καιρο, αλλα μετα ολα καλα. θα πρεπει μονο ανα τακτα χρονικα διαστηματα να κανει καποιες εξετασεις για να το παρακολουθει. ευχομαι να πανε ολα καλα!

Τι κάνετε κατά τα άλλα? Εγώ κατέβηκα κέντρο για ψώνια. Και ποιον είδα? Αν το βρείτε, γράψτε μου! Την Πένυ μας! Μάλιστα μου μίλησε πρώτη και μόλις την είδα, σκέφτηκα ''να μια κοπέλα που μοιάζει με την Πένυ αλλά αποκλείεται να είναι''. Και ναι ήταν η Πένυ! Απίστευτο, ούτε ραντεβού να είχαμε στο Marks and Spencer! Mόνο βουνό με βουνό δε σμίγει τελικά! Χάρηκα πολύ που τη γνώρισα έστω κι έτσι! Κρίμα μόνο που δεν είχαμε παραπάνω χρόνο! Αλλά κάναμε μια αρχή! Πένυ να ξέρεις πως συμπάθησα πάρα πολύ! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

καλα Σαντυ φοβερο αυτο που συνεβει. αχ μακαρι να ημουν κι εγω να την εβλεπα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα!!

Σοφάκι,χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσετε!Και να πάνε όλα καλά με την μαμά σου..

Πένυ,μην μασάς...σου λέει ότι σε συμπαθεί για να σου πάρει το σπίτι....χαχαχα...:tongue:

Διαφημίσεις

Ευχομαι και εγώ να πάνε όλα καλά απλά επειδή είμαι λιγόψυχη και φοβάμαι μην αρχίσω να κλαίω και με δει .

Nα έχεις ψυχραιμία ειδικά μπροστά της για να πάει με καλή ψυχολογία!

EkcAp3.png

εγω γιατι τους βρισκω τελειως μα τελειως βαρετους τους sims?χθες επισκευτηκα το simoσπιτο της αννας, πηγα την κατουρησα κι εφυγα!!!απο μονη της καλε πηγε η δικη μου, εκανε τη δουλεια της κι εφυγε!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

χαχα! ξαλαφρωσες κοριτσακι μου; εγω παλι εχω φαει χοντρο κολλημα. συντηρω 4 σπιτια! το δικο μου, ενα απο ενα δευτερο προφιλ που εχω φτιαξει, της κουμπαρας μου και του αντρα μου!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερααα!!

Τι κανετε??? Σας τα πρόλαβε η Σαντυ!!! Και ραντεβού να είχαμε δώσει δεν θα το πετυχαίναμε!!χαχαχα

Βλεπω και εγώ στο ταμειο μια γνωστή φυσιογνωμια. Λεω η Σαντυ είναι σίγουρα! Και όντως ήταν!!

Μιλαγαμε, μιλάγαμε λες και γνωριζόμασταν χρονια!!!Τι καλα...

! Χάρηκα πολύ που τη γνώρισα έστω κι έτσι! Κρίμα μόνο που δεν είχαμε παραπάνω χρόνο! Αλλά κάναμε μια αρχή! Πένυ να ξέρεις πως σε συμπάθησα πάρα πολύ! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Σιγουρα την επομενη φορά θα έχουμε και χρονο και καφέ! Και εγώ σε συμπαθησα πολύ και ήταν λες και σε ήξερα χρονια!!

Λιγο μετά χτύπησε το τηλ και έτρεχα να μαζέψω ότι προλάβαινα! Παλι στο περίμενε ήταν ο μπαμπας .Μπορει να μην προλαβα να μου κοψει ο Διονυσόπουλος χαρτόνια που ήθελα ένα φουστανακι και μια μπλουζίτσα όμως τα χτύπησα χαχα

Πένυ,μην μασάς...σου λέει ότι σε συμπαθεί για να σου πάρει το σπίτι....χαχαχα...:tongue:

Λες ε? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ....χμ.....

Αλλά εγώ δεν έχω μεγαλο σπίτι και ότι δεν χωραει το βάζω απ εξω χαχαχα

Εγώ όμως μπορώ αν της το φαω το μεγάλο δικο της....μπα θα με πετάξει και εμενα σαν στυμενη λεμονοκουπα....

Ευχαριστώ πολύ ....2 χρόνια ΜΟΝΟ ...Η μαμά μου θα κάνει ολική υστερεκτομή και φοβάμαι πολύ να πάνε όλα καλά και να μην έχει τίποτα άλλο ξανα .

Να τα εκατοστήσετε και πάντα ευτυχισμενοι να είστε!!! Οσο για τη μαμα σου όλα καλα θα πανε. Πανω απ΄ολα όμως μην της μεταφέρεις το άγχος σου γιατι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και σίγουρα και η δική της δεν θα είναι καλη

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βλεπω και εγώ στο ταμειο μια γνωστή φυσιογνωμια. Λεω η Σαντυ είναι σίγουρα! Και όντως ήταν!!

Μιλαγαμε, μιλάγαμε λες και γνωριζόμασταν χρονια!!!Τι καλα...

Πραγματικά!

Σιγουρα την επομενη φορά θα έχουμε και χρονο και καφέ! Και εγώ σε συμπαθησα πολύ και ήταν λες και σε ήξερα χρονια!!

Λιγο μετά χτύπησε το τηλ και έτρεχα να μαζέψω ότι προλάβαινα! Παλι στο περίμενε ήταν ο μπαμπας .Μπορει να μην προλαβα να μου κοψει ο Διονυσόπουλος χαρτόνια που ήθελα ένα φουστανακι και μια μπλουζίτσα όμως τα χτύπησα χαχα

Με γεια σου!

Λες ε? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ....χμ.....

Αλλά εγώ δεν έχω μεγαλο σπίτι και ότι δεν χωραει το βάζω απ εξω χαχαχα

Εγώ όμως μπορώ αν της το φαω το μεγάλο δικο της....μπα θα με πετάξει και εμενα σαν στυμενη λεμονοκουπα....

Ναι, σαν την Άννα!

Να σου πω λίγα με το νέο simoγείτονα, μπορείτε να τον επισκέπτεστε, αλλά εμείς βγαίνουμε ήδη ραντεβού! Μη μου τον φάει καμιά! αχχαχαχαχαχαχ!

Μεσημέριασε κι η Άννα ακόμα να φανεί! Περίεργα πράγματα!

EkcAp3.png

χαχα! ξαλαφρωσες κοριτσακι μου; εγω παλι εχω φαει χοντρο κολλημα. συντηρω 4 σπιτια! το δικο μου, ενα απο ενα δευτερο προφιλ που εχω φτιαξει, της κουμπαρας μου και του αντρα μου!

Κι εγώ έχω κολλήσει, ενώ ποτέ δεν έπαιζα παιχνίδια στον υπολογιστή! Είπα και στον άντρα μου να μπαίνω στο δικό του προφίλ και να φτιάξω σιμόσπιτο και μου είπε να το ξεχάσω! Σου λέει ''εγώ είμαι όλη μέρα στη δουλειά και να φαίνεται ότι παίζω στο facebook?''

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...