Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ προς το παρον παω σα χαμενο! ουτε που καταλαβαινω τι γινεται! το γελιο το εριξα οταν την εβαλα να φτιαξει βαφλες κι αυτη εβαλε φωτια στη κουζινα! κι εκει που εσβηνα τη φωτια ηρθε ενας πυροσβεστης, ο οποιος καθοταν και μ' εβλεπε να παλευω με τις φλογες και δεν με βοηθουσε. το αποκορυφωμα ηταν οταν εσβησα τη φωτια, ο πυροσβεστης τα πηρε στο κρανιο κι εφυγε! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πενυ προς το παρον παω σα χαμενο! ουτε που καταλαβαινω τι γινεται! το γελιο το εριξα οταν την εβαλα να φτιαξει βαφλες κι αυτη εβαλε φωτια στη κουζινα! κι εκει που εσβηνα τη φωτια ηρθε ενας πυροσβεστης, ο οποιος καθοταν και μ' εβλεπε να παλευω με τις φλογες και δεν με βοηθουσε. το αποκορυφωμα ηταν οταν εσβησα τη φωτια, ο πυροσβεστης τα πηρε στο κρανιο κι εφυγε! χαχα!

χαχαχαχαχαχ!

Καλημέρα! Σε λίγο φεύγουμε για τον παιδότοπο!

EkcAp3.png

Εγώ άλλα περίμενα να διαβάσω...ότι αφού τελείωσες με την φωτιά,τα έφτιαξες με τον πυροσβέστη...τς,τς,τς...με απογοητεύεις...:tongue:

Διαφημίσεις

τι κανετε κορες; εμεις χορτασαμε βολτες το σ/κ. Σαντυ εγω σου εδωσα πινελα. τα ειδες; θελω κι εγω κατι στον τοιχο μου. αν θυμαμαι καλα το λενε criminal reports.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαα σας!!!Τι κανετε κουκλες??

Εγώ σήμερα όλη μερα δεν είχα ανοιξει υπολογιστή καθόλου. Πρωτη φορά στα χρονικα!!χαχα

Εκανα υπνοθεραπεια όλη μερα. Και ακομα νυστάζω!

Αυριο αν δεν γκρεμιστεί το σύμπαν θα ανεβω Αθηνα!!

Σαντυ τα περισσοτερα απο αυτά που ζητάς για το blog σου τα κανεις απο το add a gadget ακριβώς όμως τον τρόπο για το καθετί δεν το θυμαμαι γιατι τα εκανα πριν ενα χρόνο και μονο για μια φορα. Φοβαμαι και εγώ μηπως σκαλίζοντας κανω καμια ζημια και πρεπει να τα ξαναφτιαξω απο την αρχή.

Βλεπω μαζευτηκε όλη η blog-ο-γειτονια στο τόπικ με το σκραπ

Παω να πω και εγω να γεια απο κει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε κορες; εμεις χορτασαμε βολτες το σ/κ. Σαντυ εγω σου εδωσα πινελα. τα ειδες; θελω κι εγω κατι στον τοιχο μου. αν θυμαμαι καλα το λενε criminal reports.

Γειτονάκι σου έδωσα!

Γειαα σας!!!Τι κανετε κουκλες??

Εγώ σήμερα όλη μερα δεν είχα ανοιξει υπολογιστή καθόλου. Πρωτη φορά στα χρονικα!!χαχα

Άρρωστη θα είσαι!

Εκανα υπνοθεραπεια όλη μερα. Και ακομα νυστάζω!

Αυριο αν δεν γκρεμιστεί το σύμπαν θα ανεβω Αθηνα!!

Σαντυ τα περισσοτερα απο αυτά που ζητάς για το blog σου τα κανεις απο το add a gadget ακριβώς όμως τον τρόπο για το καθετί δεν το θυμαμαι γιατι τα εκανα πριν ενα χρόνο και μονο για μια φορα. Φοβαμαι και εγώ μηπως σκαλίζοντας κανω καμια ζημια και πρεπει να τα ξαναφτιαξω απο την αρχή.

Εκνευρίστηκα με τις ετικέτες, γιατί πήγα στο add a gadget, τις πρόσθεσα, αλλά ούτε τις έβλεπα πουθενά, ούτε έβρισκα πού να γράψω π.χ. κάρτες, άλμπουμ κλπ. Ελπίζω να τα βω σιγά σιγά!

Βλεπω μαζευτηκε όλη η blog-ο-γειτονια στο τόπικ με το σκραπ

Παω να πω και εγω να γεια απο κει!!

EkcAp3.png

Στο κατω μέρος κάθε ανάρτησης έχει ένα κουτάκι που γράφει ετικέτες. Εκει πατάς και γράφεις κάθε φορα μια καινουργια και μετά θα στο βγάζει στο κατω μερος και θα τις επιλέγεις

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Στο κατω μέρος κάθε ανάρτησης έχει ένα κουτάκι που γράφει ετικέτες. Εκει πατάς και γράφεις κάθε φορα μια καινουργια και μετά θα στο βγάζει στο κατω μερος και θα τις επιλέγεις

Ωραία, θα δοκιμάσω αύριο!

Έχω αϋπνίες και παίζω sims. Έχω κάνει άνω κάτω το σπίτι κι έχω εκνευριστεί, πήρα καινούργια τηλεόραση και δεν στεκόταν στο παλιό τραπέζι, πήρα άλλο τραπέζι (που έλεγε πως προοριζόταν για την τηλεόραση) κι ούτε αυτό κάνει. Δεν μπορώ να βολέψω και τα έπιπλα, χαμός γίνεται, μη με παρεξηγήσετε γειτονοπούλες αν έρθετε επίσκεψη!

EkcAp3.png

Σήμερα έχω επέτειο γάμου ...αλλά είμαι στεναχωρημένη γιατί την Τεταρτη η μαμα μου θα κάνει μια επέμβαση . Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πραγματικά έχω την ευθύνη της μικρής αλλά είναι το στήριγμά μου ........

OiaRp2.png

καταρχην να ζησετε! ποσα χρονια κλεινετε; η μαμα σου τι επεμβαση θα κανει; ειναι κατι σοβαρο;

Ευχαριστώ πολύ ....2 χρόνια ΜΟΝΟ ...Η μαμά μου θα κάνει ολική υστερεκτομή και φοβάμαι πολύ να πάνε όλα καλά και να μην έχει τίποτα άλλο ξανα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...