Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Λογικό είναι κοριτσάκι μου.. Θα έρθει με το καλό το επόμενο παιδάκι και θα χαλαρώσεις!

Μην το σκέφτεσαι τώρα αυτό...θα έρθει άλλο μωράκι...αισιοδοξία θέλει.

Λογικό είναι βρε Πένυ αλλά σου εύχομαι σύντομα να έρθει παρεούλα για τον Κωνσταντή σας !

Μακαρι βρε κορίτσια να πανε όλα καλα την επόμενη φορά...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσάκια μου???

Που είστε όλες????

Εγώ τελικά αυριο δεν παω παααλι Αθηνα...Δεν είναι γραφτό μου...Τις πορείες τους γμτ!!

Εχει συλλαλητήριο και λίγο πιο κατω απο το Συνταγμα είναι το κεντρο εμφύτευσης. Φοβάμαι να παω να μην πέσω σε επεισόδια και όχι τπτ άλλο μην με δείτε στην τηλεόραση να τρεχω χαχαχαχα

Εγώ μάλλον δεν θα τα κοψω πολύ φιλαριστά γιατί δεν πιανονται Σε μακρος μπορείς να τα βολέψεις αλλα στο μήκος που τα έχω εδώ θα μου σπανε τα νευρα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Πένυ δεν πειράζει θα έρθεις την άλλη βδομάδα ...σε γιατρό ήθελες να πας ?

Πειραζει πως δεν πειράζει...Αντε υπομονή αλλες 3 μερες....Ναι σε γιατρό ήθελα να παω αλλά είναι λιγο πιο κατω απο το Συνταγμα και φοβάμαι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ θα έχεις καθόλου χρόνο να βρεθούμε, όταν έρθεις Αθήνα? Ή θα έρθεις και θα φύγεις αμέσως?

Θα ανέβω με τον πατέρα μου για μια δουλεια που εχει. Πραγμα που σημαινει ότι οποιαδηποτε στιγμη χτυπήσει το τηλ και έχει τελειώσει θα πρέπει να φύγω οπότε δεν ξέρω κατα πόσο με παιρνει να προγραμματισω κατι....

Το blogακι σου τελειο!! Καλορίζικο!!!Παω να γραφτώ!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Θα ανέβω με τον πατέρα μου για μια δουλεια που εχει. Πραγμα που σημαινει ότι οποιαδηποτε στιγμη χτυπήσει το τηλ και έχει τελειώσει θα πρέπει να φύγω οπότε δεν ξέρω κατα πόσο με παιρνει να προγραμματισω κατι....

Δεν πειράζει! Θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή!

Το blogακι σου τελειο!! Καλορίζικο!!!Παω να γραφτώ!

Καλησπέρα!!!

Σάντυ,καλορίζικο το blog σου,έγινα και εγώ αναγνώστρια.;)

Eυχαριστώ! Έχω αρκετές αναρτήσεις ακόμα να κάνω! Τώρα πάω βόλτα με το παιδί!

EkcAp3.png

Τι κανετε ????

Που είστε???

Σαντυ πως πήγε η βόλτα με τον Γιωργάκη?

Χριστίνα εσυ που χάθηκες????

Περιμενω να δω τη ζωή της άλλης αν και έχω ξενερώσει με τόσο που το τραβάνε.Τι βλέπετε?

Μα να μην μπορώ να δω τούρκικα καθόλου? Οπου και αν το γυρίσεις και απο ένα τουρκικο. Αντε να βρεθώ με την συνυφαδα μου μεσα στη βδομαδα να της βουτήξω κανα δυο βιβλια να βγάλουμε τον μηνα.

Σαντυ καλοριζικο το blog σου. εγινα κι εγω μελος.

μολις γυρισαμε απο τη κηδεια του γειτονα. δραμα...

Πολύ άσχημες καταστασεις....Κριμα τα παιδάκια του...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ καλοριζικο το blog σου. εγινα κι εγω μελος.

Eυχαριστώ!

μολις γυρισαμε απο τη κηδεια του γειτονα. δραμα...

Ζωή σε σας, ούτε στον εχθρό μου τέτοιο ριζικό..

Τι κανετε ????

Που είστε???

Σαντυ πως πήγε η βόλτα με τον Γιωργάκη?

Πολύ ωραία, είχε και ωραία βραδιά, φύγαμε μέρα, αλλά νύχτωσε μέχρι να γυρίσουμε! Πήγαμε μια μεγάλη καροτσάδα και παιδική χαρά. Όταν γυρίσαμε, είχαν έρθει η κουνιάδα μου με τα ανίψια μου και έπαιξαν με το μικρό.

Χριστίνα εσυ που χάθηκες????

Περιμενω να δω τη ζωή της άλλης αν και έχω ξενερώσει με τόσο που το τραβάνε.Τι βλέπετε?

Το βλέπω από συνήθεια, αλλά έχει χαλάσει και μου τη σπάει, το τραβάνε από τα μαλλιά..

Μα να μην μπορώ να δω τούρκικα καθόλου? Οπου και αν το γυρίσεις και απο ένα τουρκικο.

Ούτε εγώ, δεν έχω δει ποτέ, δεν τα αντέχω! Λένε πως μερικά έχουν ωραίες υποθέσεις, αλλά δεν μπορώ τη γλώσσα!

Αντε να βρεθώ με την συνυφαδα μου μεσα στη βδομαδα να της βουτήξω κανα δυο βιβλια να βγάλουμε τον μηνα.

Δε στέλνεις και κανένα βιβλιαράκι κι από δω?

Πολύ άσχημες καταστασεις....Κριμα τα παιδάκια του...

Άσχετο Πένυ, τις προάλλες με είχες ρωτήσει για την έκθεση αν ήταν σε στυλ μπαζάρ, ναι έτσι ήταν και μπορούσες να αγοράσεις, όχι μόνο να δεις! Είχε κοσμήματα, ρούχα, διακοσμητικά κλπ. Τώρα θυμήθηκα να απαντήσω!

Καληνύχτα!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...