Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σάντυ βάλτο να σε προσθέσουμε και μετα το τελειοποιεις !!!!!!!Είμαι πολυ άσχετη τελικά και δεν έχω κανενα εργαλειο τελικά ....

Ένα ένα τα εργαλεία, μην αγχώνεσαι! Κι εγώ άσχετη είμαι ακόμα!

Το blog θα το βάλω οσονούπω!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααα!!! Τι κανετε???

Εγω είμαι χώμα...Μου βγαίνει η κουραση των προηγουμενων ημερων και δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου.

Σημερα κανω αποχή από όλα γιατί αυριο θα παω Αθηνα. Θα γεμίσω τα μπαγκαζια μου με τσιχλιμπιδακια!!!

Καλημέρα!!!

Πάω κομμωτήριο να ανανεωθώ!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Τελεια!! Εγώ το χω κανονισει για Κυριακη και στο καπακι για καφέ!

Χτες είχαν ενημέρωση στους γονείς για ένα δημιουργικό εργαστήρι που φτιαχνεται στη Νεμεα για πιτσιρίκια. Μας είπαν οι δασκαλες οτι σκέφτονται να κανουν και για μεγάλους ενα.

Στο τελος που τα λέγαμε με τις δασκαλες και τους είπα για το scrapbooking τους άρεσε πολύ! Το φανταζεστε???

Θα εθίσω όλη την περιοχή στο scrapbooking!!!χαχαχα

Από εδώ θα το πιάσω, απο εκει θα το πιάσω που θα παει θα βρω παρέα να κοβουμε και να κολλαμε!!χαχαχα

Παω να κανω καμια φτώχεια τωρα για να μπορώ να κοιμηθώ για μεσημεράκι

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!

Πάω κομμωτήριο να ανανεωθώ!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Τέλεια ~!!!!!!!Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις !!!

Καλημερούδιαααα!!! Τι κανετε???

Εγω είμαι χώμα...Μου βγαίνει η κουραση των προηγουμενων ημερων και δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου.

Σημερα κανω αποχή από όλα γιατί αυριο θα παω Αθηνα. Θα γεμίσω τα μπαγκαζια μου με τσιχλιμπιδακια!!!

Τελεια!! Εγώ το χω κανονισει για Κυριακη και στο καπακι για καφέ!

Χτες είχαν ενημέρωση στους γονείς για ένα δημιουργικό εργαστήρι που φτιαχνεται στη Νεμεα για πιτσιρίκια. Μας είπαν οι δασκαλες οτι σκέφτονται να κανουν και για μεγάλους ενα.

Στο τελος που τα λέγαμε με τις δασκαλες και τους είπα για το scrapbooking τους άρεσε πολύ! Το φανταζεστε???

Θα εθίσω όλη την περιοχή στο scrapbooking!!!χαχαχα

Από εδώ θα το πιάσω, απο εκει θα το πιάσω που θα παει θα βρω παρέα να κοβουμε και να κολλαμε!!χαχαχα

Παω να κανω καμια φτώχεια τωρα για να μπορώ να κοιμηθώ για μεσημεράκι

περιμένουμε νέα από τις αγορές σου !!!!!

OiaRp2.png

Χριστινιώ πως πηγε το makeover? Εκανες καμια αλλαγή ριζική ή κλασσικα πράγματα?Για πες ,για πες....

Εγώ λέω να μην κανω τπτ σπουδαίο μονο να τα κοψω καρέ μακρυ παλι με πιο μακριες τις μπροστά μυτες.Θα δειξει βέβαια πως θα μου τη δώσει εκείνη την ώρα.

Σαντυ ,Αννα μπηκα και απαντησα σε ολα τα αιτηματα στους sims

Βρε Χριστινα πως λειτουργεί το msn ? Ειναι κατι σαν το skype ή στυλ chat?

Η Μεταξία που είναι? Ακομα με την μετακομιση παλευουν?

Χτες μια γνωστή μου στη συναντηση που είχαμε οι γονεις με ρώτησε αν γέννησα...Τον τελευταίο καιρό νιώθω καπως περίεργα μιας και τον επομενο μηνα θα γενναγα . Περναει πολύ συχνά απο το μυαλό μου...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χριστινιώ πως πηγε το makeover? Εκανες καμια αλλαγή ριζική ή κλασσικα πράγματα?Για πες ,για πες....

Εγώ λέω να μην κανω τπτ σπουδαίο μονο να τα κοψω καρέ μακρυ παλι με πιο μακριες τις μπροστά μυτες.Θα δειξει βέβαια πως θα μου τη δώσει εκείνη την ώρα.

Σαντυ ,Αννα μπηκα και απαντησα σε ολα τα αιτηματα στους sims

Χτες μια γνωστή μου στη συναντηση που είχαμε οι γονεις με ρώτησε αν γέννησα...Τον τελευταίο καιρό νιώθω καπως περίεργα μιας και τον επομενο μηνα θα γενναγα . Περναει πολύ συχνά απο το μυαλό μου...

Λογικό είναι βρε Πένυ αλλά σου εύχομαι σύντομα να έρθει παρεούλα για τον Κωνσταντή σας !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

καλημεροκαλησπερα κι απο μενα. δυσκολη μερα ξημερωσε στη γειτονια μας. ο γειτονας που μενει ακριβως απεναντι απο μας, σκοτωθηκε σημερα το πρωι. ανεβηκε στη ταρατσα για να μαστορεψει μια κεραια που ειχε βαλει για να μιλαει με την οικογενεια του στο τηλεφωνο οταν ελειπε ταξιδια (ηταν ναυτικος) κι επεσε. ειχε δεθει προχειρα μ' ενα σχοινι κι αυτο εσπασε. τον ειδε ενας γειτονας απο το μπαλκονι του και καλεσε την αστυνομια, η οποια απλα διαπιστωσε το θανατο του.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημεροκαλησπερα κι απο μενα. δυσκολη μερα ξημερωσε στη γειτονια μας. ο γειτονας που μενει ακριβως απεναντι απο μας, σκοτωθηκε σημερα το πρωι. ανεβηκε στη ταρατσα για να μαστορεψει μια κεραια που ειχε βαλει για να μιλαει με την οικογενεια του στο τηλεφωνο οταν ελειπε ταξιδια (ηταν ναυτικος) κι επεσε. ειχε δεθει προχειρα μ' ενα σχοινι κι αυτο εσπασε. τον ειδε ενας γειτονας απο το μπαλκονι του και καλεσε την αστυνομια, η οποια απλα διαπιστωσε το θανατο του.

Τραγικό....:cry:

Έκανα πολύ έντονες μύτες και φράντζες...η κοπέλα έχει φοβερό χέρι,μου έκανε ένα μαλλί.....

Πένυ,σε στυλ chat είναι το msn.

Μην το σκέφτεσαι τώρα αυτό...θα έρθει άλλο μωράκι...αισιοδοξία θέλει.

Εγώ το πήρα απόφαση,δε νομίζω να ασχοληθώ με το θέμα καθόλου.

.............:cry::cry::cry:

Έλα ντε?

Λογικό είναι κοριτσάκι μου.. Θα έρθει με το καλό το επόμενο παιδάκι και θα χαλαρώσεις!

EkcAp3.png

Έκανα πολύ έντονες μύτες και φράντζες...η κοπέλα έχει φοβερό χέρι,μου έκανε ένα μαλλί......
Στειλε μου καμια φωτό μπας και παρω καμια ιδέα για την Κυριακη...

Παναγία μου!! Τι έπαθε ο άνθρωπος....

Οντως τραγικό....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...