Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αφου εσυ μ' εχεις ηδη βοηθησει καλε! ενας ακομα μου μενει για να το φτιαξω το δωματιακι μου. η Πενυ μαλλον βαφει ασυστολα σημερα. Ποπη παλι χαθηκες; καλα για την εγκυο δεν το συζητω. μονο στο fb μπαινει. θα ετρωγε απουσια, αλλα ας οψεται η κατασταση της και τη συγχωρουμε τη συμπεθερα μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα φτιαξει κι εγω ενα blog περισυ που φιλοδοξουσα να ασχοληθω ημιεπαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη, αλλα εφαγα τα μουτρα μου ο θηλυκος Παρλιαρος κι ετσι εμεινε στη μια αναρτηση.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αφου εσυ μ' εχεις ηδη βοηθησει καλε! ενας ακομα μου μενει για να το φτιαξω το δωματιακι μου. η Πενυ μαλλον βαφει ασυστολα σημερα. Ποπη παλι χαθηκες; καλα για την εγκυο δεν το συζητω. μονο στο fb μπαινει. θα ετρωγε απουσια, αλλα ας οψεται η κατασταση της και τη συγχωρουμε τη συμπεθερα μου.

Α ούτε το θυμόμουν πως σε βοήθησα!

ειχα φτιαξει κι εγω ενα blog περισυ που φιλοδοξουσα να ασχοληθω ημιεπαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη, αλλα εφαγα τα μουτρα μου ο θηλυκος Παρλιαρος κι ετσι εμεινε στη μια αναρτηση.

Καλέ συνέχισέ το! Κι εμένα και της βόρειας Χριστίνας, όπως ξέρεις μας αρέσει πολύ η ζαχαροπλαστική, θα είμαστε funs!!!

EkcAp3.png

Γεια σας!!!

Τι κανετε ζουζουνες??? Εγώ τελειωσα με το δωματιο το βαψιμο αλλά σήμερα νιώθω ότι ψοφησα....Θα το τακτοποιησω και το βράδυ το δωματιο και ετοιμο!

Μπορεί να μην εχω φτιαξει ακομα το δωματιο αλλά εφτιαξα μπιφτεκια και η προκομενη είπα να φτιαξω και τα μπισκοτα της Ολιβ που τα βλεπω συνεχεια μπροστα μου.

Μια αποτυχια γκρρρρρ

Μου ρχεται να πετάξω απο το μπαλκονι!! Αλεύρι πηραν πανω απο 2 1/2 κουπες και παλι να τα πλάσω δεν μπορούσα. (Αφου δεν το χεις κυρα μου με την ζαχαροπλαστικη...)

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

ναι, μονο που εγω τελικα δεν το εχω και πολυ με τη ζαχαροπλαστικη. θα το βαλω να το δειτε.

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/

Καλέ γιατί να μην το συνεχίσεις?

Γεια σας!!!

Τι κανετε ζουζουνες??? Εγώ τελειωσα με το δωματιο το βαψιμο αλλά σήμερα νιώθω ότι ψοφησα....Θα το τακτοποιησω και το βράδυ το δωματιο και ετοιμο!

Μπορεί να μην εχω φτιαξει ακομα το δωματιο αλλά εφτιαξα μπιφτεκια και η προκομενη είπα να φτιαξω και τα μπισκοτα της Ολιβ που τα βλεπω συνεχεια μπροστα μου.

Μια αποτυχια γκρρρρρ

Μου ρχεται να πετάξω απο το μπαλκονι!! Αλεύρι πηραν πανω απο 2 1/2 κουπες και παλι να τα πλάσω δεν μπορούσα. (Αφου δεν το χεις κυρα μου με την ζαχαροπλαστικη...)

Τι μπισκότα είναι αυτά?

Καλημέρα!! Σήμερα θα φτιάξω τα δικά μου ρούχα, πόσο να καλοκαιριάσει ξανά, ούτως ή άλλως και να φτιάξει ο καιρός, πάντα κρατάω και λεπτά ρούχα.

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!Πω πω 12.00!!

Τι κανετε? Εγώ είμαι πολύ happy!!!

Το γραφείο ώρα με την ώρα γίνεται Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!

Πλεον θυμιζει εργαστήριο!! Ενταξει υπαρχει ακομα η σιδερώστρα και η απλωστρα αλλα τι να κάνουμε....Επιτέλους θα έχω παγκους να δουλεψω! Θα συναρμολογήσουμε και ένα δεύτερο γραφείο που έχω και θα γίνει σουπερ!!

Πότε θα μαζευτει ο Παναγιωτης στο σπίτι του χω δουλειες με φουντες.

Τα χρώματα που έβαψα το δωματιο είναι γκρι με ροζ. Στον ένα τοιχο τον ροζ θα χει γκρι ρολερ και στους αλλους μελιτζανι.

Το κακο είναι ότι τον ελευθερο χρόνο κανω πραγματα με τον Κωσταντη και το υπολοιπο σπιτι έχει μεινει πολυυυ πισω.

Χτες φτιαξαμε τα μπισκοτα τα οποια ειναι γιγας!! Δεν θυμιζουν μπισκοτα, παντως είναι πεντανοστιμα!! Τα τσακισαμε!

Σαντυ τα μπισκοτα είναι αυτα http://www.eimaimama.gr/2011/09/biskota-me-merent.html

Κοριτσακια σορυ αλλα δεν προλαβαίνω να μπω στους sims καθόλου.Μολις τα βάλω όλα σε μια σειρα τοτε θα τους ανοιξω γιατί αν τους ανοοιξω και κολλησω παλι την έβαψα!!

Προς το παρόν φιλακιααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερούδια!!!Πω πω 12.00!!

Τι κανετε? Εγώ είμαι πολύ happy!!!

Το γραφείο ώρα με την ώρα γίνεται Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!

Πλεον θυμιζει εργαστήριο!! Ενταξει υπαρχει ακομα η σιδερώστρα και η απλωστρα αλλα τι να κάνουμε....Επιτέλους θα έχω παγκους να δουλεψω! Θα συναρμολογήσουμε και ένα δεύτερο γραφείο που έχω και θα γίνει σουπερ!!

Πότε θα μαζευτει ο Παναγιωτης στο σπίτι του χω δουλειες με φουντες.

Τα χρώματα που έβαψα το δωματιο είναι γκρι με ροζ. Στον ένα τοιχο τον ροζ θα χει γκρι ρολερ και στους αλλους μελιτζανι.

Το κακο είναι ότι τον ελευθερο χρόνο κανω πραγματα με τον Κωσταντη και το υπολοιπο σπιτι έχει μεινει πολυυυ πισω.

Χτες φτιαξαμε τα μπισκοτα τα οποια ειναι γιγας!! Δεν θυμιζουν μπισκοτα, παντως είναι πεντανοστιμα!! Τα τσακισαμε!

Σαντυ τα μπισκοτα είναι αυτα http://www.eimaimama.gr/2011/09/biskota-me-merent.html

Κοριτσακια σορυ αλλα δεν προλαβαίνω να μπω στους sims καθόλου.Μολις τα βάλω όλα σε μια σειρα τοτε θα τους ανοιξω γιατί αν τους ανοοιξω και κολλησω παλι την έβαψα!!

Προς το παρόν φιλακιααααα!!

Τυπωσα την συνταγη....

Μπράβο που θα εχεις έναν δικό σου χωρο ....το υπόλοιπο σπίτι μπορεί να περιμενει !!!Εχει προτεραιότητα ο μικρός !

Καλημέρα!!!

Πρέπει να σταματήσω επιτέλους να μιλάω στο msn και να πηγαίνω για ύπνο στις 4....:evil:

Με ποιον μιλας κυρία μου ..?:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρααααα!

Τι κάνετε?Εγω χουχουλιάζω με τη πιτζαμούλα μου ακόμη κ τρώω σοκογκοφρέτες.Μπαμπάς και μικρή κοιμούνται του καλού καιρού...τι ησυχία!

εγω δουλευω αλλά κάνω και μικρά διαλείμματα για να σας διαβαζω .....

ναι, μονο που εγω τελικα δεν το εχω και πολυ με τη ζαχαροπλαστικη. θα το βαλω να το δειτε.

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/

καλά έκανες και το έβαλες ...θα μπω σελίγο ...!!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!ναι το ξερω, χαθηκα παλι!!!!στο φατσοβιβλιο συμπεθερα μπαινει και ο αρης, εχουμε κοινο λογαριασμο!!!γενικως εχω βαρεθει τελειως τον υπολογιστη, ουτε να τον βλεπω δε θελω!!!ορμονικο ειναι?τι να πω?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλημερα κοριτσαρες!!!ναι το ξερω, χαθηκα παλι!!!!στο φατσοβιβλιο συμπεθερα μπαινει και ο αρης, εχουμε κοινο λογαριασμο!!!γενικως εχω βαρεθει τελειως τον υπολογιστη, ουτε να τον βλεπω δε θελω!!!ορμονικο ειναι?τι να πω?

Καλώς την κι ας άργησε!! Τι κάνεις??

EkcAp3.png

καλα ειμαι κοριτσακι μου!!!

με ποναει πολυ η μεση μου και ειμαι κυριως ξαπλα!!!εχω παρει αναρρωτικη αδεια απο τη δουλεια και προσπαθω να ξεκουραστω οσο γινεται!!!την κορακλα μου θα την παρουν αυριο οι γονεις μου στο χωριο για 10 μερες οποτε θα χαλαρωσω οσο μπορω!!!εσεις τι κανετε? τα νεα σας!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Ξεκουράσου τώρα που μπορείς!!!

Εμείς καλά, τα ίδια! Είχα λίγο αρρωστούλη το Γιώργο, αλλά τώρα είναι καλά!

Επίσης παλεύω να φτιάξω ένα blog τελευταία.

Σάντυ βάλτο να σε προσθέσουμε και μετα το τελειοποιεις !!!!!!!Είμαι πολυ άσχετη τελικά και δεν έχω κανενα εργαλειο τελικά ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...