Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπερααα!!!

Τι κανετε???

Το πρώτο χέρι έτοιμο στο δωματιο και βγαίνει πολύ ωραίο!! Τωρα που πήρα φορα θα βάψω και τα υπόλοιπα!!

Κατερίνα παίζουμε ενα παιχνίδι στο fb που λεγεται sims. Ειναι μεγάλο κολλημα!!

Ποσο βαριέμαι το άλλαγμα των δώρων!! Φανταζομαι έχετε μαζέψει ένα καρο ρούχα. Εγώ τα είχα αλλαξει και επαιρνα μεγαλύτερα.Ακομα ο Κωσταντης εχει ρούχα αφορετα απο τη βάφτιση.

Σαντυ κοπέλα μου μονο εσύ μπορείς να το κανεις αυτό!! Πως τα καταφερες ?χαχαχα

Ιδεα δεν έχω τι πρεπει να κανεις! Αυτό το φόντο που έχω βάλει ήθελα καιρό να το βάλω αλλα βαριομουν να ψάχνω φόντο για τον τίτλο που να ταιριαζει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! τελειωσε η συμβαση του αντρουλη! επιτελους θα τον δει το σπιτι του μετα απο 4 μηνες που δουλευε non stop! θα ξαναπαει στη δουλεια τον Ιανουαριο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου για 3ο παιδι, οπως σας εχω ξαναπει, ουτε που το σκεφτομαι! αμα τυχει βεβαια, θα το κρατησω, αλλα σκοπιμα ποτε ξανα! Χριστινα σε λιγο για να συνευρεθουμε με τον αντρα μου, οντως βολτα θα πρεπει να πηγαινουμε! μας βλεπω σε ξενοδοχειο σαν παρανομο ζευγαρακι! χαχα! (τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι κακο. μια αλλαγη παντα κανει καλο)

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πενυ για βοηθα να χτισω το νεο μου δωματιο, γιατι το σιμοσπιτο μου μοιαζει με γιαπι!

Κάνε μου κι εμένα αίτημα καλέ! Αν και από χθες μου κολλάει πολύ το παιχνίδι και είτε με πετάει έξω είτε βγαίνω επειδή εκνευρίζομαι!

EkcAp3.png

Πένυ σου άφησα μηνυμα στο blog , Σάντυ περιμένουμε το blog σου,νομίζω ότι μπορείς να μας το δώσεις και στην συνεχεια το μετατρέπεις μερα με την μέρα ...

Θα σας το δώσω άμεσα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...