Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχήν θα κάνω ανταυγειες γιατί τώρα τα έχω σκουρα και μόλις βγαίνει η ρίζα και φαίνονται οι ασπρες μου ερχονται απανωτά εγκεφαλικά και θα τα κόψω καρέ με τα μπροστινά πιο μακρυά!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Άννα κούκλος ο πρίγκηπας! (Πέρσυ δεν τον ντύσαμε το Γιώργο). Καλέ σου πάει πολύ το ξανθό, να το κάνεις! Κάντο σταδιακά για να το συνηθίσεις σιγά σιγά! Ή βρες μια απόχρωση ξανθιά μεν αλλά πιο γλυκειά και κάνε λίγες καστανές ανταύγειες, για να θέλει λιγότερο συχνά ρίζα.

EkcAp3.png

μου αρεσει πολυ αυτο το κουρεμα, το κατηφορικο οπως το λεω. εγω δεν σκεφτομαι να τα κοψω. μια ζωη κοντα τα ειχα και μονο τα τελευταια 5 χρονια τα εχω μακρια κι ακομα δεν τα εχω βαρεθει. λευκες ακομα δεν εχω πολλες, αλλα θελω μια αλλαγη στο χρωμα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καταρχήν θα κάνω ανταυγειες γιατί τώρα τα έχω σκουρα και μόλις βγαίνει η ρίζα και φαίνονται οι ασπρες μου ερχονται απανωτά εγκεφαλικά και θα τα κόψω καρέ με τα μπροστινά πιο μακρυά!!

Αχ ωραίο θα είναι, πολύ μοντέρνο κούρεμα!

EkcAp3.png

Άννα κούκλος ο πρίγκηπας! (Πέρσυ δεν τον ντύσαμε το Γιώργο). Καλέ σου πάει πολύ το ξανθό, να το κάνεις! Κάντο σταδιακά για να το συνηθίσεις σιγά σιγά! Ή βρες μια απόχρωση ξανθιά μεν αλλά πιο γλυκειά και κάνε λίγες καστανές ανταύγειες, για να θέλει λιγότερο συχνά ρίζα.

ωραια ιδεα! μπραβο Σαντυ. αυτο δεν το ειχα σκεφτει. σμουτς!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Και τώρα έτσι τα χω αλλά στο μακρύ του.Πριν ένα μήνα τα κοψα έτσι από πολύ μακριά που τα είχα. Να μου ρθει σταδιακα.Αν και το χα πάλι καρε πριν την εγκυμοσύνη. Κουράστηκα με τα μακριά μαλλια!!Αν και λένε ότι ειναι πιο βολικά έμενα δεν μου άρεσαν άφτιαχτα (κάνουν ένα σπασιμο μπλιαχ) και ήμουν με ένα πιστολάκι στο χέρι. Και τώρα θα μαι το ξερω αλλά είναι πιο κοντά και φτιάχνονται πιο γρήγορα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα τη βλακεια κι ενω τα ειχα μακρυνει μεχρι τη μεση τα εκοψα αγοριστικα. δε λεω, μου πανε πιο πολυ αλλα δεν ξερω τι χτενισμα να κανω για το γαμο...τωρα ειναι καρε κοντο...

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...