Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πενυ ειδα οτι μου εστειλες αιτηματα και στα δυο προφιλ. αλλα το επιασε παλι το αναποδο του και δεν μου τα εμφανιζει. αν θες κατι στειλε μου ξανα. φοβερη και η βαφτιση!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πως τα ξαναστελνω που τωρα δεν το βγαζει το όνομα σου?

Για το σπίτι το είδα αυτό που λες.Εγώ θελω να χτισω σπιτι αλλά μου λεει ότι πρέπει να μαζεψω υπογραφες. Μετα όταν θα παω να χτισω πρεπει να βαλω στο sotrage όλα μου τα επιπλα για να μην τα χασω στη μετακομιση ή μου δίνει τα λεφτά που κανουν τα επιπλα που έχω και αγοράζω καινουρια στο νεο σπίτι. Εχω κανει βεβαια το κουμαντο μου για το νεο σπίτι αλλα κριμα να τα χασω τα παλια.Τοσος κοπος χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ, το ιδιο. ειδα το αιτημα σου, αλλα δεν μου το εμφανιζει.

Να χαιρομαστε τις 200 μας σελιδες! αντε να τις χιλιασουμε!

Ναι να τις χιλιασουμε. Οι επομενες 800 θα ναι φουλ στους σιμς χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ, το ιδιο. ειδα το αιτημα σου, αλλα δεν μου το εμφανιζει.

Φτου! Ένα καπέλο θέλω ακόμα μέχρι τις 7 το πρωί! Μετά λήγει!

Να χαιρομαστε τις 200 μας σελιδες! αντε να τις χιλιασουμε!

Να τις χιλιάσουμε!

Ναι να τις χιλιασουμε. Οι επομενες 800 θα ναι φουλ στους σιμς χαχαχαχα

Ναι, αχχαχχαχ! Μήπως να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό cafe the sims?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Και πως τα ξαναστελνω που τωρα δεν το βγαζει το όνομα σου?

Για το σπίτι το είδα αυτό που λες.Εγώ θελω να χτισω σπιτι αλλά μου λεει ότι πρέπει να μαζεψω υπογραφες. Μετα όταν θα παω να χτισω πρεπει να βαλω στο sotrage όλα μου τα επιπλα για να μην τα χασω στη μετακομιση ή μου δίνει τα λεφτά που κανουν τα επιπλα που έχω και αγοράζω καινουρια στο νεο σπίτι. Εχω κανει βεβαια το κουμαντο μου για το νεο σπίτι αλλα κριμα να τα χασω τα παλια.Τοσος κοπος χαχαχα

αυτο με τις υπογραφες δεν ειναι για να χτισεις σπιτι, ειναι για να επεκτεινεις τη γη σου, ωστε να φτιαξεις περισσοτερα δωματια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πένυ μπράβο σου που με αυτά που φτιάχνεις ωραία πραγματάκια και κάνεις κάποιους γονείς πολύ ευτυχισμένους !!

Σάντυ και εγω αυτό καταλαβα , μήπως εφυγαν λόγω κακοκαιρίας ?? Και εγω θα ήθελα να πάω αλλά ήταν ένα δύσκολο σκ .

Βάλια καλά είσαι ?? Περιμενούμε την συνέχεια ..

Χριστινάκι χαθηκες πάλι .

Πόπη πως τα πάτε με το κρύο ?Εγω άναψα καλοριφερ σήμερα το πρωι να σπάσει το πολύ κρυο.

Κορνηλία είναι φοβερά να μένεις σπίτι αλλα΄είπαμε να είσαι επειδη το θες όχι λόγω εξωτερικών παραγόντων ( εννοώ ανεργειες κτλ )

OiaRp2.png

Σάντυ και εγω αυτό καταλαβα , μήπως εφυγαν λόγω κακοκαιρίας ??

Eγώ σκέφτηκα μήπως έφυγαν αναγκαστικά λόγω απεργιών σε πλοία/αεροπλάνα!

Και εγω θα ήθελα να πάω αλλά ήταν ένα δύσκολο σκ .

Βάλια καλά είσαι ?? Περιμενούμε την συνέχεια ..

Η Βάλια είναι στο διπλανό θέμα βρε!

Κορνηλία είναι φοβερά να μένεις σπίτι αλλα΄είπαμε να είσαι επειδη το θες όχι λόγω εξωτερικών παραγόντων ( εννοώ ανεργειες κτλ )

Σωστό! Να μένεις από επιλογή.

Καλημέρα!!!

Τα έχω βάψει μαύρα, δεν πρόλαβα τη στοιχειωμένη αποστολή στους sims και όχι τίποτα άλλο, μου έμειναν αμανάτι και η στοιχειωμένη tv και ο καθρέφτης, είχαν και ένα σωρό λεφτά! Γκρρρρρρρ....

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε? Πού είστε? Εγώ έχω φτιάξει ένα μπλογκ και παλεύω να το σουλουπώσω πριν σας το πω! (Όχι πως έχετε καημό, αλλά λέμε τώρα..) Αλλά όλο λάθη κάνω κι έχω εκνευριστεί......

EkcAp3.png

Κοριτσακια τι κανετε????Ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!!!!!Ρε παιδια τι σπιτια χτιζετε???Τι λετε??Δεν καταλαβαινω τιποτε...Ψοφοκρυο εδω...αναψαμε καλοριφερ.Ολο το πρωι αλλαζα ρουχα απ τη βαφτιση.Δεν μπορειτε να πειτε...εχω μια συνεχεια στη σκεψη μου!!!

Τι κάνετε? Πού είστε? Εγώ έχω φτιάξει ένα μπλογκ και παλεύω να το σουλουπώσω πριν σας το πω! (Όχι πως έχετε καημό, αλλά λέμε τώρα..) Αλλά όλο λάθη κάνω κι έχω εκνευριστεί......

Καλε φτιαξ το γρηγορα να μας το πεις!!!!!!Τι θα κανουμε τωρα που κλειστηκαμε μεσα????Τουλαχιστον να χαζευουμε σε κατι που μας αρεσει!

Καλε φτιαξ το γρηγορα να μας το πεις!!!!!!Τι θα κανουμε τωρα που κλειστηκαμε μεσα????Τουλαχιστον να χαζευουμε σε κατι που μας αρεσει!

Τι να φτιάξω τρομάρα μου? Για να καταλάβεις πόσο άσχετη είμαι, ενώ ακολουθώ σωστά (νομίζω) τις οδηγίες για να βάλω φόντο, το βάλω και είναι διάφανο και φαίνεται από κάτω το πρώτο φόντο που είχε αρχικά.

Ξέρει καμία να μου πει? Πένυ εσύ? Παρεμπιπτόντως πολύ ωραίο το φόντο που έβαλες τελευταία! Μα τι κάνω λάθος? Πάω στο φόντο που θέλω, ανιγράφω τον κωδικό, πάω στο μπλογκ, πάω στη σχεδίαση και στο ad a gadjet και μετά στο HTML, κάνω επικόλληση τον κωδικό, μπαίνει μεν, αλλά είναι διάφανο και φεγγίζει το παλιό! Γιατί??????

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...