Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα!Καλό χειμώνα να έχουμε:)

Εστρωσα χαλιά σήμερα κ μου έπεσε η μέση.Η μικρή τρελάθηκε,κάθεται κάτω και ξεμαλλιάζει το χαλί μες τη χαρά!

καλημερα , και η δικη μου έκανε τούμπες αλλά εχουμε στρωσει μονο το μισό σαλόνι...αύριο έχω παραγγείλει να μου φερουν και της κουζίνας γιατι η μικρή όλο στα πλακακια τριγυρίζει ...:?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα.Η βαφτιση χθες κατα γενικη ομολογια ηταν τελεια!!!!!!!Ο μικρος εκλαψε πολυ λιγο και μολις τελειωσε το μυστηριο κοιμηθηκε.Στο τραπεζι εφαγε μισο καρβελι ψωμι!!!Πενακι η διακοσμηση στο τραπεζι,οι μπομπονιερες πηραν επαινους.Η κοπελα απ το ανθοπωλειο μολις ειδε το βιβλιο ευχων και τα υπολοιπα μου ζητησε το τηλεφωνο σου να συνεργαστειτε!!!!!Θα τα πουμε στο τηλεφωνο.Το καλο ειναι οτι το ευχαριστηθηκαμε πολυ εμεις εκτος απ τη μικρη μου που ηταν συνεχεια στη γκρινια....ενιωθε μαλλον οτι της εκλεβε την παρασταση ο μικρος...χορεψαμε μεχρι τις 2!!!Λυσσαξε η βροχη αλλα και αυτο δε μας πτοησε!!!!!

καλημέρα , είχαμε και εμείς βήχα και πήρε εισπνεόμενο η μικρή για τις επόμενες 10 μερες...και κλαίει με το ζόρι την βάζουμε κάτω και της το κάνουμε με μάσκα ...τωρα κοιμάται το πούλάκι μου ξύπνησε από τις 7 το πρωι . Εγώ είχα διάθεση και έφτιαξα κάτι για το scrap for help .Santy πως είναι ο μικρός ??

Περαστικα και εγώ του άρχισα μασκα aerolin και νομιζω είναι καλύτερα. Χτες βράδυ μου κανε εμετό το πουλακι μου.

καλημερα , και η δικη μου έκανε τούμπες αλλά εχουμε στρωσει μονο το μισό σαλόνι...αύριο έχω παραγγείλει να μου φερουν και της κουζίνας γιατι η μικρή όλο στα πλακακια τριγυρίζει ...:?

Ναι τρελαινονται στα χαλια!! Εγώ λεω να παρω τα shaggy που ειναι μαλλιαρα σαν κουβέρτες όλο στο πάτωμα θα κοιμαται χαχαχα

Οσα χαλια και να βαλεις τα μικρά θα βρουν παντα, μα παντα ομως το πλακακι να κατσουν!!!

Αννα τι διαδικασια θέλει για να μετακομισω? Τα πραγματα πρέπει να τα βαλω στην αποθήκη ή τα χάνω και τα ξαναγοράζω??? Χτιζεται ευκολα το σπιτι ή θελει πολλα λεφτά?

Σημερα το μενου εχει κοτόσουπα!! Οτι πρεπει!! Τρελαινεται ο μικρος!Του έφτιαξα χτες και τελικά μου αρεσε και μενα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσακια μου καλημερα.Η βαφτιση χθες κατα γενικη ομολογια ηταν τελεια!!!!!!!Ο μικρος εκλαψε πολυ λιγο και μολις τελειωσε το μυστηριο κοιμηθηκε.Στο τραπεζι εφαγε μισο καρβελι ψωμι!!!Πενακι η διακοσμηση στο τραπεζι,οι μπομπονιερες πηραν επαινους.Η κοπελα απ το ανθοπωλειο μολις ειδε το βιβλιο ευχων και τα υπολοιπα μου ζητησε το τηλεφωνο σου να συνεργαστειτε!!!!!Θα τα πουμε στο τηλεφωνο.Το καλο ειναι οτι το ευχαριστηθηκαμε πολυ εμεις εκτος απ τη μικρη μου που ηταν συνεχεια στη γκρινια....ενιωθε μαλλον οτι της εκλεβε την παρασταση ο μικρος...χορεψαμε μεχρι τις 2!!!Λυσσαξε η βροχη αλλα και αυτο δε μας πτοησε!!!!!

Καλημερααα!! Να σας ζήσει και απο εδώ ο νεοφώτιστος!! (σου εστειλα και email)Παντα γερός και ευτυχισμενος να είναι!!

χαχαχα το πουλακι μου!! η βουτια του άνοιξε την όρεξη!!

Η μικρή λογικο είναι να θέλει να τραβήξει τα βλεματα!

Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο χαιρομαι που άρεσαν οσα έφτιαξα!!! Πρωτα απ όλα σε εσας αλλά όταν το ακουω και απο επαγγελματιες που το κανουν χρόνια, ανεβαινει το ηθικο μου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα να σου ζησει το μικρουλακι σου. παντα γερο και καλοτυχο να ειναι! Πενυ οταν λες να μετακομισεις τι εννοεις; στο sims του fb μετακομιζεις αυτοματα, χωρις καμμια διαδικασια, οταν γεμιζεις τη μπαρα με τον αριθμο που βρισκεται κατω αριστερα κι εχει σημα ενα σπιτακι. για να γεμιζει αυτη η μπαρα, πρεπει να αγοραζεις πραγματα απο το shop. οσο πιο ακριβα ειναι, τοσο πιο πολυ γεμιζει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Ψοφόκρυο σαν χειμώνας!

Πήγαμε στην έκθεση χειροτεχνίας (το περίπερο του enjoy scrapping δυστυχώς δε λειτουργούσε) και μετά για καφεδάκι στο flocafe και φαγητό στους γονείς μου.

καλημερα! τι μου κανετε; πρεπει οπωσδηποτε να παρω στεγνωτηριο! εχω ενα βουνο απλυτα και ο καιρος ειναι μεσα στη μουχλα. οσο για σενα πρωην μου, λιγα με το κοριτσι μου μη σφαχτουμε ετσι; στειλε μου αιτημα για τα καπελα. δεν μπορω να σου τα στειλω αλλιως.

Σου έχω στείλει αίτημα! Και σε σένα έστειλα και στην Πένυ! Δεν το πήρες? Ούτε εσύ Πένυ? Θα σας ξαναστείλω!

Καλημέρα!Καλό χειμώνα να έχουμε:)

Εστρωσα χαλιά σήμερα κ μου έπεσε η μέση.Η μικρή τρελάθηκε,κάθεται κάτω και ξεμαλλιάζει το χαλί μες τη χαρά!

χαχαχααχχ! Είναι από αυτά τα μπορντοροδοκόκκινα χαλιά με τους εκατομύρια κόμπους?

καλημέρα , είχαμε και εμείς βήχα και πήρε εισπνεόμενο η μικρή για τις επόμενες 10 μερες...και κλαίει με το ζόρι την βάζουμε κάτω και της το κάνουμε με μάσκα ...τωρα κοιμάται το πούλάκι μου ξύπνησε από τις 7 το πρωι . Εγώ είχα διάθεση και έφτιαξα κάτι για το scrap for help .Santy πως είναι ο μικρός ??

Πολύ καλύτερα, ευχαριστώ! Του έφυγε ο βήχας από χθες και το στήθος του δε ''βράζει'' πια.

Πολύ ωραία η σύνθεση!

Να τον χαίρεσαι, να έχει υγεία, να είναι τυχερός και γελαστός!

Περαστικα και εγώ του άρχισα μασκα aerolin και νομιζω είναι καλύτερα. Χτες βράδυ μου κανε εμετό το πουλακι μου.

Περαστικούλια!

Ναι τρελαινονται στα χαλια!! Εγώ λεω να παρω τα shaggy που ειναι μαλλιαρα σαν κουβέρτες όλο στο πάτωμα θα κοιμαται χαχαχα

Οσα χαλια και να βαλεις τα μικρά θα βρουν παντα, μα παντα ομως το πλακακι να κατσουν!!!

Αννα τι διαδικασια θέλει για να μετακομισω? Τα πραγματα πρέπει να τα βαλω στην αποθήκη ή τα χάνω και τα ξαναγοράζω??? Χτιζεται ευκολα το σπιτι ή θελει πολλα λεφτά?

Γιατί να μετακομίσεις και πού να πας?

Σημερα το μενου εχει κοτόσουπα!! Οτι πρεπει!! Τρελαινεται ο μικρος!Του έφτιαξα χτες και τελικά μου αρεσε και μενα!!

Υποτίθεται οτι αυριο πρεπει να ναι όλα ετοιμα για βάψω και εγώ παιζω sims

τι μου κανατε...τι μου κανατε...

Κι εγώ έχω κολλήσει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ !! Αδειασα το δωματιο, κατεβασα κουρτινοξυλα και αντι να παω να βάλω τα χειμωνιατικα που τα χω μες στα πόδια μου...εκανα ανακαινιση στου Κωσταντη το δωματιο!!!Ασχετο....

Θα μπω μετά στους sims που μου στειλατε γιατί προβλεπω να έρθει ο Παναγιωτης και να μην εχει που να κοιμηθει ο μαυρος!!!

Σαντυ ωραια στην έκθεση?

Ja5zp3.png

D42op3.png

πένυ βάλτε μας φωτο από την βάπτιση ....ααχ τι ωραία εγώ ακόμα να χαζέψω και να διαλεξω φωτό από την δική μας ....Το πιο όμορφο μυστήριο βλέπουμε κάθε μερα το βίντεο ....

OiaRp2.png

πένυ βάλτε μας φωτο από την βάπτιση ....ααχ τι ωραία εγώ ακόμα να χαζέψω και να διαλεξω φωτό από την δική μας ....Το πιο όμορφο μυστήριο βλέπουμε κάθε μερα το βίντεο ....

Οτι είχα φτιαξει εγώ για την βάφτιση του γιου της Κατερινας ειναι εδω

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

στημενα ομως θα μας τα βάλει η Κατερινα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ουφ !! Αδειασα το δωματιο, κατεβασα κουρτινοξυλα και αντι να παω να βάλω τα χειμωνιατικα που τα χω μες στα πόδια μου...εκανα ανακαινιση στου Κωσταντη το δωματιο!!!Ασχετο....

Θα μπω μετά στους sims που μου στειλατε γιατί προβλεπω να έρθει ο Παναγιωτης και να μην εχει που να κοιμηθει ο μαυρος!!!

Σαντυ ωραια στην έκθεση?

Όμορφα πράγματα είχε, κοσμήματα, διακοσμητικά, ραπτικά, κλπ. Όμως το περίπτερο του enjoy scrapping (για το οποίο κυρίως πήγα) δε λειτουργούσε σήμερα, ενώ στο site έγραφε πως θα ήταν ανοιχτό ως τη 1 το μεσημέρι.

EkcAp3.png

Όμορφα πράγματα είχε, κοσμήματα, διακοσμητικά, ραπτικά, κλπ. Όμως το περίπτερο του enjoy scrapping (για το οποίο κυρίως πήγα) δε λειτουργούσε σήμερα, ενώ στο site έγραφε πως θα ήταν ανοιχτό ως τη 1 το μεσημέρι.

Πουλουσαν ,δηλ σε στυλ bazaar ήταν ή απλα τα κοιταζες? Θελω καποια στιγμη να παρω και εγώ μερος σε μια έκθεση χειροποιητα.Ετσι για τον χαβαλε περισσότερο. Χαζεύω φωτό απο κορίτσια που παιρνουν μερος και φαίνεται πολύ ωραια.Και μονο που θα δεις όλα τα κορίτσια που μιλας μαζί τους καθε μερα. Μου έγραψαν στο fb και οι υπολοιπες οτι ήταν φοβερα.ΗΘελα και εγωωωωω!!!

Τελιωσα και με τα χειμωνιατικα. Δεν θα το πιστέψετε !! Εδώ ριχνει χιονονερο!!!!!!!

Και με τον άντρα μου που μιλησα και εκει ετοιμο να χιονίσει έιναι. Ελα Χριστε και Παναγια!!

Παω στην κοπελια μου τωρα. Να δω να πεφτουν τα αιτηματα για θεληματα παρακαλώ!!

Α! και όποτε σας περισσευει καμια σοκολατίτσα στειλτε τη μου που όλο ξεμενω απο ενεργεια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...