Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

χαχαχα

Σαντυ τι είναι αυτά που ακούω????

Μην την ακούς, με είχε δούλα!

Αννα αν θες στα ρίχνω εγώ αλλά να προσέχεις κινδυνεύεις μαζί μου!!

Τζακουζι ακουω ,μεγαλο σπίτι βλεπω...Προσοχή στα μπουντρούμια

χαχαχα

Θελω 2 goodwill (αυτό με το περιστερι και το ουρανιο τόξο) για να γίνω μεγάλο κεφάλι!!

Σου έστειλα!

Στο κατάστημα έχει να αγοράσεις φυλακή!

Και μην ξεχάσετε!

Εγώ θέλω halloween riddles στον τοίχο μου! Και σε προηγούμενη ανάρτηση θέλω υπογραφές για να πάρω πάλι οικόπεδο!

Α, θέλω και καρδούλες και μπογιά! Να μου στέλνετε όταν μπορείτε, γιατί χρειάζομαι πολλά! (Δωρεάν δεν είναι Άννα?)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάντυ είσαι κατάπτυστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ντρέπεσαι που εκμεταλλεύτηκες το κορίτσι και μετά το χώρισες????

Τί να πω πια,δεν ξέρω...και είχα κάνει όνειρα για σας....

Α...και θα σας καταγγείλω και για το διπλό προφίλ.:tongue:

Εγώ θέλω halloween riddles στον τοίχο μου! Και σε προηγούμενη ανάρτηση θέλω υπογραφές για να πάρω πάλι οικόπεδο!

Α, θέλω και καρδούλες και μπογιά! Να μου στέλνετε όταν μπορείτε, γιατί χρειάζομαι πολλά!

εψαξα να βρω το halloween riddles και δεν το βρήκα στα δωρα μου. Αννα εσύ που το βρήκες?

Καρδουλα σου εστειλα αλλά δεν με αφήνει να σου δώσω και άλλο

Παλι ξεμενω από ενεργεια ρε γμτ.Τι σπαστικο...

Αννα τι έγινε ?Αννα το πρωί Μαρία το βράδυ χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

τα halloween riddles τα βρισκεις στο τοιχο αυτου που τα ζηταει. στο μεταξυ μετα το δεσμο εξπρες με τη Σαντυ (με γλεντησε καλα καλα και μετα με πεταξε σαν στυμμενη λεμονοκουπα), τα εφτιαξα με τη Μαρια. ακους κυρια Σαντυ; υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

τα halloween riddles τα βρισκεις στο τοιχο αυτου που τα ζηταει. στο μεταξυ μετα το δεσμο εξπρες με τη Σαντυ (με γλεντησε καλα καλα και μετα με πεταξε σαν στυμμενη λεμονοκουπα), τα εφτιαξα με τη Μαρια. ακους κυρια Σαντυ; υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...

Kι εγώ θα την πέσω στην Πένυ τότε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πάω επίσκεψη στη Μαρία Σουλίου και με υποδέχεται με το μαγιώ! Κατά τα άλλα δε μου την πέφτει! Αλλά καλά έκανα και τη χώρισα την άλλη με τη διχασμένη προσωπικότητα!

EkcAp3.png

καλημερα! τι μου κανετε; πρεπει οπωσδηποτε να παρω στεγνωτηριο! εχω ενα βουνο απλυτα και ο καιρος ειναι μεσα στη μουχλα. οσο για σενα πρωην μου, λιγα με το κοριτσι μου μη σφαχτουμε ετσι; στειλε μου αιτημα για τα καπελα. δεν μπορω να σου τα στειλω αλλιως.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραα!!!

Σήμερα είμαστε χαλια!! Βήχουμε και εγώ και ο Κωσταντης. Κομαρες έχουμε. Αυριο τελικά δεν παω πουθενα. Θα βρεχει θα κανει κρυο.Θα κατσω να βαψω το αποφάσισα.

καλημερα! τι μου κανετε; πρεπει οπωσδηποτε να παρω στεγνωτηριο! εχω ενα βουνο απλυτα και ο καιρος ειναι μεσα στη μουχλα. οσο για σενα πρωην μου, λιγα με το κοριτσι μου μη σφαχτουμε ετσι; στειλε μου αιτημα για τα καπελα. δεν μπορω να σου τα στειλω αλλιως.

Αυτο με τα απλυτα μην το συζητάς!!!Τωρα που τρυγάνε κατω ο Παναγιώτης θελει μια αλλαξια καθε μερα και ο Κωσταντης αλλη μια για τον παιδικο . Δεν προλαβαινω να πλενω δεν στεγνωνουν με τπτ. Εγώ λεω να παρω αλλη μια απλώστρα μεγαλη.Το θέμα έιναι που να την βάλω οεο????

Σημερα λεω να μαζέψω καλοκαιρινα

Καλημέρα!!!

Ρε τί διαβάζω πρωί πρωί...

Στο τέλος θα τα φτιάξετε και οι τρεις ταυτόχρονα...

Menage a trois....χαχαχαχαχαχαχα:tongue:

Ειδες τι γίνεται???? Χαλασε ο κοσμος!!εσύ που έλεγες μονο εμενα αραχνη!!χαχαχαχα

Μα καλα και εσύ ρε Μαρια Σουλιου μα με το μαγιω.....χαχαχαχα

Θα σου έρθω και εγώ να παρω την ενεργεια γνωριμιας που όλο ξεμενω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!Καλό χειμώνα να έχουμε:)

Εστρωσα χαλιά σήμερα κ μου έπεσε η μέση.Η μικρή τρελάθηκε,κάθεται κάτω και ξεμαλλιάζει το χαλί μες τη χαρά!

Εγώ παλι ακομα δεν τα έχω πλύνει. Τα πλενω πριν τα στρώσω. Στο σαλονι που ήταν το μεγάλο θα παρω φέτος καινουριο και δεν αγχωνομαι

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημέρα , είχαμε και εμείς βήχα και πήρε εισπνεόμενο η μικρή για τις επόμενες 10 μερες...και κλαίει με το ζόρι την βάζουμε κάτω και της το κάνουμε με μάσκα ...τωρα κοιμάται το πούλάκι μου ξύπνησε από τις 7 το πρωι . Εγώ είχα διάθεση και έφτιαξα κάτι για το scrap for help .Santy πως είναι ο μικρός ??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...