Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Τί κάνετε κόρες??

Χτες δεν πρόλαβα να γράψω καθόλου,είχα κολλήσει στο msn και ξεμπέρδεψα στις 4 τα ξημερώματα...χαχαχα

Bebua,με το καλό η βάφτιση!!!!Δεν ξέρω τί καιρό σας κάνει,εδώ πάντως είναι ένα μάτσο χάλια...

Αυτό που καθαρίζετε η μία το σπίτι της άλλης,μου αρέσει τρελά...περάστε και από εδώ μια βολτίτσα...θα σας έχω κολλημένη την λίστα με τις δουλειές στην πόρτα...:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Ψύχρα έχει σήμερα!

καλημερα! ποιο καλο κοριτσακι θα μου δωσει μια καρδουλα; Σαντυ τα νερα οντως δεν μπορεις να τα σφουγγαρισεις σε αλλο σπιτι. στο μεταξυ το αμορε μου βγηκε απο το παιχνιδι, οποτε τρεχατε! ειμαι διαθεσιμη! χαχαχα!

Καλέ σε εσένα μου εμφανίζει κάτι καρδιές, μήπως έχουμε κάτι παραπάνω από φιλία???;)

EkcAp3.png

καλε ναι! νομιζα οτι εκανες αποδοχη. σου εκανα φλερτ για να κερδισω καρδιες και μου εβγαλε μηνυμα να γινουμε ζευγαρι και μετα απο 2 λεπτα μου ερχεται επιβεβαιωση απο σενα. δεν καταλαβα! σου πεφτω και λιγη; αντε τωρα μη τα παρω! χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ουφ είχα γράψει ένα κατεβατό και μου σβήστηκε!!

Γεια σας λοιπόν!!

Ωραιος μουχλας καιρός!!

Κατερινάκι ελπίζω να έχει καλό καιρό κατω και να τα περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!

Αργησα και να ξυπνήσω σήμερα. Με αφησε το πουλάκι μου και κοιμηθηκα μεχρι τις 11. Και με την τσίμπλα στο ματι έπαιζα sims.Κακα χούγια...και τα χα σταματήσει....

Αννα σου στειλα την καρδιά. την πήρες?

Βρε κορίτσια γιατί μου λεει να στέλνω δώρα? τι γίνεται?

Πορτα επίτηδες έβαλα στο μπανιο για να μην κανει τον κύκλο για να παει στο τηλεσκόπιο.

Βρε κορίτσια θέλω ένα halloween riddle δώστε μου. Μαλλον δεν έκανα κατι καλά και δεν σας το έχει βγάλει στον τοίχο σας....

Παιζει την Δευτέρα να ανεβω Αθηνα μαζί με τον πατέρα μου που θα παει για κατι δουλειες. Εχετε ακουσει τπτ για απεργίες σε μετρό και ηλεκτρικο?

Αλλιώς να μην ανεβω. Θα παω και στον γιατρό να μου δουν τα μαλλιά που φύτεψα αλλά και να μαζέψω τσουμπλέκια για κατασκευες Χριστουγεννιατικες!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

τη πηρα τη καρδια σ' ευχαριστω. μου εστειλε μια και το κοριτσι μου. χαχα! αυτο που λες ειναι στον τοιχο σου; παω να δω κι αν ειναι εκει σου το στελνω. για απεργιες δεν εχω ακουσει τιποτα, αλλα εγω ειμαι και λιγο αποκομμενη απο τον κοσμο. δεν ανοιγω τηλεοραση και ραδιοφωνο. μπες στο google και χτυπα απεργιες και την ημερομηνια.

Διαφημίσεις

ναι Πενυ μου. θελει λεει να μεινουμε απλως φιλοι χωρις να μου δωσει καμμια εξηγηση. εγω φταιω που την ειχα στα οπα οπα. μεχρι και τζακουζι της ειχα! χαχα!

ναι Πενυ μου. θελει λεει να μεινουμε απλως φιλοι χωρις να μου δωσει καμμια εξηγηση. εγω φταιω που την ειχα στα οπα οπα. μεχρι και τζακουζι της ειχα! χαχα!

χαχαχα

Σαντυ τι είναι αυτά που ακούω????

Αννα αν θες στα ρίχνω εγώ αλλά να προσέχεις κινδυνεύεις μαζί μου!!

Τζακουζι ακουω ,μεγαλο σπίτι βλεπω...Προσοχή στα μπουντρούμια

χαχαχα

Θελω 2 goodwill (αυτό με το περιστερι και το ουρανιο τόξο) για να γίνω μεγάλο κεφάλι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ σου το εστειλα το goodwill. επειδη δεν με αφηνει να σου στειλω δευτερο, αν θες πηγαινε στο mail box και πατα send gift. μου στελνεις ενα (δεν αφαιρειται απο αυτα που ηδη εχεις) και σου στελνω κι εγω ενα πισω. εχω ξεχασει να σας πω. εχω φτιαξει ενα ψευτικο προφιλ που παιζει sims για να με βοηθαει. Σαντυ (αν και δεν θα επρεπε χαχα!) και Πενυ σας στελνω με πμ το link, αν θελετε με κανετε φιλη για να σας τα στελνω ολα διπλα.

Κοριτσιαααααααααααα! με χωρισε! κλαιω απαρηγορητη! ειχα επενδυσει τοσα σ' αυτη τη σχεση! δε με πονεσε κανεις........

axxaxaxaxxaxaxaxa! Μόνο φίλοι!

Ναι με ήθελε να της το καθαρίζω!

Πενυ σου το εστειλα το goodwill. επειδη δεν με αφηνει να σου στειλω δευτερο, αν θες πηγαινε στο mail box και πατα send gift. μου στελνεις ενα (δεν αφαιρειται απο αυτα που ηδη εχεις) και σου στελνω κι εγω ενα πισω. εχω ξεχασει να σας πω. εχω φτιαξει ενα ψευτικο προφιλ που παιζει sims για να με βοηθαει. Σαντυ (αν και δεν θα επρεπε χαχα!) και Πενυ σας στελνω με πμ το link, αν θελετε με κανετε φιλη για να σας τα στελνω ολα διπλα.

Σου έστειλα αίτημα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Σκεφτόμουν κι εγώ να φτιάξω για τον ίδιο λόγο!!!

EkcAp3.png

Εγώ θέλω halloween riddles στον τοίχο μου! Και σε προηγούμενη ανάρτηση θέλω υπογραφές για να πάρω πάλι οικόπεδο!

Α, θέλω και καρδούλες και μπογιά! Να μου στέλνετε όταν μπορείτε, γιατί χρειάζομαι πολλά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...