Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξαναποστάρω το ίδιο μήνυμα, γιατί έμεινε στην προηγούμενη σελίδα και μπορεί να μην το βλέπατε!

Να σας βάλω να δείτε το 1ο μου mini album με τίτλο ''all about me'' για την πρόκληση της Λένας!

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page2/

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page1/

Μόνο που πρέπει να το δείτε ανάποδα, για να δείτε τη κανονική σειρά! Δείτε κανονικά τα links όπως τα έχω, αλλά όπως ξέρετε, εμφανίζει πρώτα τις νεώτερες αναρτήσεις, γι' αυτό είναι ανάποδα. Έχω βάλει όμως αρίθμηση με την κανονική σειρά.

EkcAp3.png

Καλά κορίτσια εδώ ρίχνει με το τουλούμι!!!Οχι που δεν θα ριχνε ...αφού έπλυνα τα τζάμια....

Καναμε τις ατασθαλειες μας με τον Κωσταντη!! Πηγαμε πηραμε σουβλακια!!γιαμι γιαμι

Τι κάνετε? Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα! Πήγα το Γιώργο στον παιδίατρο, είχε τη νύχτα πολύ βήχα και δεν ανέπνεε καθόλου καλά το πουλάκι μου, όλο ξυπνούσε κι έκλαιγε. Ευτυχώς δεν είχε ακροαστικά, είχε λαρυγγύτιδα, του έδωσε ο γιατρός σταγόνες και σιρόπι, ελπίζω να κοιμηθεί καλύτερα σήμερα.

Στεναχωρήθηκα που δεν πήγαμε και στην Άννα, αλλά πώς να πάω με άρρωστο παιδί, να τους κολλήσω όλους, να με κυνηγάνε???

Πένυ υπέροχα τα κουτιά, μπράβο! Σχόλιο στο blog σου δεν μπορώ να γράψω, τι να κάνω λάθος? Άσε που κάτι έκανα και μου σβήστηκε η φωτό, είχα μια νεραϊδούλα..

Σαντυ περαστικά στον μικρουλη σου.

Μην στενοχωριέσαι, εσεις που είστε κοντα θα τα πειτε σίγουρα.Αλοιμονο απο εμενα που θα πρέπει να κανω αιτηση πρωτοκολλημενη για να σας δω !!

Που να είναι η Αννα με τη Μεταξία να μας πουν πως τα περασαν.Χαλια φανταζομαι....χαχαχα

Τι έκανες στο blog μου δεν ξερω. Μηπως διαγράφτηκες απο τη σελίδα? Δεν ξερω....

Τέλειωσα επιτέλους το mini album:

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page2/

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page1/

Μόνο που πρέπει να το δείτε ανάποδα! Δείτε κανονικά τα links όπως τα έχω, αλλά εμφανίζει πρώτα τις νεώτερες αναρτήσεις, γι' αυτό είναι ανάποδα. Έχω βάλει όμως αρίθμηση με την κανονική σειρά.

Τελειο το μινι σου !!! Πολύ ρομαντικά χαρτια και διακοσμητικα!!! Πως τα κανετε????Πιστεύω πως ακομα και αν μου δώσουν τα ίδια χαρτια και μου πουν αντεγραψέ το δεν θα τα καταφέρω.

Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ για να φτιαξω μια καρτα για το get creative με θεμα τα cupcakes. Για να δουμε θα τα καταφέρω?

Βρε Πένυ μου πού να σε ψηφίζουμε για τις κάρτες?????

Δεν μπορείς να με ψηφίσεις.Επιλέγουν μονοι τους τον νικητή.Αλήθεια όμως πότε θα το κανουν? Οχι πως πρόκειται να κερδίσω...

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κατι σχετικά με τους sims?

Αυτούς τους social points τι τους κανω που πηγαν 1800?

Και κατι ακομα, μου βγήκε μια που μου ζήταγε καποια πραγματα να κανω. Ενα απο αυτά λεει να πάω και να καθαρίσω κατι βρώμικο σε σπίτια φίλων. Πηγα στην Αννα αδειασα τα σκουπίδια. Ολα λαμπικως ήταν. Πηγα στη Σαντυ και εκει μονο σκουπίδια βρήκα να αδειασω. Τι ωραία σπίτια που έχετε!

Τι πρεπει να κανω η παραδουλεύτρα?????

Βρε κορίτσια η Χριστίνα που πηγε?

Η ποπη?

Η πεπη?

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλησπερα! Σαντυ περαστικα στο Γιωργακη μας! ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο και το αλμπουμ σου φανταστικο! με τη Μεταξια περασαμε πολυ ωραια. τα πιτσιρικια μας λυσσαξανε για τα καλα. Πενυ δεν ξερεις πως τα λιμπιζομαι τα 1800 social points που εχεις! τα χρησιμοποιηεις για να αγορασεις πραγματα και μαζευονται πολυ δυσκολα τα ατιμα! στο μεταξυ δεν ηξερα οτι σου ζητησε να καθαρισεις κατι και μολις καθαρισα το τζακουζι, τη τουαλετα και τη ντουζιερα μου! ολα μαζι βρωμισανε! αμα ξαναλερωθει κατι θα σε ειδοποιησω. αληθεια ποσα παιρνεις την ωρα; χαχαχα! σας στελνω κι ενα αιτημα για κατι μολυβακια που θελω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλησπερα! Σαντυ περαστικα στο Γιωργακη μας! ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο και το αλμπουμ σου φανταστικο! με τη Μεταξια περασαμε πολυ ωραια. τα πιτσιρικια μας λυσσαξανε για τα καλα. Πενυ δεν ξερεις πως τα λιμπιζομαι τα 1800 social points που εχεις! τα χρησιμοποιηεις για να αγορασεις πραγματα και μαζευονται πολυ δυσκολα τα ατιμα! στο μεταξυ δεν ηξερα οτι σου ζητησε να καθαρισεις κατι και μολις καθαρισα το τζακουζι, τη τουαλετα και τη ντουζιερα μου! ολα μαζι βρωμισανε! αμα ξαναλερωθει κατι θα σε ειδοποιησω. αληθεια ποσα παιρνεις την ωρα; χαχαχα! σας στελνω κι ενα αιτημα για κατι μολυβακια που θελω.

Βρηκα απλυτη τη λεκάνη της Σαντυ χαχαχα

Ειχα αδείασει ολονων σας τα σκουπίδια!!Οχι πες μου βρήκες???

Έχω βάλει πλακακια γκρι και νομιζα ότι στα γραφικά φαινοταν το γκρι αλλά δεν έιναι αυτό έιναι βρωμα!!χαχα

Δεν είχα ενεργεια, βγήκα και τα χω αφήσει απλυτα!!Προλαβαίνετε να παιξετε πολύ ώρα? Εμενα γιατί μου αδειαζει κατευθείαν η ενεργεια με αυτά που κανω??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ναι αυτο με την ενεργεια ειναι σπαστικο πολυ! ευχαριστω για τα μολυβακια! και τωρα ηρθα περιχαρης να σου πω οτι μου βρωμισε το μπαρμπεκιου. να το καθαρισω εγω δηλαδη, ε;

ναι αυτο με την ενεργεια ειναι σπαστικο πολυ! ευχαριστω για τα μολυβακια! και τωρα ηρθα περιχαρης να σου πω οτι μου βρωμισε το μπαρμπεκιου. να το καθαρισω εγω δηλαδη, ε;

Ναι τέρμα το καθάρισμα!!

Ρε να σε ρωτήσω πήγα να παρω καποια πραγματα με social και όταν τα πουλησα γιατί τελικά δεν με βόλεψαν δεν αυξήθηκαν παλι οι ποντοι εκεινοι. Τι έγιναν χαθηκαν????

Κατι ακομα το σφυρί μου πως να το αυξήσω που θέλω να παρω ένα τζακουζι και δεν μπορώ να το στήσω!!Ουτε καν κρεβάτι βασικά δεν μπορώ να παρω....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσακια καλησπερα και καληνυχτα!!!Εχω τρελαθει με την αυριανη βαφτιση.Πενακι δεν προλαβα να σε παρω.Μια χαρα ολα στο Αργος χθες..θα στα πω με λεπτομερειες απ το τηλεφωνο.Ελπιζω να ειναι αυριο ολα καλα στη βαφτιση.Μονο που λυσσαξε ο καιρος....παει το μαλλι...σας φιλω ολες!!!!

Κοριτσακια καλησπερα και καληνυχτα!!!Εχω τρελαθει με την αυριανη βαφτιση.Πενακι δεν προλαβα να σε παρω.Μια χαρα ολα στο Αργος χθες..θα στα πω με λεπτομερειες απ το τηλεφωνο.Ελπιζω να ειναι αυριο ολα καλα στη βαφτιση.Μονο που λυσσαξε ο καιρος....παει το μαλλι...σας φιλω ολες!!!!

Φιλάκιααα!! Με το καλό αυριο!!!

Παλι καλά που βρήκες φόρεμα!! Ηθελα να σε παρω σήμερα αλλά σκέφτηκα πως θα τρέχεις και είπα να μην ενοχλήσω.

Μακαρι να κρατηθει ο παλιοκαιρος να το ευχαριστηθείτε αυριο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ περαστικά στον μικρουλη σου.

Ευχαριστώ!

Μην στενοχωριέσαι, εσεις που είστε κοντα θα τα πειτε σίγουρα.Αλοιμονο απο εμενα που θα πρέπει να κανω αιτηση πρωτοκολλημενη για να σας δω !!

Που να είναι η Αννα με τη Μεταξία να μας πουν πως τα περασαν.Χαλια φανταζομαι....χαχαχα

Ναι, σίγουρα χάλια, αφού δεν πήγα κιόλας!:tongue:

Τι έκανες στο blog μου δεν ξερω. Μηπως διαγράφτηκες απο τη σελίδα? Δεν ξερω....

Όχι, είμαι ακόμα μέλος, αλλά χωρίς φωτό! Ούτε στα άλλα blogs που είμαι γραμμένη εμφανίζεαι φωτό! Και οποιαδήποτε πάω να βαλω, μου βγάζει μήνυμα ότι είναι μεγάλη! Ακόμα κι αυτή που είχα πριν! Όλο κουλά! Έπρεπε να παντρευτώ τεχνικό υπολογιστών τελικά!

Τελειο το μινι σου !!! Πολύ ρομαντικά χαρτια και διακοσμητικα!!! Πως τα κανετε????

Ευχαριστώ! Άλλα διακοσμητικά είναι έτοιμα, άλλα είναι κομμένα με το χέρι από χαρτιά με μοτίβα και άλλα είναι φτιαγμένα με το big shot ή με κόπτες. Βέβαια το συγκεκριμένο αλμπουμάκι μου πήρα πάααααααρα πολύ χρόνο για να το φτιάξω..

Πιστεύω πως ακομα και αν μου δώσουν τα ίδια χαρτια και μου πουν αντεγραψέ το δεν θα τα καταφέρω.

Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ για να φτιαξω μια καρτα για το get creative με θεμα τα cupcakes. Για να δουμε θα τα καταφέρω?

Ναιιιιιιιιιιιι!

Δεν μπορείς να με ψηφίσεις.

Κρίμα!

Επιλέγουν μονοι τους τον νικητή.Αλήθεια όμως πότε θα το κανουν? Οχι πως πρόκειται να κερδίσω...

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κατι σχετικά με τους sims?

Αυτούς τους social points τι τους κανω που πηγαν 1800?

Και κατι ακομα, μου βγήκε μια που μου ζήταγε καποια πραγματα να κανω. Ενα απο αυτά λεει να πάω και να καθαρίσω κατι βρώμικο σε σπίτια φίλων. Πηγα στην Αννα αδειασα τα σκουπίδια. Ολα λαμπικως ήταν. Πηγα στη Σαντυ και εκει μονο σκουπίδια βρήκα να αδειασω. Τι ωραία σπίτια που έχετε!

Τι πρεπει να κανω η παραδουλεύτρα?????

Βρε κορίτσια η Χριστίνα που πηγε?

Η ποπη?

Η πεπη?

καλησπερα!

Σαντυ περαστικα στο Γιωργακη μας! ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο και το αλμπουμ σου φανταστικο!

Ευχαριστώ και για τα δύο!

με τη Μεταξια περασαμε πολυ ωραια. τα πιτσιρικια μας λυσσαξανε για τα καλα. Πενυ δεν ξερεις πως τα λιμπιζομαι τα 1800 social points που εχεις! τα χρησιμοποιηεις για να αγορασεις πραγματα και μαζευονται πολυ δυσκολα τα ατιμα! στο μεταξυ δεν ηξερα οτι σου ζητησε να καθαρισεις κατι και μολις καθαρισα το τζακουζι, τη τουαλετα και τη ντουζιερα μου! ολα μαζι βρωμισανε! αμα ξαναλερωθει κατι θα σε ειδοποιησω. αληθεια ποσα παιρνεις την ωρα; χαχαχα! σας στελνω κι ενα αιτημα για κατι μολυβακια που θελω.

Βρηκα απλυτη τη λεκάνη της Σαντυ χαχαχα

χαχαχαχα! Γελάω μόνη μου! Να το διαβάσει και κaνένας και να νoμίζει ότι λες για το κανονικό μου σπίτι, αχχαχαχχαχαχχα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ μόλις μπηκα να παίξω στους sims, σε είδα που μου είχες κάνει επίσκεψη και την καθάριζες! Σήμερα είχα και άρρωστο παιδί, δεν πρόλαβα...

Ειχα αδείασει ολονων σας τα σκουπίδια!!

Eγώ καθαρίζω και χωρίς να μου ζητηθεί από το παιχνίδι, για να βγάλω κανένα simoleonn παραπάνω!

Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια! :lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ZUXqmocnsXU

Οχι πες μου βρήκες???

Έχω βάλει πλακακια γκρι και νομιζα ότι στα γραφικά φαινοταν το γκρι αλλά δεν έιναι αυτό έιναι βρωμα!!χαχα

Δεν είχα ενεργεια, βγήκα και τα χω αφήσει απλυτα!!Προλαβαίνετε να παιξετε πολύ ώρα? Εμενα γιατί μου αδειαζει κατευθείαν η ενεργεια με αυτά που κανω??

Ναι τελειώνει γρήγορα δυστυχώς. Εγώ όταν τελειώσει, πάω επισκέψεις, μια φορά τη μέρα έχουμε bonus ενέργεια σε κάθε επίσκεψη. Αν θέλω να ξαναπάω την ίδια μέρα, την κάνω οικονομία, για να έχω και για τις επισκέψεις!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να με ψηφίσεις.Επιλέγουν μονοι τους τον νικητή.Αλήθεια όμως πότε θα το κανουν? Οχι πως πρόκειται να κερδίσω...

Και γιατί παρακαλώ να μην κερδίσεις? Καλή επιτυχία!!

Τώρα που το λες και στην πρόκληση με το mini album του enjoyscrapping.com που πήρα μέρος, δεν ξέρω πώς θα βγει η νικήτρια. Ούτε καν αν θα γίνει ψηφοφορία ή αν επιλέγει το site. Σήμερα έληγε η προθεσμία, αύριο ίσως γράψουν νεώτερα. Αλλά μπορεί και όχι, γιατί συμμετέχουν και σε μια έκθεση χειροτεχνίας το Σαβ/κο στην Αθήνα, οπότε ίσως γράψουν από Δευτέρα.

Θα πάω στην έκθεση την Κυριακή το πρωί. Ήθελα να πάω αύριο που θα είναι και η Βίκυ και θα δείξει την κατασκευή μιας κάρτας, αλλά μόνη μου με το παιδί δύσκολο να πάω, είναι και κρυωμένο, μην το τρέχω και μην τρέχω κι εγώ να τον κυνηγάω. Ελπίζω να είναι καλύτερα για να πάμε την Κυριακή με τον άντρα μου, αλλιώς θα τον αφήσω στη μαμά μου, ευτυχώς έρχεται αύριο.

EkcAp3.png

Kαι ναι, ακόμα δεν έχω κοιμηθεί! Κάνω δουλειές, να μην τις έχω όλες αύριο. Βασικά συγυρίζω το χαρτομάνι και τα υλικά που χρησιμοποίησα για το mini album, γίνεται ένας χαμός, τα πείραζε και το παιδί και μου τα έχει ανακατέψει τελείως!

EkcAp3.png

Παίζω και sims βέβαια! Πένυ προσπάθησα για ανταπόδωση να σου σφουγγαρίσω τα νερά στο μπάνιο, αλλά δε με αφήνει! Α ξέχασα να σας πω πως όταν έρχομαι στα σπίτια σας, επιδιορθώνω και ό,τι χαλασμένο έχετε!

Πένυ μάλλον καταλάθος έχεις βάλει μια έξτρα πόρτα στο μπάνιο που βγαίνει στον κήπο! Εκτός αν το έκανες για καινοτομία!

EkcAp3.png

καλημερα! ποιο καλο κοριτσακι θα μου δωσει μια καρδουλα; Σαντυ τα νερα οντως δεν μπορεις να τα σφουγγαρισεις σε αλλο σπιτι. στο μεταξυ το αμορε μου βγηκε απο το παιχνιδι, οποτε τρεχατε! ειμαι διαθεσιμη! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...