Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς περνάνε τα χρόνια ε? Εμείς είμαστε μαζί συνολικά 13 χρόνια, τα 4 είμαστε παντρεμένοι.

Σας έφαγα και τις δύο!!Με τον αντρα μου ειμαστε 14 1/2 χρονια!!Απο 16 χρονών.Βεβαια παντρεμενοι μονο 6 χρόνια. Αφου τον είδα καλό τον τύλιξα απο μικρη χαχαχα

Βρε κορίτσια τι νιωθετε σαν επετειο του γάμου την ημερα ή τότε που ξεκινησαν όλα? Εμεις πάντως την ημερα που τα "φτιαξαμε" χαχαχα τότε έτσι λεγόταν

Κόρες,

Μόλις κατάφερα να μπω στα "κλεφτά" .... μετακόμιση αύριο -- σήμερα μαζέψαμε και τα προσωπικά μας πράγματα--, αύριο το μεσημέρι θα έρθουν να σηκώσουν και τα PC, και κατά τις 14:00 λέει θα ξεκινήσουμε να πάμε όλοι μαζί στο νέο κτίριο να αρχίσει το ξε-πακετάρισμα....... ναι καλά, εγώ στις 16:30 θα την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια να πάω να πάρω τα τέκνα μου από τον σταθμό.... μετά έχουμε καφέ στην Άννας (πω πω σαν τον λέτσο θα σκάσω μύτη λέμε μες στην μπίχλα:?:-?:?) με την Σάντυ ουαου !!!

Φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τότε που μετακομιζαν στη δουλεια ήμουν έγκυος!!χιχιχιχι

Καθόμουν σε μια καρεκλα και τους έβλεπα και μόλις τελειωσε το 8 ωρο εφυγα και οι άλλοι ξεμπερδεψαν αργά το βράδυ.

Ζηλεύω...θέλω και εγώ να πάω στην Άννα...:evil:

Και εγώ ζηλεύω ρε γμτ. Τις αποστάσεις μου μεσα....τα διοδια....τις βενζίνες....γκρρρρ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μην νομίζετε κορίτσια πολλές φορες μέσα στην αθηνα κάνουμε περισσότερη ωρα από ένα ταξίδι ...Τελοσπάντων..αυριο θα χάσω τα νεα σας καθως είναι η μερα με το παιδάκι μου !!!!!

OiaRp2.png

Σας αρέσει η καρτούλα μου για το get creative?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/10/get-creative_13.html

Βρε Χριστίνα αφού σου αρέσει να φτιαχνεις καρτες γιατί δεν φτιαχνεις και εσύ για τις προκλήσεις του get creative??? Εγώ πάντως δεν πίστευα ότι θα κολλαγα τόσο πολύ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σας αρέσει η καρτούλα μου για το get creative?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/10/get-creative_13.html

Βρε Χριστίνα αφού σου αρέσει να φτιαχνεις καρτες γιατί δεν φτιαχνεις και εσύ για τις προκλήσεις του get creative??? Εγώ πάντως δεν πίστευα ότι θα κολλαγα τόσο πολύ!!

Πολύ όμορφη ...όλα τα σχεδια τα είχε το χαρτι ??Δύσκολο κονσεπτ ...ποιός ψηφίζει σε αυτα?? Μπορούμε ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφη ...όλα τα σχεδια τα είχε το χαρτι ??Δύσκολο κονσεπτ ...ποιός ψηφίζει σε αυτα?? Μπορούμε ?

Οχι το χαρτί ήταν λευκό εγώ τα τύπωσα

Εμενα μου φαίνεται πολύ ευκολο! Εγώ δεν το χω καθόλου με το να συνδυαζω χαρτια και διακοσμητικά. Αναποδη ε?

Δεν ψηφίζει κανενας δυστηχώς. Μεσα από την ομαδα διαλεγουν τον νικητή.

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε κοριτσακια μου; μολις τωρα καταφερα να μπω απο το πρωι. μολις ξυπνησα πηγα το Νικο σχολειο, μετα δουλειες και μαγειρεμα γιατι περιμενα μια απο τις κουμπαροκολλητες με τη μπεμπα της, οι οποιες εφυγαν κατα τις 5:30. μετα ειχαμε διαβασμα με το Νικο και τελος ηρθε ο ηλεκτρολογος να δει τη κεραια, γιατι το σημα μας ειναι χαλια. αυτα. τωρα πρεπει να ετοιμασω το Νικο για κολυμβητηριο. ρε κοριτσια που πουλανε ωρες για να διευρινω λιγο τα 24ωρα μου οεο;

Ποπη κι εμεις φετος κλεισαμε 11 χρονια σχεσης και 9 γαμου. το τυλιξα νωρις νωρις εγω το κελεπουρι! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειααα!:)

Αννούλα εμεις παντρευτήκαμε πριν 4 χρόνια με πολιτικό κ πριν 2 με θρησκευτικό.Αργησα αλλά τον έδεσα με όλους τους γάμους που μπορούσα χαχαχαχα!!!

Πάντως μπραβο σου,πως τα προλαβαίνεις όλα??

Παω τώρα να δω τα Μυστικα της Εδεμ στο web γιατί το έχασα σήμερα και τα λέμε πάλι;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα . Δύσκολη μέρα για μένα. Κατεβαίνα την εθνική με την μικρή μαζί και έβαλε κάτι κλάματα κόντεψε να μου πνιγεί έκανα στην άκρη και τρεχανε έβαλα αλάρμ και από πίσω φοβόμουν μην με τρακάρουν. Μετά ήρθαν και με πήραν γιατί δεν ήσυχασε από τα κλάματα η μικρή. Το αυτοκίνητο το άφησα κάπου εκεί .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Πεπη το μονιμο άγχος μου ήταν όταν εκανα μεγάλα ταξίδια με τον Κωσταντή στο αυτοκίνητο και ήμουν μονη.... Θα πήρες μεγάλη τρομάρα!!!

Οι άλλες που είστε???

Εδώ έχουμε μια συννεφιά αλλο πράγμα!! Ενώ το πρωί είχε ζέστη. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις με αυτόν τον κωλοκαιρο!! Ακομα δεν έχω ανεβάσει τπτ πάνω και έιμαι ποτε με καλοκαιρινά και ποτε με χειμωνιατικα.

Απο βδομαδα ξεκιναω εργασίες μπογιατζή. Διάλεξα σήμερα τα χρώματα για το πρώτο.Να δω πως θα το αδειάσω μέσα στο Σ/Κ για να αρχίσω απο βδομαδα....

Ανέβασα και τα κουτια αναμνησεων που έφτιαχνα τις προάλλες

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Ωραια??

Αννα πολύ τρέξιμο βλέπω!!! Τουλαχιστον οι αποστάσεις όλων αυτών που πας είναι κοντινες ή σε τρώει ο ποδαρόδρομος?

Σημερα έχετε συναντηση ε?

Να με βάλετε και μενα στο skype να πιω και εγώ μαζί σας!!χαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πεπη γι' αυτο δεν οδηγω! με φοβαμαι σε τετοιες περιπτωσεις εκτακτου αναγκης.

Πενυ ευτυχως το σχολειο ειναι απεναντι και το κολυμβητηριο δυο τετραγωνα πιο κατω. κατι ειναι κι αυτο. οσο για τη συναντηση, θα ερθει μονο η Μεταξια, γιατι η ο Γιωργακης της Σαντυς εχει κατι ψιλοακροαστικα και θα τον παει στο γιατρο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μα κάθε φορά που θα πλένω τζάμια να ρίχνει καταρράκτες....

Κρίμα που η Σαντυ δεν θα τα καταφέρει... Μακαρι να μην είναι τπτ

Κατερινάκι μακαρι να κάνει καλο καιρό αύριο να μην σας τα χαλασει....Και που σαι να βγάλεις φωτό!!Θελω να δω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι κάνετε? Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα! Πήγα το Γιώργο στον παιδίατρο, είχε τη νύχτα πολύ βήχα και δεν ανέπνεε καθόλου καλά το πουλάκι μου, όλο ξυπνούσε κι έκλαιγε. Ευτυχώς δεν είχε ακροαστικά, είχε λαρυγγύτιδα, του έδωσε ο γιατρός σταγόνες και σιρόπι, ελπίζω να κοιμηθεί καλύτερα σήμερα.

Στεναχωρήθηκα που δεν πήγαμε και στην Άννα, αλλά πώς να πάω με άρρωστο παιδί, να τους κολλήσω όλους, να με κυνηγάνε???

Πένυ υπέροχα τα κουτιά, μπράβο! Σχόλιο στο blog σου δεν μπορώ να γράψω, τι να κάνω λάθος? Άσε που κάτι έκανα και μου σβήστηκε η φωτό, είχα μια νεραϊδούλα..

EkcAp3.png

Τέλειωσα επιτέλους το mini album:

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page2/

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page1/

Μόνο που πρέπει να το δείτε ανάποδα! Δείτε κανονικά τα links όπως τα έχω, αλλά εμφανίζει πρώτα τις νεώτερες αναρτήσεις, γι' αυτό είναι ανάποδα. Έχω βάλει όμως αρίθμηση με την κανονική σειρά.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...