Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ποπηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! που εισαι; ανησυχησαμε! τη Παρασκευη το απογευμα θα ερθουν σπιτι μου η Μεταξια και η Σαντυ με τα παιδια τους. αν ειναι σπιτι ο αντρας σου και μπορει να σε φερει, ελα κι εσυ!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη φιλεναδίτσες που σας άφησα έτσι...:(

Αννούλα ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω.14/10 έχουμε επέτειο σχέσης και είπαμε να βγούμε.Μη φανταστείτε κανα ξενύχτι,η μικρή κοιμάται το πολύ 19.30 για βράδυ,απλά θα βγούμε για ψώνια κ φαγητό όλη μέρα.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη,πού χάθηκες εσύ βρε κορίτσι???

Ελπίζω να είσαι καλά και να μην έχει γίνει κάτι σοβαρό...

Χριστινάκι μου γλυκό:)σε γενικές γραμμές όλα καλά,υπο έλεγχο δηλαδή.Εσύ?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

να ζησετε! καλα θα κανετε. κι εμενα η Ελενη τετοια ωρα κοιμοταν στην ηλικια της δικιας σου. τωρα πια πεφτει για υπνο κατα τις 9. αντε να μπαινεις τωρα. μην ξαναχαθεις.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια αν και μεσημερι!!

Εχω τσιτα το ράδιο και πλενω μπαλκονια παντζουρια τζαμια ΧΑΜΟΣ!!!!

Δεν ξερω γιατί αλλα μου φτιαχνει πολύ το κεφι το ράδιο!!!Δεν καταλαβαίνω πως κανω τις δουλειες!!!

Χτες η πιτσα τέλεια!!!!

Τι τι θελαμε τη συνταγή, παλι τα δικα μας καναμε. Λιγο οι θεωρίες οι δικές μου λιγο η ανυπομονυσια του πατερα μου λιγο η γκρίνια του Κωσταντή...Δεν την αφήσαμε να φουσκώσει όσο έλεγε αλλά βγήκε πολύ καλη. Για φωτό ήμασταν και οι τρεις με τα ταψάκια μας και ανοιγαμε φύλλο χαχαχα

Μετά τη φάγαμε και ησυχάσαμε. Θα φτιάξω μια μερα πολλές βάσεις και θα τις βάλω στην καταψυξη και θα έχουμε συνεχεια πιτσες homemade!

Από αυριο λεω να ξεκινησω βάψιμο του πανω ορόφου!!Τουλάχιστον όσο προλαβαίνω πριν έρθει ο Κωσταντης. Σε μια βδομαδα που θα παει θα το τελιωσω...

Καλώς την Ποπη!!!!! Ολοι περνάμε τις φάσεις μας αρκει να κρατάνε λίγο!!

Νιωθω τρομερη όρεξη για δουλεια!!Παω να κανω λίγο στατιστική πριν μου φύγει!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγω τα τελευταία χρονια τις ασχημες στιγμες θέλω να τις μοιράζομαι γιατι αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη και πραγματικα εχω πολλά παράπονα από τους αλλους αλλά και από τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ...

OiaRp2.png

Γεια σας κορίτσια! Χθες βγήκαμε για πίτσα με το Γιώργο και ήταν σχετικά ήσυχος όλως παραδόξως! Ελπίζω να είναι έτσι κι αύριο στης Άννας!

Συγνώμη φιλεναδίτσες που σας άφησα έτσι...:(

Αννούλα ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω.14/10 έχουμε επέτειο σχέσης και είπαμε να βγούμε.Μη φανταστείτε κανα ξενύχτι,η μικρή κοιμάται το πολύ 19.30 για βράδυ,απλά θα βγούμε για ψώνια κ φαγητό όλη μέρα.

Επιτέλους επέστρεψες! Να ζήσετε! Πόσα χρόνια σχέση?

να ζησετε! καλα θα κανετε. κι εμενα η Ελενη τετοια ωρα κοιμοταν στην ηλικια της δικιας σου. τωρα πια πεφτει για υπνο κατα τις 9. αντε να μπαινεις τωρα. μην ξαναχαθεις.

7.30 και 9? Τι ωραίες ώρες!!! Εμένα πάντα αργούσε να κοιμηθεί! Και δεν τον άφηνα στην τύχη του! Απλά το παιδί δε γουστάρει δυστυχώς να κοιμηθεί νωρίς! Πήρε από μένα μάλλον.. Στην καλύτερη περίπτωση να κοιμηθεί 10.30, συνήθως κοιμάται στις 11. Βέβαια τις περισσότερες φορές αργεί κι ο μπαμπάς του να γυρίσει από τη δουλειά και δεν κοιμάται, γιατί τον περιμένει..

Εγω τα τελευταία χρονια τις ασχημες στιγμες θέλω να τις μοιράζομαι γιατι αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη και πραγματικα εχω πολλά παράπονα από τους αλλους αλλά και από τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ...

Από το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, καλά κάνεις και τα μοιράζεσαι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γειααααα!

Πριν λίγο μπήκαμε σπίτι κ έβαλα μπριζολίτσες στο φούρνο λεμονάτες με πατάτες.Εσεις τι καλό φτιάξατε νοικοκυρούλες μου?

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα κ καλωσορίζω κ εγώ την Πεπη!Τι κάνεις γειτόνισσα,πως πήγε η βάπτιση?

Σάντυ μου κλείνουμε τα 11 χρόνια(πωπω καλε γέρασα!!!)

Οσο για τις φάσεις...μου έπεσαν μαζεμένα τελευταία.Δεν είναι φάση απλά προβλήματα αλλά ευτυχώς αντιμετωπίσιμα.Θα δούμε...

Η μικρή εντωμεταξύ,είναι σε φάση...λύσσας,τσιρίζει κ χτυπιέται όλη μέρα!Εχω τεντώσει σας λέω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γειααααα!

Πριν λίγο μπήκαμε σπίτι κ έβαλα μπριζολίτσες στο φούρνο λεμονάτες με πατάτες.Εσεις τι καλό φτιάξατε νοικοκυρούλες μου?

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα κ καλωσορίζω κ εγώ την Πεπη!Τι κάνεις γειτόνισσα,πως πήγε η βάπτιση?

Οσο για τις φάσεις...μου έπεσαν μαζεμένα τελευταία.Δεν είναι φάση απλά προβλήματα αλλά ευτυχώς αντιμετωπίσιμα.Θα δούμε...

Η μικρή εντωμεταξύ,είναι σε φάση...λύσσας,τσιρίζει κ χτυπιέται όλη μέρα!Εχω τεντώσει σας λέω!

Πώς περνάνε τα χρόνια ε? Εμείς είμαστε μαζί συνολικά 13 χρόνια, τα 4 είμαστε παντρεμένοι.

Για τη μικρή δεν έχω κάτι να προτείνω! Απλά υπομονή!

EkcAp3.png

Γειααααα!

Η μικρή μου θελει όλο αγκαλιτσούδες ........Μια χαρα η βάπτιση , πήρα τα δείγματα και δεν εχω προλαβει να τα χαζεψω .......

Πώς περνάνε τα χρόνια ε? Εμείς είμαστε μαζί συνολικά 13 χρόνια, τα 4 είμαστε παντρεμένοι.

Για τη μικρή δεν έχω κάτι να προτείνω! Απλά υπομονή!

μια χαρα και εσεις!!

Τί λέτε τώρα??Εγώ με 4 χρόνια σχέση και νιώθω ότι έχω φρικάρει....

Περαστικά σας...που σας αρέσει κιόλας....χαχαχα:tongue:

και εγω στα 4 είμαι......

OiaRp2.png

Ποπηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! που εισαι; ανησυχησαμε! τη Παρασκευη το απογευμα θα ερθουν σπιτι μου η Μεταξια και η Σαντυ με τα παιδια τους. αν ειναι σπιτι ο αντρας σου και μπορει να σε φερει, ελα κι εσυ!

Κόρες,

Μόλις κατάφερα να μπω στα "κλεφτά" .... μετακόμιση αύριο -- σήμερα μαζέψαμε και τα προσωπικά μας πράγματα--, αύριο το μεσημέρι θα έρθουν να σηκώσουν και τα PC, και κατά τις 14:00 λέει θα ξεκινήσουμε να πάμε όλοι μαζί στο νέο κτίριο να αρχίσει το ξε-πακετάρισμα....... ναι καλά, εγώ στις 16:30 θα την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια να πάω να πάρω τα τέκνα μου από τον σταθμό.... μετά έχουμε καφέ στην Άννας (πω πω σαν τον λέτσο θα σκάσω μύτη λέμε μες στην μπίχλα:?:-?:?) με την Σάντυ ουαου !!!

Φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...