Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα στον τοίχο σου! Το στοιχειωμένο καθρέφτη δεν τον θυμάμαι. Να τον προσπέρασα ή να μη βγήκε ακόμη? Δε θυμάμαι!

Χαζή ερώτηση! Πρέπει να τα αγοράζουμε όλα αυτά που μας βγάζει ή να αγοράζουμε ό,τι μας αρέσει? Εγώ παίρνω ό,τι μου αρέσει!

αν εννοεις αυτα που βγαζει στα achievements, ναι αν θες να συνεχισεις.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αν εννοεις αυτα που βγαζει στα achievements, ναι αν θες να συνεχισεις.

Π.χ. τελευταία μου βγάζει κάτι στολές haloween και κάτι δρακουλιάρικα..

Τι ακριβώς εννοείς να συνεχίσω?:confused: (Μη βαράτε τη χαζή!)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ sims βλεπω...χμ....

Εν τω μεταξυ κινεζικα μου φαίνονται αυτά που λετε για τους καθρέφτες...Πρεπει μου φαίνεται να κανω ιδιαιτερα χαχαχα

Σαντυ είναι όνειρο η σύνθεσή σου!! Το χεις ,το χεις, το χεις!!! Θα συμφωνήσω με την Αννα πάντως χωρις αυτό το μοντέλο δεν θα ήταν τοοοοσο ωραία η σύνθεση!!!Εν τω μεταξύ τα χαρτιά φοβερα εκεινο που έχεις κανει τα κυκλακια με τα λουλουδια είναι και εμενα απο τα αγαπημενα μου!! Το έχω διαλέξει και για τα βιβλια των γάμων που θα ετοιμασω!!Και της prima ειναι τόσο ρομαντικα!!!

Και εγώ τώρα τελειωσα κατι λεπτομερειες στα κουτιά των αναμνησεων που ετοιμαζω και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν και τα δύο.

Εφτιαξα και καρτα Χριστουγεννιατικη για την πρόκληση του get creative.Ευτυχώς που έλεγε όσο πιο απλή γίνεται γιατι στα πλουμιστά δεν το χω και πολύ. Σπαζοκεφαλιαζω!!

Εχω παραγγείλει στολίδια για να φτιαξω γουρια φέτος!!!Πρεπει να παω και στο βουνο να μαζέψω κουκουναρια βελανίδια να οργανωθώ για τα Χριστουγεννα. Μη γελάσετε ...εδώ και 10 μερες εχω παραγγείλει στη σφραγιδομανια μινι αλμπουμ μποτα...Ο αντρας μου σταυροκοπιοταν μοολις του το είπα!!χαχαχα

Λεω το απογευμα με τον Κωσταντη να φτιαξουμε μαζί ΠΙΤΣΑ!!!Πλακα θα χει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

οχι ρε! σιγα μη παρεις και το κρεβατι-φερετρο! εγω λεω μονο οτι σε υποχρεωνουν να παρεις αυτοι οι τυποι στ' αριστερα.

Α κατάλαβα!

Ναι καλέ, τι αηδία το κρεβάτι-φέρετρο! Αφού το κοιτούσα καλά καλά, λέω δεν είδα καλά! Μωρέ δεν κοιμάμαι κατάχαμα καλύτερα?

EkcAp3.png

Πολύ sims βλεπω...χμ....

Εν τω μεταξυ κινεζικα μου φαίνονται αυτά που λετε για τους καθρέφτες...Πρεπει μου φαίνεται να κανω ιδιαιτερα χαχαχα

χχαχαχαχχαχαχαχα! Είμαστε "100 η αλεπού, 110 το αλεπουδάκι"!

Σαντυ είναι όνειρο η σύνθεσή σου!!

Ευχαριστώωωωωω!

Το χεις ,το χεις, το χεις!!! Θα συμφωνήσω με την Αννα πάντως χωρις αυτό το μοντέλο δεν θα ήταν τοοοοσο ωραία η σύνθεση!!!

Υπερβολές!

Εν τω μεταξύ τα χαρτιά φοβερα εκεινο που έχεις κανει τα κυκλακια με τα λουλουδια είναι και εμενα απο τα αγαπημενα μου!! Το έχω διαλέξει και για τα βιβλια των γάμων που θα ετοιμασω!!Και της prima ειναι τόσο ρομαντικα!!!

Το φούξια λες? Είναι από το ''be mine'', πολύ ωραία χαρτιά!

Και η prima έχει τέλεια χαρτιά!

Και εγώ τώρα τελειωσα κατι λεπτομερειες στα κουτιά των αναμνησεων που ετοιμαζω και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν και τα δύο.

Εφτιαξα και καρτα Χριστουγεννιατικη για την πρόκληση του get creative.Ευτυχώς που έλεγε όσο πιο απλή γίνεται γιατι στα πλουμιστά δεν το χω και πολύ. Σπαζοκεφαλιαζω!!

Περιμένουμε να δούμε!

Εχω παραγγείλει στολίδια για να φτιαξω γουρια φέτος!!!Πρεπει να παω και στο βουνο να μαζέψω κουκουναρια βελανίδια να οργανωθώ για τα Χριστουγεννα. Μη γελάσετε ...εδώ και 10 μερες εχω παραγγείλει στη σφραγιδομανια μινι αλμπουμ μποτα...Ο αντρας μου σταυροκοπιοταν μοολις του το είπα!!χαχαχα

χαχαχχχχα! Ελπίζω χριστουγεννιάτικη! όχι καμιά πάνω από το γόνατο!

Λεω το απογευμα με τον

Κωσταντη να φτιαξουμε μαζί ΠΙΤΣΑ!!!Πλακα θα χει!!

Να έρθω? Λατρεύω να φτιάχνω πίτσα! (Και να την τρώω....)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ!Καλησπέρα,τι κάνετε?-ελπίζω όλες καλά:)

Χάθηκα,το ξέρω,αλλά δεν μπαίνω πια συχνά κ χαζεύω πιο πολύ στο φόρουμ.Τελευταία δεν εχω και πολύ όρεξη για να είμαι ειλικρινης...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...