Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σαντυ η Ποπη να υποθεσω οτι δεν εχει απαντησει ακομα, ε;

Kαλέ έχει μέρες που μου απάντησε και ξέχασα να το γράψω, συγγνώμη..:oops::oops:

Καλά είναι, αλλά έχει τις κλειστές της και γι' αυτό δεν μπαίνει, έχετε όμως τους χαιρετισμούς της!

Άννα κάνε πάλι έναν κόπο να πας στον τοίχο μου, εδώ:

PLEASE HELP

Can you help me build my Ancient Park Bench by sending me a Hope?

(Kι εσύ να μου γράφεις εδώ όταν θέλεις κάτι που είναι στον τοίχο σου, γιατί μπορεί να μην το δω! )

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θες να πουμε Παρασκευη ή σ/κ, που ειμαστε κι εμεις πιο χαλαροι απο διαβασματα και λοιπα;

Παρασκευή, βολεύει καλύτερα... επειδή το Σ/Κ κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να πάμε στο γραφείο...:confused:

θα σε πάρω τηλ την Πέμπτη να το φιξάρουμε !!!

Kαλέ έχει μέρες που μου απάντησε και ξέχασα να το γράψω, συγγνώμη..:oops::oops:

Καλά είναι, αλλά έχει τις κλειστές της και γι' αυτό δεν μπαίνει, έχετε όμως τους χαιρετισμούς της!

Άννα κάνε πάλι έναν κόπο να πας στον τοίχο μου, εδώ:

PLEASE HELP

Can you help me build my Ancient Park Bench by sending me a Hope?

(Kι εσύ να μου γράφεις εδώ όταν θέλεις κάτι που είναι στον τοίχο σου, γιατί μπορεί να μην το δω! )

σου εδωσα το hope.

εγινε κατι με τη Ποπη ή γενικα δεν ειναι καλα;

Παρασκευή, βολεύει καλύτερα... επειδή το Σ/Κ κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να πάμε στο γραφείο...:confused:

θα σε πάρω τηλ την Πέμπτη να το φιξάρουμε !!!

οκ κοριτσακι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κοριτσάκια που είστε όλες????

Προβλέπεται μακράν η νύχτα απόψε!! Και ύπνο το μεσημερι καμια ώρα και καφέ το απογευμα. Να δω τι θα φτιαξω σήμερα το βράδυ...Και αυριο εχω πρωι πρωί Κορινθο.

Βρε κοριτσια αυτοί οι σιμς μου σπανε τα νευρα!! Γιατί μου βγαζει συνεχεια οτι δεν έχω ενεργεια?Πρέπει να προλαβαίνω να ανεβω επίπεδο πριν τελειωσει η ενεργεια μου?

Κοριτσια αναψαμε καλοριφέρ σήμερα!!Δεν πηγαινε αλλο πολύ κρύο!!Πως μου αρέσει χουχουλι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εμείς φέτος θα κάνουμε οικονομία...έτσι αποφάσισε η πλειοψηφία,γιατί φτάσαμε σε σημείο να πληρώνουμε 350 ευρώ κοινόχρηστα.'Εχει να πέσει πολύ τουρτούρισμα...

Διαφημίσεις

Εγώ τωρα αρχισα να στρωνω γιατι η μικρη μπουσουλαει μερικες φορες ....σιγα σιγα θα το στρωσω όλο ....καλοριφερ αναγκαστικά με το μωρό σπίτι δεν έχω άλλη επιλογή παρα να το αναψω και φετος για καλά...χτες έκανα 3 τεταρτα για απόσταση 1 λεπτού ....είχαν κολήσει τα πάντα λόγω απεργίας των διυλιστηριων ...

OiaRp2.png

Καλημερούδια!!!! Πήγα Κορινθο και γύρισα και ήδη έβαλα και μπιφτέκια στον φούρνο!!!

Μου πηρε η μανα μου κατι vintage σεντονάκια σουπερ και είμαι πολύ χαρούμενη!!Ανυπομονώ να μπουν λίγο σε μια σειρά και να αρχίσω βαψίματα κλπ.Αναποδη ε? Αντί να συζηταω τέτοια το καλοκαιρι θα το κανω μες στο καταχείμωνο!! Αλλά παντα έτσι τα κανουμε εμεις. Οτι γκρεμισματα εχουμε κανει μες στον χειμώνα!!

Λοιπόν κορίτσια το lidl βγάζει απο το Σαββατο ένα μιξερ 23 ευρω. Οποια δεν έχει να το παρει ειναι πολύ καλο!! Το έχω 6 χρόνια και δεν έχει παθει το παραμικρο!! Τελικά έχω παρατηρήσει οτι λιντλ φερνει πολύ καλα πράγματα.

Ειδα απο κοντά και κατι χαρτια αλλά αυτά που είχαν μεινει δεν έλεγαν και πολλα. Είχε παντως και με σχεδια όχι μονο μονοχρωμα

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! Σαντυ σου εχει βγει το achievement που σου ζηταει να αγορασεις το στοιχειωμενο καθρεφτη; εχω ξεψαχνισει ολο το καταστημα και δεν το βρισκω πουθενα! επισης πηγαινε σε παρακαλω στο τοιχο μου και δωσε μου αυτο: Hands up if you have a problem!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά η Πόπη που μου λέτε είναι το Ρεβυθάκι ???

Ειμαστε τόσο κοντά και πότε δεν την έχω γνωρίσει ..

Πενυ σε ζηλεύω να εκανα και εγω μπιφτεκάκια τωρα μιαμ μιαμ και να ήμουν σπιτάκι...με κλαματακια της μικρης εφυγα σήμερα ....ελπιζω μην μπω άνεργη μετα άπό λίγους μήνες και λέω άλλα...

OiaRp2.png

Ρε παιδιά η Πόπη που μου λέτε είναι το Ρεβυθάκι ???

Ειμαστε τόσο κοντά και πότε δεν την έχω γνωρίσει ..

Πενυ σε ζηλεύω να εκανα και εγω μπιφτεκάκια τωρα μιαμ μιαμ και να ήμουν σπιτάκι...με κλαματακια της μικρης εφυγα σήμερα ....ελπιζω μην μπω άνεργη μετα άπό λίγους μήνες και λέω άλλα...

Κοιτα να δεις πριν καποια χρόνια μου κακοφαινόταν πολύ που ήμουν ανεργη και ψαχνόμουν για να ξαναδουλεψω. Τωρα όμως έχω δόξα το Θεο τη μερα μου φουλ.Ζω καθε στιγμή του παιδιού μου και δεν μου λειπει η δουλεια. Το μονο που μετανιώνω είναι που δεν ακουσα τον άντρα μου τότε που ήταν εποχές για μαγαζια που ήθελε να μου ανοιξει μαγαζί με χειροποιητα και εγώ προτιμουσα τα 700? και τις 9 ώρες στο δρόμο....

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! Σαντυ σου εχει βγει το achievement που σου ζηταει να αγορασεις το στοιχειωμενο καθρεφτη; εχω ξεψαχνισει ολο το καταστημα και δεν το βρισκω πουθενα! επισης πηγαινε σε παρακαλω στο τοιχο μου και δωσε μου αυτο: Hands up if you have a problem!

Πήγα στον τοίχο σου! Το στοιχειωμένο καθρέφτη δεν τον θυμάμαι. Να τον προσπέρασα ή να μη βγήκε ακόμη? Δε θυμάμαι!

Χαζή ερώτηση! Πρέπει να τα αγοράζουμε όλα αυτά που μας βγάζει ή να αγοράζουμε ό,τι μας αρέσει? Εγώ παίρνω ό,τι μου αρέσει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...