Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!

Τί κάνετε?Ευτυχώς σήμερα δεν βρέχει...προς το παρόν δηλαδή...

Χτες έβγαλα πάπλωμα...χαχαχα

Δεν άντεχα με τόσο κρύο...

Μεταξία και εσύ μετακομίζεις?Ρε κορίτσια,τελικά εδώ μέσα όλες μαζί τα κάνετε όλα...άμα λέω εγώ...:tongue:

Καλημέρα! Τουλάχιστον δε βρέχει σήμερα, οπότε θα βγούμε για εξωτερικές δουλειές..

Άννα θέλω κι άλλη υπογραφή πάλι στον τοίχο μου, για να πάρω κι άλλο οικόπεδο! Τι νόμιζες, μόνο εσύ θα κάνεις σπιταρόνα????? χαχχαχααχααχ!

Πένυ πότε είναι να σε ψηφίσουμε για την πρόκληση και πού?

Μεταξία με το καλό η μετακόμιση! Πού είναι το νέο σπίτι?

EkcAp3.png

Καλημερα!!Ειμαι καλύτερα σήμερα. Τουλαχιστον δεν ποναει ο λαιμος μου που μου σπαει τα νευρα.Εχω ένα πονοκεφαλο απο χτες μεχρι σήμερα και ακομα ντεπον δεν εχω παρει...ΜΑΖΟΧΑΑΑ.Θα παρω σε λίγο.

Πενακι νομιζω τα παιδακια δε μασανε ευκολα...περνανε πιο ευκολα τις ιωσεις.

Αμ το χω καταλαβει! Ο γιος μου ευτυχώς δεν κολαει οαντρας μου παλι αρρωσταίνει μια φορά την τριετία. Μονο εγώ είμαι συνεχεια αρρωστη χαχαχα

Του λέω ότι θα με γηροκομήσει χαχαχα

Εδώ μιλαμε για τρελό κρύο!!Εγώ ειδικά που δεν το αντέχω !! Μπρρρρρ

Εν τω μεταξύ βγαίνεις έξω και μυριζουν ξύλα καμενα. Αναβουν τις σόμπες ο κόσμος!!Τρελαινομαι γι αυτή τη μυρωδια!!

Καλημέρα! Τουλάχιστον δε βρέχει σήμερα, οπότε θα βγούμε για εξωτερικές δουλειές..

Άννα θέλω κι άλλη υπογραφή πάλι στον τοίχο μου, για να πάρω κι άλλο οικόπεδο! Τι νόμιζες, μόνο εσύ θα κάνεις σπιταρόνα????? χαχχαχααχααχ!

Πένυ πότε είναι να σε ψηφίσουμε για την πρόκληση και πού?

Οντως τι σας έχει πιασει όλες και μετακομιζετε??? Μηπως να μετακομίσω και εγώ ?χαχαχα

Κορίτσια δυστηχως δεν μπορείτε να με ψηφίσετε. Επιλέγουν απο την ομαδα τον νικητη. Τώρα θα παρω μερος και σε άλλη πρόκληση. Ηταν να μην κανω την αρχή μου φαινεται....

Χτες μας ήρθε το εκκαθαριστικό της εφοριας με την επιστροφή. Χαρά εγώ! Μολις πηγα να το εισπαραξω μου λενε πρεπει πρώτα να φερετε να τα ελεγξουμε και μετα θα τα παρετε. Φευγω παω στο λογιστη και μου λεει οτι εμεις δεν την έχουμε κανει ηλεκτρονικα τη δηλωση και υποτίθεται οτι ήδη την έχουν ελεγξει. Τελικά μια τρύπα στο νερό...μου είπαν σε κανα δίμηνο θα έρθει αλλο χαρτι για να τα εισπραξω. Μονο η χαρα μου μεινε....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Για πες Πενυ για που ετοιμάζεις ??Εγω σκέφτηκα αυτό που σας είχα πει αν αναφερεσαι στο σκραπ ( sto scrap for help ) ...εχει θέμα το παιδί ...

Οχι γιατί τι έχει εκει? Δεν τα ξερω τώρα ξεκινησα με τους διαγωνισμους. Αρχικα με καρτες δεν νομιζω ότι έιμαι ακομα ετοιμη για layout

Πηρα μερος στο get creative με καρτα σε σχήμα διαφορετικό απο την κλασσική ορθογωνια

και τώρα θα παρω εδω

http://craftycroppersgr.blogspot.com/2011/10/challenge-5-alex.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οχι γιατί τι έχει εκει? Δεν τα ξερω τώρα ξεκινησα με τους διαγωνισμους. Αρχικα με καρτες δεν νομιζω ότι έιμαι ακομα ετοιμη για layout

Πηρα μερος στο get creative με καρτα σε σχήμα διαφορετικό απο την κλασσική ορθογωνια

και τώρα θα παρω εδω

http://craftycroppersgr.blogspot.com/2011/10/challenge-5-alex.html

αυτό μου αρέσει πολύ ...δεν έχω φτιάξει ξανα layaout ....

http://scrapforhelp.blogspot.com/2011/10/october-challenge.html

OiaRp2.png

καλημερα! Μεταξια εχω κατι παντελονακια, μου φαινεται. τα περισσοτερα πρεπει να ειναι 4-5 του zara. σ' εξυπηρετουν;

Ναι Άννα και βέναια με εξυπηρετούν πόσο είναι το 4-5 (104 cm) o μικρός είναι 102, άρα καλά θα του πέσουν φαντάζομαι...

Απ΄του χρόνου πρώτα ο Θεός θα πηγαίνω στις εκπτώσεις να τους αγοράζω τα βασικά έστω για την επόμενη σεζόν να τα βρίσκω μπροστά μου... δεν γίνεται διαφορετικά...

Εγώ τί να σε δώκω μάνα μου ????? :|

....

Μεταξία και εσύ μετακομίζεις?Ρε κορίτσια,τελικά εδώ μέσα όλες μαζί τα κάνετε όλα...άμα λέω εγώ...:tongue:

...

Όχι, όχι, πάρτε το αλλιώς... η δουλειά μετακομίζει και μας τα έχουν κάνει ναααααα μετά συγχωρήσεως κιόλας !!! Σήμερα-αύριο, σήμερα-αύριο, δεν μπορούμε να κανονίσουμε τπτ. ...:twisted:

τι να μου δωσεις ρε κοριτσι; αφου οι κορες μας ειναι πανω κατω στην ιδια ηλικια. αλλωστε δεν χρειαζεται να μου δωσεις για να σου δωσω. απλα οταν με το καλο σας μικρυνουν, ο,τι σωθει, μου το επιστρεφεις για να τα δωσω και στις κουμπαρες μου. παω να δω τι εχω και σε ενημερωνω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

το λοιπον, εχω 6 παντελονια (το 4-5 λεει 110 εκ.), 1 μπεζ χοντρο μπουφαν,1 φουτερ και μια φορμα κομπλε. στα φυλαω και κανονιζουμε να ερθεις για καφεδακι για να τα παρεις κι αυτα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

το λοιπον, εχω 6 παντελονια (το 4-5 λεει 110 εκ.), 1 μπεζ χοντρο μπουφαν,1 φουτερ και μια φορμα κομπλε. στα φυλαω και κανονιζουμε να ερθεις για καφεδακι για να τα παρεις κι αυτα.

Μπράβο βρε ΆΝΝΑ είσαι θησαυρός !!! :oops:

Φύλαξέ τα να δούμε πότε θα τον πιούμε τον ρημάδη τον καφέ !!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...