Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πώς ήταν οι βαφτίσεις? Τι φόρεσες τελικά?

Εεεε...χμμμμ....ναι...

Τελευταία στιγμή είδα ότι ήταν μια βάφτιση και ένας γάμος το απόγευμα...

Σχόλια δεν θέλω,εντάξει??χαχα

Ντύθηκα με χοντρά ρούχα,τί να έκανα?Αφού είχε ψοφόκρυο.

Εεεε...χμμμμ....ναι...

Τελευταία στιγμή είδα ότι ήταν μια βάφτιση και ένας γάμος το απόγευμα...

Σχόλια δεν θέλω,εντάξει??χαχα

Ντύθηκα με χοντρά ρούχα,τί να έκανα?Αφού είχε ψοφόκρυο.

Kαλά έκανες! Τι να κάνεις? Να τουρτουρίζεις?

Το παιδί κοιμάται κι εγώ κάνω δουλίτσες..

EkcAp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!Επιτελους εχω ιντερνετ στο καινουριο σπιτι!!!!Μετακομισαμε....το τι εχω τραβηξει δε λεγεται...με τα μωρα η μετακομιση ειναι δραμα...κοριτσια κουραστηκα παρα πολυ...και τωρα το Σαββατο η βαφτιση.Ευτυχως τα εχω ολα σε σειρα.Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει πολυ.Δε διαβασα καλα τα προηγουμενα αλλα νομιζω οτι καποιες ειστε αρρωστες????Περαστικα κοριτσακια!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!Επιτελους εχω ιντερνετ στο καινουριο σπιτι!!!!Μετακομισαμε....το τι εχω τραβηξει δε λεγεται...με τα μωρα η μετακομιση ειναι δραμα...κοριτσια κουραστηκα παρα πολυ...και τωρα το Σαββατο η βαφτιση.Ευτυχως τα εχω ολα σε σειρα.Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει πολυ.Δε διαβασα καλα τα προηγουμενα αλλα νομιζω οτι καποιες ειστε αρρωστες????Περαστικα κοριτσακια!!!

Kαλορίζικο το σπίτι και με το καλό η βάφτιση! Ένα άγχος είναι λογικό, αλλά να το ελέγχεις! Να ξεκουραστείς λιγάκι, να είσαι φρέσκια στη βάφτιση!

EkcAp3.png

Simoγειτόνισσες Άννα και Πένυ χρειάζομαι υπογραφές για να αγοράσω οικόπεδο, κάντε κλικ στον τοίχο μου εκεί που λέει ''friends, family and strangers I need you''!

Ο κόσμος πεινάει και εσύ αγοράζεις οικόπεδα...:tongue:

Διαφημίσεις

Τι κανετε κορίτσια??Εγω σκ...α

Μα είναι δυνατόν!!Μα να την περναει πιο ελαφρά ο Κωσταντης την ιωση(καλα να ναι το παιδάκι μου) απο μενα !!

Φτερνίζομαι, βήχω, ποναει ο λαιμος μου,κομαρες ρίγη... χαλια χαλια

Καλορίζικο Κατερινάκι το σπίτι!! Με το καλό η βάφτιση!!

Σαντυ μολις συνελθω λίγο θα μπω στους σιμς

Φιλιααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κατερινα σε καταλαβαινω. κι εγω μετακομισα μεσα στο καλοκαιρι, ευτυχως για τελευταια φορα! Σαντουλι υπεγραψα! βρε Πενυ που πρεπει να παω για να σε ψηφισω; περαστικα σου κιολας

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρααααα !!!!

Α κι εγώ χθες με την βροχή έγινα παπί.... δεν θυμάμαι καν τί σκεφτόμουν το πρωί και κυκλοφορούσα με το πέδιλο !!!! Μια τρελή δαχτυλοδειχτούμενη χα χα ! Ευτυχώς όμως το απόγευμα που πήγα να πάρω τα παιδιά από τον σταθμό δεν έβρεχε, πάλι καλά !

Κάθησα μετά σπίτι κι έφτιαξα τα ρούχα των παιδιών (έστω) και, ω τι καλά, ο Νικόλας δεν έχει ρούχα ... και όλα του τα παντελονάκια είναι σαν να έχει περάσει το τρένο ... έχει να πέσει jumbo ουουου !!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου ???? Μου λείψατε... τρέχουμε, γίνεται ένα αλαλούμ εδώ και ακόμη δεν έχουμε μετακομίσει... μάλλον αυτό το Σ/Κ.... θα δείξει !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...