Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

3.10 και το ματι ακομα γαρίδα!!! Απαπα

Να δω το πρωί που θα "ξενυχτώσει" πως θα σηκωθώ!!!

Ποσο ωραία περνας παντως με μουσικούλα!! Μου χει φτιαξει η διαθεση!Αρε να χα ενα baylies τώρα...Θα τα πινα μόνη μου!!

Τελειωσα και την καρτα! Να δουμε τι ψάρια θα πιασω....

Πως σας φαίνεται???

http://mycraftcenter.blogspot.com/

Λετε να γινω ρεζίλι??

Η μυτη μου και ο λαιμος μου δεν μου τα λένε καλά....Ελπιζω να μην ειμαι τεζα αυριο...

Φιλια παω για νανι

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ!!

Ξενύχτωσε νωρίς νωρίς σήμερα ....σνιφ

Ο λαιμος μου χαλια, η μυτη μου με γαργαλαει και συνέχεια φτερνιζομαι.Ελπίζω να σταματήσει εκει τουλάχιστον.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρααααααααα!!!!

Έχει 15 βαθμούς έξω και κάνει ΚΡΥΟ!!Όχι αστεία!!

Και έχω να πάω και σε 2 βαφτίσεις...τί φοράνε τώρα??

Για μπότες με βλέπω...άντε βρε,καλό χειμώνα να έχουμε...:cry::cry:

Πένυ,η κάρτα είναι υπέροχη!!!Αν δεν σου αρέσει,να την στείλεις σε μένα!!

Κουκλεεες!!!

Καλα όμως στην Αθηνα το έχουν καβαλήσει το καλαμι! Λες και δεν ξέρουν σε τι εποχή ζούμε!! Της ζητάγαν τα κτήματα 43? το άτομο!! Για το Θεο!!! Εμεις εδώ κατω με 22? είναι στο καλύτερο κέντρο της περιοχής.

Πένυ μου 43 είναι ''φτηνά'' για κτήμα στην Αθήνα! 50 και 60 ζητάνε για τα κτήματα! Το δε Πεντελικό έχει 80!

Τελειωσα το σιδερο πριν λίγο και τώρα λέω να φτιαξω μια καρτα για ένα διαγωνισμο του get creative. Μου το κολλησες Σαντυ!!

Εν τω μεταξύ εχει θέμα που μου αρεσει. Καρτες που δεν είναι ορθογώνιες αλλά με σχήματα. Να δοκιμάσω μία που έχω στο μυαλο μου και αν δεν μου κατσει θα την καταχωνιάσω.

Τέλεια η κάρτα! Μράβο Πένυ! Καλή επιτυχία! Φυσικά θα σε ψηφίσω! Μπορείς να βάλεις το link της πρόκλησης? Αν και δεν προλαβαίνω να φτιάξω και κάρτα, (και δεν το έχω καθόλου με τα σχήματα) ξεκίνησα το mini album για την πρόκληση του enjoy scrapping. Ελπίζω να προλάβω να το τελειώσω!

τι κανετε; μολις εφυγαν οι φιλοι μας. μου εφυγε η ψυχη, αλλα περασαμε πολυ ωραια. μου πετυχανε και τα φαγητακια μου και τα γλυκακια μου. ειδικα το τσιζκεικ σχεδον τελειωσε! αυτα για την ωρα. θα σας αφησω τωρα γιατι θελω να ισιωσω το ταλαιπωρο κορμι μου. φιλακια τα λεμε το πρωι!

Μπράβο φιλενάδα!

Καλημέρα δεν είπα καλέ!

Ο μικρός μου είναι καλύτερα πια, ελπίζω να μην ξανακυλήσει τώρα που χαλάει ο καιρός!

Σε λίγο θα πάμε σε παιδότοπο για παιχνίδι!

EkcAp3.png

Τι επαθα κορίτσια!!!!

Κλειδώθηκα έξω από το σπίτι!!

Ευτυχώς που μεσα κοιμοταν ο Παναγιώτης και περίμενα να έρθει η ώρα να τον ξυπνήσω και μου άνοιξε. Ακουσε και το κινητο με την πρώτη πάλι καλά.

Μου έσπασαν τα νέυρα κατω στη μανα μου. Εβαψα τα νύχια μου μετά βαριομουν πήγα εφτιαξα σάλτσα για πιτσα .Μετά πήγα μαδησα βασιλικο για να αποξηρανω. Τι αλλο θα εβρισκα να κανω δεν ξέρω για να περάσει η ώρα μου!!

Παρεμπιπτόντως έφτιαξα μια σαλτσα τελεια!! Τι με εχει πιασε τώρα τελευταια...Πολύ έμπνευση!

Σαντυ και εκει εβαλα βαλσάμικο χαχαχα

Πολύ καλή!! τωρα φτιαχνω και μακαρονακια για να φαει ο μικρός μου που τρελαινεται

Αυτα προς το παρον...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημεροκαλησπερα κι απο μενα. η μικρη ταλιμπανου μ' εχει ξυπνησει απο τις 7 και κουτουλαω. ευτυχως μου πηρε η μαμα μου ολα τα πιατοποτηρα να τα πλυνει στο πλυντηριο της. τωρα διαβαζουμε με το Νικο και μετα εχει φαγακι (τα χθεσινα απομειναρια) και ξαπλα. για νανι δεν το βλεπω γιατι η κορη μου κοιμαται απο τις 11:30 κι ακομα δεν εχει ξυπνησει. Πενυ η καρτα σου ειναι υπεροχη! δωσε link να σε ψηφισω!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Tι κάνετε? Τρελόκαιρος σήμερα! Το πρωί και το μεσημέρι πολλή ζέστη, πήγαμε με τα πόδια στον παιδότοπο και σκάσαμε! Το απόγευμα γκρίζαρε ο ουρανός και έριξε μια μπόρα! Αυτή την εκνευριστική στραβή βροχή που μου βρέχει τις μπαλκονόπορτες, όχι τίποτα άλλο, τις είχα καθαρίσει κιόλας! Μετά έβγαλε πάλι λίγο ήλιο. Τώρα ψιλοβρέχει πάλι..

Σαν να με πονάει ο λαιμός μου, εκεί που είπα τη γλίτωσα, μήπως με κολλήσανε, σύζυγος και υιός? Πάω να κάνω κανένα ζεστό να πιω. Έχω και αϋπνίες απόψε..

Άννα θέλω απομεινάρια από το χθεσινό τραπέζι, είμαι σίγουρη θα μείνανε πολλές νοστιμιές!

EkcAp3.png

Τι επαθα κορίτσια!!!!

Κλειδώθηκα έξω από το σπίτι!!

Άσε είχα κλειδωθεί κι εγώ μια φορά (δεν είχα το παιδί τότε) και ήμουν με σορτσάκι και φανελάκι, όπως είχα ξυπνήσει! Είχα ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στην πόρτα, έβγαλα τα σκουπίδια και έκλεισε από τον αέρα! Ευτυχώς πήγα κάτω στην κουνιάδα μου, γιατί με τις πιτζάμες δεν μπορούσα να βγω από την πολυκατοικία!

Ευτυχώς που μεσα κοιμοταν ο Παναγιώτης και περίμενα να έρθει η ώρα να τον ξυπνήσω και μου άνοιξε. Ακουσε και το κινητο με την πρώτη πάλι καλά.

Μου έσπασαν τα νέυρα κατω στη μανα μου. Εβαψα τα νύχια μου μετά βαριομουν πήγα εφτιαξα σάλτσα για πιτσα .Μετά πήγα μαδησα βασιλικο για να αποξηρανω. Τι αλλο θα εβρισκα να κανω δεν ξέρω για να περάσει η ώρα μου!!

Παρεμπιπτόντως έφτιαξα μια σαλτσα τελεια!! Τι με εχει πιασε τώρα τελευταια...Πολύ έμπνευση!

Σαντυ και εκει εβαλα βαλσάμικο χαχαχα

Πολύ καλή!!

Έλα ρε αστέρι, μπράβο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Έχει 15 βαθμούς έξω και κάνει ΚΡΥΟ!!Όχι αστεία!!

Και έχω να πάω και σε 2 βαφτίσεις...τί φοράνε τώρα??

Για μπότες με βλέπω...άντε βρε,καλό χειμώνα να έχουμε...:cry::cry:

Πώς ήταν οι βαφτίσεις? Τι φόρεσες τελικά?

EkcAp3.png

Kαλημέρα!

Καλέ τι βρωμόκαιρος είναι αυτός? Πολλή βροχή!!! Μου αρέσει που έχω και εξωτερικές δουλειές. Άσε κι αύριο μέρα είναι!

Άντε βρε, καλό χειμώνα! Αν και δεν πιστεύω να πάει όλος ο Οκτώβρης έτσι..

EkcAp3.png

καλημερα! ευτυχως που πηρα ομπρελα μαζι μου το πρωι. μας επιασε η βροχη στο δρομο και μολις μπηκαμε σπιτι με την Ελενη επιασε η τρελλη μπορα. τωρα καθαρισε λιγο ο καιρος. σημερα λεω να βαλω μια φακη. εσεις τι καλο θα φατε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερααα!!

Πολύ ωραίος καιρός!! Μου έρχεται να αναψω το τζάκι!!

Ο λαιμος μου ΧΑΛΙΑ!! Σαντυ καλωσήρθες στο club!! κλαψ κλαψ

Εγώ δεν μου κανει άισθηση τπτ να φάω με τον λαιμο μου. Μαλλον καμια ομελετα το κοβω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Tελικά με πονάει πολύ ο λαιμός μου και τρέχει κι η μύτη μου. Τουλάχιστον να μην κάνω και πυρετό, ελπίζω.. Σταμάτησε από ώρα η βροχή. Μήπως να ντυθούμε καλά και να βγούμε για τις δουλίτσες τελικά? Πριν ξαναπιάσει?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...