Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρααα!!

Τρομαξα να σηκωθώ σήμερα!! Απαπα Δεν ξαναπίνω καφέ απόγευμα. Ολονυκτία πρεπει να είχε και η μανα μου. Εν τω μεταξύ ο Κωσταντής από τις 7 είχε σηκωθεί είχε φορέσει τα παπούτσια με τα φωτάκια και εκοβε βόλτες!!

Λεω να μαγειρέψω σήμερα ιμαμ! Το αγαπημενο μου!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! περασαμε μια ζορικη νυχτα με τα δοντια της Ελενης και ειμαι πτωμα. αυριο εχω και τραπεζι σε καμμια 10αρια ατομα, οποτε εχω δουλειες με φουντες! στο μεταξυ γραψαμε το Νικο κολυμβητηριο και του αρεσει πολυ. επιτελους θα μαθει και μπανιο ο φοβιτσιαρης μου! μεγαλοπιαστηκε κιολας ακομα δεν εμαθε να κολυμπαει και θελει να γραφτει και στο πολο. αυτο το παιδι μου ειναι να μη παρει φορα. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα. Εγώ κατεβαίνω κέντρο μπλιάχ..

Ζηλεύω!!! Θελω και εγώ να παω στο κεντρο!!!

Να έχω λεφτά και να παρω χαρτια,πράγματα, και να βγώ μετά από 3 μερες από το δωματιο αχ....

Μιλαμε για πολύ κλαμα με τα κρεμμυδια!Ακομα δεν έχω βάλει το φαι στην κατσαρόλα και εχω ένα καρο δουλειές να κανω...πως εμεινα τόσο πίσω σήμερα????

Εν τω μεταξύ νόμιζα πως σήμερα ηταν Πεμπτη....Παρασκευηηηηηη!! Οτι προλάβω τώρα να κανω γιατί από αυτιο τπτ δεν θα μπορω να κανω με τον Κωσταντή!!!!

Αννα τι ωραία κολυμβητήριο!!! Δελφίνι θα γίνει ο Νικος!!!

Εμεις εδώ μπορούμε να τα πάμε μόνο ποδόσφαιρο και του αρέσει αλλά νομίζω ότι έιναι μικρός ακομα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κουράστηκα να περιμένω στο ληξιαρχείο και δεν πήγα ούτε για χαρτόνια ούτε για τίποτα. Ανυπομονώ να γυρίσω στο παιδάκι μου που το έχω αφήσει στην μαμά μου και θέλω να την δω γιατί μια φορά την βδομάδα βλέπομαστε. Ααχ ήθελα να κεράσω πάστα από τα ζοναρς και είχε επτά ευρώ η μια. Στην αρχή το σκέφτηκα αλλα για δύο να δώσω δεκαπέντε ευρώ είμαστε πέντε άτομα. Και τους είπα θα το σκέφτω και έφυγα.

OiaRp2.png

Κουράστηκα να περιμένω στο ληξιαρχείο και δεν πήγα ούτε για χαρτόνια ούτε για τίποτα. Ανυπομονώ να γυρίσω στο παιδάκι μου που το έχω αφήσει στην μαμά μου και θέλω να την δω γιατί μια φορά την βδομάδα βλέπομαστε. Ααχ ήθελα να κεράσω πάστα από τα ζοναρς και είχε επτά ευρώ η μια. Στην αρχή το σκέφτηκα αλλα για δύο να δώσω δεκαπέντε ευρώ είμαστε πέντε άτομα. Και τους είπα θα το σκέφτω και έφυγα.

Πλάκα κανεις???Από τι είνια αυτές οι πάστες καλέ???

Να είχα μια παστά και όχι από τα ζόναρς....μια κοινή θνητη παρακαλώ!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Tι κάνετε? Εγώ από χθες βράδυ έχω το μικρό άρρωστο, έχει πολύ πυρετό και πονόλαιμο ο φουκαράκος. Ήταν κι ο μπαμπάς του άρρωστος και τον κόλλησε, μάλλον είναι ίωση. Το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά, πρέπει να ξύπνησε καμιά 15αριά φορές, το ίδιο κι εγώ κι έχω μια νύστα! Τώρα κοιμάται, αλλά εγώ έχω δουλειές..

και ξαναρωτω. η Ποπη που χαθηκε; εχει καμμια το τηλεφωνο της;

Μόνο το mail της έχω, της έχω στείλει. Ελπίζω να είναι καλά..

ελα να αμαρτησουμε μαζι! ετοιμαζω για το αυριανο τραπεζι ενα μικρο τσιζκεικ και μια μικρη σοκομπανανα.

Έχετε κάποια γιορτή αύριο?

EkcAp3.png

οχι, δεν γιορταζουμε κατι αυριο. απλα ειπαμε να φωναξουμε δυο φιλους κι εγω, οπως παντα, το εκανα υπερπαραγωγη. μεχρι και το καλο σερβιτσιο θα βγαλω και τα κρυσταλλινα ποτηρια. ακουσα τη μανα μου τοτε κι εδωσα ενα σκασμο λεφτα να τα παρω και καθονται. ασε που ειναι το πρωτο μας τραπεζωμα στο καινουργιο σπιτι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

οχι, δεν γιορταζουμε κατι αυριο. απλα ειπαμε να φωναξουμε δυο φιλους κι εγω, οπως παντα, το εκανα υπερπαραγωγη. μεχρι και το καλο σερβιτσιο θα βγαλω και τα κρυσταλλινα ποτηρια. ακουσα τη μανα μου τοτε κι εδωσα ενα σκασμο λεφτα να τα παρω και καθονται. ασε που ειναι το πρωτο μας τραπεζωμα στο καινουργιο σπιτι.

Ετσι πρέπει κανονικά να τα χαιρόμαστε!! Και εγώ τα βάζω και τα ευχαριστιέμαι. Για στειλε και τίποτα προς τα εδώ να δουμε το πέτυχες?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...