Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ωραία ιδέα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα το γνωρίζουν και θα θέλουν να ασχοληθούν ....επίσης μην σου χαλάσουν τίποτα και είναι και ακριβό ...Ωραίο θα ηταν αν το οργανωσεις να φτιάξεις μια ωραία πρόσκληση για αυτό και να ετοιμασεις ενα προγραμμα για να ξερεις τι θα κάνετε .Κορνηλία πες τα και ξανα πες τα !!

Εγω μεχρι μαρτιο δουλευω 4μερες και μετα κανονικά ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία ιδέα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα το γνωρίζουν και θα θέλουν να ασχοληθούν ....επίσης μην σου χαλάσουν τίποτα και είναι και ακριβό ...Ωραίο θα ηταν αν το οργανωσεις να φτιάξεις μια ωραία πρόσκληση για αυτό και να ετοιμασεις ενα προγραμμα για να ξερεις τι θα κάνετε .Κορνηλία πες τα και ξανα πες τα !!

Εγω μεχρι μαρτιο δουλευω 4μερες και μετα κανονικά ...

Αυτο να μην χαλάσει κατι το σκεφτηκα και εγώ αλλά δεν σκοπεύω να πάρω πράγματα ευαισθητα κοντά μου. Σκοπεύω να φτιαξω καποια δείγματα από το σπίτι για να έχουμε ένα μπουσουλα. Εννοειται πως δεν θα τους πω ότι είναι scrapbooking ,κινέζικα θα τους φανουν ετσι και αλλιώς!Απλά νομίζω ότι θα τραβήξουμε και ηλικιες σαν τη δικιά μου που βλεπουμε πχ τις κατασκευές που μας φέρνουν από το σχολειο και μας ξυπνούν τετοια ενστικτα. Και θα υπάρχει και καποιο αντικείμενο να κατσουμε περισσότερη ώρα και να πιουμε τον καφέ μας να ασχοληθούμε κιολας με μουσικούλα.

Πατατα λέτε????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ πολύ ωραία ιδέα!!Εγώ θα ερχόμουν σίγουρα,σε ανάλογη περίπτωση.

Και να μην ξέρουν,πιστεύω ότι πολλές θα θέλουν να ασχοληθούν.

Απλά να προσέξεις αυτό που σου είπε η Σοφία,να μην σου καταστρέψουν τίποτα.

Πένυ πολύ ωραία ιδέα!!Εγώ θα ερχόμουν σίγουρα,σε ανάλογη περίπτωση.

Και να μην ξέρουν,πιστεύω ότι πολλές θα θέλουν να ασχοληθούν.

Απλά να προσέξεις αυτό που σου είπε η Σοφία,να μην σου καταστρέψουν τίποτα.

Εσας από εδώ σας είχα σίγουρες αν ήμασταν συχωριανες!!!χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας! Επιτέλους κατάφερα να μπω! Από το πρωί με πετάει έξω!

Τι κάνετε? Πένυ εγώ θα έρθω να κάνουμε κατασκευές, θες να γίνουμε συγχωριανές? Εμείς που τα ξέρουμε τα σχετικά, τα εκτιμάμε, οι άλλοι δεν ξέρω...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μια καλλιτεχνική φλέβα μέσα του,απλά δεν βρίσκει τον τρόπο να διοχετεύσει το ταλέντο που μπορεί να έχει.

Και εγώ θα ήθελα να μάθω πολλά πράγματα,αλλά αν και η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη,δεν προσφέρονται και τόσες ευκαιρίες.Αφήστε που στοιχίζουν και αρκετά.Πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει κεραμική,αλλά δεν πήγα στο σωστό μέρος και εκτός του ότι πλήρωνα πολλά,η δασκάλα ήταν στον κόσμο της και επιπλέον ήθελε να χρεώνει επιπλέον για το ψήσιμο.

Με ενδιαφέρουν πολλά πράγματα,αλλά δεν γίνονται σεμινάρια.

Πένυ,να το επιχειρήσεις οπωσδήποτε.Και εσύ θα περάσεις ωραία και οι άλλες θα το ευχαριστηθούν.

Γεια σας! Επιτέλους κατάφερα να μπω! Από το πρωί με πετάει έξω!

Τι κάνετε? Πένυ εγώ θα έρθω να κάνουμε κατασκευές, θες να γίνουμε συγχωριανές? Εμείς που τα ξέρουμε τα σχετικά, τα εκτιμάμε, οι άλλοι δεν ξέρω...

Εγώ πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μια καλλιτεχνική φλέβα μέσα του,απλά δεν βρίσκει τον τρόπο να διοχετεύσει το ταλέντο που μπορεί να έχει.

Και εγώ θα ήθελα να μάθω πολλά πράγματα,αλλά αν και η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη,δεν προσφέρονται και τόσες ευκαιρίες.Αφήστε που στοιχίζουν και αρκετά.Πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει κεραμική,αλλά δεν πήγα στο σωστό μέρος και εκτός του ότι πλήρωνα πολλά,η δασκάλα ήταν στον κόσμο της και επιπλέον ήθελε να χρεώνει επιπλέον για το ψήσιμο.

Με ενδιαφέρουν πολλά πράγματα,αλλά δεν γίνονται σεμινάρια.

Πένυ,να το επιχειρήσεις οπωσδήποτε.Και εσύ θα περάσεις ωραία και οι άλλες θα το ευχαριστηθούν.

Ετσι πιστεύω και εγώ!! Μπορούμε να κανουμε τόσα πολλά πράγματα στο παρεϊστικο βρε παιδί μου. Και μπορώ να πω και σε φιλεναδες μου να έρθουν αν εχουμε με κατι να ασχοληθούμε. Αν το εγκρίνουν από το ΔΣ θα το οργανώσω σίγουρα!!Ειμαι σχεδόν σίγουρη ότι νεες κοπέλες θα ανταποκριθούν,ειδικά αν δεν πληρώνεις κιολας.Το θέμα είναι οτι το ΔΣ απαρτίζεται απο μεγάλες σε ηλικια γυναικες που έχουν πολύ σκουριασμενες αντιλήψεις. Δεν ξέρω πως θα τους φανει...

Περυσι ήμουν και εγώ στο ΔΣ η μονη από τη νεολαια του χωριού. Εβαλα για να κλείσουν το ψηφοδέλτιο και τελικά ψηφίστηκα από πολλούς. Στην αρχή τό χα παρει ζεστά το θέμα. Οταν έβλεπα όμως ότι οργανωναν εκδηλώσεις που αφορουσαν μονο περασμενης ηλικίας ατομα παραιτήθηκα γιατί καμια εκδήλωση δεν αφορούσε οικογένειες και δεν συμφωνούσα ποτέ με το υπόλοιπο ΔΣ (χιχιχιχι). Εγώ ήθελα πιο προχωρημενα πράγματα παραστάσεις κουκλοθεατρου ή παραστάσεις με παραμύθια αντι τον καραγκιοζη. Εδρομές Αράχωβα ,νησια κλπ αντι για μοναστήρια. Χορούς που μπορεί να παει όλη η οικογένεια και όχι μονο η γιορτή της γυναικας κλπ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kουκλες!! Που είστε όλες????

Πένυ είναι πολύ ωραία σαν ιδέα, αρκεί να μπορεί να τη χρηματοδοτήσει το δημοτικό συμβούλιο!

Μακάρι να προχωρήσει!

Κοιτα να δεις μονο χαρτια και κόλλες λεω να παρω. Τα άλλα θα τα παρω εγώ από το σπίτι μου. Αντε και καμια κορδέλα.Οπως επίσης αντι για διακοσμητικά θα τυπώσω τα σχεδιακια μου σε σελιδες και θα τα κοβουμε και θα τα κολλαμε.

Κοιτα να δεις τζαπα δεν θα τους έρθει σίγουρα.Αλλά θα είναι ίσως η πιο φτηνη δραστηριοτητα που έχει κανει ο σύλλογος. Ολα να τους στοιχίσουν καμια 70-80?. Σιγά.

Μακαρι να δεχτουν να μαζευομαστε όλες και να φτιαχνουμε τιποτα ανα τακτά διαστήματα!Να χω και παρέα χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...