Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Α, όλα κι όλα, φαίνεται στην φατσουλα του πως είναι "φιλότιμο" παιδί !!! /QUOTE]

Ειλικρινά,αυτό το πιστεύω και εγώ...και εκτός από φιλότιμο,φαίνεται ότι είναι και πολύ καλό και γλυκό παιδί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσεις πως πηγατε στη πρωτη συνεδρια σας; ο Νικολας πως αισθανεται;

Μια χαρά κι εμείς. Ήταν πολύ δεκτικός ο Ν. Παρακολούθησα όοοολη την συνεδρία -χωρίς να το αντιλαμβάνεται το παιδί, έχουν ειδικό τζάμι καθρέφτη- και είχε το απίστευτο γέλιο όταν προσπαθούσε να μιμηθεί την δασκάλα του στον καθρέφτη...

στο αυτ/το μέσα (στην επιστροφή) μου είπε "Εγώ θέλω τσίσα" :shock::shock::shock::shock: και κόντεψα να τρακάρω απ' την χαρά μου !!!

Δεν με βλέπω όμως φιλενάδες να την βγάζω όλο τον χειμώνα "καθαρή"... με το πήγαιν' έλα Καλλίπολη-Μοσχάτο μες στην κίνηση και με 2 ΤΑΖάκια στο αμάξι... ξεθεωτική διαδικασία..... μπήκαμε σπίτι 9 παρά... ΄τα έκανα μπάνιο-γάλα και νάνι... και μετά καθόμουν και κοίταζα το ... υπερπέραν !!!!! :cool:

Ειλικρινά,αυτό το πιστεύω και εγώ...και εκτός από φιλότιμο,φαίνεται ότι είναι και πολύ καλό και γλυκό παιδί...

φρονιμα εσυ! ο,τι και να λες το γιο μου δεν στον δινω! χαχα!

Μια χαρά κι εμείς. Ήταν πολύ δεκτικός ο Ν. Παρακολούθησα όοοολη την συνεδρία -χωρίς να το αντιλαμβάνεται το παιδί, έχουν ειδικό τζάμι καθρέφτη- και είχε το απίστευτο γέλιο όταν προσπαθούσε να μιμηθεί την δασκάλα του στον καθρέφτη...

στο αυτ/το μέσα (στην επιστροφή) μου είπε "Εγώ θέλω τσίσα" :shock::shock::shock::shock: και κόντεψα να τρακάρω απ' την χαρά μου !!!

Δεν με βλέπω όμως φιλενάδες να την βγάζω όλο τον χειμώνα "καθαρή"... με το πήγαιν' έλα Καλλίπολη-Μοσχάτο μες στην κίνηση και με 2 ΤΑΖάκια στο αμάξι... ξεθεωτική διαδικασία..... μπήκαμε σπίτι 9 παρά... ΄τα έκανα μπάνιο-γάλα και νάνι... και μετά καθόμουν και κοίταζα το ... υπερπέραν !!!!! :cool:

κανε υπομονη, οσο μπορεις. ειδες τι εξελιξη ειχε το παιδι με μια μονο φορα. φαντασου τι θα γινει οταν νιωσει πιο οικεια με τη λογοθεραπευτρια. βλεπω τα Χριστουγεννα στο σχολειο να απαγγελει ποιημα κι εσενα να μη μπορουμε να σε συνεφερουμε απο το κλαμα. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου τι κανετε?αυριο ειναι ιδιαιτερη μερα, μιας και θα παω ταχυδρομειο!!!!ε ναι λοιπον πενυ, θα τα καταφερω γιατι θα παω πιο αργα για δουλεια!!!

Καλημέρα στην παρέα !!!

Χριστίνα,

Χθες το βράδυ χάζευα τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής σας !!! Μια γλύκα είναι ! Κι όλα πολύ όμορφα τα είχες ετοιμάσει ! Να σας ζήσει και πάλι !!

Πένυ,

Τί έγινε ???? Σου πέρασαν τα νεύρα ???? Σήμερα σου μιλάμε ???:rolleyes:

Καλημερούδιααα!!!

Ποια κερναει καφέ???? Πηγα λαικη και εδώ έχουμε πολύ ωραία μέρα κριμα να κατσω μεσα....Μαλλον θα την κανω....

Πένυ,

Τί έγινε ???? Σου πέρασαν τα νεύρα ???? Σήμερα σου μιλάμε ???:rolleyes:

χαχαχαχα Αφοβα!! Εχω και τα κέφια μου!!Μα αδικο είχα??? να έχουν το 27να το ζηταω ενα 20λεπτο και να με τρέχουν????Θα πάω και τον Κωσταντή στις κουνιες το απογευμα. Ελεγα να του παρω και το ποδήλατο αλλά τον φοβάμαι.... Βλεπετε εμεις τα βλαχακια έχουμε μαθει στις άπλες και στους δρόμους δεν τα παμε και τόσο καλά χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερουδια κι απο μενα! εβαλα το ψωμακι μου και τα φασολακια μου να γινονται και παω βουρ για σιδερο πριν ξυπνησει το ταλιμπανακι μου. εσεις τι καλο θα φατε σημερις;

Διαφημίσεις

Αχ βρε Χριστίνα όντως αν ήμασταν κοντά τελεια θα ήταν!! Η μια στης αλλής θα την βγάζαμε συνεχεια. Αν ημασταν δε όοοολες κοντά ουτε φαϊ ουτε παιδια χαχαχαα

Εγώ τελικά τωρα γύρισα πηγα σε μια φιλη μου για καφέ. Δεν μπορώ να κατσω μεσα!! Τωρα εχω βάλει και ψήνω κοτομπιφτέκια στη σχαρα. Να βάλω και πλυντήρια τα χειμωνιατικα του Κωσταντή και μετά θα αρχισω τα καλλιτεχνικά μου!! εφτιαξα χτες ενα cupcake μουρλια και σήμερα θέλω να το τελιώσω το θέμα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

δικιο εχεις. παρολο που ωρες ωρες μου ερχεται τρελλα απο τη κλεισουρα και τη ρουτινα, δεν θα ηθελα με τιποτα να ξαναπαω στη δουλεια. για μενα ειναι ανεκτιμητο το να μπορεις να μεγαλωσεις και να γαλουχησεις μονη σου τα παιδια. ασε αυτο το αγχος μην αρρωστησουν, μην εχουμε συνελευση γονεων και πως θα λειψω απο τη δουλεια. να μη ξερεις αν θα καταφερεις να πας στη σχολικη γιορτη να το δεις να λεει το ποιημα του, γιατι στη δουλεια ειναι αλλες 2-3 που θελουν το ιδιο.

ασχετο, αλλα η Ποπη που εχει εξαφανιστει;

Κορίτσια θέλω να σας πω μια ιδέα να μου πείτε πως σας ακουγεται.

Εχουμε στο χωριό μου έναν πολιτιστικό σύλλογο. Η μανα μου είναι στο ΔΣ. Καποιες φορές οργανώνουν στα γραφεία του συλλογου καφέ. Επειδή όμως λόγω αδράνειας του συλλογου εχουν εξαφανιστεί όλοι οι νεοι ψάχνουν τρόπους να τους προσεγγίσουν παλι. Ετσι μαζεύονται μεγαλυτέρων ηλικιων γυναικες που καθονται σε έναν κύκλο λες και πρόκειται να κλαψουν τον πεθαμενο. Πινουν τον καφέ σφηνακι και στην ώρα πάνω σηκωνονται και φεύγουν. Σκεφτηκα λοιπόν εν όψει Χριστουγεννων που θα γίνει ένας καφές να πάω απο εκει όλα τα εργαλεια μου να αγοράσουμε από τον Πολ/κο χαρτιά και διακοσμητικά και να φτιαξουμε όσοι θέλουμε καρτες για τα Χριστουγεννα και αλλες κατασκευές. Χριστουγεννιατικα στεφάνια ,γουρια ,να διακοσμησουμε απλες τσαντες με Χριστουγεννιατικα μπιχλιμπιδια που θα βάλουμε τα δώρα.

Τα γραφεία του πολ/κου έχουν μεταφερθει στο παλιο σχολειο που έκλεισε αλλά που ύπαρχουν όλα τα παιχνιδια μεσα. Παραλληλα λοιπόν θα μπορούν οι μαμαδες να φέρουν και τα παιδιά τους μαζί να παιζουν.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Θα ερχόσασταν σε κατι αναλογο?

Σκεφτηκα πως μετά θα μπορουσαμε να κανουμε άλλες τέτοιες συγκεντρώσεις με ντεκουπάζ, διακοσμηση σαγιοναρας ,να φτιαξουμε βιβλια συνταγών χειροποιητα, να διακοσμήσουμε ποδιές μαγειρικής στα οποια φυσικα θα δίνει και ενα μικρό αντιτιμο η καθε γυναικα μονο για τα υλικά. Απλά σαν αρχή επειδή έχω όλα τα εργαλεια του scrapbooking το πρώτο να είναι δωρεαν με μια μικρή επιβάρυνση του πολ/κου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...