Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρααα!!

Πωπω τι καιρός?? Πεφτω ψυχολογικά!! Ετοιμο να βρεξει ειναι!!Που είναι ο ήλιος που λεει το ραδιοφωνο???

Τι κανετε ζουζουνες???

Εγώ εχω απλώσει σε όλο το δωματιο χαρτια, κολλες και φτιαχνω διαφορα! Μεχρι να ξυπνήσει ο γιοκας μου και να μου τα κανει όλα λίμπα!!

Εχει πιαστεί η πλατη μου από την ανακλινομενη καρεκλα (το κρεβατι χαχα) και το σχεδιαστήριο μου (το τραπεζάκι από μια τηλεόραση χαχα)

Θα προσπαθώ να ισιώσω και δεν θα μπορω!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τέλειωσε το πάρτυ μας (όχι τώρα καλέ!), περάσαμε πολύ ωραία! Συγύρισα, μάζεψα τα βασικά και τώρα θα την πέσω.

Ο Γιωργάκης μου ήταν ένα κουκλάκι (κουκουβάγια μάνα!) και πέρασε πολύ ωραία με τα υπόλοιπα παιδάκια! Χόρεψε πολύ, έσβησε τα κεράκια, ήταν πολύ χαρούμενος, χτυπούσε συνέχεια παλαμάκια! Όλα τα παιδάκια περάσανε ωραία!

Επίσης μου είπαν τα καλύτερα για τα φαγητά μου και την τούρτα (ψώνιο, χαχαχχαχ!), την περάσανε για έτοιμη!

Ήταν πολύ όμορφη μέρα, την ευχαριστηθήκαμε όλοι!

Τελικά όσο καιρό και αν παλευεις , όσο πτώμα και αν είσαι μολις τα βλέπεις και χοροπηδανε χαρούμενα τα ξεχνάς όλα!!

Συγχαρητήρια για την τουρτα, τα φαγητα αλλά και για τον διαγωνισμο!!!

ΚΕΡΔΙΣΕΕΕΕΕΣΣ!! Τι σου λεω... θα το έχει δει ήδη!!

Εχουμε ταλέντο αναμεσά μας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κορες γεια σας!!!!Μαζευω πραγματα για μετακομιση,γινεται στο σπιτι χαμος...Η μικρη μου εχει πολυ βηχα και κολλησε και το μικρο...κατα τα αλλα ολα καλα!!!!!!

Σαντυ συγχαρητηρια και εις ανωτερα!!!!!!!

Καλησπέρααα!!

Πωπω τι καιρός?? Πεφτω ψυχολογικά!! Ετοιμο να βρεξει ειναι!!Που είναι ο ήλιος που λεει το ραδιοφωνο???

Τι κανετε ζουζουνες???

Εγώ εχω απλώσει σε όλο το δωματιο χαρτια, κολλες και φτιαχνω διαφορα! Μεχρι να ξυπνήσει ο γιοκας μου και να μου τα κανει όλα λίμπα!!

Εχει πιαστεί η πλατη μου από την ανακλινομενη καρεκλα (το κρεβατι χαχα) και το σχεδιαστήριο μου (το τραπεζάκι από μια τηλεόραση χαχα)

Θα προσπαθώ να ισιώσω και δεν θα μπορω!

Πενακι τι φτιαχνεις???????Παλι ασχημα πραγματα θα φτιαξεις το ξερω....!!!!!!!!

Πενακι τι φτιαχνεις???????Παλι ασχημα πραγματα θα φτιαξεις το ξερω....!!!!!!!!

Φτιαχνω τα κουτια και βιβλια συνταγών. Ειπα να φτιαξω ένα για την αδερφή μου μιας και είναι σεφ στο επάγγελμα. Λεω να κανω και ενα για την γιορτή της κουνιαδας μου που είναι τον Νοεμβρη αλλά εγώ θα το φτιαξω από τωρα που έχω όρεξη γιατί μεχρι τότε δεν ξερω σε τι φάση θα είμαι...

Κορες γεια σας!!!!Μαζευω πραγματα για μετακομιση,γινεται στο σπιτι χαμος...Η μικρη μου εχει πολυ βηχα και κολλησε και το μικρο...κατα τα αλλα ολα καλα!!!!!!

Σαντυ συγχαρητηρια και εις ανωτερα!!!!!!!

Ωχ μετακομιση και ίωση...ασχημος συνδυασμος...

Τελικά δεν τη γλίτωσε ο μικρουλης ,στρουμπουλινος???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σας ευχαριστώ! Δεν ξέρω ακόμα τι κέρδισα, τους έχω στείλει mail.

Xριστίνα πολύ γέλασα με το έπαθλο-πόρτα!

Τη βρήκα τελικά! Την είχα βάλει καταλάθος ακριβώς πάνω στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και δε φαινόταν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Xριστίνα πολύ γέλασα με το έπαθλο-πόρτα!

Τη βρήκα τελικά! Την είχα βάλει καταλάθος ακριβώς πάνω στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και δε φαινόταν!

O Θεός κι ο Κύριος...αυτό είναι που λένε "δυο πόρτες έχει η ζωή κι εγώ μπήκα από το παράθυρο"!!!χαχαχα:tongue:

Γεια σας κόρες!!!Βλέπω παρλάρετε από το πρωί!!!

Μεταξία,είδα τις μπομπο σας δίπλα...κρίμα που δεν σε είχα γνωρίσει τότε,βρε παιδί μου...χαχαχα Ήταν τέλειες!!!

Ευχαριστώ Χριστινάκι μου ! Είδες τί ωραία που συνδύασα τα χρώματα ???? χα χα ... γιατί μόνο αυτό έκανα !!!! η χρυσοχέρα !!!! :tongue:

Αυτά τα πράγματα δεν τα λένε εδώ μέσα καλό μου κορίτσι....χαχαχα

Εμείς το 51 το βλέπουμε μόνο στην ώρα....10.51,11.51,20.51,...χαχαχα:tongue:

Να 'σαι καλά !!! :rolleyes:

καλησπερα σας! γυρισαμε προ ολιγου απο τη Χριστινα, οπου περασαμε πολυ ωραια. βασικα τα παιδια μου περασαν τελεια και το Χριστινακι μας μια κουκλα με τη κοιλιτσα της. Εγραψα και στο βιβλιο ευχων εκ μερους ολων μας.

Καλά που έχουμε κι εσένα και μας εκπροσωπείς επάξια, οφείλω να ομολογήσω !!!

Χριστίνα να χαίρεσαι την κορούλα σου ! Πάντα γερή και καλότυχη να είναι !

Eυχαριστούμε!

Έλα ντε! Πες μου εσύ!

Τέλειωσε το πάρτυ μας (όχι τώρα καλέ!), περάσαμε πολύ ωραία! Συγύρισα, μάζεψα τα βασικά και τώρα θα την πέσω.

Ο Γιωργάκης μου ήταν ένα κουκλάκι (κουκουβάγια μάνα!) και πέρασε πολύ ωραία με τα υπόλοιπα παιδάκια! Χόρεψε πολύ, έσβησε τα κεράκια, ήταν πολύ χαρούμενος, χτυπούσε συνέχεια παλαμάκια! Όλα τα παιδάκια περάσανε ωραία!

Επίσης μου είπαν τα καλύτερα για τα φαγητά μου και την τούρτα (ψώνιο, χαχαχχαχ!), την περάσανε για έτοιμη!

Ήταν πολύ όμορφη μέρα, την ευχαριστηθήκαμε όλοι!

Άννα σε κλείνω από φέτος για του χρόνου! Πρόλαβα??

Σάντυ,

Πολύχρονος ο μικρός ! Να τον χαίρεστε να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί !!!!

Και συγχαρητήρια για όλα όσα έκανες με τα χεράκια σου !

Επίσης: Καλό Μήνα αν και λίγο καθυστερημένα !

Το Σ/Κ ήταν ψιλοάθλιο... κόλλησα κι εγώ από τον Ν κι όλο το Σάββατο ήμουν με τρομερό στομαχόπονο και τάση προς εμετό... το βράδυ ξέρασε και η Σ δυο φορές... την Κυριακή όμως ξυπνήσαμε καλά...

Πήγαμε και κοινωνήσαμε το βαφτησιμιό μας ! Επί τη ευκαιρία κοινώνησε και ο Νικόλας και μετά επέμενε η κουμπάρα μας να πάμε σπίτι τους να φάμε... ε καλά, δεν μπορώ να σας περιγράψω τί γινόταν σε ένα σπίτι με 2 αγοράκια (3,5) ένα 2χρονο και τα δίδυμα !!! ΧΑΜΟΣ !!!

Τέλος, μπορεί να μην πολυμπαίνω επειδή μετακομίζουμε στην δουλειά και γίνεται το έλα δεις ! Μάλλον θα μας χώσουν και Σ/Κ εννοείται... Τρομάρα μου, ήθελα να φτιάξω και ντουλάπες των παιδιών...

Και σήμερα ξεκινάμε λογοθεραπεία του Ν ... δυο φορές την εβδομάδα σε ένα κέντρο στο Μοσχάτο ! Άντε και καλή μας αρχή !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...