Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ετσι ειναι. μαθαινεις να προσαρμοζεσαι στα νεα δεδομενα. αν μπορεις δηλαδη κανε κι αλλιως! αντε να σας αφησω τωρα. παω να πω πρωτη στον αντρουλη τα χρονια πολλα για τα γενεθλια του με το δικο μου μοναδικο τροπο. εχει περασει 12 ε; μπορουμε να λεμε τετοια, δεν θα μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ; χαχα! καλο βραδυ!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα που είπα και εγώ να βγω στον κήπο και πήρα όλα τα κόλπα μου κάτω κάνει ψυχρα και κάθομαι με το μπουφαν. αντε να πεις στον Κωσταντή πάμε μέσα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Κορνηλία μου,να τα εκατοστήσει το καμάρι σου!!Γερός και δυνατός να είναι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!:D:D:D

Βρε Σάντυ,τί περιπέτεια ήταν και αυτή που είχες??Πώς σε έλουσαν έτσι??

Κατά λάθος εννοείς ή επίτηδες??Και μην αρχίσετε να λέτε ότι δεν γίνονται επίτηδες αυτά,γιατί έχω πικρή εμπειρία με αυγό στις μπότες...:mad:

ευχαριστω καρντασι μου! ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα και γρηγορα, οπως σου λεω συνηθως. τη Σαντυ κατα λαθος τη λουσανε. δυο πιτσιρικια παιζανε με τους καφεδες στο χερι και δεν αργησε να γινει το κακο. της ειπα ομως επειδη με εστησε ενα τεταρτο (κι ας ειναι το ακαδημαϊκο) οτι θα μοιραστουμε τα λεφτα απο το γουρι. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει,ένα τέταρτο δεν είναι πολύ!Εγώ έχω συνηθίσει να με στήνουν από μισάωρο και πάνω...Πότε πρόλαβε και πήγε και άλλαξε...γρήγορο πιστόλι!!

Ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σου ευχές!Χτες μου πέταξε πάλι η θεία μου το γνωστό...άντε,αυτή τη χρονιά να ξεκινήσετε το σπίτι σας και να κάνεις μωρό(κατά παραγγελία γίνονται αυτά!)...δεν έδωσα φυσικά σημασία,γιατί το ξέρω ότι αύριο θα φωνάζει πού φεύγω και την αφήνω μόνη της με έναν άρρωστο άνθρωπο.Το έχω δει το έργο πολλές φορές και πλέον δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης!!

Γιατί κατά βάθος δεν μου πάει η καρδιά να τις παρατήσω μόνες τους.Είναι πολύ δύσκολη η φροντίδα της και δεν αρκεί ένας άνθρωπος.Άσε που υπάρχουν και ένα σωρό γραφειοκρατικά θέματα,για τα υλικά που χρειαζόμαστε για τη νοσηλεία της,τα οποία μετά από τόσα χρόνια τα ξέρω καλά,αλλά θα είναι δύσκολο για κάποιον άλλον να τα κάνει σωστά,με αποτέλεσμα να πρέπει να πηγαίνει 10 φορές για το ίδιο πράγμα,κάτι το οποίο έκανα και εγώ παλιά που ήμουν άσχετη.Τέλος πάντων,αν δεν γίνει η καταστροφή του κόσμου το 2012,θα έρθω!Αλλιώς να μην κουβαλιέμαι άδικα!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...