Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

να χαιρομαστε τα παιδακια μας σαντυ!!!!

συμπεθερα....αντε μη σου πω καμια κουβεντα!!!τα κρακερακια με τη μερεντα μου δεν τα μοιραζομαι με κανεναν!!!!!

απο δουλειες εννοουσα αλλα ξενυχτισα χθες και τις εκανα, τα φαγητα σημερα!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Βλεπω σχεδόν ολες ξυπνήσαμε!Και εγώ που έλεγα ότι θα σας πιασω στον υπνο!

Σαντυ να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου!!! Και εσύ Χριστινάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και με το καλό το νέο μελος της οικογένειας!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι σε λίγες ώρες έχετε το παρτυ και εσύ μπηκες να μας γραψεις!!Μονο εγώ κανω σαν τρελή τη μερα που έχω τα παρτυ του Κωσταντη????

Σαντυ πως πηγε η τουρτα? Ολα οκ???

Βρε κορίτσια ξερετε πότε το νησιώτικο θα φερει καινουρια πράγματα? Εχω μαζέψει καποια για να κανω μια παραγγελία αν έιναι να φερει καινούρια να περιμένω λίγο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα!! Βλεπω σχεδόν ολες ξυπνήσαμε!Και εγώ που έλεγα ότι θα σας πιασω στον υπνο!

Σαντυ να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου!!! Και εσύ Χριστινάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και με το καλό το νέο μελος της οικογένειας!!

Καλά δεν το πιστεύω ότι σε λίγες ώρες έχετε το παρτυ και εσύ μπηκες να μας γραψεις!!Μονο εγώ κανω σαν τρελή τη μερα που έχω τα παρτυ του Κωσταντη????

Σαντυ πως πηγε η τουρτα? Ολα οκ???

Βρε κορίτσια ξερετε πότε το νησιώτικο θα φερει καινουρια πράγματα? Εχω μαζέψει καποια για να κανω μια παραγγελία αν έιναι να φερει καινούρια να περιμένω λίγο

λογω εγκυμοσυνης και κουρασης δεν θα κανω μαγειρευτα φετος, του ποδιου που λενε, οποτε εχω χρονο!!!το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο, θα με βοηθησει και ο κανακαρης μου οποτε ολα under control.

και τις μπομπονιερες σου εδω φατσα καρτα τις εχω πακεταρισμενες και τις κοιταω αλλα δε λενε να σταλουν μονες τους!!!το ξερω, ειμαι λειαν επιεικως απαραδεκτηηηηη!!!!!:-(

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Καλημερα κοριτσια.Χρονια πολλα στα παιδακια σας Σαντυ και Χριστινα!!!Να τα χαιρεστε!!!!

Εχω ξυπνησει απ τις 7.Εβαλα φαγητο στο φουρνο και εκανα μια βολτα στο λιμανι για κουλουρακια με σουσαμι της μικρης και εφημεριδα.Εχει παλι συννεφια εδω...

λογω εγκυμοσυνης και κουρασης δεν θα κανω μαγειρευτα φετος, του ποδιου που λενε, οποτε εχω χρονο!!!το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο, θα με βοηθησει και ο κανακαρης μου οποτε ολα under control.

και τις μπομπονιερες σου εδω φατσα καρτα τις εχω πακεταρισμενες και τις κοιταω αλλα δε λενε να σταλουν μονες τους!!!το ξερω, ειμαι λειαν επιεικως απαραδεκτηηηηη!!!!!:-(

Ελα βρε σιγά!! Αστες τις μπομπο είναι σαν να τις εχω παρει ήδη!!

Και εγώ μου φαίνεται από φετός θα τα κανω πιο χαλαρά τα γενεθλια του Κωσταντή και με παιδάκια από τον παιδικό κυρίως.

Εγώ μαγειρεύω πάνω από 10 είδη και τα περισσότερα μαγειρευτά!! Ψητά στο φούρνο , κιουλμπασι.Πεθαινω καθε χρόνο!! Και μονο για μεγάλους.Παιδια μονο 4 εχουμε. Φετος θα γίνει καθημερινή το απογευμα με σαλατες και μεζεδάκια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Χρονια πολλα στα παιδακια σας Σαντυ και Χριστινα!!!Να τα χαιρεστε!!!!

Εχω ξυπνησει απ τις 7.Εβαλα φαγητο στο φουρνο και εκανα μια βολτα στο λιμανι για κουλουρακια με σουσαμι της μικρης και εφημεριδα.Εχει παλι συννεφια εδω...

Μπα εδώ ήλιο έχει. Βρεε παιδί μου δεν ξερεις με αυτόν τον καιρο ούτε πως να ντυθεις ουτε πως να ντυσεις το παιδί! Αντε να χειμωνιάσει να ησυχάσουμε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενακι εχεις δικιο.Δεν ξερεις πως να ντυσεις τα μικρα.Εμενα η μικρη απο χθες το βραδυ παλι με βηχα ειναι.Φοβαμαι μη μου κολλησει το μικρο πριν τη βαφτιση...

Οντως πρέπει να τα προσεχεις πολύ εσύ! Και εμενα βήχει ο Κωσταντής και εγώ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, να χαίρεστε κι εσείς τις οικογένειές σας!

Χριστίνα χρόνια πολλά στο Μαρκελλάκι, να τη χαίρεσαι! Να περάσετε όμορφα! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Δε θα ξαναμπώ σήμερα, δεν προλαβαίνωωωωωωω!

EkcAp3.png

Καλησπέρα!!!

Χριστινάκι και Σάντυ GB(!) να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!Πολύχρονα να είναι και να τα καμαρώνετε!!!

Πού είναι αυτή η δίαιτα βρε κορίτσια?Τίποτα δεν βλέπω...

Διαφημίσεις

Kαλέ έπαιζα sims και διαπίστωσα πως έχασα την πόρτα του μπάνιου! Και δεν είναι ούτε στο storage, μετακίνησα κι όλο το σπίτι, τίποτα! Τώρα πρέπει να πάρω άλλη! Αλλιώς δεν μπορώ να μπω στο μπάνιο!

Πώς γίνεται να μην έχει πόρτα το μπάνιο και να μην μπορείς να μπεις??:lol:

Ετσι ακριβώς που γίνονταν και τα μπουντρουμακια μου !! χαχαχα

Μονο που εκει δεν μπορούσε να βγει!!

χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλησπερα σας! γυρισαμε προ ολιγου απο τη Χριστινα, οπου περασαμε πολυ ωραια. βασικα τα παιδια μου περασαν τελεια και το Χριστινακι μας μια κουκλα με τη κοιλιτσα της. Εγραψα και στο βιβλιο ευχων εκ μερους ολων μας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα!!!

Χριστινάκι και Σάντυ GB(!) να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!Πολύχρονα να είναι και να τα καμαρώνετε!!!

Eυχαριστούμε!

Έλα ντε! Πες μου εσύ!

Τέλειωσε το πάρτυ μας (όχι τώρα καλέ!), περάσαμε πολύ ωραία! Συγύρισα, μάζεψα τα βασικά και τώρα θα την πέσω.

Ο Γιωργάκης μου ήταν ένα κουκλάκι (κουκουβάγια μάνα!) και πέρασε πολύ ωραία με τα υπόλοιπα παιδάκια! Χόρεψε πολύ, έσβησε τα κεράκια, ήταν πολύ χαρούμενος, χτυπούσε συνέχεια παλαμάκια! Όλα τα παιδάκια περάσανε ωραία!

Επίσης μου είπαν τα καλύτερα για τα φαγητά μου και την τούρτα (ψώνιο, χαχαχχαχ!), την περάσανε για έτοιμη!

Ήταν πολύ όμορφη μέρα, την ευχαριστηθήκαμε όλοι!

Άννα σε κλείνω από φέτος για του χρόνου! Πρόλαβα??

EkcAp3.png

Του χρονου εκλεισε. Θα ερθω σε σενα. ετσι θα το παμε. μια χρονια εδω και μια χρονια εκει. χαχα! να τον χαιρεσαι και παλι χρυσοχερα-κουκουβαγια μανα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...