Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ φιλόλογος είμαι! Αλλά δεν το εξασκώ.

Συναδελφισσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Πως και δεν το εξασκεις το θεαρεστο αυτο επαγγελμα που σου κανει τα νευρα κροσσια???????

Εκανες καποτε μαθηματα και τα σταματησες???Σε ποια πολη τελειωσες??Α ρε Σαντυ ομοιοπαθουσες ειμαστε!!!

γεια σας κοριτσαρες!!!!σαββατο απογευμα κι εγω δεν εχω κανει τιποτα για αυριο!!η πεθερα μου εχει παρει τη μαρκελλα απο χθες αλλα μου εχει μαγκεψει ο ιωαννης και κανει για 2 μαρκελλες και δε με εχει αφησει να κανω τιποτα!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Καλως την Χριστίνα και την κοιλίτσα της. Τι εννείς από μαγείρεμα τιποτα δεν έχεις κανει? Η έχεις και άλλες δουλειες?Ζουζουνεψε και ο Ιωαννης!! Και μενα ντε και καλα να μου σπάσει όλο το σπίτι!!Πεταξε σήμερα ένα αυτοκινητάκι στο ταβάνι και πέτυχε το φωτιστικό!!3,50 μετρα ύψος και το πέτυχε!!! Να σπάσει κα να τον κάνουν κομματια τα γυαλια! Μπήκε τιμωρία και χτυπιοταν αλλά τελικά ηρέμησε.

Μαλλον το πάω για ίωση μου φαίνεται...Ξύπνησα με έναν πονοκέφαλο αλλο πράγμα και τώρα μου ερχεται εμμετός.

Αννούλα ευχαριστω για την συνταγη!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Συναδελφισσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Πως και δεν το εξασκεις το θεαρεστο αυτο επαγγελμα που σου κανει τα νευρα κροσσια???????

Εκανες καποτε μαθηματα και τα σταματησες???Σε ποια πολη τελειωσες??Α ρε Σαντυ ομοιοπαθουσες ειμαστε!!!

Ιστορικό-αρχαιολογικό Αθήνας, εσύ? Ναι, έκανα ιδιαίτερα, αλλά δε νομίζω να ξανακάνω, όπως το είπες, τα νεύρα κρόσια.. Ούτε για ασέπ το συζητώ!

EkcAp3.png

Ιστορικό-αρχαιολογικό Αθήνας, εσύ? Ναι, έκανα ιδιαίτερα, αλλά δε νομίζω να ξανακάνω, όπως το είπες, τα νεύρα κρόσια.. Ούτε για ασέπ το συζητώ!

Kι εγω ιστορικο αρχαιολογικο Αθηνας!!!!!!!!!!!

Βρε όλες οι καθηγητριες μαζι!! Κυρια κυρια από αυριο θα μας βάλετε και διαγώνισμα???χαχα

Αννα βλέπω δεν άντεξες και το παρήγγειλες!! Αν είναι και το αυθεντικό θα μπορείς να κανεις update από την EA σε διαφορα πραγματάκια που ανεβάζουν, patch κλπ Παντως δεν έχει σχεση καμια με αυτό που παιζεις και θα κολλήσεις τρελα! Πρεπει να μαθεις να το κατεβάζεις και εσύ όμως γιατί όταν δεν θα σε καλύπτει το βασικό παιχνίδι και θα θες να το αναβαθμίσεις θα θες ένα σωρό λεφτά για όλες. Εγώ μεχρι να βρει ο Παναγιώτης τον τρόπο να μου τα σπαει πρεπει να είχα δωσει πανω από 150? για να τα αγοραζω.Σε γενέθλια ζήταγα δώρο τους sims, γιορτή Χριστουγεννα Πασχα χαχαχα Παντως και σε καταστήματα Η/Υ που κανουν αντιγραφές μπορείς να βρεις σπασμενα φθηνότερα.

Σαντυ δυστηχώς ακομα και η Αννα να το παρει εσυ΄δεν θα μπορεις να το περάσεις γιατι θα της ζητηθει να δηλώσει τον κωδικο της στην EA.

Λοιπόν κορίτσια κοιτάξτε τι δίαιτα βρήκα σήμερα.http://adunatisma.wordpress.com/

Ειναι των weight watchers με μετρημα πόντων. Το διαβασα στο blog της Ολιβια

Λεω να την κανω. Τπτ δεν στερείσαι ακομα και γλυκά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Δεν τη βρήκα τη δίαιτα που λες, αλλά έχω μια παρόμοια με πόντους, είναι πολύ καλή, χάνεις πόντους, όχι μόνο κιλά και στερείσαι λιγότερο από τις δίαιτες με τις θερμίδες!

EkcAp3.png

Kαλέ έπαιζα sims και διαπίστωσα πως έχασα την πόρτα του μπάνιου! Και δεν είναι ούτε στο storage, μετακίνησα κι όλο το σπίτι, τίποτα! Τώρα πρέπει να πάρω άλλη! Αλλιώς δεν μπορώ να μπω στο μπάνιο!

EkcAp3.png

γεια σας κοριτσαρες!!!!σαββατο απογευμα κι εγω δεν εχω κανει τιποτα για αυριο!!η πεθερα μου εχει παρει τη μαρκελλα απο χθες αλλα μου εχει μαγκεψει ο ιωαννης και κανει για 2 μαρκελλες και δε με εχει αφησει να κανω τιποτα!!!

καταλαβα. δεν τα γλυτωνουμε τα κρακερακια με μερεντα δηλαδη, ε; Σαντυ ποια ειπαμε ειναι η διευθυνση σου; χαχαχα!

Αννούλα ευχαριστω για την συνταγη!

τιποτις καλε κιουρια. στη διαθεση σας.

Βρε όλες οι καθηγητριες μαζι!! Κυρια κυρια από αυριο θα μας βάλετε και διαγώνισμα???χαχα

Αννα βλέπω δεν άντεξες και το παρήγγειλες!! Αν είναι και το αυθεντικό θα μπορείς να κανεις update από την EA σε διαφορα πραγματάκια που ανεβάζουν, patch κλπ Παντως δεν έχει σχεση καμια με αυτό που παιζεις και θα κολλήσεις τρελα! Πρεπει να μαθεις να το κατεβάζεις και εσύ όμως γιατί όταν δεν θα σε καλύπτει το βασικό παιχνίδι και θα θες να το αναβαθμίσεις θα θες ένα σωρό λεφτά για όλες. Εγώ μεχρι να βρει ο Παναγιώτης τον τρόπο να μου τα σπαει πρεπει να είχα δωσει πανω από 150? για να τα αγοραζω.Σε γενέθλια ζήταγα δώρο τους sims, γιορτή Χριστουγεννα Πασχα χαχαχα Παντως και σε καταστήματα Η/Υ που κανουν αντιγραφές μπορείς να βρεις σπασμενα φθηνότερα.

Σαντυ δυστηχώς ακομα και η Αννα να το παρει εσυ΄δεν θα μπορεις να το περάσεις γιατι θα της ζητηθει να δηλώσει τον κωδικο της στην EA.

Λοιπόν κορίτσια κοιτάξτε τι δίαιτα βρήκα σήμερα.http://adunatisma.wordpress.com/

Ειναι των weight watchers με μετρημα πόντων. Το διαβασα στο blog της Ολιβια

Λεω να την κανω. Τπτ δεν στερείσαι ακομα και γλυκά

λενε οτι ειναι αυθεντικο κι ετσι πρεπει να ειναι, γιατι ο πωλητης εχει καλο feedback. θα αρχισω με το βασικο κι αργοτερα για τα υπολοιπα βλεπουμε. εχω και τη μανα-χακερ απο κατω που κατι θα κανει επ' αυτου. για τη διαιτα ειχα διαβασει κι εγω στην Ολιβια μια κοπελα που ελεγε οτι ειδε αποτελεσματα και την εστελνε με mail σ' οποια ηθελε. θα τη μελετησω αυριο με ησυχια.

Kαλέ έπαιζα sims και διαπίστωσα πως έχασα την πόρτα του μπάνιου! Και δεν είναι ούτε στο storage, μετακίνησα κι όλο το σπίτι, τίποτα! Τώρα πρέπει να πάρω άλλη! Αλλιώς δεν μπορώ να μπω στο μπάνιο!

χαχαχα! φωναξες "Βαγγεληηηηηη"; χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα! να χαιρομαστε τα εορταζοντα ζουζουνια της παρεας! Σαντυ μου να χαιρεσαι το γιοκα σου. να ειναι παντα γερος και τυχερος στη ζωη του. Χριστινα εσενα θα στα πω αυτοπροσωπως.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...