Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

εισαι πολυ τυχερη που μενεις εκει. μ' αρεσει πολυ το μερος. δουλευει ενας φιλος μας εκει τα τελευταια χρονια και πηγαμε το Πασχα του 2010 κι ενα σ/κ περισυ το καλοκαιρι. μας παει και τρωμε και σε μια ωραια ταβερνα που την εχει ενας κυριος που λεγεται Αγγελος (αν θυμαμαι καλα).

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισαι πολυ τυχερη που μενεις εκει. μ' αρεσει πολυ το μερος. δουλευει ενας φιλος μας εκει τα τελευταια χρονια και πηγαμε το Πασχα του 2010 κι ενα σ/κ περισυ το καλοκαιρι. μας παει και τρωμε και σε μια ωραια ταβερνα που την εχει ενας κυριος που λεγεται Αγγελος (αν θυμαμαι καλα).

Αν εννοεις μια με ψηλα δεντρα στο προαυλιο κι εμεις εκει φαγαμε το μεσημερι!!!!Ειναι πολυ καλα (ακομα) εδω.Ο φιλος σας δουλευει μεσα στο Πορτοχελι?

Κοριτσια δε χαθηκε ο κοσμος αν εχετε λιγα παραπανω κιλα.

αχαχαχαχαχαχα!!!Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!!!!:P

Εχετε δει αδυνατες να Δοκιμαζουν ρουχα???Ολο κομπλεξ ειναι.Μπροστα στον καθρεφτη κοιταζονται και λενε μου πεταει εδω,δε μου στεκεται καλα εδω..

Ενώ όταν δοκιμάζω εγώ δεν πετάει τίποτα!!!!

Μιλάμε,έχω κατουρηθεί από τα γέλια!!!Να είσαι καλά!!!Αν χρειάζεσαι κάποια κιλά παραπάνω,πες μου να σου στείλω!!!:tongue:

Γειααα!! Ουτε καλημερα ούτε καλησπέρα σας έχω πει σήμερα. Εχω ξεκινήσει πολλές φορές να γράψω ένα μνμ αλλα κάτι συμβαίνει και το παρατάω στη μέση.

Φιλια σε ολες και σας ευχαριστω απο καρδιας για τη βοηθεια...ααα!!!Και κατι αλλο.Εχω καιρο να σταθω σε παρεα με καλο χιουμορ...αρα σας κερναω ολες στο Πορτοχελι!!!!!!

Η Πενυ ακουει????????????????????????????????????????????????

Ακουει ακουει!!! Θα βάλουμε πουλμαν κα θα ρθουμε όλες μαζί. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει???χαμος!!

Αυτά τα πράγματα δεν τα λένε εδώ μέσα καλό μου κορίτσι....χαχαχα

Εμείς το 51 το βλέπουμε μόνο στην ώρα....10.51,11.51,20.51,...χαχαχα:tongue:

χαχαχαχα καλά Χριστίνα είσαι απαιχτη!!!!

Τωρα που λετε για κιλά τις τελευταίες μέρες το τι έχω φαει δε λεγεται!!

Γεια σας κόρες!!!Βλέπω παρλάρετε από το πρωί!!!

Μεταξία,είδα τις μπομπο σας δίπλα...κρίμα που δεν σε είχα γνωρίσει τότε,βρε παιδί μου...χαχαχα Ήταν τέλειες!!!

Βαλτε μου και εμενα το λινκ να δώ.Που είναι???

Αφού δεν μπέρδεψες την άχνη με το αλάτι (λέμε τώρα) ... πάλι καλά !

Ευχαριστώ για της πληροφορίες Σάντυ ! :( Δεν με βλέπω να προσπαθώ... αποκαρδιώθηκα τώρα ...

Εγω εχω βάλει αλατι στον καφέ του πατερα μου χαχαχα Επρεπε να βλέπατε την έκφρασή του

Mόνη μου τη φτιάχνω, είναι σχετικά απλή, έψησα 3 παντεσπάνια και θα στρώσω 2 κρέμες και από πάνω σαντιγί.

Στη βάφτιση είχα κάνει cupcakes με ζαχαρόπαστα και γενικά κάνω σχετικά συχνά, τούρτα όμως δεν έχω κάνει, αλλά το θέλω! Αλλά πρέπει να κάνω καμιά δοκιμή!

Λένε βέβαια πως στη γεύση είναι απλά ένα κέϊκ, όχι τόσο ωραία όπως μια κλασική τούρτα. Αλλά δεν παύουν να υπάρχουν πολύ εντυπωσιακές! Δεν μπορείς όμως να βάλεις την κλασική τούρτα από κάτω, γιατί δεν αντέχει το βάρος. Αυτό στην περίπτωση που την καλύψεις όλη με ζαχαρόπαστα, αν βάλεις απλά μερικά στολιδάκια, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Θέλει πάρα πολύ καλό ζύμωμα και αρκετό χρόνο, ειδικά την πρώτη φορά, πάρε το χρόνο σου! Θέλει ζύμωμα για να πάει παντού το χρώμα και προσοχή να μην ξεραθεί. Και ναι, η γλυκερίνη είναι απαραίτητη!

Αυτά τα έχεις δει, φαντάζομαι:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html

http://www.sintagespareas.gr/simboules/glika/187-sugarpaste

Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα με ,μήπως ξέρω. Μπορείς να ξεκινήσεις από κάτι απλό και βλέπεις!

H Πένυ φτιάχνει πολύ όμορφα στολίδια από ζαχαρόπαστα, θα σε κατατοπίσει πολύ περισσότερο!

Καλή επιτυχία!

Βρε 'συ Σάντυ....

Θέλω τα φώτα σου: την φτιάχνεις μόνη σου την τούρτα ???

Γιατί το σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω μόνη μου -- τουλάχιστον για τον παιδικό που θέλω να στείλω για τα γενέθλια της μικρής...

Αλλά δεν έχω ιδέα τί να φτιάξω... λίγο που το εψαξα κατέληξα μήπως έκανα σε τύπου κέικ με κάτι από πάνω... αυτό το κάτι όμως λέγεται "ζαχαρόπαστα" και δεν ξέρω εάν το έχω... ;)

Η ζαχαρόπαστα θέλει πολύ δουλεια. Που θα προλάβεις Μεταξία πουλακι μου και εργαζόμενη και μανα?? Παρε καμια έτοιμη παρασταση ή κανα παιχνιδάκι από το τζαμπο και να μεινει το παιχιδάκι στη μικρή μετά.

Εγώ τα στολίδια τα φτιαχνω ένα μηνα σχεδόν πριν. Αλλά έχουν πολύ διαδικασία μεχρι να τα πετύχεις.

Τωρα βρε παιδια και εγω δεν άλλαζω την τούρτα με τα σιροπάκια ,τις κρεμουλες με το κεικ του καφέ...Οσο ωραια και αν είναι εμφανισιακα. Στο γάμο μου η κουμπαρα μου έφερε μια τούρτα νυφική κρεβατοκάμαρα. Φανταστική οπτικα με το νυφικό πανω γάντια κομοδίνα αλλά απο γέυση μηδέν. Ενα κεικ σοκολάτας απλό που μας είχε δώσει και μια σως να το περιχύσουμε λιγουρα σκετη. Μαπα! Τωρα απ ότι έχει παρει το ματι μου σου φτιαχνουν μια στολισμενη και για το γλυκο σου δίνουν ταψί με κανονική τουρτα. Αλλα 180 ? για μια τουρτα??????Η σκουφια γύρω μου ήρθε όταν το άκουσα!

Εγώ του χρόνου λέω να κάνω στον παιδικό μια μικρούλα με ζαχαρόπαστα στον πάνω όροφο μιας τρίπατης βάσης cupcakes (σαν αυτή που είχα κανει στον ανιψιο μου) και στο κατω μέρος cupcakes με ζαχαρόπαστα για όλα τα παιδάκια.

Σημερα έχουμε στο χωριο μας φιέστα!! Εχετε ακουστά τον Σπαρταθλο??? Ξεκινανε από την Αθήνα τρεχοντας και φτανουν μεχρι τη Σπαρτη αθλητές από όλο τον κοσμο. Εδώ έχουμε στάση που περνανε τρώνε , τους κανουν μασαζ και συνεχίζουν. Ειχαμε πάει λοιπόν με τον Κωσταντη και τους χτυπάγαμε παλαμακια. Αλλά είχε πολλά αυτοκινητα και ο Κωσταντης περναγε τρέχοντας το δρομο και τον πήρα και φύγαμε.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μιλάμε,έχω κατουρηθεί από τα γέλια!!!Να είσαι καλά!!!Αν χρειάζεσαι κάποια κιλά παραπάνω,πες μου να σου στείλω!!!:tongue:

χαχαχαχα Να γίνόταν αυτό θα είχα στουμπωσει τον Παναγιώτη με 10 τουλάχιστον!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Tι κάνετε? Τέλειωσα και με την τούρτα, ωραία έγινε! Ελπίζω και στη γεύση!

Τα cake pops δε θα τα σερβίρω τελικά..:-( Κρίμα τον κόπο. Όταν μένανε αρκετή ώρα εκτός ψυγείου, μαλακώνανε και μερικά πέφτανε από τα ξυλάκια. Δοκίμασα, νόστιμα ήταν, αλλά όταν έφαγα ένα ολόκληρο, λιγώθηκα και μου έπεσε πολύ βαρύ στο στομάχι. Την επόμενη φορά θα τα κάνω χωρίς μερέντα. Για πιο ελαφριά!

EkcAp3.png

Tι κάνετε? Τέλειωσα και με την τούρτα, ωραία έγινε! Ελπίζω και στη γεύση!

Τα cake pops δε θα τα σερβίρω τελικά..:-( Κρίμα τον κόπο. Όταν μένανε αρκετή ώρα εκτός ψυγείου, μαλακώνανε και μερικά πέφτανε από τα ξυλάκια. Δοκίμασα, νόστιμα ήταν, αλλά όταν έφαγα ένα ολόκληρο, λιγώθηκα και μου έπεσε πολύ βαρύ στο στομάχι. Την επόμενη φορά θα τα κάνω χωρίς μερέντα. Για πιο ελαφριά!

Γιατί σου μαλακωσαν βρε παιδί μου??? Εβαλες πολύ μερεντα μηπως???Κριμα τον κόπο. Αν τα έβγαζες σαν φοντανακια χωρίς ξυλάκι? Να μην τα πέταγες βρε παιδί μου

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αύριο 1η Οκτώβρη είναι ο διαγωνισμός του scrapbooking.gr, όποια θέλει, μπορεί να με ψηφίσει! Μάλλον θα ανοίξουν θέμα με ψηφοφορία στο φόρουμ με τις υποψήφιες συνθέσεις

http://www.scrapbooking.gr/forum/index.php?lang=

Η δική μου σύνθεση είναι αυτή, τη βάζω πάλι για να τη θυμηθείτε!

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/6150246198/in/pool-memoriestrend

EkcAp3.png

Γιατί σου μαλακωσαν βρε παιδί μου??? Εβαλες πολύ μερεντα μηπως???Κριμα τον κόπο. Αν τα έβγαζες σαν φοντανακια χωρίς ξυλάκι? Να μην τα πέταγες βρε παιδί μου

Μάλλον έβαλα παραπάνω μερέντα, με το μάτι την έβαλα. Το σκέφτηκα να τα βγάλω σε καραμελόχαρτα, αλλά φοβάμαι μην πέσουν βαριά και στους καλεσμένους και με βρίζουν μετά! Καλά για να τα πετάξω, αποκλείεται, απλά θα τρώω ένα σε δύο ή τρεις δόσεις, για να μη με πειράξει! (Πολύ σπάνιο για μένα να τρώω γλυκό σε δόσεις!)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Αύριο 1η Οκτώβρη είναι ο διαγωνισμός του scrapbooking.gr, όποια θέλει, μπορεί να με ψηφίσει! Μάλλον θα ανοίξουν θέμα με ψηφοφορία στο φόρουμ με τις υποψήφιες συνθέσεις

Από αυριο δηλ??? Πρωι πρωι θα μπω να στην ρίξω δαγκωτό!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μάλλον έβαλα παραπάνω μερέντα, με το μάτι την έβαλα. Το σκέφτηκα να τα βγάλω σε καραμελόχαρτα, αλλά φοβάμαι μην πέσουν βαριά και στους καλεσμένους και με βρίζουν μετά! Καλά για να τα πετάξω, αποκλείεται, απλά θα τρώω ένα σε δύο ή τρεις δόσεις, για να μη με πειράξει! (Πολύ σπάνιο για μένα να τρώω γλυκό σε δόσεις!)

Να φανταστείς με τη δόση μου έχω βάλει στο blog μου και το κεικ που έχω βάλει της Χρυσας βγαίνει σαν τρίμματα που οταν τα πιεσεις γινονται μπαλα και δεν πεφτουν με τπτ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γιατι Χριστινακι γελας????????????Αν γινοταν να μου τα εστελνες.....!!!!!!!!!

Μπορω Σαντυ να ψηφισω κι εγω??

παρε με να σε βοηθησω αν δεν καταφερεις να τα φας μονη σου!!!εχω καιρο ακομη για την καμπυλη ζαχαρου!!!:tongue:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...