Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας.Ποια μενει στον Πειραια να με βοηθησει για το που θα βρω φορεμα για τη βαφτιση του μικρου??Τον Πειραια τον ξερω καλα εχω στο νου μου καποια μαγαζια αλλα αν ηξερε καμια σας κατι καλο θα με βοηθουσε αν μου ελεγε.

Τί στύλ φόρεμα ψάχνεις ???? Ο σωματότυπός σου πώς είναι ???? Εννοώ είσαι "εύκολη" στα νούμερα ή θες κάτι πιο ειδικό ???

Ξέρω 2-3 τουλάχιστον μαγαζιά να σου πω. Δώσε μου τα φώτα σου να σου δώσω διευθύνσεις... :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί στύλ φόρεμα ψάχνεις ???? Ο σωματότυπός σου πώς είναι ???? Εννοώ είσαι "εύκολη" στα νούμερα ή θες κάτι πιο ειδικό ???

Ξέρω 2-3 τουλάχιστον μαγαζιά να σου πω. Δώσε μου τα φώτα σου να σου δώσω διευθύνσεις... :rolleyes:

Μεταξια καλημερα.Ειμαι πολυ ευκολη στο νουμερο.Συνηθως δε βρισκω γιατι θελω μικρο.51 κιλα ειμαι.Εχεις υποψη σου κατι?Μου ειπε και η Αννα καποια μαγαζια.Τα ειδες??Θελω κατι απλο ιδιαιτερο ομως.

Μεταξια καλημερα.Ειμαι πολυ ευκολη στο νουμερο.Συνηθως δε βρισκω γιατι θελω μικρο.51 κιλα ειμαι.Εχεις υποψη σου κατι?Μου ειπε και η Αννα καποια μαγαζια.Τα ειδες??Θελω κατι απλο ιδιαιτερο ομως.
:shock::shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χμμμμμ... τώρα μάλιστα ! Κατάλαβα !!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Βάσει κυβικών σου προτείνω

1) Vassiliki, Πραξιτέλους 166 - όπως κατεβαίνεις την Σωτήρος στο ύψος του Zara στρίβεις δεξιά προς Μπουμπουλίνας στο δεξί σου χέρι.

Εχει ψαγμένα ρουχαλάκια η κοπέλα, είναι πολύ εξυπηρετική και χωράς σε όλα της τα ρούχα που δεν είναι "στημένα". Πες της ότι πας από την Μεταξία

2)Ακριβώς στον από πάνω παράλληλο δρόμο είναι το Vera Donna, Αλκιβιάδου 161, θα μιλήσεις με την Εύη. Έχει κάποια όμορφα κομμάτια αν και φέρνει λίγο προς το πιο κλασικό ντύσιμο --δεν ξέρω και τον τύπο σας μανδάμ-

3)Φεύγεις τώρα από την Αλκιβιάδου και βγαίνεις Μπουμπουλίνας (η κάθετη που λέγαμε) ανεβαίνεις προς τα πάνω και στην γωνία Καραΐσκου (πεζόδρομος) με Μπουμπουλίνας ακριβώς απέναντι διαγώνια από την SIA είναι το Uno, Λογικές τιμές και όμορφα ρούχα

4)Στο εμπορικό της Τερψιθέας στο ισόγειο υπάρχει και το Studio Si. Μπες μέσα, έχει πάρα πολλά ρούχα και για όλες της ηλικίες. Δεν χάνεις κάτι !

Ενώ, τέλος, 5)δίπλα ακριβώς από το studio si υπάρχει ακόμη ένα γωνιακό κατάστημα όλο βιτρίνα, που φέρνει Ιταλικά κομμάτια . Από τιμές δεν θυμάμαι τί παίζει -- εγώ συνήθως δεν χωράω μάνα μου γι' αυτό !

Πρόσεξε: μην μπερδευτείς και μπεις στο Elein's που είναι επίσης γωνιακό όλο τζάμι στο εμπορικό από την πίσω μεριά όμως, δίπλα στο πάρκινγκ.... είναι φωτιά και λαύρα και οι πωλήτριες ψώνια εντελώς !!!

Άντε και καλό ψάξιμο... δεν δίνεις κι εσύ ένα tip βρε παιδί μου πώς το έχεις φανταστεί !!! :cool:

:shock::shock::shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χμμμμμ... τώρα μάλιστα ! Κατάλαβα !!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Βάσει κυβικών σου προτείνω

1) Vassiliki, Πραξιτέλους 166 - όπως κατεβαίνεις την Σωτήρος στο ύψος του Zara στρίβεις δεξιά προς Μπουμπουλίνας στο δεξί σου χέρι.

Εχει ψαγμένα ρουχαλάκια η κοπέλα, είναι πολύ εξυπηρετική και χωράς σε όλα της τα ρούχα που δεν είναι "στημένα". Πες της ότι πας από την Μεταξία

2)Ακριβώς στον από πάνω παράλληλο δρόμο είναι το Vera Donna, Αλκιβιάδου 161, θα μιλήσεις με την Εύη. Έχει κάποια όμορφα κομμάτια αν και φέρνει λίγο προς το πιο κλασικό ντύσιμο --δεν ξέρω και τον τύπο σας μανδάμ-

3)Φεύγεις τώρα από την Αλκιβιάδου και βγαίνεις Μπουμπουλίνας (η κάθετη που λέγαμε) ανεβαίνεις προς τα πάνω και στην γωνία Καραΐσκου (πεζόδρομος) με Μπουμπουλίνας ακριβώς απέναντι διαγώνια από την SIA είναι το Uno, Λογικές τιμές και όμορφα ρούχα

4)Στο εμπορικό της Τερψιθέας στο ισόγειο υπάρχει και το Studio Si. Μπες μέσα, έχει πάρα πολλά ρούχα και για όλες της ηλικίες. Δεν χάνεις κάτι !

Ενώ, τέλος, 5)δίπλα ακριβώς από το studio si υπάρχει ακόμη ένα γωνιακό κατάστημα όλο βιτρίνα, που φέρνει Ιταλικά κομμάτια . Από τιμές δεν θυμάμαι τί παίζει -- εγώ συνήθως δεν χωράω μάνα μου γι' αυτό !

Πρόσεξε: μην μπερδευτείς και μπεις στο Elein's που είναι επίσης γωνιακό όλο τζάμι στο εμπορικό από την πίσω μεριά όμως, δίπλα στο πάρκινγκ.... είναι φωτιά και λαύρα και οι πωλήτριες ψώνια εντελώς !!!

Άντε και καλό ψάξιμο... δεν δίνεις κι εσύ ένα tip βρε παιδί μου πώς το έχεις φανταστεί !!! :cool:

Μεταξια εισαι θησαυρος!!!!Γενικα μ αρεσουν τα ψαγμενα.Δε θελω στημενο.Δε θελω να ειμαι μπομπονιερα.Ειναι να μου κανει κλικ το ρουχο...σε χιλιοευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!

Kαι επιτέλους βρήκα κουτί και δίσκο, πήγα στο Περιστέρι με το μετρό. Στο άλλο στον Κορυδαλλό έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωναν και είπα να μην ξεκινήσω τζάμπα.

Βebua καλά ψώνια!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Kαι επιτέλους βρήκα κουτί και δίσκο, πήγα στο Περιστέρι με το μετρό. Στο άλλο στον Κορυδαλλό έπαιρνα τηλ και δεν το σήκωναν και είπα να μην ξεκινήσω τζάμπα.

Βebua καλά ψώνια!!!

Βρε 'συ Σάντυ....

Θέλω τα φώτα σου: την φτιάχνεις μόνη σου την τούρτα ???

Γιατί το σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω μόνη μου -- τουλάχιστον για τον παιδικό που θέλω να στείλω για τα γενέθλια της μικρής...

Αλλά δεν έχω ιδέα τί να φτιάξω... λίγο που το εψαξα κατέληξα μήπως έκανα σε τύπου κέικ με κάτι από πάνω... αυτό το κάτι όμως λέγεται "ζαχαρόπαστα" και δεν ξέρω εάν το έχω... ;)

Μεταξια εισαι θησαυρος!!!!Γενικα μ αρεσουν τα ψαγμενα.Δε θελω στημενο.Δε θελω να ειμαι μπομπονιερα.Ειναι να μου κανει κλικ το ρουχο...σε χιλιοευχαριστω....!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι και θα χαρώ ακόμη περισσότερο εάν μου πεις ότι ξεμπέρδεψες !!!

Κι από τώρα και στο εξής επέτρεψέ μου να σε αποκαλώ χαϊδευτικά "σαμιαμίδι".... μα 51 κιλά ???? και μου το πετάς έτσι μες στην μούρη ????? έ λ ε ο ς !!!

Βρε 'συ Σάντυ....

Θέλω τα φώτα σου: την φτιάχνεις μόνη σου την τούρτα ???

Γιατί το σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω μόνη μου -- τουλάχιστον για τον παιδικό που θέλω να στείλω για τα γενέθλια της μικρής...

Αλλά δεν έχω ιδέα τί να φτιάξω... λίγο που το εψαξα κατέληξα μήπως έκανα σε τύπου κέικ με κάτι από πάνω... αυτό το κάτι όμως λέγεται "ζαχαρόπαστα" και δεν ξέρω εάν το έχω... ;)

Mόνη μου τη φτιάχνω, είναι σχετικά απλή, έψησα 3 παντεσπάνια και θα στρώσω 2 κρέμες και από πάνω σαντιγί.

Στη βάφτιση είχα κάνει cupcakes με ζαχαρόπαστα και γενικά κάνω σχετικά συχνά, τούρτα όμως δεν έχω κάνει, αλλά το θέλω! Αλλά πρέπει να κάνω καμιά δοκιμή!

Λένε βέβαια πως στη γεύση είναι απλά ένα κέϊκ, όχι τόσο ωραία όπως μια κλασική τούρτα. Αλλά δεν παύουν να υπάρχουν πολύ εντυπωσιακές! Δεν μπορείς όμως να βάλεις την κλασική τούρτα από κάτω, γιατί δεν αντέχει το βάρος. Αυτό στην περίπτωση που την καλύψεις όλη με ζαχαρόπαστα, αν βάλεις απλά μερικά στολιδάκια, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Θέλει πάρα πολύ καλό ζύμωμα και αρκετό χρόνο, ειδικά την πρώτη φορά, πάρε το χρόνο σου! Θέλει ζύμωμα για να πάει παντού το χρώμα και προσοχή να μην ξεραθεί. Και ναι, η γλυκερίνη είναι απαραίτητη!

Αυτά τα έχεις δει, φαντάζομαι:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html

http://www.sintagespareas.gr/simboules/glika/187-sugarpaste

Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα με ,μήπως ξέρω. Μπορείς να ξεκινήσεις από κάτι απλό και βλέπεις!

H Πένυ φτιάχνει πολύ όμορφα στολίδια από ζαχαρόπαστα, θα σε κατατοπίσει πολύ περισσότερο!

Καλή επιτυχία!

EkcAp3.png

εχω κανει κι εγω αυτη τη ζαχαροπαστα απο το πρωτο link. ευκολη ειναι. θελει προσοχη μονο να μη φυγει το υγρο εξω απο τη λακουβα και να αρχισεις το πλασιμο αμεσως, οπως ακριβως το δειχνει στο βιντεο. να σας πω να γελασετε. τη πρωτη φορα που εκανα ζαχαροπαστα, κοβω λιγο για να δοκιμασω και δεν γλυκιζε καθολου. τι ειχα κανει; μπερδεψα την αχνη με το νισεστε! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εχω κανει κι εγω αυτη τη ζαχαροπαστα απο το πρωτο link. ευκολη ειναι. θελει προσοχη μονο να μη φυγει το υγρο εξω απο τη λακουβα και να αρχισεις το πλασιμο αμεσως, οπως ακριβως το δειχνει στο βιντεο. να σας πω να γελασετε. τη πρωτη φορα που εκανα ζαχαροπαστα, κοβω λιγο για να δοκιμασω και δεν γλυκιζε καθολου. τι ειχα κανει; μπερδεψα την αχνη με το νισεστε! χαχα!

Αφού δεν μπέρδεψες την άχνη με το αλάτι (λέμε τώρα) ... πάλι καλά !

Ευχαριστώ για της πληροφορίες Σάντυ ! :( Δεν με βλέπω να προσπαθώ... αποκαρδιώθηκα τώρα ...

Διαφημίσεις

Μεταξια μου μολις παμε την εβδομαδα που ερχεται θα σε ενημερωσω.Και αδικο θα εχεις να με αποκαλεις σαμιαμιδι????Με το δικιο σου.Ειμαι σε διαδικασια εκπαχυνσης...εγω και οι αγελαδες.Σ ευχαριστω ξανα Μεταξια....σου χρωσταω κερασμα...οχι στον Πειραια...στο Πορτοχελι!!!!

Γεια σας κόρες!!!Βλέπω παρλάρετε από το πρωί!!!

Μεταξία,είδα τις μπομπο σας δίπλα...κρίμα που δεν σε είχα γνωρίσει τότε,βρε παιδί μου...χαχαχα Ήταν τέλειες!!!

Ειμαι πολυ ευκολη στο νουμερο.Συνηθως δε βρισκω γιατι θελω μικρο.51 κιλα ειμαι..

Αυτά τα πράγματα δεν τα λένε εδώ μέσα καλό μου κορίτσι....χαχαχα

Εμείς το 51 το βλέπουμε μόνο στην ώρα....10.51,11.51,20.51,...χαχαχα:tongue:

Αφού δεν μπέρδεψες την άχνη με το αλάτι (λέμε τώρα) ... πάλι καλά !

Ευχαριστώ για της πληροφορίες Σάντυ ! :( Δεν με βλέπω να προσπαθώ... αποκαρδιώθηκα τώρα ...

ρε φιλεναδα, τα πακετα ειναι ακριβως τα ιδια. το ενα ειναι πρασινο και το αλλο μπλε. αμα εισαι και λιγο γκαου, οπως εγω, πολυ θελει να γινει;

Αυτά τα πράγματα δεν τα λένε εδώ μέσα καλό μου κορίτσι....χαχαχα

Εμείς το 51 το βλέπουμε μόνο στην ώρα....10.51,11.51,20.51,...χαχαχα:tongue:

χαχα! αυτο σκεφτηκα κι εγω, αλλα ειπα να μη τη παρω απο τα μουτρα γιατι ειναι καινουργια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κοριτσια δε χαθηκε ο κοσμος αν εχετε λιγα παραπανω κιλα.Αυτο που μετραει ειναι να ειμαστε υγιεις.Σχετικα με τις αδυνατες οπως εγω και τις λιγο πιο γεματες εχω συγκεκριμενη αποψη.Οι γυναικες με τα παραπανω κιλα ειναι ανθρωποι εξω καρδια,χαμογελαστες και κεφατες.Εχετε δει αδυνατες να Δοκιμαζουν ρουχα???Ολο κομπλεξ ειναι.Μπροστα στον καθρεφτη κοιταζονται και λενε μου πεταει εδω,δε μου στεκεται καλα εδω...

Σημασια εχει να περναμε καλα....χωρις συμπλεγματα....

Φιλια σε ολες και σας ευχαριστω απο καρδιας για τη βοηθεια...ααα!!!Και κατι αλλο.Εχω καιρο να σταθω σε παρεα με καλο χιουμορ...αρα σας κερναω ολες στο Πορτοχελι!!!!!!

Η Πενυ ακουει????????????????????????????????????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...