Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψωμι μπομπας νομιζω οτι εχει ο Σκλαβενιτης, αλλα πρεπει να ειναι μεγαλος. αν δεν βρεις, μη σκασεις. παρε τετραγωνο, μια χαρα γινεται κι ετσι.

Bρήκα στο Σκλαβενίτη τελικά και δεν ήταν και μεγάλος!

τωρα βαση και κουτι στην Αθηνα δεν εχω υποψη μου. στο Πειραια μαλλον πρεπει να εχει ο Ναμιας. ειναι στην αγορα. α ρε γαμωτο! αν ηθελες στρογγυλο ειχα να σου δωσω! αποπειραθηκα να κανω περισυ τη τουρτα του Νικου, αλλα απετυχα παταγωδως! κι ετσι μου εμεινε η βαση. εγω την ειχα παρει απο Αγγλια.

για ρωτα κι αυτους αν δινουν λιανικη http://www.jokopack.gr/xar.html

Το βρήκα κι εγώ αυτό, θα πάρω πρώτα τηλ, μην τρέχω άδικα στον Ταύρο. Βρήκα κι ένα στην Αχαρνών, μακριά μου πέφτει..

edit: Aκόμα χειρότερα, όχι στην Αχαρνών,τώρα είδα ότι δε γράφει ''Αχαρνών'', αλλά ''Αχαρναί'', Μενίδι δηλαδή...

Θα πάω κέντρο το πρωί, στην Αθηνάς μάλλον. Πειραιά δεν προλαβαίνω, Αθήνα θα πάω πιο γρήγορα! Σ' ευχαριστώ πάντως!

EkcAp3.png

Σαντυ πως πήγαν τα ποπ κεικς?

Αύριο θα τα γλασάρω φιλενάδα. Τώρα είναι στο ψυγείο με τα ξυλάκια. Πλάστηκαν εύκολα, είναι όμως αρκετά μαλακά. Δηλαδή δε στέκονται στο ξυλάκι, έπεφταν μόλις τα έβαζα, κλαψ! Στο ψυγείο βέβαια τα έβαλα ανάποδα, με τα ξυλάκια προς τα πάνω, ελπίζω να σφίξουν! Και οπωσδήποτε να μην ξαναπέσουν όταν αργότερα θα είναι σε θερμοκρασία δωματίου.. Πάντως στη γεύση μου άρεσαν, κράτησα και τη ζάχαρη που έλεγες,δεν είναι υπερβολιά γλυκά, είναι βέβαια φουλ σοκολάτα, αλλά εμένα μου αρέσει η σοκολάτα. Στους άλλους δεν ξέρω! Να αρέσουν στα παιδάκια βασικά, γι' αυτά τα έκανα. Γι' αυτό μάλλον στο εξωτερικό δε βάζουν επικάλυψη σοκολάτας, για να σπάει η γεύση.

Για να δούμε η τούρτα πώς θα πάει! Έχω κάνει τα παντεσπάνια, αύριο θα τα σιροπιάσω και θα την τελειώσω.

γεια σου κατερινα, εγω ειμαι η χριστινα που θα ερθει η αννα την κυριακη και θα τσαντιστει η σαντυ, μονο που εγω δε θα εχω βαφλες!αυτα!!!!!:confused::rolleyes:

Φοβερή περιγραφή έκανες για τον εαυτό σου, τη φώτισες την κοπέλα!

Έλα καλέ που θα τσαντιστώ! Απλώς θα τη σπάσω την Άννα στο ξύλο! χαχαχααχ!

οι υπολοιπες τσουπρες τι κανετε?

μιας και διαβασα για μερεντα παω να αρπαξω τον κουβα μου( ε ναι λοιπον, το εκανα!!!πηρα την συσκευασια του 1 κιλου, το ομολογω!!!) και να βουτηξω τα αλμυρα μου κρακερακια μεσα!!!!

ΧΑ! Κι εγώ πρώτη φορά πήρα αυτόν τον κουβά μερέντα του κιλού! Αλλά τον πήρα για τα pop cakes. Περίσσεψε βέβαια! Ευτυχώς! Θα φάω με την κουτάλα της σούπας! Αλλά χωρίς αλμυρά κρακεράκια!

Τώρα πρέπει να με δείτε: Περίσσεψε κουβερτούρα που βουτούσα τα ξυλάκια από τα κεϊκάκια για να κολλήσουν. Με το δεξί χέρι γράφω και με το αριστερό έχω το κουτάλι και στα πόδια το κατσαρόλι με τη λιωμένη κουβερτούρα! Και δε με βολεύει να τρώω με το αριστερό γμτ! Πάει, θα πάθω ζάχαρο!

μου φαινεται θα παω στη Σαντυ. ελπιζω να μην πειραξει το Γιωργακη που το δωρο μου θα ειναι ροζ! χαχα!

ΧΑΧΑΑΧΑ!

EkcAp3.png

α ρε γαμωτο! αν ηθελες στρογγυλο ειχα να σου δωσω! αποπειραθηκα να κανω περισυ τη τουρτα του Νικου, αλλα απετυχα παταγωδως! κι ετσι μου εμεινε η βαση. εγω την ειχα παρει απο Αγγλια.

Δεν πειράζει, είναι σαν να μου την έδωσες!

Να ξέρω του χρόνου να κάνω στρογγυλή! Ακόμα δεν έχω τελειώσει τη φετινή και μελετάω για του χρόνου!

Ελπίζω να μου πετύχει, μην ψάχνω τελευταία στιγμή για τούρτα στο ζαχαροπλαστείο!

Φέτος δεν έκανα πολλά, μόνο ένα μπάνερ έφτιαξα με το όνομα του παιδιού. Δεν προλάβαινα να κάνω κάποιο θέμα, ήταν να τα γιορτάσουμε τη άλλη εβδομάδα και νόμιζα θα είχα χρόνο να πάρω κανένα υλικό για στολισμό. Σιγά μην προλάβαινα να φτιάξω και βιβλίο ευχών και πινιάτα που ήθελα.. Καλά να πάθω που το άφησα τελευταία στιγμή, ενώ γι' αυτά είμαι προνοητική και πετάω και τη σκούφια μου.. Τέλος πάντων..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

εχει και στην Αθηνα, αλλα απο το τηλεφωνο πρεπει να ειναι καπου στο Ν. Κοσμο. Σαντουλι κανε μου μια χαρη. πηγαινε στο τοιχο μου στο fb και δως μου δυο πραγματακια που ζηταω. ευχαριστω!

http://www.barkas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=60〈=el

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

εχει και στην Αθηνα, αλλα απο το τηλεφωνο πρεπει να ειναι καπου στο Ν. Κοσμο. Σαντουλι κανε μου μια χαρη. πηγαινε στο τοιχο μου στο fb και δως μου δυο πραγματακια που ζηταω. ευχαριστω!

http://www.barkas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=60〈=el

Α έχει και Κορυδαλλό! Καλέ εγώ τι έβλεπα, νόμιζα ήταν στην Παιανία!

Βρήκα κι ένα στο Περιστέρι και πουλάει λιανική, οπότε ή Κορυδαλλό ή Περιστέρι θα πάω. Σε πουλί σίγουρα!

Σας ζάλισα με τα κουτιά ε????:tongue:

EkcAp3.png

ασε εχω κανει και μια βλακεια. μου εδωσε το παιχνιδι καποια στιγμη ενα γραφειο κι εγω δεν το ηθελα και το πουλησα. τωρα μου το ζηταει για να συνεχισω ενα achievement και δεν υπαρχει πουθενα για να το αγορασω! οποτε προσεχε οταν φτασεις σ' αυτο το σημειο. φυλαξε το στο storage γιατι θα σου χρειαστει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...