Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Ναι Σάντυ έχεις δίκιο... ξέχασα ότι δεν εργάζεσαι... οπότε, όπως τα λες, "βγαίνει" το πρόγραμμα...

Για τα cakepops είδες, σου είπε η κα Πένυ. Πάντως ,μια φορά που τα επιχείρησα με μερέντα μου φάνηκαν πάρα πολύ γλυκά... γι' αυτό την επόμενη φορά θα φτιάξω την βουτυρόκρεμα όπως είναι η αυθεντική συνταγή... γενικά όμως εγώ προσωπικά λιγώνομαι εύκολα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια γεια σας.Ποια μενει στον Πειραια να με βοηθησει για το που θα βρω φορεμα για τη βαφτιση του μικρου??Τον Πειραια τον ξερω καλα εχω στο νου μου καποια μαγαζια αλλα αν ηξερε καμια σας κατι καλο θα με βοηθουσε αν μου ελεγε.

Γεια σας κι από μένα! Εγώ Κατερινάκι δεν ξέρω να σε βοηθήσω! Η Άννα ίσως ξέρει..

Tρέχω και δε φτάνω με τις δουλειές και τα ψώνια, δεν τελειώνουν!

Για βοηθήστε και μένα, αν ξέρει κάποια, αντιγράφω από δίπλα:

Πρέπει μέχρι αύριο να βρω χάρτινο δίσκο 30*40 εκατοστά για την τούρτα του γιου μου. Και λίγο μεγαλύτερο κουτί για για να τη βάλω μέσα.

Πού θα βρω? Αθήνα κέντρο, αλλά πού? Σε ποια συγκεκριμένα μαγαζιά με είδη συσκευασίας να πάω?

Τα γενέθλια είναι την Κυριακή, έχω ήδη φτιάξει τα παντεσπάνια και αύριο το απόγευμα το πολύ πρέπει να στήσω την τούρτα! Με βλέπω να τη στολίζω στη λαμαρίνα του φούρνου! icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

Ξέρετε πού θα βρω στρογγυλό ψωμί του τοστ? Νομίζω πως έχω ακούσει να το λένε και μπόμπα τσουρεκιού. Σε Μαρινόπουλο, Βασιλόπουλο και σε 2 φούρνους που πήγα, δεν είχαν!icon_cry.gif

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι εγω και η Μεταξια μενουμε Πειραια. τι ψαχνεις περιπου; αν θες κατι αμπιγιε θα πας στο "Ελληνις" στη Κολοκοτρωνη κι εχει κι αλλα 3 στην Τσαμαδου. αν παλι θες κατι πιο σπορ-σικ μπορεις να πας Ζαρα, Notos Galleries και στη Λολα, στη Β. Γεωργιου. αυτα απο μενα. δεν ξερω η Μεταξια αν εχει κατι αλλο να προτεινει.

α! καπου πισω απο το δημαρχειο εχει και Raxevsky Stock

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας κι από μένα! Εγώ Κατερινάκι δεν ξέρω να σε βοηθήσω! Η Άννα ίσως ξέρει..

Tρέχω και δε φτάνω με τις δουλειές και τα ψώνια, δεν τελειώνουν!

Για βοηθήστε και μένα, αν ξέρει κάποια, αντιγράφω από δίπλα:

Πρέπει μέχρι αύριο να βρω χάρτινο δίσκο 30*40 εκατοστά για την τούρτα του γιου μου. Και λίγο μεγαλύτερο κουτί για για να τη βάλω μέσα.

Πού θα βρω? Αθήνα κέντρο, αλλά που? Σε ποια συγκεκριμένα μαγαζιά με είδη συσκευασίας να πάω?

Τα γενέθλια είναι την Κυριακή, έχω ήδη φτιάξει τα παντεσπάνια και αύριο το απόγευμα το πολύ πρέπει να στήσω την τούρτα! Με βλέπω να τη στολίζω στη λαμαρίνα του φούρνου! icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

Ξέρετε πού θα βρω στρογγυλό ψωμί του τοστ? Νομίζω πως έχω ακούσει να το λένε και μπόμπα τσουρεκιού. Σε Μαρινόπουλο, Βασιλόπουλο και σε 2 φούρνους που πήγα, δεν είχαν!icon_cry.gif

ψωμι μπομπας νομιζω οτι εχει ο Σκλαβενιτης, αλλα πρεπει να ειναι μεγαλος. αν δεν βρεις, μη σκασεις. παρε τετραγωνο, μια χαρα γινεται κι ετσι. τωρα βαση και κουτι στην Αθηνα δεν εχω υποψη μου. στο Πειραια μαλλον πρεπει να εχει ο Ναμιας. ειναι στην αγορα. α ρε γαμωτο! αν ηθελες στρογγυλο ειχα να σου δωσω! αποπειραθηκα να κανω περισυ τη τουρτα του Νικου, αλλα απετυχα παταγωδως! κι ετσι μου εμεινε η βαση. εγω την ειχα παρει απο Αγγλια.

Κατερινακι εγω και η Μεταξια μενουμε Πειραια. τι ψαχνεις περιπου; αν θες κατι αμπιγιε θα πας στο "Ελληνις" στη Κολοκοτρωνη κι εχει κι αλλα 3 στην Τσαμαδου. αν παλι θες κατι πιο σπορ-σικ μπορεις να πας Ζαρα, Notos Galleries και στη Λολα, στη Β. Γεωργιου. αυτα απο μενα. δεν ξερω η Μεταξια αν εχει κατι αλλο να προτεινει.

α! καπου πισω απο το δημαρχειο εχει και Raxevsky Stock

Το ελληνις το ειχα στο νου μου.Τα αλλα στην τσαμαδου ποια ειναι Αννουλα??

το ενα λεγεται Φαρμακης, τα αλλα δεν θυμαμαι, αλλα το ενα ειναι λιγο πριν το Φαρμακη και το αλλο απεναντι. θα τα βρεις ευκολα. εχουν ολο αμπιγιε φορεματα στις βιτρινες τους.

Διαφημίσεις

Helloooo!!

Τι κανετε κουκλες?

Ψωνια βλέπω φουστάνια βλεπω....σουπερ!!!

Θέλω και εγώωωωωω.Με έχει παισει μια καταναλωτική μανία αλλο πραγμα...Τα θέλω όλα!Παππούτσια ,ρουχα , φουλάρια,στεκες...

Παντως ακομα δεν έχω παρει τίποτα. Φατε ματια ψάρια είμαι μονο...

Σήμερα από το πρωί ημουν Κορινθο για δουλειες . Εφτιαξα και τα νυχάκια μου που είχαν τα μαυρα τους τα χάλια και μετά πήγα για καφέ. Μαζευτηκα το μεσημερι κατά τις 2 και μετά πλακώθηκα στα πλυντήρια.Κατα τα άλλα καθισιοοοοοο

Δεν χορταινω!!

Σαντυ πως πήγαν τα ποπ κεικς?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα φιλη beloved και περαστικα σου.Δεν ξερω ακομα το ονομα σου αλλα θα το μαθω.Εγω ειμαι η Κατερινα (σα μαθητρια αισθανομαι πρωτη μερα σε καινουριο σχολειο!).

γεια σου κατερινα, εγω ειμαι η χριστινα που θα ερθει η αννα την κυριακη και θα τσαντιστει η σαντυ, μονο που εγω δε θα εχω βαφλες!αυτα!!!!!:confused::rolleyes:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

οι υπολοιπες τσουπρες τι κανετε?

μιας και διαβασα για μερεντα παω να αρπαξω τον κουβα μου( ε ναι λοιπον, το εκανα!!!πηρα την συσκευασια του 1 κιλου, το ομολογω!!!) και να βουτηξω τα αλμυρα μου κρακερακια μεσα!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...